|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
18.9.2006 10:35:43   
kaja11
Petra.... ne vem sicer zakaj do krčev pride, vem sam da Magnesol pomaga. Jaz ga pijem 3x na dan. Jaz razen v nosečnosti krčev še nikoli nisem imelauser posted image

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
18.9.2006 10:47:03   
Aja1
Krč je mene obasno zagrabil tudi pred nosečnostjo (3x na leto), v nosečnosti do zdaj pasamo 1x. Pijem pa (ne vsak dan) donat in kkašno kalijevo tableto, pa občasno še magnezijevo. Ne vem...mogoče to pomaga.

Punce a ste ve že vse nakupile zase? S tem mislim na vložke, blazinice za dojenje, kremo za bradavice,... pojma nimam, kaj vse še. Jaz bom to nabavila kar danes. A bo katera kupila tudi nastavke za dojenje (za vsak slučaj)? Kateri so najboljši? Kje se pa kupijo blazinice za dojenje....oz. kje imajo najcenejše? Koliko se jih to porabi? Jaz pojma nimam. Imaš dve za en dan lai jih menjavaš? user posted image user posted image user posted image  Ne se smejat, ampak res ne vem.user posted image  Pa prsno črpalko? S tem bi bilo verjetnno najbolje počakat, ker le stane nekaj dinarčkov...

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
18.9.2006 11:19:24   
Anonimen
Ja, proti krčem pomagajo magnezijeve tablete oziroma Donat. Se najbolje je to vzeti zvecer, sicer te proti jutru zacnejo grabit krci. Aja, ti pa najbrž piješ kalcij in ne kalij!

Kar se tice spanja - jaz spim kot otrocek user posted image . Resda cez dan toliko delam, da sem zvecer blazno utrujena, ampak spim nepretrgoma od polnoci do 7h, ko moram vstat in iti v sluzbo.

Kar se tice raznoraznih nakupov: meni so svetovali, naj si vse stvari ogledam in jih izberem. Ce se bo izkazalo, da jih bom tudi potrebovala, bom pa svojega dragega poslala v trgovino! Verjetno ti lahko kaj dostavi, tudi ce takrat ravno ni obiskov. Sicer pa imam obcutek, da imajo vse res nujne stvrari itak v porodnisnici! Ni panike.

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2603
18.9.2006 11:23:49   
Aja1
ja, ja, kalcij...mi je ena črka ušla. user posted image  Zaradi ene črke pride ven čisto druga beseda user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
18.9.2006 14:00:07   
kaja11
Aja1.... blazinic boš kar nekaj rabila, če boš dojila. Jaz imam v omari od Fixies... nimam pojma a so bile ugodne, a so mi bile najboljše... skratka ne spomnim se zakaj sem glih te kupila. Vem pa, da sem kar nekaj škatel porabila. Blazinice s emenjajo po potrebi.... čist odvisno kolk boš zamakalauser posted image . Pri meni se je za dojenje najbolj obnesla Linolin multi mum (neki v tem smislu)... imajo kremo in blazinice, pa ni treba brisat pred dojenjem.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
18.9.2006 14:02:14   
kaja11
Še neki.... s črpalko bi pa na tvojem mestu raje počakala. Kaj pa vem.... jaz sem jo rabila 2x, pa še to prvič šele pri 6m.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
18.9.2006 15:21:37   
Anonimen
Hojla,

kaj kaj počnete v tem bednem dnevu? user posted image  
Deževno, sivo, brezveze v glavnem,...user posted image
Jaz sem celo nekaj malega nardila za diplomo,...pa ne vem ali naj pošljem mentorici ali naj še malo pregledam kake druge knjige user posted image ,...joj ampak se mi nič ne da danes nič več, roke me bolijo v sklepih pri ramenih,...upam, da ne staknem česa user posted image user posted image ,...
Bom se kar malo vlegla pa naspala user posted image  user posted image .

lepo se mejte, vse ve ki še imate kaj energije,...jaz je nimam nič več user posted image .

