Anonimen
|
Jutro, punce, nocoj sem zelo slabo spala,...ne vem kaj mi je bilo, ampak sem šla ene 6x na wc , premetavala sem se iz ene strani na drugo,... Glede leve zize,...se mi zdi, da je malenkost boljše , no bomo videli, počakam še kaka 2 dni, če ne bo čist vredu pa rem do zdravnice,...hm? Kaj mislite, do zdravnice ali do gin.? Ampak se mi zdi že manj napeta in manj rdeča, ko sem jo včeraj namazala z Bepanthenom , na dotik je še vedno boleča ampak tudi že manj,...ahhh same težave, ne? Sem se pa ravno pravi čas zbudila in si vklopila domofon imamo narejenega tako, da ga lahko izklopim, ko sem ga vklopila je čez 2 minuti pozvonil poštar, da sem dobila potrdilo, da mi odobrijo zavitek za , torej bomo zdaj en dan šli iskat, verjetno v petek ,...no bomo videli. Krfjolca - super si to narisala, meni je sonček fuuul všeč, ki kuka čez steno . Zdaj si grem pa eno kavico naredit , pa gruntat, kako naj skupaj spacam dispozicijo za diplomo ,... Sem včaraj dobila nekaj koristnih informacij,... No lepo bodite,...
|