Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 13:38:14
|
|
|
|
Anonimen
|
sisy...kot včeraj...nobenih znakov razen zanki za ..zvijanje v trebuščku... Danes so me joškice pekle ampak ne bradavičke ampak tko cela joškica..to je pa pomoje posledica psihe!! Pa ti?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 13:39:48
|
|
|
|
Bety
|
Poopsie.....jaz bi na tvojem mestu naredila urinski test (če ga imaš pri roki pred rezultatom od Adria-lab)....predvsem zato, da ne boš tam preveč presenečena in da nam zmanjšaš "firbec"...... 12.dan po ET pomeni najmanj 15 dni od oploditve....nekaj mora pokazati.... Srečno!!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 13:42:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Niovi, hvala! Si kompliciram življenje ane?Si ne morem pomagat..preveč me čustva prevzemajo, ne morm bit več razsodna...pa se mi malo trga
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 13:44:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Bety, hvala za lepe želje. Testa nimam pri roki,sem v službi ... Bo moglo ostati kar pri tem pa tud mislim, da nebi prenesla še enga testa.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 13:46:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Višavc se je kaksnu, ni čudn, da je tko jokcal .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 13:55:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Sisy! A si delala krvni test na ADIRA LAB-U? A to dobiš izvid kjer priše poz. ali neg. al kako?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 14:08:39
|
|
|
|
Sisy
|
Poopsie,jst sem v Adria Labu že domača ja... Če bo vrednost nad 40 enot nosečnost je...KAr je pod to vrednostjo nosečnosti ni....Pa podvajat se mora na 2-3 dni.....
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 14:13:47
|
|
|
|
Anonimen
|
A to ti kaj povejo? Ker jst ne vem kako se drugače znajdeš.Jst sem pa misla, da piše samo neg. ali poz. ...
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 14:16:03
|
|
|
|
teira
|
Ta naša Poopsie nas je nasekala kaj ? Kaj nisi mogla naredit CB in bi zdaj že virtualno nazdravljale . Šalo na stran, želim ti en ogromen pozitivni rezultat. Obvezno sporoči, ker čakamo, vidiš da smo neučakane. Držimo za tvoje ! Dajmo punce - go, go
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 14:17:30
|
|
|
|
Sisy
|
ti vprašaš za rezultat...ona pa ti reče vrednost je tolk pa tolk.... pa pol se jst ponavad nardim neumno pa vprašam kaj to pomen ...no nazadnje je rekla: ja nosečnosti ni.... držim pesti zate da bo rekla da nosečnost je!!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 14:21:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Teira jaz sem kriva, jaz sem ji rekla, ne delat testa , zato se spravte name, seveda če si upate .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 14:26:41
|
|
|
|
Ayolinca
|
Joj, ve ste dobre!!! S Poopsie na čelu!!! Čuj, dečva, a se ne bi ti popoldan priklopila na kakšen javni PC, pa sam na hitr napisala: uspelo!!! Kaj praviš? S R E C N O!!!!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 14:30:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Sisy a tko je to ..no jst se ne bom nič neumno naredila, ker jst nimam pojma tko, da bom kr vprašala. Sisy, hvala teira: , če bi bilo še več znakcov, hvaležnosti in veselja bi jih vse prilepila zate!!!!!!!!!!! MIŠEK, mislim, da si na tebe ne bo upal nihče zjat ..si si ustvarila en rešpekt ...jst že nebi s teboj češnje zobala ...
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 14:32:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Maza a mi verjameš, da že ceu cajt tuhtam kako vam naj sporočim rezulat... ena mi naj da gsm cifro pa sporočim...samo ne upan nobeni naložit tako breme
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 14:33:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz ne vem, ampak men se tak je, počla bom še dans, če ta ne bo kmal tu. Pred 2 urama sv amela kosilo, zdaj pa si grem palačinke delat, ker sem že vse kar je bilo v hladilniku pojedla. Ti PMS me zmer tako zdelajo. Ura je pr nas že 16.32 a čem jaz poklicat pa vprašat .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 14:34:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Daj mi cifro te na kavo povabim
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 14:40:31
|
|
|
|
Anonimen
|
dvomim da je PMS ...kaj pa veš kaj se kuha ... se pravi v drugi dimenziji jst že vem odgovor...kaj sem ti pa sporočila?? kavo na tvoj račun sem že spila sama, ker itak poslušam sam obljube
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 14:58:03
|
|
|
|
Anonimen
|
sem se odločila, da vam vsaj to dolgujem....če bo pozitivno pridem v službo in vam sporočim..prov? Če pa ne..pa veste...takrat ne bom sposobna hodit v službo..tko
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 15:04:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Poopsie se mi zdi, da bi to preveč od tebe zahtevali, če bo negativno se lepo pocarti pri tvojem dragem, če pa bo pozitivno pol pa lepo praznujta skupaj in se veselita. Jaz ti prepovedujem hodit v službo , uživajta doma in si dajta duška, v nasprotnem pa se pocartita in potolažita. Prav poopsie. ,Me bomo držale pesti vseen, mislile nate in tvoje . Edino ne nas preklet, če se ti bo preveč kolcalo
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 15:11:03
|
|
|
|
Anonimen
|
spet te tvoje prepovedi..pol bo pa spet en šmorn od tega ...ko bo kdo narobe razumel .... zdej si me pa spet čist zmedla...naj pridem al ne...no pol pa ne pridem ... ufff...še eno pa pol
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 15:12:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj kolk gre pr vas počasi ura, pr nas je že mimo zdavnaj Kjer sem jaz, tam je štala, pa ni dolgčasa
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 15:13:16
|
|
|
|
teira
|
Mišek tebi ne rečem nič, ker se preveč bojim kake . Drugače si pa ful fejst punca . Pa še palačinke pečeš . Pošlji jih mal na splet . Poopsie ti pa kar pogumno. Še malo pa bo, ampak jaz nevem, če bom lohk do jutr zdržala. Kakorkoli že želim ti vso srečo tega sveta . Teira
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 15:21:03
|
|
|
|
Anonimen
|
MIŠEK, to palahko potrdim..s teboj ni nikol dolgčas Tvojemu mora biti prov luštn zraven tebe .no sej moj srček se tud nima kaj za pritoževat...jst mislim, da če si blond (v tem primeru vse me) ol si žeitak sama po sebi smešna, ker itak kaj preveč pametnega ne more iz naših ust teira ...rade volje ti bi sporočila tako kot vsaki...pa ta prokltea kišta ne dela!!!!!!Pa sva že 100x rekla, da zdej bova pa res kupila matično ploščo in nikol niamva cajta...zdej se mi pa maščuje ...jutri zjutraj takoj ti sporočim.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 15:24:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Palačinke so že v bušijo, večinoma v mojem, neki malega pa v pesekovem. Moj pa je šel na večerjo, zato ni dobil nič . poopsie pa tako zelo prav imaš, glede smešnih blondink
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 15:28:16
|
|
|
|
Anonimen
|
MIŠEK smo vsaj zabavne, če že nismo pametne...to pa tud nekaj velja
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?