|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
16.9.2006 13:02:11   
NMJ
...tudi jaz sem opazila da sem okrog popka bolj kosmata, pa moj možek je tudi opazil user posted image . Ampak si bom kar pustila, se ne bom nič depilirala, saj je verjetno samo začasno zaradi hormonov.
Danes sem imela malo več energije in volje in sem se lotila čiščenja, pospravljanja stanovanja. no zdaj sem pa čisto preč. še kosilo počakam - sem že pošteno lačna user posted image - potem grem pa malo počivat.

joj še eno vprašanje - bolj računalniško - meni namreč ne primejo vsi ti smeški - samo tisti ko so nastavljeni, ko kliknem več smeškov in želim iz tiste tabele kakšnega mi ne prime - a se katera kaj spozna na to !!!

dobrodošle nove user posted image  marčevke. nas je pa res že veliko user posted image user posted image user posted image   user posted image  - bravo me!!

čao

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
16.9.2006 13:26:54   
MoonEve

IZVIRNO SPOROČILO: erna14
opazila sem da mi tudi po nogah hitreje rastejo

Meni tudi!! Samo se ne sekiram preveč, ker je itak prišel čas dolgih hlač...

Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
16.9.2006 13:28:19   
anna2007
živio punce!

hvala lepa punce ker sem mislila da sem znorela
ker tudi jaz imam bolj kosmat trebuseck in tudi po nogah dlake hitreje rastejo
in ker vidim da druge tudi nisem tako "čudna" da samo znake nosečnost vidim povsod. SUPERuser posted image

lp in lep vikend

anna, 12t
NS 22.9 komaj čakam!!!!!!!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
16.9.2006 18:49:27   
slumpo
ojla

joj to vreme...sej se mi bo zmešal...rada bi šla mal ven pa že cel dan pada.

ja glede poraščenosti tudi jaz opažam da mi dlake hitreje rastejo pa bolj trde...na trebuhu pa dlak nisem opazila.

ej nosečke danes pa je prvi dan po mesecu in pol ki je minil brez slabosti in bruhanja...naj gre tako naprej in upam da se vsem nam bruhicam in slabovčkam stanje normalizira ker je skrajni čas.
sem pa danes mela dopoldne akcijo čistilno pa pol še kosilo in me je pol tako spodaj tišalo da sem morala po kosilu počit.

jaz pa že odštevam ure do NS ki jo imam v torek ...pa tut mal me je že strah čeprav si tega nočem priznati.

bodite lepo in se pišemo.

(odgovor članu anna2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
16.9.2006 21:55:01   
A-N-J-A
O babe kakšne čveke steuser posted image .Jaz sicer vse preberem ampak pisat se mi pa sploh ne da.
Včeraj sem bila v Celju in sem si kupila par cunj v h&m-u,ker so mi navadne hlače premajhne-itakuser posted image  nosečniške od Ele pa prevelikeuser posted image .No kupila sem ene hlače s stranskimi žepi,Zg.in sp.del trenirke in dve majčki.Dala sem 30 jurjev.Sem pa ful navdušena nad Celjem,nobene gužve,trgovine so založene...
V Ljubljani me kar vn odnese iz h&m-a,ker je taka gužva,pa še nikol nič nimajo je vse pokupljnuser posted image .
Zdaj si moram pa še v Popku kupit uno majčko k na bušiju piše Prihajam marcauser posted image user posted image .
Glede poraščenosti trbuščka pa jaz nimam težav,tko da vam ne morem svetovat.
Komaj čakam da začutim brcike,pri Eli sem jih konec 16 t.Me zanima kdaj jih bom zdaj?
Aja,glede poslušanja srčka,men ga je v prviuser posted image poslušal v 16 t,pol pa ne več.Ampak pol sem jo itak čutla tko da mi je blo vseen.
Moram pa jaz tud rečt mojmu da me slika,da ne bo tko k pri men in mojmu bratu.Jaz mam ful slik od otroštva,za brata pa komi vemo kakšen je biluser posted image ...sej se mi kr smiluser posted image .
Hmmm,zdaj se pa nič več pametnega ne spomnim za napisat.Ok se bom čez par dni,če ne prej še kaj oglasla.

Čauči

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
17.9.2006 9:27:23   
urla
Evo nas. Včeraj sm se potepali in smo bili na Otroškem bazarju. Mali je užival. Danes pa malo do tašče na user posted image .

A ja, da ne pozabim - že kar močno čutimo premike (ročne in nožne) od našega user posted image . Juhuuuuuu. samo slabost naj še mine, pa bom na konju.

