|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
26.9.2006 10:40:45   
Anonimen
Pika žal mi je za tvoje ostale zarodkeuser posted image . Pa naj se ta dva primeta kot je treba, močne peste že stiskamuser posted image .

Kar se pa tiče mene, pa saj ni vse tako lepo, jaz ne vem kje ve to preberete. Mislim, da si vse mal olepšujete.  Včasih bi prav rada bila, da bi bila doma, čeprav moram rečt, da se že tle počutim kot doma. Ostaneva pa kolikor nama bo fajn, lahk več let, lahk penzijo tle počakavauser posted image

(odgovor članu pika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 476
26.9.2006 10:47:40   
Anonimen
pika,user posted image , da te malo potolažim zaradi zamrznjenčkov. Vem,da je hudo, ampak zdjle moraš čuvati nase in na svoji pikici.
Tako ali tako pa ne boš rabila zamrznejnčkov...user posted image upam, da ugledašuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nič ne filozofiraš , lepo si povedala in še res je.

Vse lepo ti želimuser posted image

(odgovor članu pika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 477
26.9.2006 10:52:17   
Ayolinca
Ej, Pika, ne bodi preveč žalostna. user posted image  Saj ne boš potrebovala zamrznjenčkov, ti bo že sedaj uspelo!!! user posted image user posted image user posted image

Ti se samo lepo čuvaj, pa bo vse.user posted image

M.

(odgovor članu pika79)
Neposredna povezava do sporočila: 478
26.9.2006 13:51:36   
pika79
Maza77, Poopsi in Mišek, hvala za lepe želje, sej res verjetno jih ne bom rabila,....user posted image  na to pa nisem pomislila,...user posted image  
Sej se hecam, trenutno sem v stanju, ko sem eno uro prepričana da bo uspelo, že naslednjo da ne bo, večino časa pa se trudim ne misliti na to in se raje zaposlim s čim drugim,..

Mišek, nevem kje smo me to pobrale da je tebi tko lepo (sonce, morje, bazen, vročina, shoping centri,...user posted image )

Upam, da bodo tudi zate odkrili kakšno novo zdravilo ali pa kaj podobnega da boš dočakala user posted image  in nato user posted image

lep dan vsem skupaj,.. pa, pa

(odgovor članu Ayolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 479
26.9.2006 14:45:53   
JEŠA
Mene zanima, če je katera od vas bila v dolgem postopku in je morala začet jemat zdravila22. dan. Če je, kako to poteka in kdaj pol dobiš user posted image ? 

Hvala, LP Ješa

(odgovor članu pika79)
Neposredna povezava do sporočila: 480
27.9.2006 7:03:16   
Anonimen
Dobro jutro pupeuser posted image . Zmeri ko pripopam tole kavico, mi zadiši, da bi si še eno skuhalauser posted image . Kako ste kaj? Jaz semže preplavala nekja dolžin, si mal hrbet in ritko posončila, zdaj pa še pod tuš skočim, pol pa.....

Ješa, večina nas je pri Rešu, sma če par listov nazaj polistaš boš našla, da je ena pupa spraševala glih isto. Jaz zmeri pozabim, kdo je ta pupa, naj mi prosim oprostiuser posted image .  Upam, da se ti bo oglasila in ti razložila. Kolikor sem jaz prebrala, dobiš prej zdravila, potem se 22 začneš špikat ali snifat suprefact )ta ti lahko menstro mal zamakne, se pravi, da bo lahko zamujala (1-7 dni), drugi dan menstre pa se boš zaela špikati z gonalom, menopurjem ali menogonom(neki od tega, najbrž so ti že povedali). To se špikaš in hodiš vsak drug dan na UZ, da ti gledajo kako rastejo folikli. V lj G, ti vzamejo tudi kri, da preverijo zrelost jajčec. Ko bojo folikli zrasli do 18-20 mm dobiš stop inekcijo (nekje12. dan, kak dan gor ali dol) in čez 36 ur imaš punkcijo.  Zdaj me pa druge popravite, če ni tako.

Ješa dobrodšlauser posted image in čimprejšnji user posted image user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JEŠA)
  Neposredna povezava do sporočila: 481
27.9.2006 7:33:21   
Ayolinca
user posted image Jutro!!!user posted image

Mišek, vidim, da sva sami. Izgleda, da naše punce še spijo!!! Daj malo bolj zakuhaj svojo kavico, da jim bo zadišala. user posted image user posted image user posted image

Pa ti si bila že tako pridna, da si plavala in se sončila. Kdaj pa gre pri vas sonce gor?

