|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
3.10.2006 15:30:23   
Anonimen
Ej lahk smo pa pametno zabavne, pol smo pa obojeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 826
3.10.2006 15:36:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

Ej lahk smo pa pametno zabavne, pol smo pa obojeuser posted image user posted image

Se nebi mogla bolj strinjatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 827
3.10.2006 16:48:15   
Anonimen
Poopsie že ve odgovoruser posted image , me pa še neuser posted image . Upajmo na najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 828
3.10.2006 17:53:20   
Sisy
tut jst sem firbec na kvadrat!!!!!!

poopsie ne pozabi nam sporočit lepe novičke user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 829
3.10.2006 19:14:48   
siskamiska
Draga Pooppsie!

Želim ti da ugledaš veeelik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Vsem ostalim pa lep dan oz. večer.

Jaz sem že prava mojtrica v špikanju. Prvi dan je ostal flekec, učeraj pa samo pikicauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 830
4.10.2006 7:26:19   
Sisy
punce user posted image user posted image user posted image user posted image

pr meni se je že pojavil rjav izcedek,pa bolečine v trebuhu...ki se veeedno končajo z user posted image  

v duši  jokam.....user posted image user posted image user posted image

pa to ni res!!!!! zakaj nam enim ni usojeno??????

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 831
4.10.2006 7:37:51   
Ayolinca
Sisy, žal mi je, pa vendar ne izgubi upanja, dokler ni 100%.

Izgleda pa, da tako pač mora biti - danes sem prejela en dober mail, škoda, ker vam ga ne morem tukaj kam prilepiti. Pravi pa, da za vsakim neuspehom stoji lekcija. In zakaj ti nekaj ni dano, zato, ker ti je dano nekaj boljšega. Malo korigirano, upam pa, da sem povedala bistvo. Kljub vsemu, sama že celo jutro razmišljam, kaj je to boljše, kaj je boljše kot otrok? Mogoče to, da je boljši julijski otrok kot junijski? Ne vem, neumnosti pišem, toda, ker mi ni uspelo ta mesec, bo verjetno naslednji in s tem se tolažim.

Zato Sisy, glavo pokonci, pa gremo naprej. Nekaj boljšega nas čaka.  user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 832
4.10.2006 7:38:21   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sisy žal mi je. Ne obupat, kdo je reku, da nam ni usojeno. Sigurno nam je usojeno, samo mogoče še ne zdaj, ampak enkrat bo.

Naložili so nam trnovo pot do naših pikic, ampak me se ne smemo predati, ne, moramo ostati močne, moramo ostati pozitivne, kljub zdaj že številnim padcem. Naj je še tako trnova pot, me jo bomo prehodile. Na koncu trnove veje, je lep cvetek, lepa vrtnicauser posted image in na koncu naše trnove poti, bo tudi lep cvetek, lep otročekuser posted image . Ene mamo pač daljšo pot, druge krajšo, ampak bo, res nam bo uspelo prit enkrat do user posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 833
4.10.2006 7:42:09   
Ayolinca

Naložili so nam trnovo pot do naših pikic, ampak me se ne smemo predati, ne, moramo ostati močne, moramo ostati pozitivne, kljub zdaj že številnim padcem. Naj je še tako trnova pot, me jo bomo prehodile. Na koncu trnove veje, je lep cvetek, lepa vrtnicauser posted image in na koncu naše trnove poti, bo tudi lep cvetek, lep otročekuser posted image . Ene mamo pač daljšo pot, druge krajšo, ampak bo, res nam bo uspelo prit enkrat do user posted image

Mišek, jutro! To si pa tako lepo napisala, da so se mi pojavile kar solzice v očeh. Zelo lepa vzpodbuda!!!user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 834
4.10.2006 7:46:41   
Anonimen
Meni se tudi bliža user posted image , po 4 dneh zamude, bo pršla jutri ali danes zvečer. Kokr koli so mi G rekli, da po naravni poti ne bo šlo in tudi jaz vem tako, ampak vedno upam. Upanje se pojavi še z dnevom zamude, toda ta zahrbtna user posted image na koncu vedno pride. Ponoči nisem mogla spati, imela sem grozne vročinske navaleuser posted image , zvečer sem imela požrtije, zjutraj sem se že po eni dolžini zadihala ko slon, ko pa sem pršla na wc in pogledala tampič, pa mi je bilo jasno, kmalu bo tetkauser posted image .
Upajmo na dobre novice od poopsieuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 835
4.10.2006 7:50:40   
Saša27
Jutro vsem skupaj!!!!
Sem na hitro preletela forum, ogromno ste napisale od ponedeljka. Sisy, Maza, ne obupat do user posted image , ki je ne bo user posted image .
Poopsie, vem da malo pozno, ampak S R E Č N O user posted image

Mišek, ti si pa res aktivna "mama" vsem nam.