Pošiljam malo sončka za tako turoben dan.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
17.9.2006 9:37:01   
dolgolaska
Pozdravljene!
Sem komi do računalnika pršla...sem že 2 dni boga(sem se od vas nalezla...hihi...)..prehlajena vročina 38 tko da sem mogla včeri dva lekadola pojesti...da sem jo malo zbila...koliko pa jih lahko na dan poješ????In vse ki ste bile prehlajene..koliko časa je to trajalo...upam,da bom do jutrišnjega šihta ok...ali pač ne????!!!

TINAAJA...user posted image čestitke za rezultate!!!
Daj mi napiši kaj več v zvezi z tem 3D UZ v Ljubljani!
Kje ga delajo,kakšna je cena,snemajo in kdaj ga je najboljše delat in mogoče tel.št....sem zahtevna,a ne??? user posted image

A-N-J-A..kako pa izgleda ta majica in kakšna je cena???(prihajam marca...jaz bi jo tudi imela)

Vsem ki ste se na novo pridružile user posted image  čestitke!!!

ŽABIKA..koliko časa pa si ti nosečka..jah mogoče pa so to že prve brcike...jupi zate!!!!

Barvanje pa kolikor jaz vem v nosečnosti ne škodi....pa saj nismo več leta 1600...to so včasih govorili...a jeste tudi za dva????..in lokalna anestezija tudi ne škodi otročku...
Jaz sem si pred kratkim delala blond pramene jasno z peroksidom,pa mi ni bilo nič...nisem niti krvavela niti ničuser posted image !!!
No tako...grem pančakt nazaj,da se do jutri spravim v red...
ve pa bodite pridne še naprej!!

Lep zaspan deževen pozdravček!!!

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
17.9.2006 9:48:17   
dolgolaska
URLA!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image
ČESTITKE ZA PRVE BRCIKE(in tudi vsem ostalim).....kdaj si jih prvič začutila ...v katerem tednu????????
Jau bom morala na to paočakati še kakšne dva tri tedne, a ne???
JUPIIII!!!!!!!user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
17.9.2006 10:50:02   
Pikca
Evo mene nazaj z dopusta! Fuuulll smo uživali, na morju je bilo res super, naša navihanka je bila čist navdušena nad čofotanjem in tudi meni je plavanje zelo dobro delo, pa še večerni sprehodi vsak dan, sem si nabrala ful energije in tudi nekaj kondicije.

Te zadnje dni pa smo izkoristili v glavnem za pospravljanje in preglede; bili smo tudi na NS, rezultat soliden (1: 2027 pri 34 letih), po nasvetu Strahove sem dala še kri za DHT.

Tamalo smo meli s sabo, sem ji razložila, da bo na televiziji videla dojenčka, in jo je zlo zanimalo, ampak se mi zdi, da je bila potem mal zmedena in ji ni bilo čist jasno, kje je zdaj ta dojenček. Možek se je pa čisto raznežil, je rekel, glej, čisto taka je kot naša tavelika, pa je rekla zdravnica, da nekaj je pa drugače, bo treba barvo oblekic menjat (pred tem smo se zmenili, da lahko pove spol, če bo videla).

Torej pričakujemo user posted image , sva že začela resno razmišljati o imenih, ampak bo težka... so nama ful različna všeč. Hecno, za punčko pa sva se prvič takoj strinjala.

Trebušček pridno raste, zredila sem se v 1 mesecu malo manj kot 2 kili (v 1. nosečnosti sem se vsak mesec zredila 2 kili - seštevek na koncu je bil kar lepuser posted image ). Brcik pa še ne čutim. Je pa to na začetku en tak občutek, kot bi ti metuljčki notri frfotali (vsaj jaz sem tako občutila).

Pozdravčki vsem, ko bom imela malo več cajta, bom pa še prebrala, kaj ste načvekale v teh dneh, kar lepo število strani se je nabralouser posted image .

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
17.9.2006 10:54:38   
Pikca
Tolk sem napletla, pa pozabila napisati: PDP imam prestavljen na 25. 3. 07 - za seznam.
Lp, Pikca

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
17.9.2006 11:16:46   
A-N-J-A
Urla bravo za brcikeuser posted image !
Dolgolaska majčka je z dolgimi rokavi različnih barv,cene pa ne vem,ker sem jo vidla v izložbi(bila je nedelja).Bom šla en dan tja pa ti sporočim,če ne boš šla ti prejuser posted image .
Pikica čestitke za NS.Mi bomo mel tud baje fantka.Si sploh ne predstavljam kako to zgledauser posted image .
Tinaaja mislim da teb tud še nisem čestitala za rezultat NS,no čestitkeuser posted image .

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
17.9.2006 11:54:30   
amy26
Čestitke vsem za uspešno opravljan pregled NS user posted image user posted image

Brcik se tudi še pri nas ne čuti, pri Aleksu sem jih čutila konec 16 tedna zdej pa včasih imam filing da jih sam je še prehitro saj sem šele v 13 tednu, tako da bomo morali še malo počakati.
Glede poslušanja srčka user posted image  ga je men v prvi nosečnosti že od samega začetka G.poslušala, zdej pa tudi pa čeprav sem do sedaj imela samo en pregled.

