|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
16.9.2006 21:35:29   
Anonimen
user posted image  oooo hvalaaauser posted image ,...očitno res deluje user posted image . Daj o templejtih pa raje ne bi user posted image  user posted image  user posted image . Mi je tamala dala cel kup linkov,...pa bom malo študirala, pa ni vrag, da ne naredim enega čist preprostega templejta user posted image .
user posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2551
16.9.2006 21:38:49   
krfjolca
Meni so ful lepi na strani:
http://www.pannasmontata-templates.net/templates/blogger-templates-01-10/

Pa zelo preprosti za uporabo, samo skopiraš kodo, ni treba nič slik posebej nalagat.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
16.9.2006 21:47:53   
Anonimen
user posted image  jaz sem danes že čist zmešana od tega računalnika,...imam scaner pa printer pa fotokopirac v enem pa ne znam skenirat jao user posted image  user posted image  user posted image .
No skenira mi sliko čist enostavno, samo potem je pa shranit ne gre user posted image  user posted image .

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2553
16.9.2006 21:55:11   
urška76
Čer čveke!
Evo, dva dni me ni, pa se komaj prebijem čez vse napisano.
Capika sorri, ker ni bilo mojega odgovora, toda vidim da si že zrihtala stvari. Mi smo se kar direkt z Dr. Mlakarjevo pogovarjal, ker je od tašče kolegica.
Mi smo pa bili danes na otroškem bazarju in je bila gužva za znoret. RR je mel pa prov lušten štant zrihtan, pa nogavičke smo dobili za user posted image , tako velikih za Miha pa niso imeli. Zato je pa potem on dobil balon. user posted image  Pa zmenjeni smo bili še z eno RR-jevko, ki je imela hčerkico v varstvu skupaj z Mihom, da smo šli na kavico in čvek. maladva se med sabo sploh nista hotla kej preveč poznat, no ja jo je Miha mal polubčkal in konec. V stilu midva sva važna, zdej ko nisva več sošolcauser posted image . Ja pa zunaj so imeli gasilski avto, pa policaji so imel eno specjalno vozilo. Važno je bilo sicer, da imajo lučke, pa da je imel gasilec žagouser posted image .
V ponedeljek moram pa papirje v službo nest potrdit, pa potem na CSD. ja pa danes sem dobila odločbo oz ZZZS in imama podalšano bolniško do porodniške, tako da mi bo šlo 19 dni dopusta v nič.
Lepo počivajte in pazite na trebuščke.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
16.9.2006 21:56:12   
Anonimen
user posted image  evo moj blogec,...je že malo lepši user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2555
16.9.2006 22:02:59   
krfjolca
Mene že prav oči bolijo od računalnika.
Pa še kar ne neham. Imam že čisto preveč blogov za prebrat user posted image
Zdaj pa študiram, kako dat video na blog. Sej mi bo ratal, enkrat ... user posted image

Matejka, luštno izgleda blogec user posted image , bolj barvit je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
16.9.2006 22:05:42   
Anonimen
Bom še probala kake take strani za lene blogerje dobit user posted image , kjer se samo kode prekopirajo pa je user posted image .

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2557
16.9.2006 22:33:51   
Aja1
Sem malo pokukala na vajine bloge....ja, zanimivo, ampak jaz sem bolj laik za to user posted image ....

Punce, a je imela mogoče katera pred nosečnostjo uhanček v popku? Jaz sem ga imela tam do enega 6 meseca, potem sem ga dala ven, ker mi je popek začel spreminjati obliko (najprej se je samo raztegnil, zdaj pa počasi leze venuser posted image ). Zdaj pa sem se gledala in vidim, da mi je tudi luknjico od uhančka full raztegnilo user posted image ...upam, da je ne bo raztrgalo user posted image

