Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 15:30:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej lahk smo pa pametno zabavne, pol smo pa oboje
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 15:36:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13 Ej lahk smo pa pametno zabavne, pol smo pa oboje Se nebi mogla bolj strinjat
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 16:48:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Poopsie že ve odgovor , me pa še ne . Upajmo na najboljše
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 17:53:20
|
|
|
|
Sisy
|
tut jst sem firbec na kvadrat!!!!!! poopsie ne pozabi nam sporočit lepe novičke
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 19:14:48
|
|
|
|
siskamiska
|
Draga Pooppsie! Želim ti da ugledaš veeelik . Vsem ostalim pa lep dan oz. večer. Jaz sem že prava mojtrica v špikanju. Prvi dan je ostal flekec, učeraj pa samo pikica .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 4.10.2006 7:26:19
|
|
|
|
Sisy
|
punce pr meni se je že pojavil rjav izcedek,pa bolečine v trebuhu...ki se veeedno končajo z v duši jokam..... pa to ni res!!!!! zakaj nam enim ni usojeno??????
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 4.10.2006 7:37:51
|
|
|
|
Ayolinca
|
Sisy, žal mi je, pa vendar ne izgubi upanja, dokler ni 100%. Izgleda pa, da tako pač mora biti - danes sem prejela en dober mail, škoda, ker vam ga ne morem tukaj kam prilepiti. Pravi pa, da za vsakim neuspehom stoji lekcija. In zakaj ti nekaj ni dano, zato, ker ti je dano nekaj boljšega. Malo korigirano, upam pa, da sem povedala bistvo. Kljub vsemu, sama že celo jutro razmišljam, kaj je to boljše, kaj je boljše kot otrok? Mogoče to, da je boljši julijski otrok kot junijski? Ne vem, neumnosti pišem, toda, ker mi ni uspelo ta mesec, bo verjetno naslednji in s tem se tolažim. Zato Sisy, glavo pokonci, pa gremo naprej. Nekaj boljšega nas čaka.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 4.10.2006 7:38:21
|
|
|
|
Anonimen
|
sisy žal mi je. Ne obupat, kdo je reku, da nam ni usojeno. Sigurno nam je usojeno, samo mogoče še ne zdaj, ampak enkrat bo. Naložili so nam trnovo pot do naših pikic, ampak me se ne smemo predati, ne, moramo ostati močne, moramo ostati pozitivne, kljub zdaj že številnim padcem. Naj je še tako trnova pot, me jo bomo prehodile. Na koncu trnove veje, je lep cvetek, lepa vrtnica in na koncu naše trnove poti, bo tudi lep cvetek, lep otroček . Ene mamo pač daljšo pot, druge krajšo, ampak bo, res nam bo uspelo prit enkrat do .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 4.10.2006 7:42:09
|
|
|
|
Ayolinca
|
Naložili so nam trnovo pot do naših pikic, ampak me se ne smemo predati, ne, moramo ostati močne, moramo ostati pozitivne, kljub zdaj že številnim padcem. Naj je še tako trnova pot, me jo bomo prehodile. Na koncu trnove veje, je lep cvetek, lepa vrtnica in na koncu naše trnove poti, bo tudi lep cvetek, lep otroček . Ene mamo pač daljšo pot, druge krajšo, ampak bo, res nam bo uspelo prit enkrat do . Mišek, jutro! To si pa tako lepo napisala, da so se mi pojavile kar solzice v očeh. Zelo lepa vzpodbuda!!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 4.10.2006 7:46:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni se tudi bliža , po 4 dneh zamude, bo pršla jutri ali danes zvečer. Kokr koli so mi G rekli, da po naravni poti ne bo šlo in tudi jaz vem tako, ampak vedno upam. Upanje se pojavi še z dnevom zamude, toda ta zahrbtna na koncu vedno pride. Ponoči nisem mogla spati, imela sem grozne vročinske navale , zvečer sem imela požrtije, zjutraj sem se že po eni dolžini zadihala ko slon, ko pa sem pršla na wc in pogledala tampič, pa mi je bilo jasno, kmalu bo tetka . Upajmo na dobre novice od poopsie
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 4.10.2006 7:50:40
|
|
|
|
Saša27
|
