|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
26.9.2006 8:35:56   
Monika79
jutro punce user posted image

Nogavica - zeloooooooo lušten kompletek in tudi voziček je zelo lepe barve user posted image user posted image user posted image

Krfjolca - tudi mene zanima kako si to narislaa na steno, ker zelo dobro zgleda user posted image user posted image  nekaj takega bi tudi jaz imela za naše user posted image  da bi na steno narisala, samo tako dobro risat pa spet ne znam, da bi sama lahko delala, zato so zame modelčki/šablone zakon user posted image user posted image user posted image  

Matejka - kako je danes kaj z tvojimi dojkami, še vendo bolijo?

pišite kaj čvekice user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
26.9.2006 8:50:48   
krfjolca
Jutro, čveke!

Risala sem na pamet, edino medvedka sem poiskala na internetu in ga prerisala. Sem bila čisto šokirana, kako hitro gre čas takole. Delala sem od jutra do večera, minilo je pa, kot bi bila ena urica! Hja, če bi imela celo sobo za porisat, bi me verjetno še PDP prehitel user posted image
Sva imela včeraj materinsko, pa je ful hitro minilo, očitno se je teti mudilo, saj je oddrdrala na hitro tisto od poroda, potem smo pa lahko šli. Mi je prav pasalo, ker se mi ni dalo sedet na tistih neudobnih stolih, pa ful je bila gužva in posledično slab zrak ...

Jaz pa zatekam še ne toliko. Edino proti večeru malo v gležnje, ampak komaj opazno in nič moteče. Danes moram nujno preštudirat nekaj člankov, ker imam jutri in v petek še zadnja dva izpita pred porodom. Pa ful se mi ne da več ... Moram zbrat še toliko energije ...

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
26.9.2006 9:11:57   
urška76
Dobro jutro user posted image
Naš mali je oddan v vrtec mami pa na RR. user posted image  Očitno user posted image  spi in me še ne podi stran od računalnika.
Nogavica zatekanje ponavadi ni nič nevarnega, ti bo pa verjetno na pregledu dala pregledat vodo. Poskusi pri hrani črtati vso sol, pa tekočina ki jo spiješ naj bo navadna voda. Čim manj kakšnih umetnih dodatkov. Ponavadi vsaj malo pomaga. Drugače se bo pa dalo zdržat nič bat. Jaz sem bila tud v prve čisto zabuhla, tokrat še ni panike (trkam).
Pa vse nekaj stokate kako ne morete spat. jaz bi pa spala, pa mi Miha ne pusti. No danes je celo do pol sedmih potegnu, sam kaj ko je pa našemu že prej ura zvonila.user posted image  No sej bom čez dan mal izkoristila in šla počivat.user posted image
Punce povejte, kje najdete energijo za risanje in ustvarjanje. Men se čisto nič ne da. Evo malo se je zbudilo, in me že podi stran. Me prav zaboli, ko me brcne.
Lepo se imejte, pa uživajte na sončku.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
26.9.2006 10:05:49   
blecky
Pozdravljene user posted image ,

Nogavica tudi meni že prav pošteno zatekajo prsti na rokah, tko da jih komaj skrčim, pa v obraz sem tud zabuhla... verjetno od preveč kil (+17user posted image ).

Krfjolca: mislim, da sva kar v  isti materinski šoli.. včeri sem komaj zdržala tisto urco.. k sreč, da je bila babca ful hitra user posted image , bomo vidli kaj bo danes, ko bo zopet patronažna... pa še v tistem majhnem prostorčku

Punce ful ste pridne, vse prenavljate, vse imate že kupljeno... tudi jaz bi rada vidla vaše albumčke.. kako pa lahko pogledam?

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
26.9.2006 10:24:49   
Aja1
Pozdravljena blecky! A si ti tudi novembrka? Kdaj pa imaš rok?

Glede albumov pa klikneš samo na ikono album pri posameznici in ti to odpre. Večina albumov pri nas je iak brez gesla.

