|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
28.9.2006 10:31:48   
2ursae
tažana, mene neki zanima: a priporočaš kakšno fino knjigo o vzgoji male mularije? Tko, da se mal oborožimo za spopade ... user posted image . Mal berem forum "Vzgoja" pa je včasih kar hudo user posted image ....

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
   [Brisano sporočilo]
28.9.2006 11:45:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 2527
28.9.2006 14:13:40   
Kinokija
Uspelo mi je stlaciti nekaj slik v album, od RD pa se pridejo. Za geslo mi posljite ZS.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
28.9.2006 14:30:06   
Pia67
Živjo!

Mal predaha na RR-ju user posted image In:

Komentarji:

Rekreacija: zaenkrat tek, hoja v hrib z Nino (sijajna, skoraj 11 kg obtežitev, štejem tudi nahrbtnik, ker ni tako zelo težka) in seveda plezanje. Morda bom hodila na fitnes, ko res ne bo možno zunaj teč (ne moti me sneg temveč poledica). Pa mal čekiram zaradi financ, ker so klubske karte drage, potem pa še mesečna karta. Pod streho imam malo plezalno steno, planiram pa naredit še klančino z grifi za Nino, ker zelo rada pleza po igralih, če so le letvice dovolj skupaj).

Papanje z žlico: ja, ni tako rožnato, kot si človek misli. Na žalost mi Nina ne dovoli več, da jo pitam, samo sama in to zelo dooolgooo časa. Zjutraj rabiva dobre pol ure, da poje zajtrk(če je na vrsti hrana z žlico, pe je kaj za v roke, gre hitreje). Resno, brez heca.user posted image Belim enkrat na mesec (ob in za mizo, zadnja pridobitev vogala stene je brokolijeva gosta juha, ki jo je vehamentno nalagala na steno, kot zidar s kelo. Pod mizo imava časopis, bilo bi priročno, če bi imeli psa kakor npr. Beni. In če jaz poprimem žlico in ji želim vmes mal uturit, odrine talar, se nakremži in se z nogama pelje v rikverc-odrivanje od mize. Saj so trenutki, ko skurjena dovoli kaj v kljun, ampak je to zgolj naključje. V vrtcu ima lastne ukrivljene žlice od doma, sedi v stolčku z naslonjali za roke in je kakor ostali. Če hoče, lahko je tudi z železno žličko, ampak potem jo veselo grizeuser posted image , z žlico v ustih se afna in hranjenje traja še dlje.

Hoja: bi rekla, da je Nina v 4. fazi.user posted image Vendar so tista 2 ali 3 samostojni koraki skoraj tek ali polet. Na igrišču se enostavno zažene od lojtre k klančini z grifi in se ujame z rokami. Ko pride skozi vrata igralnice, gre proti meni samostojno ene 2, 3 korake(videt je prav grozljivo), če je pa razdalja prevelika, se takoj spusti na kolena in gas. Sem pa vesela ker kakih 10 dni sama počepuje in se dvigne brez opore.user posted image

Poganjalec: še vedno je poganjalec sestavljen v voziček, ki ga Nina rine pred sabo. Mora pa imeti par zalimanih koles, ker v nasprotnem primeru z njim laufa in se zaleti, potem pa bum na tla (žrtev je bila običajno dracena, ki je s podstavka padla na povzročitelja padca).

Kahlice nimamo, v vrtcu je na srečo še ni. Če Nino zavoham, da se je pokakala in jo vprašam, reče PRRRR. Ampak to reče vedno, tudi, če ni pokakana. Torej se ji ne sanja kaj je v plenički.user posted image

Občudujem vse, ki ste v službiuser posted image . Ne vem kako bi spedenala vse zadeve v običajno stanje, kakor sem že enkrat napisala, sem preveč pikolovska, najbrž bi črtala goro stvari in spala najbrž kakih 5 ur.user posted image Pa vendar si službe zelo želim.

Damjana

P.S. Izšla je knjiga Marie Montessori Srkajoči um, končno v slovenskem prevodu. Vredno branjauser posted image
http://www.hisa-otrok.si/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=21&limit=5&limitstart=0&order=name&dir=DESC

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
28.9.2006 22:31:46   
TVN
Oj!

