TeDyBear
|
Ojla, kje pa ste vse? kadar pridem na forum, nikjer nobene, da še počvekat ne morem.... no, bom pa imela samogovor ! Mož jke v službi, starejši sonček je šel s prijatelji po kostanj, mlajši pa čaka, da pride k njemu prijateljček, ki je čez teden na Soči na rehabilitaciji in ga zelo pogreša. ..mami pa na RR , malo pa po podolgem! Mi smo drugače v redu, tretji sonček (ali sončica ) pridno raste, posledično tudi trebušček! Moja gin. mi vsakič naredi ultrazvok, tako da prav rada hodim na preglede, ker vsakič vidim otročka, kako brca in miga....samo čutim pa še nič...pa sem že začetek 17 tedna in tretji otrok.... No ja, bo že! Verjetno vse uživate na sončku, sem vam kar malo fouš, ker se danes ne počutim najbolje in več ali manj počivam . Prišla sem pa še na eno idejo in sicer zakaj se ne bi tudi Gorenjke mal dobile na kakšen čvek? Koliko nas pa sploh je tu gor, verjetno ne prav veliko, a ne? Kr-enamami, tebe dobit je pa užas, nikol te ni, ko te iščem, zadnjič npr. si bila v Mariboru (4.10), ko te iščem pop, si v službi dop in obratno... Punce moje, čeprav se redko oglašam, vas redno berem, zdaj pa vsem skupaj pošiljam eno , pa uživajte dan!!! TeDyBear
|