|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
3.10.2006 13:38:14   
Anonimen
sisy...kot včeraj...nobenih znakov razen zanki zauser posted image ..zvijanje v trebuščku...
Danes so me joškice pekle ampak ne bradavičke ampak tko cela joškica..to je pa pomoje posledica psihe!!
Pa ti?

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 801
3.10.2006 13:39:48   
Bety
Poopsie.....jaz bi na tvojem mestu naredila urinski test (če ga imaš pri roki pred rezultatom od Adria-lab)....predvsem zato, da ne boš tam preveč presenečena in da nam zmanjšaš "firbec"......

12.dan po ET pomeni najmanj 15 dni od oploditve....nekaj mora pokazati....

Srečno!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 802
3.10.2006 13:42:37   
Anonimen
Niovi, hvala!user posted image
Si kompliciram življenje ane?Si ne morem pomagat..preveč me čustva prevzemajo, ne morm bit več razsodna...pa se mi malo trgauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 803
3.10.2006 13:44:40   
Anonimen
Bety, hvala za lepe želje.user posted image
Testa nimam pri roki,sem v službiuser posted image ...

Bo moglo ostati kar pri tem pa tud mislim, da nebi prenesla še enga testa.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 804
3.10.2006 13:46:39   
Anonimen
Višavc se je kaksnu, ni čudn, da je tko jokcaluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 805
3.10.2006 13:55:07   
Anonimen
Sisy! A si delala krvni test  na ADIRA LAB-U?
A to dobiš izvid kjer priše poz. ali neg. al kako?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 806
3.10.2006 14:08:39   
Sisy
Poopsie,jst sem v Adria Labu že domača ja...user posted image

Če bo vrednost nad 40 enot nosečnost je...KAr je pod to vrednostjo nosečnosti ni....Pa podvajat se mora na 2-3 dni.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 807
3.10.2006 14:13:47   
Anonimen
A to ti kaj povejo?
Ker jst ne vem kako se drugače znajdeš.Jst sem pa misla, da piše samo neg. ali poz.user posted image ...

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 808
3.10.2006 14:16:03   
teira
Ta naša Poopsie nas je nasekala kaj user posted image ? Kaj nisi mogla naredit CB in bi zdaj že virtualno nazdravljale user posted image .
Šalo na stran, želim ti en ogromen pozitivni rezultat. Obvezno sporoči, ker čakamo, vidiš da smo neučakane.
Držimo user posted image za tvoje user posted image  user posted image  user posted image !
Dajmo punce - go, go  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 809
3.10.2006 14:17:30   
Sisy
ti vprašaš za rezultat...ona pa ti reče vrednost je tolk pa tolk....

pa pol se jst ponavad nardim neumno pa vprašam kaj to  pomen ...no nazadnje je rekla: ja nosečnosti ni....

držim pesti zate da bo rekla da nosečnost je!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 810
3.10.2006 14:21:53   
Anonimen
Teira jaz sem kriva, jaz sem ji rekla, ne delat testauser posted image user posted image , zato se spravte name, seveda če si upateuser posted imageuser posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 811
3.10.2006 14:26:41   
Ayolinca
Joj, ve ste dobre!!! S Poopsie na čelu!!!user posted image user posted image user posted image

Čuj, dečva, a se ne bi ti popoldan priklopila na kakšen javni PC, pa sam na hitr napisala: uspelo!!! Kaj praviš?

Suser posted image Ruser posted image Euser posted image Cuser posted image Nuser posted image O!!!!!user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 812
3.10.2006 14:30:39   
Anonimen
Sisy a tko je touser posted image ..no jst se ne bom nič neumno naredila, ker jst nimam pojma tko, da bom kr vprašala.
Sisy, hvalauser posted image

teira:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , če bi bilo še več znakcov, hvaležnosti in veselja bi jih vse prilepila zate!!!!!!!!!!!

