|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
7.10.2006 22:38:39   
sezam
Bibi user posted image user posted image  za user posted image .

Glede pregleda za diabetes - tudi meni ni bil tako ogaben. Bolj je naslednji (3-urni), kjer dobiš še več glukoze, v isto količino vode user posted image . Naslednji je le v primeru, da ti na prvem pokaže sladkor v krvi.

A katera že čuti, kako user posted image  kolca. Jaz sem to začutila te dni. user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
8.10.2006 14:39:02   
TeDyBear
Ojla, kje pa ste vse? kadar pridem na forum, nikjer nobene, da še počvekat ne morem.... no, bom pa imela samogovoruser posted image !
Mož jke v službi, starejši sonček je šel s prijatelji po kostanj, mlajši pa čaka, da pride k njemu prijateljček, ki je čez teden na Soči na rehabilitaciji in ga zelo pogreša. ..mami pa na RR user posted image , malo pa po podolgem!
Mi smo drugače v redu, tretji sonček (ali sončicauser posted image ) pridno raste, posledično tudi trebušček! Moja gin. mi vsakič naredi ultrazvok, tako da prav rada hodim na preglede, ker vsakič vidim otročka, kako brca in miga....samo čutim pa še nič...pa sem že začetek 17 tedna in tretji otrok.... No ja, bo že!
Verjetno vse uživate na sončku, sem vam kar malo fouš, ker se danes ne počutim najbolje in več ali manj počivam user posted image .
Prišla sem pa še na eno idejo in sicer zakaj se ne bi tudi Gorenjke mal dobile na kakšen čvek? Koliko nas pa sploh je tu gor, verjetno ne prav veliko, a ne? Kr-enamami, tebe dobit je pa užas, nikol te ni, ko te iščem, zadnjič npr. si bila v Mariboru (4.10), ko te iščem pop, si v službi dop in obratno...

Punce moje, čeprav se redko oglašam, vas redno berem, zdaj pa vsem skupaj pošiljam eno user posted image , pa uživajte dan!!!
TeDyBear

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
8.10.2006 14:59:58   
Barči78
No, pa še pozdravček iz našega konca. Jaz se počutim v redu, dojenček pridno brca, danes sem ga imela priložnost čustiti še ponoči 3x, ker mala skoraj celo noč ni spala. Ko smo zjutraj vstali, je kar jokala in jokala, teče ji iz noska. Sem se odločla, da jo peljem h dežurnemu zdravniku, ker se jok ni ustavil več kot eno uro in tik predno smo hoteli it, je vse zbruhala. Jo preoblečeva, peljeva h zdravniku, začne ona v avtu ful bruhat, tko da sm jo mogla v avtu še enkrat preoblečt. Ima neki virus, pri katerem pa samo čakamo, da mine. Upam, da čimprej. Zdej že cel dan počiva, ful je boga, jest ji ne dajemo nič, ker še čaj, ki ga popije, zbruha. Upam, da ji bo kmalu bolje, tko da ne vem, najbrž bom jutri ostala doma pri njej.
Se še kaj javim, če bo vmes kaj časa.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu TeDyBear)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
8.10.2006 18:45:28   
sezam
Barči, tole pa ni kaj fajn.user posted image Zoprna zadeva. Upam, da nima kak virus, ki je prenosljiv, da ga še ni ne dobiš. Pa malčico pazi, da ti ne dehidrira. Pravijo, da jim je dobro dajat bobi palčke ali kako drugo slano pecivo, ker vsebuje sol, le ta pa zadržuje vodo v telesu. Držim pesti, da čimprej okrevate.

Kje pa ste vse? A lovite zadnje sončne žarke? Je blo res fajn toplo danes. Verjetno med zadnjimi sončnimi in toplimi vikendi letos user posted image

< Sporočilo je popravil sezam -- 8.10.2006 18:46:17 >

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
8.10.2006 19:22:32   
dskubin
Joj Barčki, res, poskuste nekaj, da bo vsaj pila. Pa čimprej se pozdravite.

