|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
26.9.2006 12:57:38   
marella1
PDP 6.11.2006 user posted image , Ljubljana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
26.9.2006 12:59:56   
Lana_s
Jaz bom na Ptuju rodila.user posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
26.9.2006 13:06:18   
Nogavica
Nogavica, PDP 24. 11., user posted image , rodila bom v MB

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
26.9.2006 13:11:03   
krfjolca
Jaz bom v Kranju rodila. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
26.9.2006 13:22:41   
blecky
ste pa hitre.. eno uro nisem bila na RR, pa je že tolk novga user posted image . Še moji podatki:
blecky, PDP 22.11., Kranj, spol ne vem - se skrivauser posted image

aja1 hvala, sem našla user posted image , upam da je uspelo..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
26.9.2006 13:30:11   
Aja1
NOVEMBRKE

Aja1, PDP 2.11., Novo mesto, user posted image
viv, PDP, 3.11., Kranj, user posted image
Mami23, PDP 4.11., Novo mesto, user posted image
Urška76, PDP 4.11., _______, user posted image
Luni, PDP 5.11., Postojna, ____
marella, PDP 6.11., Ljubljana, user posted image
adelinna, PDP 6.11., ________, user posted image
Matejka81, PDP 9.11., Maribor, user posted image
Capyka, PDP 10.11., ________, ___
seenamojca, PDP 12.11., Ljubljana, ___
MALINČICA, PDP 13.11. Maribor, ____
majas, PDP 15.11., Izola, user posted image
**petra**, PDP 15.11., _______, ___
krfjolca, PDp 17.11., Kranj, user posted image
tinyP, PDP 17.11., Jesenice, ____
blecky, PDP 22.11., Kranj, ___
Lana_s, PDP 24.11., Ptuj, user posted image
Nogavica, PDP 24.11., Maribor, user posted image
Monika79, PDP 25.11., Ptuj, ___
alja01, PDP 25.11., Trbovlje, ___

Kaja11, PDP ______, _____, user posted image  (Kaja11 ima pa 3x PDP user posted image ...kdaj naj te pišemo?)

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
26.9.2006 13:35:00   
viv_
viv, pdp 3.11., user posted image  Zarja, Kranj user posted image

Tako, da se mla pofočkam user posted image  Moram slikat kompletek in vozek, pa dat v album. Ampak trenutno imamo doma noooooooooooroooooooooo... Delavcev na tone po hiši. Upam, da v petek pridejo malarji, da potem za vikend položiva nov tapison, da moj naredi posteljo, zmontirava omaro in preseliva spalnico. Potem pa sledi druga rudna beljenja v "dekliški" sobici, kjer bosta Mirna in Zarja. No, Zarja bo zaenkrat pri nama v košku, ko bo spala celo noč (če bo tako pridna kot sestrica bo to pri 4 mesecih) gre pa tja v posteljico. Ravno danes so mi iz e-baya sporočili, da je prišlo nakazilo in da bodo poslali košek user posted image .

Spim ponoči ful slabo. Dones se je še Mirna zbudila z blaznim jokom sredi noči, da je v postelji zelena kobilica... Ne vem, moram ukinit Čebelico Majo user posted image  Potem je spala pri nama. Ampak mulc, kako skače in se vrti okrog... Gaber je šel potem spat v dnevno, jaz sem bila pa na 5 cm postelje... user posted image

Danes greva v porodnišnico, je ena kolegica rodila. Pa lih fajn, da vidi dojenčka in porodnišnico in to. Evo punce, dobra novica: v porodni sobi je bila celih 10 minut! Ja, 10 minut, prav ste prebrale... user posted image  Je pa rodila v drugo, pa že v prvo je bilo hitro. Me je kar v dobro voljo spravila!

Tako, grem nafilat en stroj cunj, pa po tamalo v vrtec!

LP. vivuser posted image

(odgovor članu blecky)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
26.9.2006 13:58:30   
urška76
Oj.
Ko že delate seznam, pri meni lahko pripišete LJ.
Sem se odločila da v Postojno ne bom hodila, tudi če ne bo napovedanega CR. Bom pač tvegala, da rodim brez EA.Se mi zdi, da bi bilo za Miha preveč vožne v Po za tisto urico in pol obiskov. tako bo pa lahko v vrtcu se naspal, pa bosta potem z očkom prišla. Sta pa zdej našadva povedala, da sta konec oktobra rezervirala toplice in sta Miha prijavila sabo. Še dobro, da sta rekla, da se nista samo 27.10 pojavla na vratih pa prašala, če mamo prtljago zrihtanouser posted image . Če me torej kaj prehiti, bo dojenček doma pa Miha sploh mamice ne bo pogrešal.user posted image  
Tako, zdaj pa še mal za kosilo pripravt, pa po Miha v vrtec.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
26.9.2006 14:17:47   
kaja11
Kaja11, PDP 8.11., user posted image , Ljubljana

Viv.... 10 min???? Pa to je cel žur, jst bi tud tko rodilauser posted image . Pri nas imamo žurke že drugi teden......Urban  vsak večer k nama prileze.... potem pa brca, se vrti,... jst ne vem, ko bo prišel še četrti član, lahko očitno kar najširšo posteljo kupimo in podremo steno med otroško sobo in spalnicouser posted image .