MIŠEK, mislim, da si na tebe ne bo upal nihče zjatuser posted image ..si si ustvarila en rešpektuser posted image ...jst že nebi s teboj češnje zobalauser posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 813
3.10.2006 14:32:04   
Anonimen
Maza a mi verjameš, da že ceu cajt tuhtam kako vam naj sporočim rezulat...
ena mi naj da gsm cifro pa sporočim...samo ne upan nobeni naložit tako bremeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 814
3.10.2006 14:33:12   
Anonimen
Jaz ne vem, ampak men se tak je, počla bom še dans, če ta user posted image ne bo kmal tu. Pred 2 urama sv amela kosilo, zdaj pa si grem palačinke delat, ker sem že vse kar je bilo v hladilniku pojedla. Ti PMS me zmer tako zdelajo.
Ura je pr nas že 16.32 a čem jaz poklicat pa vprašatuser posted image user posted image .

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 815
3.10.2006 14:34:04   
Anonimen
Daj mi cifro te na kavo povabimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 816
3.10.2006 14:40:31   
Anonimen
dvomim da je PMSuser posted image ...kaj pa veš kaj se kuhauser posted image ...

se pravi v drugi dimenziji jst že vem odgovor...kaj sem ti pa sporočila??user posted image
kavo na tvoj račun sem že spila sama, ker itak poslušam sam obljubeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 817
3.10.2006 14:58:03   
Anonimen
sem se odločila, da vam vsaj to dolgujem....če bo pozitivno pridem v službo in vam sporočim..prov? Če pa ne..pa veste...takrat ne bom sposobna hodit v službo..tkouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 818
3.10.2006 15:04:30   
Anonimen
Poopsie se mi zdi, da bi to preveč od tebe zahtevali, če bo negativno se lepo pocarti pri tvojem dragem, če pa bo pozitivno pol pa lepo praznujta skupaj in se veselita. Jaz ti prepovedujem hodit v službouser posted image , uživajta doma in si dajta duška, v nasprotnem pa se pocartita in potolažita. Prav poopsie. ,Me bomo držale pesti vseen, mislile nate in tvoje user posted image user posted image user posted image . Edino ne nas preklet, če se ti bo preveč kolcalouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 819
3.10.2006 15:11:03   
Anonimen
spet te tvoje prepovedi..pol bo pa spet en šmorn od tegauser posted image ...ko bo kdo narobe razumeluser posted image ....

zdej si me pa spet čist zmedla...naj pridem al ne...no pol pa ne pridemuser posted image ...

ufff...še eno pa poluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 820
3.10.2006 15:12:39   
Anonimen
Joj kolk gre pr vas počasi ura, pr nas je že mimo zdavnajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer sem jaz, tam je štala, pa ni dolgčasauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 821
3.10.2006 15:13:16   
teira
Mišek tebi ne rečem nič, ker se preveč bojim kake user posted image . Drugače si pa ful fejst punca user posted image . Pa še palačinke pečeš user posted image . Pošlji jih mal na splet user posted image .

Poopsie ti pa kar pogumno. Še malo pa bo, ampak jaz nevem, če bom lohk do jutr zdržala. user posted image user posted image

Kakorkoli že želim ti vso srečo tega sveta user posted image  user posted image .

Teira user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 822
3.10.2006 15:21:03   
Anonimen
MIŠEK, to palahko potrdim..s teboj ni nikol dolgčasuser posted image user posted image Tvojemu mora biti prov luštn zraven tebeuser posted image .no sej moj srček se tud nima kaj za pritoževat...jst mislim, da če si blond (v tem primeru vse me) ol si žeitak sama po sebi smešna, ker itak kaj preveč pametnega ne more iz naših ustuser posted image

teirauser posted image ...rade volje ti bi sporočila tako kot vsaki...pa ta prokltea kišta ne dela!!!!!!Pa sva že 100x rekla, da zdej bova pa res kupila matično ploščo in nikol niamva cajta...zdej se mi pa maščuje user posted image ...jutri zjutraj takoj ti sporočim.

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 823
3.10.2006 15:24:26   
Anonimen
Palačinke so že v bušijo, večinoma v mojem, neki malega pa v pesekovem. Moj pa je šel na večerjo, zato ni dobil ničuser posted image .

poopsie pa tako zelo prav imaš, glede smešnih blondinkuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 824
3.10.2006 15:28:16   
Anonimen
MIŠEK smo vsaj zabavne, če že nismo pametne...to pa tud nekaj veljauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?