Mi pa smo bili danes na Barkovljanki, tako se menda reče po slovensko. Z eno kar veliko barko. Malo je sicer pihalo, drugače pa je blo super vreme. Je prou uživala cela družina. Tastarejši del v regati, tamali pa v družbi, saj se je cel dan nekdo ukvarjal z njim.
Da bi vsaj to sonce zdržalo še nekaj časa.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
8.10.2006 21:34:00   
amy26
pozdravček
Mal prej sem čutila prve brcikeuser posted image  je bil prav lep filing tako da sem bila v user posted image , jih pa čutim točno en teden prej kot v prvi nosečnosti.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
9.10.2006 7:55:25   
tinaaja
Jutro punce...

Jaz kokosuser posted image predlagam datum nasega snidenja pa pozabim, da imam takrat ene druzinske obveznosti user posted image  Baksus totaln res.. No tko, samo tok,da  javim, da bom takrat, ko boste ve uzivale na torticah, se jaz tudi mastila z dobro papico in proslavljala en lep druzinski dogodek user posted image

Se vam pa naslednjic pridruzim.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
9.10.2006 8:37:43   
marjetka
Dobro jutro vse nosečke, dons je pa res dobro, sm dobla ob 5.00 sms od dobre prjatlce, da je rodila punčko in sm bla tko vesela, ful raznežena, sm kr jokat začela (ti naši hormoni), spat itak nisem mogla več, tko da sm šla se lepo tuširat pa kakav narest in pol v službo (tko zgodi že dolk nisem bila v službi).

Joj kumi čakam, da bom na njenem mestu, mi je ful polepšala dan.
Drugač pri nas nič novega, včeraj zvečer so me sicer mal trebušne mišice pekle, ampak sm šla pol kr spat tko da ni blo prehudo.

LP od marjetke in  user posted image  !

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
9.10.2006 9:14:32   
urla
Morgen!

Mi smo preživeli lep vikend v naravi. Res je, da lovimo še zadnje sončne žarke pred pustim vremenom.

Sem se pa v soboto odločila, da doma ne stopim več na vago. Sem bila tako slabe volje. Mislim, kako so moje kilce OK in šok +5kg! Se bom od sedaj naprej vagala samo pri G.

Kdo sploh jutri pride??????????

(odgovor članu marjetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
9.10.2006 9:28:38   
zora
Pozdravljene!
Tudi jaz se redkeje oglašam. Imam gužvo v službi in prejšnji teden mi je še računalnik crknil in sedaj gostujem. Mali kar fajn brca, v četrtek imam morfologijo in vam potem povem kaj več.
Za jutri še ne vem, imamo govorilne v vrtcu. Bom še videla, če mi bo uspelo.

Lp

Zora

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
9.10.2006 9:41:32   
Sibil_
Pozdravček!

Jaz sem pa zgleda pretiravala v soboto, ker smo bili cel dan na terenu in sem seveda zbolela do fulla.Tako da sem bila včeraj že ob 6-ih zjutraj pri dežurnemu in sem dobila antibiotik, zdaj pa kašljam, šmrkam in komaj diham.MAter tale bronhitis je eno sranje....pa ko kašljam me še trebušček boli, ker se tako napenjam...joj sem jezna.Grrr.user posted image

Drugače pa punce sem dobila v tovarni otroškega pohištva Sadeko v Rimskih toplicah eno posteljico za našo pikico dimenzije 140x70 za 20.000 sit, res ugodno.In je tako lepa da dol padeš.ZA kolegico sem pa kupila eno manjšo, dimenzije 120x60 za 15.000 sit, tudi lepo.Se vam splača it tja pogledat, imajo celo ene bolj enostavne za 12.000 sit, pa so čisto ok.BArve pa so kakor je pač na razpolago, ampak dobiš pa ful ugodno.PA še izlet je-hehe.user posted image

Sem bila tudi v Hm v Celju, ampak sem kupila samo par stvari za pikico, pa en tak lep rumen kompletek za iz porodnišnice, pa zraven seveda bodi pa kapico pa ene take copatke-joj kako so te stvari lepe.Ampak seveda imajo kot povsod 3x več stvari za punčke, vse je roza-grrr.user posted image

Drugače nič novega, brcik izrazitih še ne čutim, trebuh pa kar raste.Verjetno bo spet več plodovnice pa ne bo nekih izrazitih brc kar dolgo.