Jutro vsem skupaj!!!! Sem na hitro preletela forum, ogromno ste napisale od ponedeljka. Sisy, Maza, ne obupat do , ki je ne bo . Poopsie, vem da malo pozno, ampak S R E Č N O Mišek, ti si pa res aktivna "mama" vsem nam. Ja še moje poročilo: Ni ga, se še nič ne vidi, je G rekla samo, da je vse lepo videti, pa sem dobila ful močno dozo GonalaF (4 ampule ali 300 enot), je še sestra rekla, da je res močna doza. Danes začnem z Gonalom, konec naslednjega tedna pa bomo videli, če sem bila pridna koka!!!! Upam, da me ne bo preveč matralo po Gonalu, pri nas sledi ta vikend trgatev, že komaj čakam.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 4.10.2006 7:55:00
|
|
|
|
Ayolinca
|
Eh, Mišek, pa kaj bo danes dan slabih novic al kaj!!! Jaz sem se pa tako po tihem veselila, da ti bo Dubaj prinesel . Pa saj bo, saj veš, kaj si napisala - dolžina poti je različna, vendar je na koncu vsake poti cilj. A ne? Daj, Poopsie, vsaj ti nam kaj lepega povej no. Pri meni se je tudi začelo ¨ulivanje¨, pa fajn me šraufa, tako da vem, da bom danes kar .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 4.10.2006 8:06:48
|
|
|
|
Sisy
|
punce hvala lepa za vaše besede zlate ste... solzice sem si že obrislala...upam da bo jutri kaj bolje
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 4.10.2006 8:29:56
|
|
|
|
teira
|
Dobro jutro! Sisy ne izgubit upanja . Poopsie a bomo še dolgo na trnih Mišek ti si pa itak vedno the best Držim pesti za vse
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 4.10.2006 8:34:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Pupe neki čist mim, da ne boste mislile samo na . Tle je že tko vroče, da sem cunje ven vesla in ko sem zadnjo obesila, je prva bila že skor suha . Ne hecam se.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 4.10.2006 8:36:19
|
|
|
|
Ayolinca
|
Vi pa niste kar tako, tam daleč stran?!?! Mišek, pri nas tko pada, pa grmi, da bi najraje pod kovter zlezla!!! Resnično, mene je strah grmenja!!! Kolk pa imate kaj stopinj čez dan, kaj pa ponoči?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 4.10.2006 8:45:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Čez vikend je bilo ob polnoči 31 stopinj, drgač spim ponoči, tak da ne merim temperature . Podnevi pa nekje 36, tud ne merim, k je prevroče, zato sem raje pod klimo . Najbrž je kter dan še kaj več in kdaj kaj manj. Ne vem, tle je tko vse zmešano, maš občutek da je ful vroče, pa je manj stopinj, sam vlaga naredi svoje.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 4.10.2006 9:07:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Poopsie se nam še ne javi, je kaj narobe . za danes je zadost slabih novic, daj poopsika povej kaj veselga
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 4.10.2006 9:15:19
|
|
|
|
siskamiska
|
Sisy ne obupaj, mogoče pa še ni vse izgubljeno. Držim pesti zate. Poopsie kaj se dogaja????? Jaz sem pa zaspana dons, ne vem ali sem vremenska, ali so to posledice špikanja.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 4.10.2006 9:16:34
|
|
|
|
Ayolinca
|
Po moje je Poopsie včeraj s svojim preveč praznovala, pa je danes kar na dopustu!!! Saj jima privoščimo!!!!!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 4.10.2006 9:16:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Suprefact dela , siskamiska , kdaj maš UZ
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 4.10.2006 9:18:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maza77 Po moje je Poopsie včeraj s svojim preveč praznovala, pa je danes kar na dopustu!!! Saj jima privoščimo!!!!!! Sam pol bi danes vseen prletela v službo, da nam javi
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 4.10.2006 9:20:41
|
|
|
|
Bety
|
poopsie...upam, da je vse OK s teboj.... .... oglasi se!!!!!!!!!!..... Radi te imamo...
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 4.10.2006 9:20:58
|
|
|
|
Ayolinca
|
Kje se je pa mogla vstat!?!?!?! Upam pa, da se ji kaj kolca!!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 4.10.2006 9:26:48
|
|
|
|
siskamiska
|
Mišek 13, UZ imam 16.10. Mislim da bom petem začela še z Gonalom. Včeraj sem pridelala eno zelo lepo potpludbo na trebuščku. Jaooo meni. Ali ste vse hodile do punkcije v službo ali je to bol odvisno od počutja ? Baje ti pripada bolniška od drugega dela terapije oz. od UZ naprej. Kakšne so pa vaše izkušnje? lp
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?