2ursae, mi smo v fazi 2. Za kaj več besed pa mi zmanjkuje časa in volje. Jutri zjutraj moram zgodaj vstati (5h!), ker moram na letališče po poslovne partnerje. Popoldan pa kosilo, v soboto pospravljanje, v nedeljo praznovanje (uradno) Nikinega 1. rojstnega dne. In potem spet pride ponedeljek....user posted image

Noč!

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
29.9.2006 7:35:16   
Kinokija
Nika, I feel your pain. Sem nepočesana, utrujena, stanovanje je v razsulu, Eva pa najpomebnejše stvari doživlja, ko me ni. POnavljam, služba suuuuuuuuuuuuxx big time. Je res, da maš manj keša, če si doma, pa kaj že........emm.....je vsak dan isto, ampak men to čist odgovarja user posted image  

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
29.9.2006 9:36:34   
2ursae
ALINA, VSE NAJBOLJŠE ZA PRVO SVEČKO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ostani zdrava, vesela in čebljava user posted image user posted image

user posted image

pa čestitke tud mamici, pa mal še očiju user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
29.9.2006 9:39:41   
Kinokija
VSE NAJBOLJŠE MALA PRINCESKA, veliko igrač ti želi mala Eva user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
29.9.2006 10:19:37   
pety78
Draga Alina!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Z Videkom ti želiva veliko lepih trenutkov, nežnih objemov in sladkih poljubčkov, veliko pisanih pirhov in kuhane šunke, enega močnega božička, da bo lahko prinesel veliiiiiikoooooo igrač, naj mamica dobro prenaša PMS (saj veš, takrat je mal tečna user posted image ) user posted image user posted image user posted image , očka pa naj razvaja svojo malo punčko, da ga boš lahko okoli prsta vrtela. Saj veš... Oči, rabim jurja....Na, tu maš dva! user posted image user posted image user posted image Pa eno veliko sočno torto, da ti bo mamica pomagala svečko upihnit. Pa bog ne daj, da darila niso lepo zavita. user posted image CMOK!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
29.9.2006 11:26:10   
KiSsMyAsS
user posted image VSE NAJBOLJSE ALINA!!!! Da bi bila zdrava in zrasla v veliko lepo punco. user posted image
KMA in Lukauser posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
29.9.2006 11:43:13   
teta beta
ALINA, VSE NAJBOLJŠE!!!!! PREDVSEM ZDRAVJA IN VESELJA, SEVEDA PA TUDI VELIKO IGRAČ, POLJUBČKOV IN SLASTNE ČOKOLADE! Čestitke tudi mamici in atiju!!!!!!

Mi smo imeli včeraj posevtovalnico, mere 8.140 g, 72 cm (Bernard, ki je stal zraven sicer pravi, da se je zmotila za 1 cm), bila je cepljena, to pa je v glavnem vse. Zobozdravnika sva imeli v sredo, ampak sem jaz zaj... in nisva šle, zdaj pa ga imava v torek.

Lumpijev kotiček - sicer sem bila tam, ampak šele zatem mi je kapnilo - v nedeljo popoldan Mercator ni odprt! Resda konkretno za lumpijev kotiček ne vem, ampak po moje tudi ni odprt. Bom pa še šla to posebej vprašat. Zdaj pa povejte: a ste za kako pizzerijo ali gostilno? Ima katera kako drugo idejo?

Torta - dobrih slaščičarn je več. Lahko jo naročim tudi tam, kjer sem jo jaz. Bom dala sliko v album, ampak kasneje, zdajle še imam eno delo. Lahko pa tudi kje drugje, ne vem pa, če imajo kje pingvinčke user posted image .

Lp.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
29.9.2006 16:59:53   
ninocka
ALINA VSE NAJBOLJSE ZA 1. ROJSTNI DAN!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa veliko zdravja, veliko igrac in mamico in ocka, ki te ubogata!!!
Cestitke tudi mamici!!!user posted image

Evan posilja zvrhan kos poljubckov user posted image

Nina in Evan

< Sporočilo je popravil ninocka -- 29.9.2006 17:03:43 >

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
29.9.2006 17:18:57   
ninocka
Bom pol mal vec napisala, ampak zdaj samo dva linka za 2ursae - no, tud ostale lahko pogledate user posted image

Un prenosni otroski sedez:
http://www.ringaraja.net/izdelekPodrobno.asp?id=181&kat=13&podkat=37

pa klop (tam k pise ta kruta) user posted image :

IZVIRNO SPOROČILO: Tadeja

Ta tema je pa full dobra , neizčrpana tema smešnih izjav in dejanj, ki nam jih pripravijo naši malčki.