Tejčica poročaj kaj si izvedela v soboto-predvsem če je bilo kaj zanimivega ali koristnega.user posted image

LP,
Sibiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu zora)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
9.10.2006 10:29:32   
slumpo
ojla

me sam neki na hitro zanima....ali je povečan beli tok (normalen po izgledu) normalen pri nosečnosti ali je potreben kakšen obisk pri G.??????

se še tipkamo....ja jaz jutri pridem, pa upam da nas bo vsaj nekaj.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
9.10.2006 12:04:49   
dolgolaska
OO!!

Nekam ste spet vse pobegnile,al kaj???
Midva z mojim dragim sva šla včeraj kostanj nabirat,pa sem malo pretiravala,pa me pol zvečer,kr oreng špikalo in zbadalo v trebuhu!!!
Še zmeram čutim mehurčke,pravih brcik pa še ne!
Kdaj pa naj bi jih,glede na to da mehurčke čutim že skoraj 14 dni??!
V četrtek imam pregled,komaj čakam,gre moj dragi z mano,bova plačala G da mi naredi UZ!In  komaj čakam,da že končno vidim najino malo pikico!!!!JUPI!!!
Vse ki greste jutr na "kavico" se imejte lepo in še zame malo počvekajte,upam,pa da mi uspe pridet na naslednji sestanek!!!

Drugače pa je vse po starem,počutje ok,slabosti ni več,še celo zgaga me več ne peče tako pogosto,kot me je!!

SLUMPO...jaz tudi imam kar povečan beli tok,G mi je nazadnje napisala svečke Borex ampak mi niso nič pomagale,zato mislim,da ni nič narobe!!!
Bom pa se te dni zopet probala psihično pripravit in še eno 3 dnevno kuro z njimi narediti,pa da vidimo!!!

Javite se!!!

LP!user posted image

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
9.10.2006 13:27:29   
urskas
Hojla punce,

Spet se malo oglašam. Počutje je odlično. Sploh ne bi vedla, da sem user posted image , če ne bi mali user posted image  tok razgrajal. V bistvu ga čutim skoz, tudi ko hodim, sedim, ne samo v ležeuser posted image user posted image user posted image .

Kar se tiče kilaže je to posebna zgodba, ki presega max. priporočila, ampak se ne sekiram.

Dolgolaska, Za 3D UZ v Postojno bom probala naslednji teden spet klicati, ko bodo pripravili seznam za december, upam, da ne bom že prepozna. Drugače sem pa sprva nameravala v LJ. ampak stane 18.000, kar se mi zdi mal preveč. Bom vidla.

Beli tok ni nevaren, če nima posebnega vonja ali barve. Je pa nadležen. Jaz imam zaenkrat še normalnega. V prejšnji n. pa je blo katastrofa. Brez 10-tih dnevnih vložkov na dan ni šlo.

Tudi naša ta velika miška ja staknila virus. Tako da ponoči nismo dobro spali, pravi da jo bolijo ušeska. In mislim da jo grlo tudi, ker vsakih nekaj grižljajev izbruha. Bomo vidli, kako bo popoldne, če bo še vročina se bomo odpravili k zdravniku. Upam, da ne bo hujšega.

LP, urska

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
9.10.2006 13:32:58   
A-N-J-A
Punce jaz sem čist živčna ker še vedno ne čutim našga fanta.Včasih se mi zdi da ga, pol pa spet nisem sigurnauser posted image .

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
9.10.2006 13:41:43   
Naomi
Pozdravljene!
no, tudi jaz se nic ne cutim, vragec ma ocitno se dovolj prostora ;), ampak se sploh ne sekiram, ker mi je G na zadnjem pregledu rekla, da naj pricakujem po 20. tednu in sploh nisem obremenjena s tem. Trenutno sem v odlicnem pocutju, tko da sploh nimam feelinga, da sem nosecka, kukr sam tko k se spomnim pa mi gre nasmesek na usteca ;)...sicer sem se dons tehtala, pa sem 1 kg zgubila od zadnjega pregleda pred 14 dnevi, pa mi sploh ni jasn kako...ceprov mam rezerve kr dost, sam ne vem...mi bo ze povedala G k se naslednjic vidva..jem pa normalno, ker sem rekla, da se ne bom obremenjevala s tem..jem kadar mi pase...je pa sreca, da so se zacele mandarine, bi jih loh na tono pojedla, sam se mal bremzam da nam ksn hiper C vitaminozo staknla ;)...no, lublanske frajle, uzivejte ju3, jest kukr sem napisala mam cajt bl dopoldne tko da..me ne bo...
papa

