|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
3.10.2006 11:59:16   
Ayolinca
Čakam Poopsie, kaj je sedaj, deklica, kje si se izgubila???

Sem klicala Reškota, pa je dejal, da naj še kar počakam do testa, da ni nujno, da ni nič, da se včasih tko pokaže ... in da naj nadaljujem s Prometriumom!?! user posted image Halo, jaz več nič ne štekam. Mišek in Reško, a sta vidva kje skupaj popivala in se sončila?!? user posted image

jajajaj..

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 776
3.10.2006 12:08:43   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Maza res da se je Reško potepal v Dubaju, sam kak mesec prej preden sem jaz pršla. Ga je žena končno nekam spravlauser posted image user posted image . Zdaj pa prisežem, da nisva skup pilauser posted image . Zgleda, da mam podobno razmišljanje ko G, še mal pa bom dobila uradni naziv dr.user posted image user posted image .

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 777
3.10.2006 12:16:24   
Ayolinca
Ahhhhhhh ........ user posted image

Sam daj mi nekaj povej, pa če enostavno veš, da je to to in konec? Čemu čakati? Dej, dohtarca en pameten odgovor, no?!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 778
3.10.2006 12:21:55   
Anonimen
Maza a se ti je vlilouser posted image , ne ni se ti. A si že kdaj bila noseča, ne nisi bla. A si že čitala, da imajo različne znake in da so tudi s takimi zanki zanosila, ne, najbrž nisi. Nisi bila noseča, ne veš kako se tvoje telo obnaša ko si noseč. Ko se ti bo vlilo in ko bo test pokazal neg, takrat bo 100% da nisi noseča, do takrat pa je še upanje. Vem, da ti je težko in si ti že zdaj 100%, da ti ni uspelo, ampak G te ne more vzet, če ni dejansko 100%. 

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 779
3.10.2006 12:38:31   
Ayolinca
Huh, to je blo pa še huje kot včasih pri Reškotu!!!user posted image
Kakšna lekcija!!! Sem se te kar ustrašila user posted image

Mišek, ma ja, saj imaš prav ... pa kaj sta me zdaj tukaj raz....., ko pa sem se sprijaznila in postavila na trdna tla, potem bom pa tulila. In kdo me bo potolažil???

Bom ti prišla v Dubaj jokat, potem se me pa ne boš rešila!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 780
3.10.2006 12:43:47   
Anonimen
Hvala vse!!Hvala sisy, hvala MIŠEK, hvala Mazauser posted image
jst sem nazaj...komaj sem preživela in sedaj najbolj mučno čakanje v mojem življenju..ob 16.30 grem po rezultate...
mislim, da mi bo slabo...

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 781
3.10.2006 12:48:16   
Ayolinca
Aja, a nimaš še rezultatov? Pa kaj morajo mečkat tko dolgo?!?!!!

Sedaj pa pozabi za ene par uric na te stvari in nam še povej kaj lepega. A si videla, kok me je Mišek okregal???user posted image

Čakaj, čakaj, kako nam boš pa javila? A nisi rekla, da je tvoj PC user posted image ?
Nisi mi odgovorila, kakšno je stanje v službi???

Zdrži, saj bo, boš videla. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 782
3.10.2006 12:48:41   
Anonimen
POopsie, si mislila, da si se rešla najhujšga, pa je še večja skala padla nate. Ubožček mali moj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maza, pridi, mi vsaj ne bo dolgčas, lahk prideš četudi bo vse ok. user posted image Sem en hudičuser posted image a, ne? Saj mi je žal da sem včasih taka, sam kaj čem, včasih mi mal uideuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 783
3.10.2006 12:51:42   
Anonimen
Saj res poopsie, jaz ne bom mogla spat, če ne bom izvedelauser posted image . Si mogla nam tudi zakuhat ta pasulj a?
Hej ampak pr nas bo kmal ura 16.30, čez dobro urco pa pol. user posted image , sma najbrž ta urca ne velja, joj, bi ti poopsie menjala ure, da ne bi tolk časa čakala.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 784
3.10.2006 12:55:08   
Anonimen
Maza...mah grozn to no, da tkole morš čakat...resuser posted image
MIŠEK itak, da more mal kregat, drugače ni zdrava in to je del nje in zaradi tega jo imamo tako zelo radi, a ne?user posted image
V službi vse po strem, sem včeraj spet zatežila pa mi je spet rekel,, dami bo še isti dan povedal in spet ničuser posted image .
Dobesedno morm prosit in imam občutek, da mi do zadnjega ne bodo povedal. Po novem si iščem službo..sem se že odločila, v vskakem primeru grem stran.