(odgovor članu kaja11)
  Neposredna povezava do sporočila: 2607
18.9.2006 15:22:27   
**Petra**
Tud jst še nisem takih stvari nič nabavljala. Blazinice za dojenje sem uporabljala Chicco, mislim, da je tavelika škatla tam okol 2.000 SIT. Črpalko pa smo kupili po porodu, jst sm jo kr hitr rabila, ko sm pršla domov, ker mi je mleko zastajalo. Upam, da bo tokrat šlo brez tega...... user posted image Kremo za bradavice pa sem imela od Aventa, potem pa še blazinice oz. kot robčki so, ki so že namazani , ne vem s čim, pa so tud dobri.

Jah, počasi bo kar treba začet nabavljat...

Tiste, ki greste danes nabavljat, dober nakup, ostalim pa mirno popoldne.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
18.9.2006 16:40:53   
majas
Mi pa imamo tako lep sonček da joj ... ampak sem tudi taka brez energije da bi samo spala...tudi jaz sem danes vso noč prespala pride pa kaka da so zbujam nonstop...

Mi smo pa danes na materinski imeli o porodu pa tiste grde slikice smo gledali iz pantiveka tako da ti kar labo pride-grrr... ah saj bo...

Do krčev pa rado pride tudi zaradi pomankanja magnezija zato pa je dober donat ali tabletke magnesol.

jaz sem si kupila blazinice za dojenje v Mullerju..mislim da sem dala malo več kot 500sit pa jih ni tako malo...res pocni... drugo pa še nisem nič nabavila...tudi z črpalko bom počakala. Ah saj še toliko stvari manjka...jaz komaj čakam  ko bo vse pripravljeno, res uživam ko zlagam njene cotikeuser posted image

tako zdaj pa se grem spet malo počivat...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

Neposredna povezava do sporočila: 2609
18.9.2006 17:03:39   
**Petra**
Majas, a vi mate pa kar sončka? Pri nas je danes tako dolgočasen dan, da je kaj. Ne ve al bi deževalo al ne. Obupen jesenski dan.

Kako si drugače?  Si šla potem v PO na 3D UZ? Takrat sva si nazadnje pisali, potem pa o tem nisva več kontaktirali.

Ja, očitno bom morala tudi jaz Donat začet pit, ker so tile krči ponoči prava mora.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
18.9.2006 17:10:05   
**Petra**
Jah, sem videla v albumu, da si šla na 3D UZ. Nisem prej nič gledala.

Neposredna povezava do sporočila: 2611
18.9.2006 17:29:55   
majas
Ojla! Sem bila na 3D in zdaj si mislim-ah kje je že to...res gre čas hitro... se je pokazal sonček ja ampak sem vseeno zaspana in brez energijeuser posted image
Zdaj bom še dala sveže slikice od trbuščka v album...
Kje si se pa ti tako dolgo skrivalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2612
18.9.2006 17:33:01   
krfjolca
Čao, punce user posted image

Jaz zase stvari še nisem kupovala. Zdaj čakam na plačo, potem bo pa naslednja runda šopingov.

Kaja11 - kateri čebriček ste pa uporabljali, originalni Tummy Tub, ali kakega drugega? Meni se zdi TT ful preozek, so mi bolj všeč od Bebe You, ker so večji ... Ne vem ...