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
9.10.2006 13:48:05   
tinaaja
mi je G na zadnjem pregledu rekla, da naj pricakujem po 20. tednu in sploh nisem obremenjena s tem. Trenutno sem v odlicnem pocutju, tko da sploh nimam feelinga, da sem nosecka,

Anja -> enako je meni G rekla in tudi moje pocutje je identicno tvojemu Naomiuser posted image user posted image user posted image  Svakinja je svojega zacutila v 22 tednu, tko da je casa se na pretek.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
9.10.2006 13:57:36   
Naomi
no, sej...po vseh tistih slabostih in obupnemu pocutju se pritice, da zdej izenacimo oz. spravimo to v povprecje ;)...bravo za nas user posted image user posted image user posted image ...tinaaja...dobr to ne? user posted image
anja...nkar se sekirat...ocitno ma dost manevrskega prostora, sicer pa...pocasmo se ksne dva mesca k bomo ze jamrale kok nas prbijajo ;)...
papa

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
9.10.2006 13:58:14   
*sonchek*
Pozdravljene drage marčevke!

Že nekaj časa vas berem, pa do zdaj še nisem imela poguma/časa, da bi vam pisala. Mi smo danes dopolnili 18 tednov user posted image  To je moj prvi/prva user posted image  PDP = 12. 3. 2007. Drugače sem stara 25 let, poročena, zaposlena, zraven pa še malo študiram (magisterij). Trebušček je že lepo viden, tako, da sem prejšnji teden novico povedala tudi v službi - no, navsezadnje bomo šli v petek že v 5. mesec user posted image  Zaenkrat razen povečanega belega toka user posted image  nimam težav - slabost je minila že nekaj časa nazaj. Za spol sva se določila, da ne bova vprašala in tako vse do marca ne bova vedela kaj nosim pod srčkom.
No, zaenkrat toliko... user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
9.10.2006 13:59:34   
A-N-J-A
Amak punce jaz sem Elo čutla konc 16 t,pa je bila prva user posted image .Sej vem da se nosečnosti razlikujejo med sabo,ampak komaj čakam da ga začutim.
Mogoče sem pa še zdaj navajena na une oreng brce,da teh še opazim neuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
9.10.2006 14:04:12   
Naomi
Anja...ocitno, sta za tegale fantina kupila vecjo ''postlco''...pa se se ne guzva tok...pomoje ni razloga za preplah...sicer pa...se mal do naslednjega pregleda pa bos vidla...drz se ;)

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
9.10.2006 14:21:27   
amy26
Punce jaz sem čist živčna ker še vedno ne čutim našga fanta.Včasih se mi zdi da ga, pol pa spet nisem sigurna .

Anja, saj je še čas da ga čutiš, men se je prejšnji teden tudi zdelo da ga čutim pa pol dam roko na trebuh in spet nič. Včeraj se je ponovilo isto torej ko sem dala roko na trebuh nisem čutila, zato sem držala roko še nekaj časa na trebuhu in se je brcika ponovilauser posted image  tako da po moje si pikico že čutila sam ti ni hotela več nazaj odgovoriti user posted image

Sonchek, dobrodošla med nami user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
9.10.2006 14:32:11   
*sonchek*
Hvala za dobrodošlico amy26 user posted image

Vidim, da teče debata o brcikah - jaz sem v 18. tednu, pa še vedno ne čutim nobenih brcik user posted image  Čutim, da se nekaj sicer premika notri, ampak ne vem, če so to sploh premiki, ali pa le kakšne prebavne motnje user posted image  No, o pravih brcikah pa ne duha ne sluha in moj dragi vsak prosti trenutek izkoristi za to, da je prilepljen na moj trebuh - da ja ne bi slučajno česa zamudil user posted image  No, sicer pa se baje prve brcike v prvi nosečnosti čutijo kasneje, a ne?

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
9.10.2006 14:47:36   
Marinko
Javlja se najvecja vazicka na svetu.

NS 2.5. Tveganje 1:45.

Amniocinteza pa je pokazala vse OK!!!!

Fantek bo!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
9.10.2006 14:49:41   
Naomi
Marinko, upraviceno lahko hodis okoli kot pav ;)...bravissimooooooooooouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marinko)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?