Malo sem si albume ogledala.... lepi kompletkiuser posted image , pa veliko vas kar nekaj ustvarja... pohvalnouser posted image

Jutri imam izreden UZ, da vidimo če je moja "motena toleranca glukoze" kaj pospešila rast otročka. Je rekla "da nas ne bo kaj presenetilo na porodu"user posted image  Haloooo... sam to se mi manjka, da bo kakšen velikan iz mene lezel. Me prav zanima kaj bodo jutri povedali.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
26.9.2006 14:39:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kaja11

Jutri imam izreden UZ, da vidimo če je moja "motena toleranca glukoze" kaj pospešila rast otročka. Je rekla "da nas ne bo kaj presenetilo na porodu"user posted image  Haloooo... sam to se mi manjka, da bo kakšen velikan iz mene lezel. Me prav zanima kaj bodo jutri povedali.

user posted image user posted image user posted image , kaja11, lahko podrobneje poveš zakaj se gre pri tebi? Tudi jaz naj bi imela težave s to glukozo user posted image ,...Ampak jaz bi je naj imela preveč, kaj pa pri tebi? Zakaj bi pa naj pospešeno rastel user posted image ?
Nič mi ni jasno,...prosim razloži nevednici user posted image

(odgovor članu kaja11)
  Neposredna povezava do sporočila: 2785
26.9.2006 15:55:18   
**Petra**
PDP 15.11., user posted image , Brežice

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
26.9.2006 16:04:55   
max81
Ojla lepo pozdravljene souser posted image !!!!!
No pa da se še mi2 zuser posted image  malo javiva, ker samo veselo bereva vaše poste in pa nič ne napiševa. No ja tudi moje spanje se počasi končuje, ker moram večkrat na WC in da o mravljinčastih rokah sploh ne govorim, drugače pa je počutje za enkrat kr ok. user posted image  pa veselo brca in tako naj tudi ostane.
user posted image user posted image  kaj bo bomo pa izvedeli 15.11.06( jesenice ali pa kranj)

lp vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
26.9.2006 16:05:39   
**Petra**
Neki časa me ni, pa že nabašete 2 strani.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne morte verjet, kaj sem jst danes delala. Vlagala sem papriko in rezultat tega je: UTRUJENOSTuser posted image user posted image . Bravo, tega mi je blo treba. Čist sm zdelana.
Včeri sem oprala en stroj cotik, tako da me čaka še likanje, jupi, ampak danes ne vem, če bom zmogla vse to. Čaka me še pranje vozička (oblazinjeni del), potem za zibko (posteljnine, baldehin, obroba....), pa še kakšna dva stroja cotik, pa ogromno likanja po pranju....
Se mi zdi, da sem prvič nekako vse lažje nardila, zdej pa mam cca. 7 tednov do PDP-ja, pa se mi zdi, kot da ne bom več zmogla vsega. Sicer veselim se prebiranja cotik in vsega pripravljanja, občutek pa imam, da ne bom zmogla. Eh, danes je blo itak vsega že preveč, pa sem mogoče zaradi tega takšnih misliuser posted image .

Jutri imam pregled. Kdaj pa se začne CTG? V katerem tednu? Če se ne motim preveč se mi zdi, da zadnji mesec?user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem dat mal noge uluft, pa se slišimo zvečer. Pridno čvekajte

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
26.9.2006 16:16:50   
**Petra**
Kok pa majo kaj vaši user posted image kg? Naš lump je mel v petek cca. 2 kg! user posted image Se pravi v 32t.

Neposredna povezava do sporočila: 2789
26.9.2006 16:23:05   
Anonimen
Petra meni je še sploh niso vagali user posted image , sploh n evem kako to izgleda user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2790
26.9.2006 16:30:57   
**Petra**
To vidijo na UZ, potem čisto na koncu (ko pregleda in premeri vse dele telesa), se na koncu pokaže neka statistika, pa tudi v materinsko tam med UZ mi je že vpisala težo.

