|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
6.10.2006 8:29:25   
urla
Dobro jutro user posted image !

Hura danes je petek!user posted image  Pa še lep vikend se nam obeta.

Žabika - jest vas pridem pogledat 10.10. Zmenile pa smo se, da se točno ob 18 dobimo na vogalu Orehka. Jest bom točna in itak okrogla user posted image .

Zdej pa šibam nazaj delat, ker imamo v službi nooorrrrooooo.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
6.10.2006 8:30:54   
A-N-J-A
draja kdo te je pa tok prestrašu glede testiranja za diabetes?Sploh ni tko hudo.Dobiš en kozarc sladke vode za spit,pa neki mi hodijo po glav limone.Mislim da je mela ena sabo limone in je nardila požirek slad.vode in požirek limonade.Če ne prenašaš ful sladkobe pa vzami limono sabo za vsak slučaj.
Aja pa predno spiješ ti vzamejo kri,potem moraš tam sedet 1h(men je blo to najbolj zoprno od vsega-trdi stoli),potem ti pa spet vzamejo kri.Pol še mal počakaš,da ti sestra pove če je ok in greš.Uradni rezultat pa dobiš po pošti.
Saj to greš na polikliniko,ne?

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
6.10.2006 10:10:36   
slumpo
ojla user posted image

no pa smo se zjutraj spetuser posted image  in odhiteli v službo. cel dopoldne že čutim neko špikanje tako da mislim da se spet malček širim ker bebika raste in se razvija.

čaka me lep vikend in komaj čakam da se začne ....pa še vreme bo lepo.

bodte pridne pa pikico sedaj že velike pike objekte in pobožajte.

lp

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
6.10.2006 10:55:39   
draja
A-N-J-A hvala za opis in pomiritev. Mi je zdaj lažje ko vidim kako dejansko zgleda. Mene sta moja g. in sestra prestrašili, da vsaka tudi ne zmore in da bo res zelo neprijetno user posted image . Sta mi pa tudi onidve omenjali limono ja. Drugače grem pa jaz kar v laboratorij v ZD šiška kamor hodim tudi k g. No, še enkrat hvala.

lep vikend vsem!!!!!

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
6.10.2006 11:31:03   
bibi
Evo, da se vam na hitrco javim! Ful sem v službi zasuta z delom in sploh nimam nič časa prebirat forum! user posted image
Včeraj sem imela pregled pri 19 tednih. Ko smo pričeli z ultrazvokom, je bila pikica tak fajn postavljena, da naju je ginekologinja vprašala, če želiva zvedeti kaj bo. In je prvo postavila ekran proti možu in je rekla če kaj vidi. Pa je rekel da nič. user posted image  Potem pa obrne ekran proti meni in se je na ekranu in med nogicami pokazal LULČEK! Tako, da bova dobila sinka! user posted image  Midva sva bila oba zelo presenečena, ker sva bila 100 % da bo punčka (to pa zaradi tega er so nama vsi tako napovedovali, tudi G na nuhalni). Ampak sem sinka zelo vesela, pač ne bo imel roza oblekic. user posted image  user posted image  Pa velik je že čez 20 cm! Zdaj imam naslednji pregled čez 3 tedne (morfologijo)in moram naredit krvno preiskavo med tem časom. Tako, to je zaenkrat vse, ko bom imela kaj časa se vam javim. Mogoče že jutri, ker morm pridit delat v službo. user posted image  Lp! user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
6.10.2006 11:36:19   
A-N-J-A
bibi ti se pa res že dolgo nisi oglasla.Bravo za fantka,se mi zdi da je zdaj ful fantkovuser posted image .A jutr pa v službo,bogicauser posted image .

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
6.10.2006 11:54:49   
bibi
Ja res je Anja ful dolgo se že nisem nič javila. Preprosto ni časa za pisanje, saj tu pa tam pridem pogledat kaj ste napisale. user posted image  Pa še ta teden sem imela v 2 dneh preko 30 punc na probi za razgovor za moje delovno mesto. Komaj tri sem izločila v ožji izbor (za delovno mesto tajnik-administrator) pa so nekatere takšne, da še tipkati ne znajo! user posted image  user posted image

Men se tud zdi, da je ful user posted image . Midva sva se pa do včeraj skoz hecala in pikico že klicala Tjaša, pa tudi nama so drugi govorili da bo punčka, no včeraj sva pa ugotovila da je Tjašek! user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
6.10.2006 11:55:42   
bibi
Aja brcik pa še ne čutim. Je rekla moja G, da bi naj jih začutila nekje okoli 15 oktobra! Komaj čakam! user posted image

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
6.10.2006 12:41:22   
urla
O bibi, si se le priklatla do RR-ja. Lepo te je spet brati. Ja pa čestitke za user posted image . Mi imamo enega doma in je super.

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
6.10.2006 13:19:24   
thaiss
Pozdravljene,

končno petek user posted image  user posted image  tako lep sonček je tuki, upam da bo tako lepo tudi čez vikend!!!