Punce, vašim umetninam se res lahko tako ree... BRAVO user posted image user posted image user posted image  Bi prišla katera še mene kej naučit? user posted image

Zdaj me pa čaka še polovica plenic za zlikat. Včeraj sem jih oprala in posušla, pa so takooooo zmečkane, da mi je bilo kar slabo, ko sem jih potegnila iz sušilca....pa še trde so, ker nisem dala nič mehčalca. Ko bom prala oblekice, bom pa dala malo mehčalca sensitive. V tako trde obleke tudi naše user posted image  ne b rada oblekla....še mene te plenice praskajo, pa ne bodo nje?! Ampak si nisem mislila, da bo z likanjem plenic ve dela kot z likanjem moževih srajc....tud user posted image

(odgovor članu blecky)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
26.9.2006 10:25:36   
Anonimen
Jutro,
punce, nocoj sem zelo slabo spala,...ne vem kaj mi je bilo, ampak sem šla ene 6x na wc user posted image , premetavala sem se iz ene strani na drugo,...
Glede leve zize,...se mi zdi, da je malenkost boljše user posted image , no bomo videli, počakam še kaka 2 dni, če ne bo čist vredu pa rem do zdravnice,...hm? Kaj mislite, do zdravnice ali do gin.?
Ampak se mi zdi že manj napeta in manj rdeča, ko sem jo včeraj namazala z Bepanthenom user posted image , na dotik je še vedno boleča ampak tudi že manj,...ahhh same težave, ne? user posted image

Sem se pa ravno pravi čas zbudila in si vklopila domofon user posted image  imamo narejenega tako, da ga lahko izklopim, ko sem ga vklopila je čez 2 minuti pozvonil poštar, da sem dobila potrdilo, da mi odobrijo zavitek za user posted image , torej bomo zdaj en dan šli iskat, verjetno v petek user posted image ,...no bomo videli.

Krfjolca - super si to narisala, meni je sonček fuuul všeč, ki kuka čez steno user posted image .

Zdaj si grem pa eno kavico naredit user posted image , pa gruntat, kako naj skupaj spacam dispozicijo za diplomo user posted image ,... Sem včaraj dobila nekaj koristnih informacij,... user posted image

No lepo bodite,...user posted image

(odgovor članu blecky)
  Neposredna povezava do sporočila: 2756
26.9.2006 10:33:12   
blecky
Aja1: ja tudi jaz sem novemberka, pofočkala sem se šele prejšnji teden, ker nisem imela prej neta - pa sem vas šele zdej našla. PDP imam 22.11., samo ne vem kako se ga vpiše, da je videnuser posted image

matejka81: še dobro, da se lahko ponoči premikašuser posted image , jaz se komaj premikam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
26.9.2006 10:41:24   
Anonimen
Blecky dobrodošla, prej sploh nisem videla, da si "nova" novembrka. user posted image

Ja, se lahko še premikam, ampak mi že vse dela težavo jao jao user posted image ,...ma saj bo,...še malo, pa bo user posted image  tukaj.

Blecky, kaj pa pričakuješ user posted image  ali user posted image ?

(odgovor članu blecky)
  Neposredna povezava do sporočila: 2758
26.9.2006 10:44:34   
Aja1
Blecky, pojdi pod "moj profil" (na levi strani) in ko se ti odpre stran s tvojimi podatki vpiši v podpis PDP.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
26.9.2006 11:10:26   
blecky
matejka81: moj user posted image , je tak sramežljivi škrat, da se ne razkažeuser posted image ..., tko, da sploh ne vem kakšne barve oblekce naj kupim...

aja1: nisem ravno strokovnjak za tale internet user posted image , bom zdele poskusla, pa se javim..

a ste ve že vse na dopustu, al še katera dela. jaz delam še do 25.10. pa se mi že nič ne da user posted image ...
no, jutri imam zopet pregled pri G., mi bo spet težila zaradi kil... joj me joj, pa kaj naj nartedim, če je pa tko fino jest - sej ne da bi imela tak apetit, samo živčki delajo user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
26.9.2006 11:11:54   
krfjolca
O fino, še ena Kranjčanka user posted image
Saj nas je res ogromno, že v materinski, bi bilo kar čudno, če ne bi bilo nobene tule gor user posted image Ja, zdajle je res noro, mene že prav skrbi, ali bo kaka postelja fraj v porodnišnici okoli mojega PDP, hehe. Včeraj sem se morala smejat, ko smo odhajali iz materinske šole pri porodnišnici čez cesto, kako je folk v avtomobilih debelo gledal ... Res, cela horda trebuhov, verjetno smo prav fino izgledale ...