Ja še moje poročilo: Ni ga, se še nič ne vidi, je G rekla samo, da je vse lepo videti, pa sem dobila ful močno dozo GonalaF (4 ampule ali 300 enot), je še sestra rekla, da je res močna doza. Danes začnem z Gonalom, konec naslednjega tedna pa bomo videli, če sem bila pridna koka!!!!
Upam, da me ne bo preveč matralo po Gonalu, pri nas sledi ta vikend trgatev, že komaj čakam.

(odgovor članu Ayolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 836
4.10.2006 7:55:00   
Ayolinca
Eh, Mišek, pa kaj bo danes dan slabih novic al kaj!!! Jaz sem se pa tako po tihem veselila, da ti bo Dubaj prinesel user posted image . Pa saj bo, saj veš, kaj si napisala - dolžina poti je različna, vendar je na koncu vsake poti cilj. A ne?

Daj, Poopsie, vsaj ti nam kaj lepega povej no.

Pri meni se je tudi začelo ¨ulivanje¨, pa fajn me šraufa, tako da vem, da bom danes kar user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 837
4.10.2006 8:06:48   
Sisy
punce hvala lepa za vaše besede user posted image

zlate ste...

solzice sem si že obrislala...upam da bo jutri kaj boljeuser posted image

(odgovor članu Ayolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 838
4.10.2006 8:29:56   
teira
Dobro jutro!
Sisy ne izgubit upanja user posted image .
Poopsie a bomo še dolgo na trnih user posted image
Mišek ti si pa itak vedno the best user posted image

Držim pesti za vse user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 839
4.10.2006 8:34:01   
Anonimen
Pupe neki čist mim, da ne boste mislile samo na user posted image user posted image user posted image . Tle je že tko vroče, da sem cunje ven vesla in ko sem zadnjo obesila, je prva bila že skor suhauser posted image . Ne hecam se. 

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 840
4.10.2006 8:36:19   
Ayolinca
Vi pa niste kar tako, tam daleč stran?!?! Mišek, pri nas tko pada, pa grmi, da bi najraje pod kovter zlezla!!! Resnično, mene je strah grmenja!!!

Kolk pa imate kaj stopinj čez dan, kaj pa ponoči?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 841
4.10.2006 8:45:06   
Anonimen
Čez vikend je bilo ob polnoči 31 stopinj, drgač spim ponoči, tak da ne merim temperatureuser posted image . Podnevi pa nekje 36, tud ne merim, k je prevroče, zato sem raje pod klimouser posted image .  Najbrž je kter dan še kaj več in kdaj kaj manj. Ne vem, tle je tko vse zmešano, maš občutek da je ful vroče, pa je manj stopinj, sam vlaga naredi svoje. 

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 842
4.10.2006 9:07:29   
Anonimen
Poopsie se nam še ne javi, je kaj narobeuser posted image . za danes je zadost slabih novic, daj poopsika povej kaj veselga

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 843
4.10.2006 9:15:19   
siskamiska
Sisy ne obupaj, mogoče pa še ni vse izgubljeno. Držim pesti zate.

Poopsie kaj se dogaja?????

Jaz sem pa zaspana dons, ne vem ali sem vremenska, ali so to posledice špikanja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 844
4.10.2006 9:16:34   
Ayolinca
Po moje je Poopsie včeraj s svojim preveč praznovala, pa je danes kar na dopustu!!!user posted image

Saj jima privoščimo!!!!!! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 845
4.10.2006 9:16:56   
Anonimen
Suprefact delauser posted image user posted image user posted image user posted image , siskamiskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kdaj maš UZ

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 846
4.10.2006 9:18:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Maza77

Po moje je Poopsie včeraj s svojim preveč praznovala, pa je danes kar na dopustu!!!user posted image

Saj jima privoščimo!!!!!! 

Sam pol bi danes vseen prletela v službo, da nam javiuser posted image

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 847
4.10.2006 9:20:41   
Bety
poopsie...upam, da je vse OK s teboj....user posted image ....

oglasi se!!!!!!!!!!.....

Radi te imamo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 848
4.10.2006 9:20:58   
Ayolinca
Kje se je pa mogla vstat!?!?!?!user posted image user posted image user posted image

Upam pa, da se ji kaj kolca!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 849
4.10.2006 9:26:48   
siskamiska
Mišek 13, UZ imam 16.10. Mislim da bom petem začela še z Gonalom. Včeraj sem pridelala eno zelo lepo potpludbo na trebuščku. Jaooo meni.

Ali ste vse hodile do punkcije v službo ali je to bol odvisno od počutjauser posted image ?
Baje ti pripada bolniška od drugega dela terapije oz. od UZ naprej. Kakšne so pa vaše izkušnje?

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?