Punce, mene pa nekaj zanima: a so vam kaj joškice zrastle? Moje so ogromne - sploh zadnje dneve. A ti hormončki tolk delajo al kaj?! Moj je včeraj skor dol padeluser posted image user posted image , ko sem mu pokazala!!! Se mu je kar smejalo. Pa že itak nimam ravno majhnih.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 482
27.9.2006 7:41:11   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , no zdaj bi pa moglo bt maza, a ne?
Je dolga pot do slo, pa se mal porazgubi vmesuser posted image .

O ja, joške do koroškeuser posted image . Jaz mam male, pa so mi zrasle skor do koroške. Te dni sem komi čakala da pridejo, da bom mela vsaj za odtenek večjeuser posted image .

Sonček se pokaže ob 7 v vsej svoji visokosti, veličastnosti, ožganostiuser posted image .

Glede na to, da so naši frajerji user posted image mal na izgubi, ko smo me v postopku (morejo nas špikat, seksat ne morejo kdaj koli, še sami si ga morajo user posted image ko me čakamo na pnkcijo, jim je to blažen žegenj, joške do koroškeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Vsaj nekaj radosti jim lahk privoščimo a neuser posted image

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 483
27.9.2006 7:47:02   
Ayolinca
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj, Mišek si me nasmejala!!!
To si pa tolk dobro napisala .......

Vidiš, pa imajo revežiuser posted image vsaj nekaj od tega, kaj pa me??? Jaz niti ne pomislim na ¨orgije¨,  da ne bi bilo slučajno kaj narobe.user posted image Pa saj ni panike, samo da bom user posted image . Tud če celih 9 mesecev nič!user posted image user posted image

Glej, da te ne bo ta sonček preveč ožgal - saj veš, zdravje pa to...user posted image

A veš, da sedaj pa tudi jaz vonjam tvojo kavico ... mmmm, kako diši. Ajmo, punce wake up!!!!!user posted image user posted image

M.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 484
27.9.2006 7:47:41   
Saša27
Dobro jutro!

Ja kavica, moja je že nekje.....
Ješa, tudi jaz sem v dolgem postopku v LJ. A se ti že pikaš s suprefactom? Kdaj pa imaŠ prvi UZ? Jaz bi user posted image  morala dobiti jutri, pa me že od prvega dne jemanja suprefacta špika v jajčnikih in bolijo me prsi, drgač pa je naša Miška (Mišek)user posted image  vse lepo napisala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 485
27.9.2006 7:55:19   
Anonimen
Ješa, Saša je tista pupa, zdaj vem, oz vidimuser posted image user posted image user posted image . Me veseli, da sem se nekja naučilauser posted image .
Saška ti se lepo sprosti, ker ti bojo drgač živčki zelo prestavilo to user posted image . Zdaj jo težko pričakuješ in si jo želiš, čez slab mesec, pa bo glih kontra, zdaj jo boš hvalila, če bo pravočasno, kasnej jo boš klela ko user posted image . Čudna so naša pota, še bolj pa so čudna pota našeuser posted image .

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 486
27.9.2006 8:37:52   
Anonimen
Jutro!user posted image

Jst sem pa danes čist na tleh...
Da vam povem mojo zgodbo...1 leto delam pri določeni firmi, kjer nadomeščam enp punco,ki je na porodniški in v tem času nadomeščanja sem se pač izkazala in moj šef mi je čez celo leto ponavljal, da me bodo obdržali, da sem pridna in da se bo zame našlo kakšno delovno mesto, ko pride punca iz porodniške. No še 2 meseca nazaj sem ga vprašala, kako kaj kaže zame in je rekel naj ne skrbim, da me ne bodo kar tako izpustili...
in kaj se zgodi včeraj preden grem domov...