Danes sem dobila po pošti knjigico Najlepša imena od Kebra, darilo, ker sem naročila revijo Moj malček. Pa sem kar slabe volje, ker imava ime itak že izbrano. Dragi pravi, da si pa zdaj že ne morem več premislit, ker je že naredil nalepko za na fascikel z imenom Anže. (moj mož je ubrisan na red pri dokumentih, tako da imamo vsak svoj fascikel, še celo pes user posted image )

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
26.9.2006 11:35:37   
blecky
ja, res je gužva... čeprav mislim, da je več oktoberk v tej šoli (upam user posted image ), tudi jaz bi imela rada prostor, ko bo prišel čas user posted image

ojej aja1, sploh ne najdem "moj profil" user posted image user posted image user posted image user posted image , še kakšna pomoč?user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
26.9.2006 12:00:05   
marella1
cao user posted image

Me kar nekaj časa ni bilo na RR. Je bil dopust, pa letanje po takih in drugačnih uradih (zdaj, ko sem gospa sem morala spremeniti čisto vse dokumente..., oh ja).
Ful ste pridne čveke, no jaz grem na porodniško 9.10. in že kar komaj čakam. Kupiti morava še voziček, posteljico pa sem zadnjič dobila v Baby centru v Kranju. Punce posteljica je bila znižana iz 39.900 SIT na 28.000 SIT na koncu pa še na to ceno -50%, tako da naju je prišla vsega 14.000 SIT (opustitev programa). Je pa 140 x 70 in je podobna tisti posteljici Lip Poljčan, v Ljubljani je bila ista posteljica po stari ceni. Baje, da imajo samo v BC Kranj prodajo opuščenega programa pohištva, na vsake toliko časa.
Punce dajte mi prosim povedat za posteljnino. Sva jo zadnjič gledala in cel komplet z obrobo pride 30.000 SIT user posted image . Drugače pa je user posted image  zelo zelo živahna, danes sem jo gledala na UZ, res komaj čakam da bom stisnila štručko v naročje.
Se vidi, da me ni bilo nekaj časa na RR user posted image , kar ne morem nehat pisat.

pa pa

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
26.9.2006 12:11:49   
Aja1
Blecky, še enkrat....pojdi čisto na vrh strani, ki jo breš. Na vevi strani imaš napisano "Moja ringaraja" z oranžno barvo in v belem okvirčku imaš potem "moj profil". Upam, da boš našla.

Marella, no le večkrat se oglasi. No, jaz sem tudi full iskala posteljnino in jo našla v BC za 14.000 komplet (rjuha, prevleka za povšter, prevleka za kovter, kovter, obroba). Ni zraven baldahina, ampak jaz ga itak nisem nameravala kupit. Bom dala v album vzorec. Zdaj pa mi bo prijateljica naredila še eno prevleko za kovter in povšter iz istega blaga (sem ga našla v eni trgovini). tako ne bo problemov da ne bi posteljnina pasala k obrobi. user posted image

Punce, kaj če bi počasi naredile en seznam novembrk (tistih, ki se oglašamo tukaj gor). Sicer je že en seznam na RR, ampak jih tam pol ni na naši strani pristnih. Kaj pravite?