Kaj pa strije...vas že kaj mučijo? Mene za enkrta še ne...se mažem pridno vsak dan, ampak baje to itak ne pomaga...odvisno od kože...bomo videli novembra, kakšen bo trebuh. Upam, da ne bo "zemljevid" gor.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
16.9.2006 22:39:58   
Anonimen
Aja1 mi2 s prijateljico sva se hecali, da si dava za novo leto nardit pircing ena drugi za darilo za novo leto,...potem sem bila pa prav srečna, da si nisem, ker se mi do februarja ko sem zanosila niti zacelit ne bi uspelo, tako, da sem brez user posted image . Je pa imela ena moja bivša sošolka v tem času ko sem zdaj jaz noseča ful velik trebuh pa se ji je ta luknjica (verjetno jo je imela že dolgo) videla, ni se ji pa raztegnila ali pa strgala user posted image . Moj popek je od včeraj na danes postal ful hecen,... skoraj raven je že še kaka slaba 2 tedna pa ga ne bo več user posted image . Danes mi je user posted image  cel dan tiščala (predvidevam da ritko) direkt v popek, tako, da ni čuda, da se je dobesedno že skoraj zravnal. user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2559
16.9.2006 22:54:01   
krfjolca
Jaz sem si uhan v popek dala v 3. letniku srednje šole, ga imela noter 2 leti, zdaj pa ga že 4 leta nimam, pa se mi še ni zaraslo. Sem pa tja se mi kar vname, trenutno se mi spet to dogaja, verjetno zaradi raztezanja. Sem si ravno sinoči hotela slikat trebuh, pa si ga nisem, ker res grdo zgleda tole - okoli luknjice je čisto rdeče, pa še zagnojilo se mi je. user posted image Danes je že dobro, sem namazala z Garamicynom. Sicer pa običajno luknjica ni tako opazna, tudi zdaj ne, ko je že precej raztegnjena.

Strije se mi pa še niso pojavile, sem tudi pridna pri mazanju. Upam, da bo pri tem ostalo. Koliko pa naj bi se trebuhi še povečali pravzaprav v zadnjih 2 mesecih?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
16.9.2006 22:59:47   
Aja1
Ja, to tudi mene zanima...koliko cm (približno) naj bi še dobile do konca nosečnosti? Krfjolca, ti si kar slikaj trebuščka...tvojega že dolgo nismo videle....pa še od katere druge tudi ne. Mislim, da nam ga je zadnja pokazala Matejka.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
16.9.2006 23:21:14   
Anonimen
Joj punce nič ne vem o tem, ene pravijo, da trebuščki rastejo do konca, druge, da se jim malo umiri rast, meni pa postaja vedno bolj okrogel user posted image ,...

Zdaj grem pa počasi spat, da me spet kdo ne razkuri user posted image ,... lepe sanje vsem vam user posted image  in vašim user posted image .
Pobožajte bušije,...

nočka user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2562
16.9.2006 23:38:30   
majas
Čer...
Konjčno mi je odstopil računalnik ... user posted image sem takoooo utrujena oz. noge me tako bolji da kar joj! Sem bila danes v italiji pa sem kupila nekaj cotika za najino user posted image , se res splača...so tako poceni... pri nas pa je vse tako dragouser posted image nisem imela te sreče da bi mi kdo kaj podaril. No sva s poročno pričo prehodile Trst da sem že omagala ona pa bi se po 6ih urah še kar sprehajala...je čisto nora na kupovanje jaz pa neee... tako da sem že oprala dva pralna stroja cotik ker so mi takoo smrdele.. samo sem vse kupila bolj za 3mesece ker niso imeli manjših štuser posted image ... za začetek pa še mi marsikaj manjka...ah drugi teden bo pa to na vrsti...grem domov pa bo mami kaki dinarček prispevala...

Monika nisem še namontirala stojala ker imam za začetek košek tako da bo moralo še malo počakati na posteljico...

Zdaj pa spet počivat ker me res noge bolji-nisem več navajena toliko migatiuser posted image

oh matejka hvala za tolažbo...vidiš jaz sem bila tudi taka, nisem mogla spat dokler ni muc prišel notri...ampak zdaj je že 14dni od tega...misliš da še imam lahko upanje da se mi vrne...ah da bi se tvoje gbesede uslišale...res ga pogrešam, a sem že izgubila upanje...