Ah ja - izpit sem naredila user posted image
Očitno tale trebušček res dobrodejno vpliva na profesorje, ker nisem imela ravno občutka, da ve, kaj ji odgovarjam ... Sem se ful zmedla, pa malo sem imela smole pri vprašanjih. Pa mi je vseeno dala 8. user posted image
To je bil zadnji od težkih izpitov za september. Imam še dva enostavna. Potem se bom pa lahko pohvalila, da sem naredila 7 izpitov v enem mesecu user posted image . Zdaj si bom vzela dva dni frej, da pridem k sebi (totalno sem povožena!!!), potem se pa lotim diplome. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

Neposredna povezava do sporočila: 2613
18.9.2006 17:44:37   
majas
user posted image krfjolca  pa so naše pesti pomagale pa trebušček in tisto notri v njemu pa še bolj user posted image Ja danes so v materinski šoli tako hvalili ta čebriček...tako da bi ga tudi jaz kupila ja...so pa baje dosti boljši tisti večji in bolj široki...
Ah jaz tudi komaj čakam da dobim tisti denar namesto paketa in potem šibam v nabavo...ker vse pride kar preveč na enkrat...

Tako sta včerajšni večerni slikici v albumuuser posted image ...

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
18.9.2006 18:15:29   
Anonimen
Ojla še enkrat od mene,...

Danes je od tega bednega vremena in vsega skupaj najina user posted image  precej mirna user posted image ,...no, saj me je danes že parkrat kar konkretno brcnila, ampak tako, ...se mi zdi včasih bolj živahna danes je pa vse skupaj kar nekaj user posted image . Upam, da se bo na večer bolj razživela.
Sicer pa sem tudi sama danes čist povožena user posted image , brez energije, brez volje,...se mi zdi, da bom ta mesec pa pol še samo čakala pa čakala,...no saj čas gre hitro, za urejat pa razen na CSD nimam skoraj nič več user posted image .

Ne vem pa ali naj kupim Palčka zavijalčka ali ne? user posted image  Mi ga je sošolka odsvetovala, baje da so vrečke za vstavljanje ful drage.

Zdaj pa sem si privoščila eno kavico, da me malo poživi, ker to je pa danes višek,...rabim energetski napitek,...jutri grem kar po Redbuluser posted image , saj ne,...hecam se user posted image .

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 2615
18.9.2006 20:53:18   
viv_
Ojla!

Bravo krafjolca user posted image user posted image user posted image

Jaz sem danes uredila na CSD, denar bo baje nakazan 15.10. Ravno da prebelimo in zamenjamo poden v otroški sobi user posted image

Čebriček imam original TT, pa sem bila ful zadovoljna. Kar se tiče Palčka zavijalčka - mi smo kupovali v Obi-ju 10 litrske vrčeke za smeti, pa daš plenico not in direkt v koš. Smeti se tako ali tako praznijo vsak dan. S palčkom se je končalo, ko sva razmišljala, kje bi skladiščila drekce - v splanici? kuhinji? user posted image  pa nama nič ni bilo všeč...

Zdaj se grem pa mal pred TV zleknit... upam, da bom ponoči kaj bolje spala...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
18.9.2006 22:02:56   
Aja1
Krfjolca....čestitke user posted image user posted image user posted image  Si pa piflarka (hahaha...malo heca).

Kaja11, hvala za nasvet. Torej bom z nakupom črpalke še počakala. Če pa slučajno ne bo šlo, bo pa dragi nabavil (sem mu že pokazala kakšno naj kupi).
Blazinice bom pa nabavila...najprej jih bom en paket (pojma nimam, koliko jih je notri), potem pa po potrebi...pa vložke treba kupit, pa tisto kremo multi mam lanolin, pa modrčke za dojenje....ojoj, full stvari še zame.
Za malo bom nabavila pa samo še kompletek za iz porodnišnice. Kje naj kupim kakšnega lepega (po možnosti malo debelejšega) št. 56? HM?

Palčka zavijalčka pa tudi midva ne bova kupila (čeprav sem bila že odločena, da ga bova), ker ga praktično nimava kam postaviti (v spalnico e, v kuhinjo tudi ne, v kopalnici pa prostora ni). Bomo pa smeti vsak dan nosili ven oz. če bo fajn smrdelo imeli smeti na balkonu (koš za plenice).

majas, lep buši....tudi pridno raste pikica v njem user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
18.9.2006 22:46:42   
majas
matejka tudi pri meni so kake dva dni gibi tako nežni in blagi...potem pa je kaki dan, npr.danes spet živa. danes že cel dan nekaj razgrajauser posted image to pride...