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
26.9.2006 12:35:00   
Lana_s
Ojla,
moj škrat je malo zaspal tak da sem takoj spet pričetela na RRuser posted image
Ste pa res vse prave umetnice, jaz pa nisem te srečeuser posted image  Monika, kaj mogoče tudi prodajaš te okvirčke? Ker so fuul lepiuser posted image user posted image
Seznam bi lahko naredile, ja. Moji podatki:

lana_s, pdp 24.11., user posted image

Doma pa mi je že taaaak dolgčas, da sem že zjutraj ko se zbudim slabe volje in ne vem kam se naj dam. Tina pa polna energije in bi se samo igrala in skakala sem in tja, jaz pa se včasih še komaj premikam. Predolgo sem že doma. Komaj čakam, da bo še druge porodniške konec, da grem nekam delat, ker se mi bo drugače zmešalouser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
26.9.2006 12:36:17   
Anonimen
No,...meni bo dispozicija kar nekaj živčkov požrla, ampak kar se mora se mora user posted image  user posted image . Aja1, sem tudi jaz gledala, da se večina novembrk že doooolgo časa ni oglasila user posted image , ne vem kje so, ali pa se jim ne ljubi več, so še sploh novembrke? user posted image  user posted image

Kam bi pa naredile ta seznam? Kar v našo temo?

Aja, še podatki user posted image , Matejka81, PDP 9.11.2006 user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil matejka81 -- 26.9.2006 12:40:10 >

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2766
26.9.2006 12:36:50   
Aja1
Lahko bi dodale še kraj poroda user posted image

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
26.9.2006 12:38:05   
Aja1
Ja, kar na to temo in bi ga objavile npr. vsakih nekaj dni (da ga ne izgubimo)...proti koncu pa bolj pogosto.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
26.9.2006 12:38:17   
Anonimen
Kraj poroda MB user posted image .

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2769
26.9.2006 12:41:06   
Anonimen
samo pol nas bo samo ene 7 novembrk user posted image ,...večinoma se javljamo enataiste user posted image ,...
Aja1, boš ti nardila ta seznam? Saj nekje ga že mormo imet, ne? user posted image  Potem pa ko bomo začele rojevat pa lahko tud to napišemo zraven user posted image , tako, da lahko seznam ostane do konca novembrauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2770
26.9.2006 12:41:45   
Aja1
NOVEMBRKE:

Aja1, PDP 2.11., Novo mesto, user posted image
Matejka81, PDP 9.11., Maribor, user posted image
Lana_s, PDP 24.11., ________, user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
26.9.2006 12:43:23   
Aja1
Zdej se pa še ostale oglasite, da napišemo natančne podatke.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
26.9.2006 12:43:43   
Anonimen
Oh, jaz vas zelo redno berem, ampak se bolj poredko oglasam. Sem se v sluzbi in delam sto na uro, tako da imam komaj kaj casa za cvekat - kaj sele, da bi kaj lepega ustvarila, tako kot ve!

Da se pofočkam na seznam, 12. 11, user posted image , Ljubljana

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2773
26.9.2006 12:51:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

NOVEMBRKE:

Aja1, PDP 2.11., Novo mesto, user posted image
Matejka81, PDP 9.11., Maribor, user posted image
Lana_s, PDP 24.11., ________, user posted image
krfjolca, PDP 17.11.,--------------, user posted image
**petra**,PDP 15.11.,-----------,?
Kaja11, PDP
mami23,PDP 4.11.
blecky, PDP
alja01
Monika79, PDP 25.11.
viv,PDP
Nogavica, PDP 24.11
MALINČICA, PDP 13.11.
Capyka, PDP 10.11.
majas, PDP 15.11.
adelinna
seenamojca,PDP 12.11.

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2774
26.9.2006 12:53:29   
Anonimen
user posted image , joj dajte se pofočkat, res ne vem kje boste rodila in kaj boste rodile user posted image aliuser posted image user posted image  , no mislim, da smo tukaj najbolj aktivne če sem katero spustila pa naj pove user posted image . Aja, malo ti jemljem delo user posted image , saj ne bom več user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 znakov, da pričakujete fantka
Ali je mogoče, da dejansko obstajajo očitni znaki, ki nam lahko povejo, da bomo ponosni starši malemu fantku? Berite dal...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?