Sibil tebi pa obljubljeno: http://www.iobimbo.it/offerte.pdf
                                      http://www.bebeconfort.com/

se tipkamo kasneje, grem kej popapcat!!!

user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
6.10.2006 14:18:44   
dolgolaska
OOOO!!

Mene pa danes na žalost ne bo!
Je v službi prišlo do spremembe in delam pop.in ne dop. tako kot bi morala....
..mi je prav hudi,prav rada bi vas spoznala,no..upam,da bo šlo naslednjič!!!
Imejte se lepo!!!!

Jaz pa tudi komaj čakam, na moj naslednji pregled 12.10., bo šel moj dragi z mano in sva se odločila da bova g plačala da naredi UZ ,da vidiva kaj in kako je z najini malo pikico!
Naslednja bo morfologija...ne vem še kdaj....po 22t pa sem se odločila da bom šla na 3D UZ!
No to je za danes od mene  vse!

LP!user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
6.10.2006 14:20:30   
dolgolaska
....aja še nekaj:
a če imam toksoplazmo negativno a moram,dati še enkrat kri pregledat???Kdaj??
In pri katerih tednih ti še pripada brezplačni UZ????

LP!user posted image

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
6.10.2006 14:38:55   
urskas
Hojlca,
poleg prvega UZ, ti pripada še morfologija (okrog 22t). Ostalo pa po potrebi, tako pravi moja G.

Sem pa ravno danes klicala v Postojno, da bi se naročila za 3d UZ, pa imajo za november že vse zasedeno!!! MOram poklicat čez dva tedna, da me naročijo v decembru, če ne bom spet prepozna takrat bom že več kot 28t noseča. Kar malo sem razočarana.
Ali katera ve kako je z naročanjem na 3d v Ljubljani (Dravljah)?

LP, urska

Neposredna povezava do sporočila: 1988
6.10.2006 14:39:47   
slumpo
oj

DOLGOLASKA kam te danes ne bo....če misliš na zmenek v Orehek potem je to 10.10. in ne danes.
Sicer pa oprosti.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1989
6.10.2006 14:47:59   
amy26
Bibi, čestitke za user posted image  user posted image user posted image user posted image

Draja, glede diabetesa pa velja tako kot so ti rekle predhodnice, ni noben bau bau, pač spiješ tisto vodo pomešano s sladkorjem in čez eno uro ti vzamejo kri, vsaj tako je bilo pri meni lansko leto.

Kaj vam bolj paše jesti sladko ali kislo, pravijo da če ti bolj paše sladko da zna biti punčka, če pa bolj kislo pa fantek, no dvomim da to pri vseh drži, pri meni v prvo je, torej sladkarije sem jedla bolj redko tako da imam user posted image user posted image . Pa tudi zdaj jih pretirano ne jem tu pa tam kaj, mi bolj odgovarja kislo.

Danes sem imela pregled pri G., poslušala je srčka, pa nekaj zmerila po trebuščku. Naslednji pregled imam 9.11. takrat bom imela UZ, tako da že komaj čakam.

Neposredna povezava do sporočila: 1990
6.10.2006 15:48:48   
dolgolaska
SLUMPO...a joj.....user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    !!!

...sem čist zabluzila....
...jaz pa sem mislila,da je to danes...hihi user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image !!!
Jah sej drug teden pa itak ne bo šlo...pa spet delam pop.!

URSKAS....a v Postojni je pa vse zasedeno za 3D UZ???!
Groza!
A dec. je še frej, al kako???
Kaj pa boš ti naredila,jaz bi tudi rada šla!

LP!user posted image

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
6.10.2006 17:33:38   
slumpo
eja

dejte mi nekaj povedat ....

mene že cel dan tišči (tiščeče boli kakor da bi mi hotelo nekaj ven uit )v spodnjem delu trebuha, pa špika pa ...zdej pa če sedim ali ležim je še slabše če pa hodim je malček bolje.

ali je to normalno.

Neposredna povezava do sporočila: 1992
6.10.2006 18:13:16   
Eviii
Drage punce. Pred dnevi sem prevzela urejanje seznama user posted image . Da bi bil ta čimbolj popoln, vam prilepljam še na vašo temo tistega, povezanega z vašim mesecem. Popravke lahko napišete kar v vašo temo ali pa na seznam nosečk.

