ninocka
|
Dober vecer! Najprej porocilo glede majck - sem dobila osnutrek, pa ga ne morem pogledat, ker nimam Corella Sem jezan ko 100 . Mi bo Samo zrihtal cez vikend, pa bom pogledala in objavla, da boste povedale, ce je OK, al se kaj popravimo. Plac za RD - men je ta piceria cist kul, da mamo svojo sobo, pa tud ce torte pr njih ne narocimo, bomo itak tam dalj casa in bomo pa se pizze narocile, pa pijaco...neki prometa jim bomo ze naredile...(Sej verjetno niste misnle samo od torte cel dan zivet? ). Ce pa se oni torto nardijo, pa tolk boljs, a ne? KMA - tud jst se strinjam z vsem kar so ti ze ostale povedale. Kar si ti napisala je bilo pa ZELO NEZRELO IN PREDVSEM NESRAMNO in POPOLNO NEPRIMERNO. Ko smo se pogovarjali za srecanje v CE, je bil kraj izbran predvsem za to, da se nam lahko pridruzita se Amelie in Doroteja in pa seveda TI. Ce ne zelis majcke, te bom zbrisala iz seznama in je zate ne bomo dali delati, v primeru, da si bos premislila, pa mi poslji ZS. Zdej pa se ostale stvari: Teta beta, jstr pa ne morem pridt do tvojga albuma, mi skoz javlja napacno geslo, pa sem probala vse mozne variante. A mi ga lahko vseeno prosim posljes na ZS? Mleko: nas spije se priblizno 4 dcl mleka na dan (zjutraj in zvecer) + jogurt + mlecne kasice. Nikakor ga pa ne morem prepricat, da bi jedel kaksne namaze s kruhom. Zadnjic sem jst jedla pasteto, pa mi je skoz hodu grizt, pol sem pa mu njegov kruh nardila, ga pa tud povohu ni Moram pa rect, da je ze ful razsiru jedilnik in da je zacel mal bolj uporabljati zobke. Drugac sem pa jst se zmeri cist brez idej,kaj naj mu kuham. Igranje: Evi ma svoje igracke "pospravljene" v stajici, najbolj aktualne pa lezijeo po kuhni, dnevni in jedilnici. Neki cas se igra z eno, pa jo nekje pusti, pol spet z eno drugo, pa jo vrze... Se pa dost kar sam zamoti, ampak mislim, da je nam ze lazje, ker hodi in se lahko do kaksne stvari tudi sam sprehodi, ce ga zanima. TV: trenutno je najbolj navdusen nad unima dvema reklamama za melodije inozadja za GSMje - uni dve opici in tist nosorog. Ko jih slisi se kr prlep na TV in zacne ful kricat, se smejat in mahat z rokami in plesat. Drugac pa gleda z mano telenovelo in pa zdej se Beverly Hills Kurjenje: zaenkrat se ne, ker je cez dan se kr toplo, ponoci se pa stiskamo A ve se ne, da vas zebe Nosek: vsak dan spucam z biba placko (palcka za usesa). Se upira, ampak ga bolj na trdo primem, pa gre. Ko pa joka in mu tece kot iz pipce, ga pa kr z robckom brisem. Zelje: se nismo dali, mu pa v juhi skuham mlad fizol in ga ful je. Graha pa lih ne mara oz. vsi poskusi, da bi mu ga uturila, so koncali v njegovem narocju. Kavica Kolosej - a se mogoce dobimo to soboto al pa nedeljo la ste ze vse ful rezervirane? Ce sem kaj pozabila - se opravicujem. PS: mi mamo pa od dons naprej hitrejsi internet. A me kaj hitrej berete