|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
26.9.2006 19:36:18   
Anonimen
Petra Mene so dali prvic na CTG pri kontroli v 32. tednu, tako da si najbrz tudi ti ze pocasi na vrsti.

Kaja11 Kar se tice OGTT: mene je nadomestna ginekologinja poslala na test, ces da sem prestara in predebela. Sicer je ona malo lepse besede uporabila, ampak v bistvu je to povedala... Moj obicajni ginekolog se je temu samo smejal user posted image . Sem pa 32 in trenutno na +17 kg user posted image

Teze pa tudi mojemu niso se nikoli dolocali, tako da nimam pojma. Ampak glede na to, da je povsem normalno velik, normalen obseg.. domnevam, da je tudi normalno tezek.

Danes me je pa v sluzbi zacela tako sramna kost bolet, da sem se komaj z busom domov privlekla in sla lezat... Mogoce so pa moje kosti res ze prestare user posted image

(odgovor članu **Petra**)
  Neposredna povezava do sporočila: 2801
26.9.2006 19:38:54   
Anonimen
Se nekaj, punce: jaz svoji osebni zdravnici nisem se nic povedala, da sem noseca. Ali bi ji slucajno morala? Ali to ona zapise v mojo kartoteko? Bi ji morala nest kaksne papirje? Ali zadosca, ce jo poklicem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2802
26.9.2006 19:46:41   
Anonimen
seenamojca, mislim, da če nimaš nekih težav in jih nisi imela pred nosečnostjo ji ne rabiš nič povedat,...moja mama je mojo poklicala ampak zarad enih čist drugih razlogov, pa dvomim, da si je kaj zabeležila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2803
26.9.2006 20:02:40   
Aja1
NOVEMBRKE

Aja1, PDP 2.11., Novo mesto, user posted image
viv, PDP, 3.11., Kranj, user posted image
Mami23, PDP 4.11., Novo mesto, user posted image
Urška76, PDP 4.11., Ljubljana, user posted image
Luni, PDP 5.11., Postojna
marella, PDP 6.11., Ljubljana, user posted image
adelinna, PDP 6.11., ________, user posted image
Kaja11, PDP 8.11., Ljubljana, user posted image
Matejka81, PDP 9.11., Maribor, user posted image
Capyka, PDP 10.11., ________
seenamojca, PDP 12.11., Ljubljana
MALINČICA, PDP 13.11. Maribor
majas, PDP 15.11., Izola, user posted image
**petra**, PDP 15.11., Brežice, user posted image  
max81, PDP 15.11., Jesenice ali Kranj
krfjolca, PDp 17.11., Kranj, user posted image
tinyP, PDP 17.11., Jesenice
blecky, PDP 22.11., Kranj
Lana_s, PDP 24.11., Ptuj, user posted image
Nogavica, PDP 24.11., Maribor, user posted image
Monika79, PDP 25.11., Ptuj
alja01, PDP 25.11., Trbovlje

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
26.9.2006 20:07:37   
Aja1
seenamojca....tvoj G pošlje tvojemu osebnemu zdravniku en izvod potrdila o PDP, tako, da ne rabiš ti nič sporočati.

A boste vse že kupile stekleničke? Jaz imam zdaj samo eno Aventovo, ki sem jo dobila pri reviji Nosečnica. Jaz bom potem (če ne bo šlo dojenej) kupila prsno črpalko in tam so itak stekleničke že zraven (vsaj pri tej Avent isis).

Punce, a se je kateri že naredila linea negra? Jaz sem jo na mojem trebuščku opazila danes...tako, čisto tanko.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
26.9.2006 20:25:09   
Capyka
Pozdravljene user posted image ,

da se še midve pofočkava gor: PDP 10.11.06, user posted image , Postojna.
Vendar pa vam moram povedati, da se od včeraj naprej "švercam"user posted image , ker čakamo na dopolnjenih 37 tednov nosečnosti.... user posted image  To bo pa že v oktobru.... Ampak sem se vas tko navadla brat.. user posted image user posted image  da bom kar tu ostala.