DOBIM POGODBO ZA EN MESEC!! Po neme letu truda, obljub, dokazovanj in težkega dela sem dobila pogodbo za en mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jst razuemm, da sem bila samo zamenjava samo zakaj so mi pa potem čez celo leto govorili, da bom ostala,da mi bodo našli nekaj dobrega in da naj ne skrbim...Zdje so mi brez vsakih besed pomilil pogodbo za en mesec. Lahko bi mi povedali že prej..Ko bi mi vsaj povedali, ker mislim, da sem si to zaslužila...
Kakšen odnosuser posted image user posted image user posted image user posted image ...Vsaj iskren in fer pogovor bi sizaslužial pa nič..obnašajo se kot da se ni nič zgodilo...

Podn res, sorry pupe, če sem zamorial temo ampak jst sem tako šokirana, da sem se mogla izpovedat...
Mi je kr slabo, res...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..pa res sem se tolk trudila....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 487
27.9.2006 8:46:10   
Anonimen
Draga poopsieuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tile so res puser posted image user posted image . V čem je pa fora, da dobiš pogodbo sma za 1 mesecuser posted image . A ti je prejšnja glih iztekla? Joj, zelo mi je žal, da se ti user posted image kar kopičijo. Ne vem kaj ti naj rečem, ker si sigurno čist na podnu, pa glih zdaj. A si pomislila, da bi lahk to bilo zaradi bolniških in zdravljenja neplodnosti???? Si dobila sploh kako obrazložitev? Sama vprašanja, namesto da bi te mal pomirila. Poosie user posted image user posted image in user posted image user posted image , da se bojo čez mesec dni premislili.  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 488
27.9.2006 8:59:15   
JEŠA
Jutro……….

Mišek1 hvala ti za natančno razlago, sedaj vsaj približno vem vse ….no skoraj vse. Še eno vprašanje imam koliko dni se pa špikaš? Začneš 22. dan in končaš???? Al moreš dokler ne dobiš …user posted image .??

Saša27 jaz bom šele novembra v postopku, rekli pa so mi da bo dolgi. Tako, da prve dneve v novembru čakam …user posted image .. in pol pokličem gor, in nekje konec novembra začnem s postopkom. Ti si pa kar mesec in več pred mano. Pri komu pa si??? Kaj si začela kot sem prebrala 22. dan? In koliko dni traja?

Lep dan še naprej….user posted image

LP Ješa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 489
27.9.2006 9:03:23   
Anonimen
MIŠEKuser posted image , nobene razlage, nič...
kot da sem zrak...
niso vedl, da se zdravim zarad neplodnosti, jst jim nisem povedalauser posted image
Ja iztekla se mi je stara in novembra pride punca s porodniške in jst si ne zaslužim niti besedeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 490
27.9.2006 9:04:16   
Anonimen
Ješa špikaš se vse do stop inekcije. Stop je zadnja. Ja veliko inekcij boš dobila, ampak ne se bat, smo vse preživele, nekatere smo dale to celo še večkrat skoz. Vse za naše male pikiceuser posted image . Če ti kaj ne bo jasno, pa kar z vprašanji na plano. Tu se vedno pojavi kako vprašanje, boš videla, še vse me smo bile zmedene 100km na uro. Nobeno vprašanje pa ni neumno, zato kar pogumno.

(odgovor članu JEŠA)
  Neposredna povezava do sporočila: 491
27.9.2006 9:07:02   
Ayolinca
Poopsie, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
user posted image user posted image user posted image , da bo dan postal lepši.

Hej, glavo pokonci!!! Verjamem, da ni lahko, če si brez službe, posebej še, če ti obljubljajo in te ¨navidezno častijo¨, toda sedaj imaš na skrbi 3 navihančke. Ne sekiraj se! Če verjameš ali ne, tudi za službo mi ne bi bilo mar, samo da dobim tako željenouser posted image . Niso ravno najbolj prijazne besede, toda res je. Pusti času čas in ne obremenjuj user posted image user posted image user posted image . Če ne drugače, si poskusi izborit pogodbe do odhoda na porodniško, potem boš pa že kaj najdla.

Punca, glavo gor, pa bo vse! Jasno???user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 492
27.9.2006 9:09:18   
Saša27
Poopsie, ne sekiraj se, ne smeš se, pomisli na svoje tri pikice, ne,ne in še enkrat ne, saj sploh ne boš v službi, pri trojčkih je stoprocentno bolniška.