Pa še to do sedaj sem se zredila 1kg, prvih 12 tednov sem bila skos napihnjena zdej pa opažam da je trebuh manjši, poraščen pa mislim da ni nič več kot prej. 

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
17.9.2006 14:27:22   
dskubin
Lep pozdrav še od mene, sem ravno nazaj s kosila. Danes smo si malo privoščili in šli v kitajsko. Zdej pa gremo malo na popoldanski počitek.

Dolgolaska, jaz tudi še nič ne čutim premikov, razen špikanja tu in tam, pa tudi prvič sem čutila dokaj pozno. Baje pa da drugič čutiš prej. Če se spomnim za nazaj, sem res že prej čutila, pa nisem vedla, da je to to. Ko pa sem ugotovila, da se res nekaj premika, sem vedla, da sem podobno čutila že nekaj časa. Res je kot kako prhutanje metulčkovih kril ali pa kod bi se majhni zračni mehurčki dvigali skozi vodo. V glavnem je na začetku tako nežno, žgečkajoče. Čutiš pa bol zvečer, ko se umiriš, ali ko počivaš. Čez dan, ko si v muvingu tega še nekaj časa ne čutiš. Dokler se ne začnejo res tiste taprave brce.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
17.9.2006 19:25:39   
dolgolaska
OOOO!!!
Evo mene spet!
Še zmeraj sem boga ležim in gledam tv...vročina mi je sicer malo padla,ampak še zmeraj se slabo počutim!  user posted image   user posted image   user posted image
Sem klicala na urgenco če lahko pojem tableto proti alergiji(sem alergična na vse možno),ker fulll kiham in stalno me v nosu srbi pa solze mi tečejo,pa mi je sestra odgovorila da claritin lahko...??!user posted image
Kaj pa ve mislite???user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image  
Kaj poleg lekadola še lahko?Kaj za odkašljevanje???
Upam,da mi kmalu katera kaj odgovori!!!!

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
17.9.2006 19:48:45   
tinaaja
Dolgolaska, Claritin lahko od 13 tedna dalje, ce je nujno /vec na MON/.
Za izkasljevanje pa jaz nisem nicesar vzela, kar je ful vazno je, da ful pijes, da se zmehca sluz in gre lazje ven. Drugace pa vprasaj v lekarni..

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
17.9.2006 20:02:51   
urla
Dobrer večer nosečke,

Brcike sem začutila konec 15. tedna, danes sem noseča 16 t in 4 dni, pa so brcike že kar močne. Se pa res pojavljajo, ko se uležem in sprostim.

Jest se moram tut it pobarvat (pramena), da bom izgledala bolj človeško, ker sem bleda kot zid, ker mi je takooooo user posted image .

Grem gleda film. Si tipkamo spet jutri.

Nočka!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
17.9.2006 20:17:27   
Anonimen
Punce, dejte še meni povedat kaj naj naredim, saj mi bradavice kar cvetijo, pa se mažem z vsem možnimi žavbami. Kaj naj še poskusim?user posted image

Lp, jjasna

(odgovor članu urla)
  Neposredna povezava do sporočila: 1667
   [Brisano sporočilo]
17.9.2006 22:54:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1668
18.9.2006 5:45:37   
dskubin
Dolgolaska, jaz imam tudi alergijo na vse možno (no, razen na hrano). Pa sem že dve leti brez kakršnihkoli zdravil - najprej zaradi nosečnosti, nato zaradi dojenja, zdej pa spet zaradi nosečnosti. Pa je zdej kar v redu, najhujš mi je spomladi in poleti, k vse cveti, pa sem nekako zdržala. Vsak reče drugače - če je res nujno, kao lahko tablete ješ. Samo jaz se poslužujem ene druge taktike pri teh vprašanjih pri zdravnikih in lekarnarjih. Kar vprašam - če bi bla vi gospa zdej noseča, a bi vzela - pa je odgovor vsele bil ne - tudi, če je prvo rekla, da kao lahko. Za tamalga pa vprašam - a vi bi svojmu otroku v takem primeru to dali? Pa edostikrat rečejo ne, tudi če so ti predpisali?! Ja gospa, pol mi pa predlagajte kaj drugega, ne. Ja, za nos sem v lekarni dobila kar eno razpršilo, ki je not samo voda, pa nisem niti tega uporabljala, pač mal bolj šmrcam, mogoče bi lahko tudi z morsko vodo (sterimarjem al kaj podobnega), za silo bi že blo. No, sem se pa razpisala.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
18.9.2006 8:02:38   
soncek78
Hello dekleta!