Evo še od moje nekaj:

Sem se v spalnici preoblačila in naša 21 mesečnca (takrat malo mlajša) je morala svetiti zraven, tako kot največkrat. Pa si slečem tudi spodnje hlačke, da se pač komplet preoblečem, naša mala pa s prstom pokaže na moje premoženje in zavpije: "Mami, muca!"

Pa še ena kruta:

Na pomlad imamo grozne probleme s klopi, ki jih naš maček nosi domov s svojih potepov. Preden gre v hišo, ga vsega vedno pregledam in poberem to golazen. Zgleda, da sem enkrat enega spregledala. In to tistega,  ki pride kot grah velik, ko se napije krvi in ga je naš Muri zgubil sredi kuhinje. Jaz ga nisem videla, videla ga pa je moja hči in ne uganete kaj je naredila z njim?  Nesla ga je direktno v usta in pregriznila . Pogledala sem jo, po mojem v istem tem trenutku in samo zakričala, kajti zgledala je kot mala drakula .  Čisto me je panika, nisem vedela ali naj se smejem, ker potem tako pljuvala ali naj kličem zdravnika. Sem ji pa usta kar z milom umila, ona je pa tulila kot zmaj. No tako.

Tako je pri nas, pa še bi se našlo, ker je to dogodivščin vreča brez dna.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
   [Brisano sporočilo]
29.9.2006 17:43:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2539
   [Brisano sporočilo]
29.9.2006 18:05:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2540
29.9.2006 18:58:40   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: tery

Predlog - kaj pa če se poskusimo zmenit za kak drug datum, npr. 28.10. v soboto - ima že katera zasedeno?

po mojem bomo takrat bolj po grobovih, ker je zadnji vikend pred 1. novembrom ... kaj pa 21.10.?
Teta beta, a ni v Celju tudi Koloseja? Majo tudi tako igralnico kot v Lj?

Neposredna povezava do sporočila: 2541
29.9.2006 19:09:23   
ninocka
OK, da se pa zdej mal bolj razpisem: sva se z 2ursae danes dobile user posted image user posted image user posted image in sva se pogovarjale (glede RD) - kaj pa ce bi se dobil v celjskem Koloseju al Planet Tusu, ce imajo tudi tako igralnico kot v nasem? Al si ti to teta beta ze precekirala, pa mi je uslo iz spomina?

Tery jst rabim 12 - 14 ur spanca (sem ga vcasihuser posted image ), zdej sem se pa kr navadla, da manj spim. Sej sem si tud sama kriva, ker bi lahko sla spat s kurami, ampak vedno bulim TV do ene polnoci. Mah, ko so pa vse moje favorit nadaljevanke tolk pozno...user posted image user posted image user posted image Men se tolk ur v vrtcu sploh ne zdi velik. Moj bo itak v vrtcu tam od ene 7:30 pa do 16:15. Prej ga ne moram it iskat, ce delam od 8 - 16h user posted image user posted image user posted image Ves, men so te vzgojitelce prav smesne - kot da si ne znajo zracunat, kolk starsi rabmo od vrtca pa do sluzbe in da se nam delovni cas steje sele od takrat, ko pridemo v sluzbo in ne od takrat, ko oddamo otroka. Je mela od mojga sestricna tud eno tako debato z eno kolegico vzgojiteljico, ki je na vsak nacin trdila, da otrok ne sme bit niti 7 ur v vrtcu. Ja, mi pa naj bomo brez sluzb zarad tega user posted image ... Nam pol ful slab obcutek dajejo, kot da si pa me ne zelimo cim vec casa prezivet s svojim otrokom...

Majcke- mala dva user posted image sta se odlocila za model Mosqito - modra za pubce in roza za decve. Jst mam doma stevilko 80 in 86- Sva z 2ursae probale Eviju (cez bodi) st. 86 in mu je bla se mal velika, pol je mel pa obleceno 80 (ker si je zlil kozarc vode nase), pa mu je bla lih prav. Tko da mislim da tisti, ki so podobne gradnje kot Evan in Anze vzamejo 86, ostali uno vecjo, Teta beta in Doroteja vidve pa mogoce uno manjso?