Javila vam bom jutri...drugače ne gre...

MIŠEK, sej bom mogla zdržat, hvala za objemkeuser posted image ...ful me je strah...kr tle jočem v tej pisarni k ena koza...zdej se morm pa v roke vzet...dej me mal nahruli tako kot znašuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 785
3.10.2006 12:57:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

Saj res poopsie, jaz ne bom mogla spat, če ne bom izvedelauser posted image . Si mogla nam tudi zakuhat ta pasulj a?
Jst pa čist zmer kej ušpičim ane?user posted image
Hej ampak pr nas bo kmal ura 16.30, čez dobro urco pa pol. user posted image , sma najbrž ta urca ne velja, joj, bi ti poopsie menjala ure, da ne bi tolk časa čakala.user posted image
To je pa tako lepo od tebe res, zdej pa spet jokamuser posted image ...zato, ker me je tako ganilo tole z urcouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 786
3.10.2006 13:01:27   
Anonimen
Punce, naj vam pokažem še svojo mehko stran. Če vidim, da je nekomu hudo in joka, pol še jaz jokam. Poopsie prav predstavljam se te in te vidim kolk hudo ti je, zato mi je solzica pršla v učke. Zadnje čase se itak jokam za vsako malenkost, ampak si me ti vseen ganila. Poopsie bo, pršla bo ta ura in potem ti bo lažje, prihranjeno boš imela nekaj dni (do petka). Joj so težki ti trenutki, kako vam pa kaj možeki stojijo ob strani. Kja vam možeki svetujejo glede testov? Pejd na sekret se zjokaj, pol ap nazaj v pisarno z nasmeškom na ličkuuser posted image in čakat na rezultate. Vseen si dane sin predvsem te dni doživela veliko pritiskov, stresov, zato ni niti pričakovat, da bi skakala do stropa. Človek si

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 787
3.10.2006 13:07:02   
Ayolinca
O, Poopsie, ne jokaj, no!!! user posted image Pa vse bo ok, boš videla. Bodo začeli še tvoji user posted image user posted image user posted image , kaj boš pa potem? Kako jih boš ukrotila!!!

Oh, uboga user posted image !!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 788
3.10.2006 13:11:46   
Anonimen
MIŠEK kaj bi jst brez tebe....resno.

Obrisala sem solzice in pogumno čakam na 16.30..vsaj koliko toliko pogumnouser posted image . Ne morem igrat da sem ful pogumna, ker nisem...se pa trudim in tudi to je nekaj vredno.

Moj lubi je najboljši fant na svetu...imam tako podporo, ki si jo lahko samo želim. On bi s testi raje počakal ampak mi je rekel, da ga boli ko me gleda tako in da podpira vsako mojo odločitev in da želi da sem srečna in da je on lahko srečen samo, če sem jst. Pravi, da naju čaka sreča,če bova le dovolj vrejela vanjo. Bravouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 789
3.10.2006 13:18:53   
Anonimen
mogoče te pa user posted image user posted image user posted image samo testirajo iz kakega testa si, če jih boš lahk kasnej obvladalauser posted image user posted image .
moj mali pesek sam joka, on bi tud neki natipkal bvgfcsdssxkjkjlkgffdsagfnmjodjjtrrnjdyksjjcjjjfhfhndkxsaswpwns.
To je njegovo maslo, pravi, da on na vseh 4 tačkah drži pesti, zdaj ga pa naj peljem že kakat, ker ga ornk tišči, če ne se mi bo na tipkovnico usro. Tak da moram it, zahtevna so ta deca, ni kaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 790
3.10.2006 13:18:59   
Sisy
UPAM DA NAM TOČNO OB 16.30 POROČAŠ user posted image