Jaz pa imam jutri zjutraj G.potem pa takoj navlak in domov urejat papirje za porodniško. Mi je kar slabo ko se spomnim na 6urno vožnjo...bo treba imeti dosti revij sabo..hm sem premišljevala-zakaj nevem štrikati, bi kake copatke ali pa kapico na poti domov naredila pa še čas bi minil kot bi migniluser posted image hihi

Bom bratu ukradla malo računalnik pa se vam kaj javim iz spet drugega konca slovenije...prlekijeuser posted image Nočko vsem, grem počasi v posteljo..mislim da moram meti zelo nizek pritisk spet ker se res slabo počutim...sme danes na istem matejka glede počutja...

Hvala Aja, ja naše pikice/pikeci res pridno rastejo...se vidi komaj ko primerjam slike za nazaj...

Lahko noč  user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
19.9.2006 8:36:32   
Luni
Dobro jutro user posted image !

Jaz sem kompletek za iz porodnišnice kupila v H&M: barvo smetane-žametne podložene hlače z naramnicami, bodi, puloverček s kapuco, kapico (pisana-smetanova olivno zelena, rjava, podobno tudi bodi) ter nogavičke. Potrebujem še copatke, pa tetra majčko in pajaca user posted image  če bo mraz. Je pa tolk cortk, da kar cvilim, ko pogledam cunjce.

Večinoma imam že nabavljeno zase, samo še do lekarne moram priti, za dojenčka mi nekaj stvari manjka.

Meni je včeraj na CSD rekla, da pomoč za otroka (namesto paketa) dobim  takrat, kot odločbo user posted image  , se pravi konec tedna user posted image  Bomo videli!

Pa-pa!

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
19.9.2006 8:50:14   
kaja11
Dobro jutro!!!

Čebriček imam kar originalen TT in se nam je super obnesel. Ne morem ga primerjati z drugimi, ker jih nismo izprobali, pa tudi vse kolegice imajo TT.
Tudi palček zavijalček imava in se nama super obnese, imava ga pa kar v kopalnici. Na dva/tri dni ga prazniva in nič ne smrdi. Ko nama zmanjka vreč morava v bistvu vsak drekec pekec v smeti nesti.... ko otrok začne z normalno hrano mu tudi drekec pošteno smrdiuser posted image .
Karfjolca....user posted image user posted image  za izpit... res si piflarkauser posted image

Jaz sem pa fuuul lepe kompletke videla v BC.. od Kanza... eno novo robo so dobili. Kupila bom tudi jesenski/spomladanski pajac za ven.... tooook je mehek, da bi ga človek stiskal že brez dojenčka. Pri Urbanu se je ful obnesel drugo jesen/pomlad (št. 74), za malega bom pa že takoj kupila (št. 62 ali pa 68user posted image ). Iz istega materiala imajo tudi jaknice.... res cute.

Noa, zdaj grem pa k zdravnikuuser posted image

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
19.9.2006 11:26:21   
Anonimen
jutro user posted image ,
jaz sem se pa danes komaj spravila ven iz postelje user posted image , sem rekla, da grem v laboratorij, pa nisem uspela prilest ven ob 7.30 user posted image . Bom šla jutri, pa baje, da imajo jutri tud uradne ure na CSD, tako, da bom končno oddala te papirje.
Zdaj spijem kavico pa popapcam še en krofek pa pred knjige za diplomo, danes pa ni vrag, da ne spacam nekaj skupaj, da pošljem mentorici user posted image . Zdaj pa je res že kriza,...pred porodom ne bom nikoli dispozicije utegnila oddati,...jao, jao user posted image . user posted image
Pridno se kaj javite, da bo kasneje lahko kaj prebrala user posted image