Ena je spraševala glede posteljnine - jaz sem jo oziroma jo še čakam... Naročile smo skupaj po ebayu, mislim, da ene 10user posted image , cena je pa huuudo ugodna - 7 delni komplet (zraven še odejica in povšterček) je 40€, 5 delni pa 30€. Pa so tko lepi vzorčki... samo upam, da ne bo naši puži kaj zrastlo, potem bo čisto rozast fantek.... user posted image

Punce, ve pa tko lepo ustvarjate... Jaz sem pa totalni antitalent. Ne znam risat, moji otroci si bojo mladost ziher zapomnili po tem, koliko jim je mamica uspavanke fušala... user posted image

lp vsem

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
26.9.2006 20:27:35   
Capyka
Aja1, jaz sem pa dobila dva izvoda pdpja in ga moram sama nest k svojem osebnem zdravniku... user posted image po so vsi u isti bajti?

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
26.9.2006 20:32:43   
Aja1
Capyka....To potrdilo je v treh izvodih. Enega ima G, drugega odneseš na CSD in enega pošljejo do osebnega zdravnika. Če si dobila dva izvoda, potem moraš verjetno en izvod nesti do sojega osebnega zdravnika. Mogoče je najbolje, da vprašaš G, da ne bo kaj narobe. Ne zastopim, kako se švercaš??? user posted image

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
26.9.2006 20:33:57   
mirjanajelenko
alo  še mene pofočkaj  11.11. celje

prvi sonček 25.11.2006 Hčerkica
[img]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev319pr___.png[/img]

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
26.9.2006 20:45:06   
krfjolca
Jaz moram tudi osebno nest potrdilo o PDP. user posted image
Ma so smotani, ista bajta, pol naj pa jaz hodim tja med vse možne bacile! Grrr.

Danes je na materinski šoli patronažna odsvetovala uporabo čebrička, vsaj prvi mesec, zaradi glavice. Mah, saj itak vsak pove drugače. No ja, midva sva ga kupila, imava pa tudi banjico od svaka. Sta se lani tudi onadva zafrknila in kupila tisto čisto majhno, ki zadošča samo za en mesec. Bova pač uporabljala prvi mesec to banjico, potem pa čebriček. Oz. bomo počakali, kakšno bo mnenje te patronažke, ki bo na dom prišla.

Jutri me pa čaka še en izpit. Ma niti pogledala si nisem, ne vem kaj sploh silim v Ljubljano. Vse mi je že dol padlo, enostavno ne morem več user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu mirjanajelenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
26.9.2006 21:17:21   
Capyka
Aja1, ja, saj vem, da moram 1 izvod nest k svojem zdravniku, ampak glede na to, da so vsi v isti hiši, bi človek mislil, da imajo logistiko poštimano... Ne pa da moram jaz user posted image  k se že težko premikam, po štengah gor pa dol sprehajat..
Švercam se pa zato, ker bom user posted image  spoznala že oktobra.... Bom prehitela celo vrsto... user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
26.9.2006 21:38:21   
taya76
Cercek vsem novemberkam...Vidim,da ze pripravlate seznam...
Moj PDP je 4.11.-Ljubljana ali Celje...Za spol pa nisva sprasevala,ker bo presenecenje..
Ja cotke pa plenice mam jst tud ze oprane pa zlikane..Pocas bo pa treba torbo pakirat za bolnico...V soboto sva sla po postlco,sam jogi pa postelnina se fali drgac mam pa ze skor vse parajt...Tud jst ponoc slabo spim,da je za znort tk,da ze komej cakam,da rodim..Vecinoma sm zunaj skoz dan,bl mal pocivam..Sam dans me je pa kr zmatrala hoja tk,da bo treba bl pogosto pocivat..Mi ze kr dol tisi,mam vcas filing,da bo kr vn prlezu..Lep vecer...

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
26.9.2006 21:38:28   
**Petra**
capyka, kako pa to? Je kaj narobe? Al so se zmotili v datumu?user posted image user posted image

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
26.9.2006 21:43:43   
**Petra**
Aja1, jst bom kupila flašo samo za čaj, če pa ne bo šlo dojenje, pa potem za mleko. Črpalko mam jst drgač od chicco-ta, pa ma drugačen cucelj kot nuk, pa ne vem, če bi hotu pit iz različnih cucljev. Prvič tega nisem probala.

A mislte, da bi user posted image pil? Je mela mogoče katera že cuclje različnih proizvajalcev hkrati? Sicer pa bom itak mela možnost probat, sam ne še kmalu.