Ješa jaz sem začela 22 dan s suprefactom in se bom pikala do stop inekcije, to je približno štiri tedne (mislim). Pri user posted image , dobim še eno inekcijo zraven, pa še ne vem kaj, pa UZ-ji sledijo, kot opravi Mišek vsake dva dni, pol pa stop, punkcija, transfer in če bo vse po sreči po 14 dneh user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 493
27.9.2006 9:11:53   
Anonimen
Ja to je šit,  ker nisi pravno zaščitena, na besede, ki so ti jih obljubljali pa se ne moreš sklicevat. Jaz bi vseen šla do šefa in ga vprašala za mnenje, za njegove obljube in kako naprej. Izgubit ne moreš ničesar. Lej pogodbo maš najbrž za to delovno mesto, a ne? Obstaja možnost, da te bojo vseen premestili in boš takrat dobila drugo pogodbo. sigurno bi pogovor s šefom koristil, res nimaš kaj zgubit, v najslabšem primeru boš na istem, brez službe v tej firmi. Ampak pogovor naj ne bo napadalen, samo informativen. Vseen moraš vedet kaj in kako naprej, da boš si lahko že zdaj iskala službo, v primeru, da niso zainteresirani, da te obdržijo. Drgač povej da ti je podjetje všeč, da ti nudi vse kar si želiš in da še naprej hočeš pomagati podjetju k večji uspešnosti. To mora vsak razumet, da hočeš nekaj pojasnil, ker si moraš potem začeti iskat službo. Dan danes je težko dobit in s etega moraš lott mnogo prej. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 494
27.9.2006 9:25:26   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Saša,Maza, MIŠEK, hvala!
Bolj sem užaljena zaradi odnosa, ki ga imajo...kaj čem, službo bom že našla, tega se ne bojim. Hudo mi je, ker sem se trudila in sedaj se obnašjako kot, da nisem nič vredna. Če si ne zaslužim niti razlage potem so pa res grozni.
Samo korekten odnos sem si želela...
Jst razumem pač niso našli nič zame ali karkoli...pričakovala sem vsaj, da mi to povedo v obraz in da mi svetujejo naj sin ajdem službo oz. da so človeški in poskušajo biti fer.
Šefa bom vprašala takoj ko pridem do njega..mislim pa da potem kar so mi storili nimam niti več interesa da bi delala tukaj.

Ne smem se obremenjevat, vem...moje pikice vse čutijouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 495
27.9.2006 9:27:52   
Saša27
Bravo Poopsie, tako se govori user posted image , verjetno se pa bo vse uredilo, boš videla, držim pesti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 496
27.9.2006 9:31:33   
Anonimen
user posted image user posted image Tak je poopsie, hitro do šefa, pojasnilo si zaslužiš, pol pa če so mnenja da te ne rabijo, pa domov. Vzam bolniško in čuvaj svoja deteca. Naj se na trepalnice postavijo. Izkoristi bolniško in dpust, pa bojo videli, kaj zamujajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 497
27.9.2006 9:40:24   
Ayolinca
user posted image user posted image user posted image  Si že boljš, čeprav je še vedno čutiti jezo!!!
Pobožaj svoje user posted image user posted image user posted image  in nekajkrat globoko vdihni, pa bo počasi boljš.

Ja, to je hudo, če te vseskozi trepljajo po rami, potem pa na tak način odslovijo. Vendar bi jaz tudi naredila tako kot Mišek - čist prijateljsko šla do šefa in ga vprašala, kakšni so njihovi načrti, ali si kaj spregledala, kaj narobe naredila - najprej pa pusti, da on vse leo pove. Mogoče pa trenutno ne morejo drugače kot za 1 mesec, pa bodo potem ... Samo bodi nasmejana in imej prijazen ton glasu.
Želim ti, da v svoje dobro rešiš, pa poročaj!!!user posted image user posted image user posted image

M.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 498
27.9.2006 9:42:23   
Anonimen
Sem vprašala svojga šefa in je rekel, da mora z direktorjem govort in da mi bo povedal...in zdej sem spet v negotovosti..do boh ve kdajuser posted image

Hvala, ker me tolažiteuser posted image user posted image user posted image ....
zlate ste in res mi je lažje, da vsaj nekomu povem in veselasem, da lahko povem vam, hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 499
27.9.2006 9:45:56   
Anonimen
sej jst sploh nisem vzkipljiv človek...tako, da nipanike, nikogra ne obom tam napadlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?