Pia - slikco je treba dat v neke krivulje v programu Corell ali v programu  A1 al AI (ne vem, ker je taprav). Moj tega ne zna, mam pa kolega, ki je 10 let delal v tiskarni in se bavil z graficnim oblikovanjem. Zanga bo to mala malce, ce teb ne bo slo. Da bi tal tiskarju, se mi zdi pa BZ, ker racunajo 5 al 10 jurjev na oblikovanje.
Hranjenje z zlico - kaj pa ce ma Nina svojo zlicko in ti svojo? Ker pri nam je isto - ce se odloci sam jest , potem sploh ne odpre ust, dokler nima on zlice v roki in se sam hrani. Jst grem takrat po drugo zlico in vmes med tem, ko se on matra zajet in k ustom prnest, mu uturim 1 - 2 zlici. Pa kr pridno odpira usta, ker se itak zamoti s svojo zlico. Ce bi se cist samostojno hranu, bi itak cakal do jutr, da poje 1 obrok.

Ameli user posted image user posted image user posted image za Marka in kahlico. Jst jo moram it tud kupit, ne vem kaj cakam...
Kati user posted image user posted image user posted image Bravo za 1. korake user posted image user posted image user posted image

Ce kero zanima -  na BBC Primeu so ob torkih od 19:00 - 20:00 oddaji z naslovom Little Angels. Oddaje so o druzinah, ki imajo "problematicnega" otroka in na pomoc poklicejo otroskega psihologa. Ta jim potem svetuje, kako naj ravnajo, kaj delajo narobe in pokaze tudi napredek otroka po ravnanju  z njim po psihologovih navodilih. Jst sem gledala zadnjic, ko so meli starsi probleme s 3 letno puncko, ker ni hotla spat (+ se en kup problemov) in jim je pol psihologinja govorila kaj morjo narest. Recimo ze to dost pove, da so jo mogli tist vecer, ko so zaceli delat po psih. navodilih v 1 uri nest 27x!!! v posteljo. Ko je kazalo posneteke cez par mesecev, je bil to cist drug otrok, ki se je prav veselil odhoda v posteljo. Tko da priporocam, nikol ne ves, kdaj ti pride kaksen nasvet prav. Se boljs je,  ker vidis dejansko situacijo prej in potem user posted image user posted image user posted image

Lepo se mejte, pa cimprej za majcke sporocte stevilko, boma nardili kar seznam:

Evan 86, modra
Anze 86, modra

?????

Neposredna povezava do sporočila: 2542
   [Brisano sporočilo]
29.9.2006 19:16:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2543
   [Brisano sporočilo]
29.9.2006 19:18:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 2544
29.9.2006 20:17:35   
TVN
VSE NAJBOLJŠE, ALINA!!!

Evan 86, modra
Anze 86, modra
Nik 86, modra

Nika, 92, roza

Glede termina je nam načeloma vseeno, 21. ali 22., naslednji vikend pa sem predvidoma v Madridu, tako da sem jaz za ta vikend. Strinjam se tudi z 2ursae, da zna biti problematičen, ker je zadnji vikend pred prazniki in si bodo nekateri vzeli prosto še v ponedeljek in imeli prave male počitnice. Mi že razmišljamo o tem, sploh ker me prej ni.

Tudi jaz sem bolj za "Kolosej" varianto, kolikor vem, je teta beta že rekla, da v Tuš Centru ni mogoče biti v igralnici brez nadzora vzgojiteljice ali nekaj podobnega, celjski Kolosej pa je relativno majhen, sem bila tam, ampak še brez otročička in se - iskreno povedano - sploh ne spomnim, ali obstaja kaka igralnica. Takrat me to še ni zanimalo.
Sicer tudi proti gostilni ali pizzeriji nimam nič, vendar pod pogojem, da - kjerkoli že morebiti bomo - imamo ločeno sobo, ki je samo za nas in da je dovolj prostora po tleh, da se naši malčki igrajo. Po mojih izkušnjah bi rekla, da bi to znal biti problem. Ampak celjski konec res ne poznam tako dobro, zato se prepustim idejam. Pa seveda absolutno mora biti nekadilski sektor!

Tery, jaz sem tudi bolj zaspane sorte, če bi lahko, bi prespala celo dopoldne. Ko sva bila še sama, sva to z možem ob sobotah mnogokrat storila (spala do kosila). Idealno bi bilo 9 ur spanca, v povprečju sedaj spim okoli 6 ur. Saj se nekako navadiš, ampak marsikaj bi dala za en dan spanja. Brez nočnih zbujanj, brez jutranje budilke in obveznosti.... Ahhh!