Jst nimam "jajc" da bi šla dat kri...Sem šla prjšnji mesec pa je bilo razočaranje prehudo...Tko da se raje kar mučim naprej...do sobote ....

< Sporočilo je popravil Sisy -- 3.10.2006 13:21:30 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 791
3.10.2006 13:19:25   
Anonimen
Maza, kolk si ti cortkanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kako si me lepo pobožala

Jst bi mogla tebi stati ob strani..oprostiuser posted image ..jst ti želim,d a še ni prepozno in najbolj stiskam pestke, da je še upanje zate!!!!!!!!!!!!!!Naj bo test en velik +!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 792
3.10.2006 13:23:27   
Ayolinca
Sedaj misli na sebe, pa še to ne, na svoje user posted image user posted image user posted image . Name boš že kasneje. Sicer sta me pa Reško pa Mišek itak tolk zmešala, da si mislim, da sta onadva ¨zmešana¨.user posted image Sorči Mišek za to izrazoslovje!

Naj bo 3.10. srečen dan za tvoje user posted image user posted image user posted image . A vidiš, kako se vse ujema???!!! 3 3
Bodo tam videli kar 3 pluse!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 793
3.10.2006 13:28:20   
Anonimen
Sisy rade volje bi poročala, pa ne mroem ker sem do 4h v službi, najin rač. doma je pa na servisu in tako ne morem do jutri nič sporočit,žaluser posted image

te čist zastopim...jst sem sala pred Adria Lab in dihala, roke sem imelačist mokre, glas se mi je tresel, želodec me je bol tako kot še nikol...grozna grozna izkušnja. In bojim se, ful se bojim...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 794
3.10.2006 13:28:57   
Anonimen
Maza je že ok. Saj sem rekla, da sem hudič, pa še zmešana včasih, ampak ti res želim, da ne bi bilo vsega konc, res ti želim, da bi zagledala vseen user posted image , mogoče si preveč želim, da bi ti uspelo. kaj čem

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 795
3.10.2006 13:30:50   
Anonimen
Maza jst bi kr poslišala Reškota spoh pa našo Mišek-Ouser posted image  Onadva sta v iber strokovnjaka...resno, poslušaj Reškota on že ve kaj govori.

Hvala za tako lepo tolažbo in za to da si me nasmejala, To mi veliko pomeniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 796
3.10.2006 13:32:28   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

Sisy rade volje bi poročala, pa ne mroem ker sem do 4h v službi, najin rač. doma je pa na servisu in tako ne morem do jutri nič sporočit,žaluser posted image

škoda...no pa jutri...bom takoj ko pridm v službo letela čekirat user posted image

Joj vem kako se počutiš...Sva na istem...jaz sem totalna živčna razvalina....

Kako pa kaj počutje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 797
3.10.2006 13:32:41   
Ayolinca
Mišek, saj se hecam. Moram te mal user posted image

Saj ne zameriš, kaj!!!???

Saj vem, da dobro misliš in si nam vsem še več kot dohtarca. Drugač pa, a je tvoj višavc že opravil svoje???user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 798
3.10.2006 13:36:18   
Ayolinca
user posted image Hej, za to pa smo tukaj!!! Ali ne? Vsi za enega, eden za vse!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 799
3.10.2006 13:37:31   
Niovi
Kakšna drama, Poopsie, držim pesti, fige, tačke, rokce vse.... user posted image  da bo najboljši rezultat user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?