Neposredna povezava do sporočila: 2814
26.9.2006 21:46:11   
**Petra**
Kaj pa imena? Že pridno zbirate in izbirate? user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2815
26.9.2006 21:47:40   
**Petra**
Na seznamu pa kar prevladujejo user posted image !!!

Neposredna povezava do sporočila: 2816
26.9.2006 21:52:52   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

Na seznamu pa kar prevladujejo user posted image !!!

Čist prov! Bo imel naš Anže veliiiiiiko izbire user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

Neposredna povezava do sporočila: 2817
26.9.2006 21:53:01   
Anonimen
Moj user posted image se manjka na sezamu!

Huh, hvala da ste povedale. Jaz sem tudi dobila dva izvoda potrdila o PDP. Octino moram enega odnest k moji zdravnici - ampak lahko bi mi kaj rekli! So mi samo tekli, naj en izvod odnesem na CSD.

Pri nas sta v igri ostali samo se dve imeni, katero bo obveljalo... pa se ne vem! Sta mi pa obe vsec, tako da je v bistvu vseeno.

Neposredna povezava do sporočila: 2818
26.9.2006 21:55:10   
**Petra**
Jst sm pa prvič in tudi zdej dobila 3 izvode, pa nisem nobenga nesla k osebnemu, samo eno na CSD, dva sta ostala pa kr meni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
26.9.2006 21:56:16   
Capyka
Petra, mah, narobe ni nič, imela pa sem operacijo na maternici (bila hudo nepravilne oblike) in sedaj naša user posted image  zelo hitro raste in pridobiva na teži.... Pa se bojijo, da ne bi slučajno bilo kaj narobe.
Ampak moram potrkat, zaenkrat nimam nobenih problemov. Hmm.... Razen s hormoni... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2820
26.9.2006 21:59:13   
**Petra**
Uf, samo, da ni nič narobe. Če bo vse vredu, le naj bo user posted image še lepo na toplem. Jah, bolš, da nardijo tko k mislijo, kot pa da se potem kaj zakomplicira.

Hormoni pa, hormoni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
26.9.2006 22:00:52   
**Petra**
Prej sem te še pozabla vprašat, če bodo naredili carski rez ali bodo samo sprožli porod? To bo pa kmalu,ne? Kdaj pričakuješ?

Neposredna povezava do sporočila: 2822
26.9.2006 22:05:01   
**Petra**
Nč, jst grem počas po dolgem, me je paprika danes pošteno zmučla...

Želim vam prijetno noč, brez krčev, wc-ja, nespečnosti.... skratka zelooooooo mirno noč in se slišimo jutri.

NOčko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2823
26.9.2006 22:07:17   
Anonimen
Joj čveke jedne user posted image  jaz ne sfolgam več,... Vse teme ste že predebatirale. Monika79 dojka je malo boljša, Bepanthen očitno dela čudeže user posted image ,...no ne bom prehitro hvalila, da se ne vrne v včerajšnje stanje.

Jaz ugotavljam, da postajam sama sebi vedno bolj na poti user posted image , niti sede niti leže ne zdržim več dolgo,...user posted image .

Sicer je pa user posted image  čez dan bila dokaj mirna,...vsake toliko se je premaknila,...ampak mislim, da kar počiva danes,...verjetno bo spet dež,...user posted image .

Krfjolca srečno na izpitu!

Še katero ob računalniku začnejo bolet lopatice? user posted image  Mene vedno pogosteje in vedno hitreje začne bolet.

Neposredna povezava do sporočila: 2824
27.9.2006 9:51:32   
Anonimen
Jutro,...
Nikjer nobene, vas je včerajšnje čvekanje utrudilo, kaj? user posted image    Saj sem vedela. Jaz sem ravno pri kavici user posted image .
user posted image  bo očitno nadomestila včerajšnje lenarjenje, ker me je že parkrat fajn pod rebra brcnila user posted image . Potem grem pa nekaj za diplomo rihtat, pa na zdravstveno zavarovanje nesem potrdilo o vpisu. Tega ne smem pozabit - ajoj user posted image . Zanima me kdaj bo prispel moj zavitek v trgovino, kjer ga moram dvignit,...hmmm?

Upam, da še ta teden. Moje spanje danes je bilo spet polno dirkanja na wc user posted image  user posted image . Upam, da se stanje malo umiri, ali pa da čimprej rodim user posted image .

No, lepo se mejte,
pa-pa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?