Hvala, Kinokija, za sotrpinstvo. Verjamem, da me razumeš. Pa še marsikatera zaposlena mamica verjetno. Ja, žal je tale naš ritem ubijalski.
Dobim pa tudi jaz napad, ko pride tema na vrtce in čas bivanja tam. Res, marsikje mamicam delajo še dodatno slabo vest, ker je otrok toliko ur tam. Kot da jim že tako ne bi bilo težko. Ampak, kako za user posted image , naj prideš prej, če nimaš fiksnega urnika, če delaš do 16. ali 17. ure... Jaz se res vsako jutro znova zahvalim, ker je naša Nika doma pri babici in dediju. Ko zjutraj vstanem in jo vidim, kako sladko spi v svoji posteljici, mi je toplo pri srcu. Sicer mi je težko, ker odhajam od nje, ampak vem, da je v dobrih rokah. In ni je potrebno sredi noči buditi in voziti v vrtec. Po drugi strani, pa je prav tako res, da še sreča, da imamo vrtce (vsaj) takšne, kot so. Drugje po svetu je mnogo slabše, da sploh ne omenjam, kako je to v Ameriki. Res groza!

Na koncu pa še prošnja za pomoč. Mož je birmanski boter in nima blage ideje, za koliko denarja naj bi kupili darilo. A ima katera kakšne izkušnje s tem? Ne bi radi zapravili celo premoženje (ker zastopam stališče, da je birma zakrament in ne razkazovanje materialnih zmožnosti botrov), po drugi strani pa tudi ne bi radi povsem kiksnili mimo in dali premalo. Neka srednja varianta. Tudi vsaka konkretna ideja je dobrodošla. Sicer sem razmišljala o neki knjigi (ker punca izredno rada bere zgodovinske knjige), zraven kako simbolično zadevico, ki ima globlji, spominski, verski pomen, Swarowski prstan in nekaj denarja v kuverto. Se priporočam za mnenja. Hvala vnaprej.

*** Imejte se lepo! ***

Neposredna povezava do sporočila: 2545
29.9.2006 20:55:38   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: tery

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

kaj pa 21.10.?

jah, nič.. če vam vsem ustreza... Mogoče pa vseen sama dva prideva user posted image

ojoj, a tvoj ne more? Sori, če sem pozabila user posted image ... a bi pol vseen 28? ... aja, Nika, sori, sem spregledala, da ti tisti vikend ne moreš... 21. ali 22. ... ojoj, kak zmeda user posted image

Men so za birmo starši + boter skupaj kupili kolo. Drgač pa se mi zdi, da mal dinarčkov prav pride, tud knjiga je fajn s kakšnim lepim posvetilom user posted image

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 29.9.2006 21:03:22 >

Neposredna povezava do sporočila: 2546
29.9.2006 22:36:55   
Pia67

Alina, leto dni je za tabo, kar tako pogumno naprej.

No, se mi je zdel, da je nekdo med nami omenil, da 21.10. ne more. Tery, torej si to bila ti.user posted image Pa sem mislila, da imam spet kake dementne prebliske. Kaj pa kak teden prej, npr 14.10.? Najbrž bi zaradi tiskanja majic bilo prekmalu?Potem je edina rešitev november. 22.10. ne more Teta Beta, ker je v volilni komisiji.

Ninocka: hja, ena žlička je v mojih in druga žlička v njenih rokah. Uturit pa ji ne morem, ker potem teatralno odvrže svojo, odrine skledo, se zasuka v stolčku in speza na sedalo, rito pa položi na mizico, ki je hranjenju primeno umazana in polna. Lahko si misliš, da gre od mize, ko kak pujsek, itak to vzamem v zakup. Tako, da jo raje prepustim šarjenju po skledici, jaz pa mirno pojem svoj obrok, ker se nima smisla sekirat, kilaže ima dovolj, lačna ne bo itd. Gagi naju sploh ne more gledat, ker ne ve ali naj se smeje do solz ali pa pop...
Corel Draw poznam, samo kaj misliš pod krivuljo? Ni mi jasno. Edino kar mi pade na pamet je, da na samoobliko pripneš fotko, samo v tem ne vidim smisla. Bi si ga pa morala naložit, ker sem ga zbrisala (licenca). Pojma nimam, priznam.user posted image user posted image user posted image Pa da toliko zaračunajo za oblikovanje, madonca so moje storitve poceniuser posted image . Programa A1 oz. AI ne poznam. Bolj so mi blizu programi Fireworks-a/za spletne strani. Ponižno prosim, da pocukaš svojega kolega, razen, če mi daš lekcijo kaj misliš z ono krivuljo.