Spet sem tu jaz po malo pavze... ampak sem bila tako živčna glede NS, da nisem se mogla nikakor vključiti. 

V petek mi je G rekel, da je vse v redu in je rekel da ni niti potreben THT. Kaj menite vi na to. Moja pikica, ni več pikica ampak meri že dobrih 7 cm. Ampak ga še ne čutim brcat.. prezgodaj je kajne.

Drugače sem sedaj 13t in 4dni in rok še vedno drži 23.03.2006. Ke lepo le 2 dni za mojim rojstnim dnevom.

Aja tudi meni je samo še nekaj stvari prav...moram prav po nakupih. Kaj čmo.

Slaboosti nimam več že kar 2 tedna.

Pikica midve bova kar nekje skupaj...to bo še zanimivo.

Prosim kaj mi lahko odgovorite glede THT. Hvala.

Lepo se imejte.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
18.9.2006 8:18:59   
kresnička
Sonček78 bomo skupaj rojevale 23.3.? Jaz sem dala kri za DHT in sedaj čakam rezultate.

Tudi jaz moram po nakupih, ker sem vse razdala user posted image .
Jutri ima starejši sin tri leta in moram počistit stanovanje, ker bo malo fešte user posted image .

Me pa zelo boli grlo user posted image , očitno Plestenjakov koncert ni bila dobra ideja user posted image .
Pa še v Nemčijo gremo v četrtek, me je že kar groza pakiranja.
Uh, sej bo!

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
18.9.2006 8:24:04   
soncek78
Hello Sibil in druge primorkeuser posted image ... tudi jaz sem ena od vas... kaj se boste še kaj dobile... prvič nisem bila povezana in nisem vedla za zmenek.

Lepo se imejte...user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
18.9.2006 8:39:07   
tejčica
Jutro punce!

Mi smo pa danes user posted image  že 15 tednov! Sploh ne morem verjeti da gre tako hitro. Počutim se kar dobro, začuda me čez vikend ni nič bolela glava. Se raje ne bom preveč hvalila, da ne bo čez pol ure že vse drugače.

LeINA, super za pregled da je vse ok. Mene je pa tehtanje pri G spravilo v slabo voljo, mi kaže namreč 2 kg več kot doma. Sem rekla da bom za svojo evidenco kar mojo upoštevala, saj se vagam skoraj vsako jutro. Število pridobljenih kilogramov mora biti itak po obeh vagah enako.

MoonEve, luštna fotka. Je pa priden tvoj dragi, da te tako s kosilom razvaja.

Kr_enamami, uspešno čajčkanje in čimprej se pozdravi.

NMJ, meni tudi včasih smeški nagajajo in mi primejo samo ti ki se odprejo takoj ko pišeš sporočilo. Če kliknem na več smeškov se mi sicer odprejo, primejo pa ne. Čez nekaj časa pa spet dela vse normalno. Pojma nimam zakaj.

A-N-J-A, to s slikami je pa tudi meni poznano. Jaz imam 2 albuma iz otroštva, moja sestra pa kakšno več kot 10 slik. Pa takoj doda, da še na večini teh sem jaz zraven.user posted image

Urla, čestitke za brcike.user posted image

Dolgolaska, tebe je pa ta prehlad kar fejst povozil. Čimprej se pozdravi. 

Pikca, dobrodošla nazaj z dopusta. Pa čestitke za NS in user posted image . Boste imeli parček, kako luštno.user posted image

Soncek78, pa si se res kar potuhnila. Me veseli da je bilo na NS vse ok. Glede THT...ta pregled se dela 16.-17. teden, vzamejo ti tudi kri, rezultat pa je izražen ravno tako kot od NS 1:xxxx. Je pa po % manj točen kot NS. Če si na NS imela dober rezultat, najbrž THT ni potreben. Možnost pa še vedno imaš.
Srečanja Obalk pa še nisi zamudila. Dogovorjene smo za ta petek okrog 9 ure v triglavski. Upam da ti uspe priti.

Pa pa!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
18.9.2006 9:07:13   
soncek78
Vejla Tejčica!

Ja moj rezultat NS je bil 1:7500. Rekel mi je, da je v redu. Kaj meniš ti o tem?!

Pridem v petek... ob 9: 00 zjutraj. V Triglavski.  OK!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
18.9.2006 10:07:11   
amy26
Punce, dejte še meni povedat kaj naj naredim, saj mi bradavice kar cvetijo, pa se mažem z vsem možnimi žavbami. Kaj naj še poskusim?

jjasna, poskusi z mazilom Bepanthen, če še nisi, pa v lekarni reči roza, ker obstajajo dve taki kremi. Men je ful pomagala ko so me bolele bradavice in bile razpokane od dojenja, pa še pol ti bo prišla prav je res vsestranska krema recimo za mazanje ritke od user posted image itd. 

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?