no, lepo se mejteuser posted image

(odgovor članu kaja11)
  Neposredna povezava do sporočila: 2621
19.9.2006 11:31:29   
urška76
Ojla!
Še ena brez energije in spet jezna na folk v stolpnici, ki brez obvestila vodo zapre. user posted image  
Mi smo pa skoz banjico uporabljali (tam nekje do 6 meseca, ko se je preselil v ta veliko banjo). Pa palčka zavijalčka imava tud. Sam je pa res folija kar precejšen zalogaj. Pa postavljenega imava zraven previjalne (to je zdej v spalnici), pa za enkrat nič ven ne smrdi. Ker jest si pa ne predstavljam, da bi mogla skoz smeti dol nosit.  Sploh zdej ko res zelo ločujemo smeti in tiste za navaden kontejner ne nesemo dol več kot dvakrat na teden. No tiste bio odpadke pa vsak dan po kosilu neseta dol.
Midva greva pa v soboto v Celovec pa bom mal v C&A pogledala za cunjice. Da ne bomo vse nesle user posted image  v enakih cunjcah domov. user posted image  Za Miha sem imela en luštkan kompletek , ki je imel na jopici kapuco s prišitimi ušeski. Upam, da bom tud za to bebo našla kaj lepega. Pa mal igrač moram nabavit, pa neki za kolegico, ko bomo šli dojenčka obiskat (oz. za njena dva ta velika sončka je bolj pomembno kot za dojenčka).
Pa ta teden moram še do kolegice, da vidim, kaj mi je ona pripravila od svojega najmlajšega. Da ne bom preveč nabavila.
Krfjolca čestitke za izpit.
Matejka sej še malo pa bo november tu. Boš videla kako polna energije boš potem. Za vsak jok te bo vrglo iz postelje. user posted image  No sej pravijo, da nam eni hormoni pomagajo po porodu, da ne rabimo toliko spanja. Samo ne vem kje so bili takrat, ko sem imela Miha.user posted image
Lepo se imejte, pa dobro opravite na pregledih.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
19.9.2006 13:04:03   
Mami23
živjo punce...da se vam še jaz pridružim user posted image ... PDP imam 4.11. (glede na zadnjo user posted image ) glede na velikost naše user posted image  pa 21.10. .....lep dan

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
19.9.2006 14:25:14   
viv_
Ojla,

jaz sem pa tooooooook vesela, sem nam rezervirala prvi skupni dopust user posted image . Ne morem iz svoje kože. user posted image  Evo, http://www.tus.si/index.php?NivoId=314, to sem uzela, od 11.2. do 15.2. Mi smo bili ful velikrat v Podčetrtku, pa nam je všeč, Mirna je bila prvič, ko je bila stara 3. mesece, Zarja bo že mal starejša, pa še fajn lokacija nam je, ker ima mož do službe slabe pol urce, tako da lahko normalno hodi na šiht user posted image . Je bila pa fora, ker moraš na rezervacijah povedat rojstne datume vseh - pa imena in priimke. Tako da smo kar napisali Zarjo, rojstni datum pa 3.11. - saj pomoje je una teta tam mislila, da sem mal čez les...  No, sej mogoče sem res... Itak so se že vsi zgražali, ko smo šli poleti za 3 tedne v Grčijo in to z ladjo...

Zdaj pa šibam po tamalo v vrtec... 

(odgovor članu Mami23)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
19.9.2006 14:28:14   
adelinna
Tako kot mami23 (ki jo poleg Aje1 že poznam), se vam tudi jaz pridružujem šele v zadnjih tednih pred velikim dogodkom user posted image  
Moj PDP je 6.11., pričakujemo pa user posted image .
Moje počutje je dokaj uredu, samo naša punca je še vedno na riti z nogami v luft user posted image  Mene matrajo čisto tipične nosečniške težave - otekanje nog, hitro bitje srca, nočni sprehodi na WC in otrdevanje trebuha. No, pa še kaj bi se našlo.

(odgovor članu Mami23)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?