Čas bivanja v vrtcu: midve pridrsava do vrtca ob 8.30, Nina vstane ob 7.30, zajtrkujeva skupaj, ker v vrtcu papajo vedno kake namaze na kruhu, Nina pa tega ravno ne obožuje (če bi bila v službi, bi jo pripeljala moja mami), ponjo pa pridem malo pred 13. uro, ker si to lahko privoščim. Vzgojiteljice (trenutno so 3, ker jim po normativih pripada 3., gre za otroke, ki so stari do 3 let, skupina je narasla na 12 otrok) so vesele, ker Nina zaspi okoli 13.30(ostali takoj po kosilu) in potem drnjoha do najmanj 16. ure. Izmena se konča ob 15. uri in bi varvanje padlo v popoldansko smeno, ki je do 20. ure. Otroke, katerih starši končajo službe po 16., 17. uri in popoldanci, prevzamejo druge vzgojiteljice. Če mi rata tečt ob 20. uri, dostikrat slišim jok otrok, ker gre moja trasa nad vrtcem. To je edini dvoizmenski vrtec v NM. Trenutno dobre 4 ure, ne morem pa predvidevat koliko bi bilo to, če bi bila v službi. Po moje bi jo po spanju prišla iskat moja mama, če pa bi bila gužva, pa seveda jaz. Ne vidim druge možnosti. Po pravilniku je lahko otrok v vrtcu 9 ur.

Spanec: ponavadi spim 6 ur, če je kaj izrednega(naročila) pa manj. Lahko tudi ne spim eno noč, pa še vedno delujem, ampak ne za dolgo. Ko sem preračunala ure in upoštevala 8 urni delavnik+vožnjo, bi najbrž spala 5. Pozimi najbrž malo več, spomladi, ko se začno zunanja dela pa manj.

Majčka:
Evan 86, modra
Anze 86, modra
Nik 86, modra

Nika, 92, roza
Nina 86, modra

Evo, to je vse za danes, besna sem, ker je tako lepo vreme, jaz pa ne najdem enega ušivega soplezalca za kako smerco, predno nas bo zasul sneg, požled in podobne dobrote.user posted image Torej Nino na hrbet in gas. user posted image

Damjana

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
30.9.2006 0:01:54   
teta beta
Samo na hitro, ker grem pol spat: meni je 22.10. v redu, pridem po 1. uri.

Kolosej v Celju je v sklopu hipermarketa Mercator, zato dvomim, da bi imeli še posebej igralnico poleg Lumpijevega kotička. Bom pa prečekirala. Planet Tuš in City Center (Interspar) imata igralnici, kamor starši nimajo vstopa oz. je tam vzgojiteljica.

Za birmo sem jaz dobila uro in radio od botre, od ostalih povabljenih mdr. tudi sveto pismo. Jaz bi rekla nekje do 20. ali 30. 000 user posted image , kaj pa vem.

Lahko noč.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
30.9.2006 10:44:00   
2ursae
LUKA!!! VSE NAJBOLJŠE DANAŠNJEMU SLAVLJENCU user posted image user posted image user posted image user posted image  IN MAMICI PA OČIJU user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
30.9.2006 12:38:20   
KiSsMyAsS
Glede majck :
Evan 86, modra
Anze 86, modra
Nik 86, modra
Nika, 92, roza
Nina 86, modra

LuKa 86, modra

Glede gostilne sm ze povedla da se ne strinjam, ker vsepovsod kadijo, po tleh ni cisto (mi se ne hodimo), ce bi pa sedel notri v vozicku bi bil pa siten in nebi mogla v miru se ene kave spit. Zato priporocam res kako igralnico al pa da gremo ce bo lepo vreme kr na otrosko igrisce in tut tam lahko cvekamo.
Glede datuma mi je vseeno, sam v nedeljo nebo nikjer prostora za nas, ker je vse zaprto.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

anoreksija
ziuka

Ali poznaš bolezen anoreksija?

Da (97%)

Ne (3%)

Število vseh glasov: 106

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!