Sicer je to vse približno. Ampak prvič se pri meni niso zmotili veliko. Dan pred porodom so ji namerli 3500g, ko sem rodila pa je tehtala 3650g.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
26.9.2006 16:48:58   
kaja11
Matejka..... v navednica sem dala, ker jaz sploh ne verjamem, da je kaj narobe. Doma imam aparat in si sladkor redno merim in mi še niti enkrat ni pokazalo, da je kaj narobe.user posted image Zdravnica mi je rekla, da imam očitno čisto malo moteno blabla.... ampak, da plod vseeno lahko hitreje raste. To je en od znakov nosečniške sladkorne. Dosti nosečk pošljejo na OGTT test zaradi velikosti ploda. Če je plod zelo velik lahko tudi predčasno sprožijo porod. Mislim, da se nama zaradi tega ni treba sekirati..... po moje bi že na prejšnjih UZ morali videti, da velikost ploda odstopa, da bi lahko prišlo do take skrajnosti. Upam, da sem jasno napisala.

Neposredna povezava do sporočila: 2792
26.9.2006 18:26:06   
Anonimen
Aham, hvala kaja11.
Punce ste zasledile akcijo v Pikapolonici? Kupiš tri plačaš 2 komada oblačilc? user posted image  Sem kar malo jezna pred kakim tednom sem jaz tam kupila 3 cotike pa sem vse troje plačala user posted image , nimam sreče,... Se pa vseeno splača, no ok, saj te njihove zadeve niti niso tako drage, mislim, da je BC dost dražji. Če vam še kaj manjka pojdite pogledat imajo res lepe stvari.

(odgovor članu kaja11)
  Neposredna povezava do sporočila: 2793
26.9.2006 19:05:19   
**Petra**
Kdaj se je pa začela ta akcija?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
26.9.2006 19:08:44   
**Petra**
Lih zdej sem šla na njihovo stran, pa nimajo nikjer tega navedenega. Mogoče samo v določenih prodajalnah? To bi pa tudi jst šla jutr pogledat, samo ne bi šla rada zastonj, ker trgovina ni tako blizu. Kje si bila pa ti?

Neposredna povezava do sporočila: 2795
26.9.2006 19:11:05   
Anonimen
Od 26.9.-30.9.

Neposredna povezava do sporočila: 2796
26.9.2006 19:16:04   
**Petra**
Pa majo lepe stvari? Lih pogosto v Pikapolonico ne hodim, zato ne vem. Sam se vseeno splača, če plačaš samo 2.

BC pa je obupno drag. Cene take, da se ti včasih butasto zdi. Pred kratkim sem bla in so meli navadne majčke tudi po 4.000. To je pa čist preveč. Za par mescov, pol pa itak prerastejo. Ne rečem, da iščeš neki res za posebno priložnost, mičkeno boljšo stvar, drgač pa, da bi človek hodu sam ta kupovat... no, vsaj men se zdijo mal pretirane cene. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
26.9.2006 19:26:51   
**Petra**
Od katerga proizvajalca pa boste kupile dudo, flaške.... ? Bo katera kupila NUK? Jst sm za tamalo kupovala vse od nuka, pa verjetno bom zdej tud, sam me mal zanima, kakšne imate izkušnje oz. kaj boste kupile.

Danes sm uspela še oprat prevleke od vozička, tako da morm samo še obesit, potem pa vse skupi v eno vrečo zapakirat, da bo lepo čist počakal novega kandidata.

Neposredna povezava do sporočila: 2798
26.9.2006 19:28:56   
Anonimen
Ja lepe stvari imajo, res user posted image , se splača pogledat.

Neposredna povezava do sporočila: 2799
26.9.2006 19:35:26   
Monika79
Ojla punce

Kako ste danes pridne souser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Še moji podatki: Monika79, PDP 25.11.2006, spola še ne vemo oz. ga nočemo vedeti user posted image , Ptuj

Meni je to zelo dobra ideja, da naredimo seznamček ter ga pridno dopolnjujemo user posted image user posted image  pa fajn je, da imamo spodaj napisane PDP,  da točno veš kdaj imajo še druge user posted image  PDP user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Danes sem dobila po pošti knjigico Najlepša imena od Kebra, darilo, ker sem naročila revijo Moj malček. Pa sem kar slabe volje, ker imava ime itak že izbrano. Dragi pravi, da si pa zdaj že ne morem več premislit, ker je že naredil nalepko za na fascikel z imenom Anže. (moj mož je ubrisan na red pri dokumentih, tako da imamo vsak svoj fascikel, še celo pes user posted image )

Veš Krfjolca sem se morala tako nasmejati tvojemu možu glede njegovega reda user posted image  pa da ne moreta spreminjati imena, ker je že naredil fascikel za user posted image user posted image  in da ima celo pes svoj fascikel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  prava faca je tvoj mož user posted image user posted image user posted image

Matejka - glede te bolečine v dojkah je najbolje, da stopiš do tistega zdravnika (ali G ali spošnega) kjer boš prej prišla na vrsto, jaz mislim, da bi ti morala vedeti pomagati tako en kot drug user posted image

tako user posted image  sedaj pa pod tuš, potem pa še pridem vas malo pogledat user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?