01. Zora, Ljubljana
01. SPOKY
01. Urla, Postojna
02. Slonči
02. freya
03. Lana 22, Postojna
03. Bibi
03. sezam, Ljubljana
03. pocka
03. erna14
04. Žabika, Ljubljana
05. force
06. Vanji
06. Lejci
07. Thaiss, Postojna
07. LULU3
07. NINA977, Maribor
08. Barči78, Kranja
08. brundi
08. urskas, Ljubljana
08. Karina, Maribor
08. Ela80, Ljubljana
09. Dajadada, Ljubljana
09. Meaa
10. Majita
10. darchy
11. tejčica
11. Encijan
12. klavdyk, Slovenj Gradec
13. Barbž
14. MoonEve, Kranj
15. NMJ (dvojčka), Ljubljana
15. jjasna, Ljubljana user posted image
15. Kr_enamami, Jesenice
15. marjetka, Ljubljana
15. Gio
16. Sibil, Izola
17. tinaaja, Ljubljana
18. brinaa
18. leya, Ljubljana
18. malička
18. miri
18. m a j c i k a, Celje user posted image
18. Snorklja, Slovenj Gradec
19. dskubin, Izola
19. blanči
19. babri, Brežice
20. dolgolaska, Ljubljana
20. lu155, Postojna
21. LI, Murska Sobota
21. Naomi, Ljubljana
22. Pegica*
23. A-N-J-A, Ljubljana user posted image
23. TeDyBear, Jesenice
23. kresnička, Ljubljana
23. soncek78, Izola
24. tinaaja
25. LeINA, Maribor
25. VRTNICA30, Ljubljana
25. Cinca79, Ljubljana
25. Pikca, Ljubljana user posted image
26. slumpo, Postojna
26. amy26, Ljubljana
27. draja, Postojna
28. anna2007, Nova Gorica
31. Katja 80, Celje

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
6.10.2006 18:57:06   
Sibil_
Evii Sibil prestavi na 9.3.2007 Izola
Hvala.user posted image

LP,
Sibiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
7.10.2006 9:16:00   
Anonimen
Zdravo punce!

Samo na hitro se vam javljam, ker sem stalno v pogonu. Danes sem vas na hitro prebrala, pa moram rečt da ste še vedno kar čveke, saj sem imela kar lep kup strani za predelat. Delam od zjutraj pa do zvečer, tko da pridem domov šele okrog 20-ih, pol pa pod tuš pa v posteljo. drug teden naj bi bil bolj znosen. Upam!
Jaz sem na splošno v redu. Buši se mi že ornk vidi, zdej to že drugi rečejo. Danes grem po nakupih, ker mi ni nič več prav za oblečt. Brcik še nimam, pridelala pa sem 1,5-2 kg.

Lp, jjasna

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1995
7.10.2006 12:11:01   
tinaaja
No, pa se jaz na hitrco - vcerja imela pregled, urin bp, pritisk bp, poslusali srcka user posted image user posted image
Naslednji teden imam podroben UZ, ker se nisem odlocila za AC, naslednji pregled cez 4 tedne.
Tko da sem user posted image

Slumpo, mislim, da so ta tiscanja normalna.

Pozdravcek vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
7.10.2006 12:22:19   
Ela80
Ojla punce,

še dobro, da vas berem, ker mi daste kar dosti pametnih nasvetov. Včeraj sem šla v lekarnio in kupila vitamine Elevit, mi je formacevtka rekla, da jih imajo šele 14 dni, da imajo več železa in oszalih vitamonov, kot tiste, ki sten jih opisovale ve. A jih katera pozna, prosim za mnenje? Aja v navodilih tudi piše, da so rahlo odvajalo, tako, da tiste, ki imate težave, pomoje ni slabo, kaj menite?

Tudi jaz komaj čakam na 16-tega da izvem, kakšno barvo cunjice bomo kupovali. Zanima me, če je katera, ki ne bo spraševala kakšen spol bo imel otrok? Jaz si ne morem pomagat, sem tok firbčna, da bi že od samega začetka rada vedela, češrav mi je vseeno kaj bo.

Lep vikend.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
7.10.2006 15:22:29   
anna2007
Živio punce!!

slumpo tudi mene že cel dan tišči ali boli v spodnjem delu trebuha
ampak če ležim je pa super, tako da samo ležim

Tudi jaz noro zivo sanjam

Glede merjenja sladkorja v krvi mene je bilo res ogabno, zelooo, nisem bruhala ampak skoraj, sorry, ampak je bilo tako, in nič limona ali kaj drugega.

Bibi, čestitke za user posted image

lep vikend,
anna

(odgovor članu Ela80)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
7.10.2006 18:40:53   
tinaaja
Zabika, a si ti napisala, da hodis na Fit&Fun?
Kaksna je cena in a lahko hodis vsak dan (pon-cet)?

(odgovor članu anna2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
7.10.2006 18:43:28   
Žabika
Ela80: midva sva se odločila, da ne bova vprašala za spol! Se mi sploh ne zdi pomembno - bo potem veliko presenečenje!

Počutje ok, brcike pa sva občutila že oba! Takoj ko se malo umirim, začne brcat! Tako zelo prijeten občutek!

Glede bušija pa še vedno nič novega - meni se zdi že kar velik, od okolice pa mi nihče ne verjame, da smo že v 5. mesecu oziroma da imamo danes polnih 19 tednov! Še malo pa bomo na polovici!

Lp,
Ž.

(odgovor članu anna2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?