Zdaj pa res nočko vsem...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
16.9.2006 23:56:03   
Anonimen
Sem že hotla zaspati pa sem opazila nekaj groznega v ogledalu v kopalnici user posted image   nikjer na trebuhu ali na bedrih niti ene same strijice,...zadnja plat pa polna vijoličnih lis user posted image

Kaj za vraga je to? user posted image

Mislite, da so strije? user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 2564
17.9.2006 9:22:19   
viv_
Dobro jutro punce!

No, jaz tukile, ati še spi, tamala pa živ žav gleda, ha ha user posted image

Kar se tiče copat - jaz sem tudi v Mercatorju kupila ene roza z gumijastim podplatom user posted image  Saj jih potem doma ponosiš, pa je ... Ampak so ble tooooooook luštkane, ha ha... Za pod tuš jih ne rabiš, za v kopalnico pa!

Kar se tiče čebrička in banjice - imam oboje. Ko jo je kopala patronažka, ali pa če sva jo oba, sva jo v banjici. Če sem jo sama, sem jo pa v čebričku. Kopalnico imamo tako majhno, da sem jo kopala v spalnici, pa je bilo precej lažje nosit čebriček okrog, kot pa banjo polno vode. Pa še potem je dobila tamala en strah pred kopanjem, pa je bilo v čebričku malo bolje...

Unih majčk za zavezovat sploh nisem rabila... Niti ene nisem imela. Vedno body z dolgimi, čez pa puloverček ali pa kaj...

Punce, blogov pa še nisem počekirala... Grem mal v banjo, pol pa bomo še videli kako in kaj... UPam, da nam bo uspel en sprehod. Včeraj je bil grozen dan, ves dan noter...

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
17.9.2006 10:21:58   
Aja1
Dobro jutro!

Matejka, čisto možno je, da so tisto strije. Ojoj, jaz bi na rit nazadnje pomislila, da bi se tam naredile. Jaz mažem samo trebuščka in prsi. Sicer je pa bolje, da če se že naredijo, da se naredijo tam, kjer se jih ne vidi. No, mogoče pa le niso strije. Počakaj nekaj dni pa boš videla.

Zdaj bo treba pa počasi začet kuhat. Danes bomo imeli za kosilo pohane osliče, pohane bučke in pire krompir ter solato.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
17.9.2006 11:21:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Ojoj, jaz bi na rit nazadnje pomislila, da bi se tam naredile. Sicer je pa bolje, da če se že naredijo, da se naredijo tam, kjer se jih ne vidi.

Očitno sem res edina, ki so se ji na rit naselile user posted image  user posted image ,... Toliko o moji sreči,...jao jao user posted image
Ja, saj imaš prav res bolje, da so na riti kot na trebuščku,... hmm, ampak vseeno no user posted image  izgleda, kot bi me kdo mlatil user posted image ,...

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2567
17.9.2006 12:58:40   
Monika79
ola punce user posted image

Mislim Matejka, da nisi edina s temi "lisami" na ta zadnji user posted image  meni so se tudi pojavile in res zgleda kot da me je kdo namlatil user posted image  samo res bolje na riti kot pa naprej na trebuščku, ki ga imamo non stop pred sabo, ah pa bo že a ne?

no punce, da se vam malo pokažem user posted image  sem dala v album slikco mojega trebuščka, tako, da vidite kako zgledava user posted image user posted image  no sedaj pa bi rada videla še druge trebuščke, le ponosno jih pokažite, ker so itak noter naši zakladki, ki komaj čakajo da se stisnejo v naše naročje user posted image  - oh sem spet neka čustvena user posted image user posted image  od ti hormoni user posted image

lp Moni user posted image  

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
17.9.2006 13:08:45   
Anonimen
Monika user posted image -  bova šle kar v Klub lisastih riti? user posted image ,...mene je včeraj to čist s tira vrglo user posted image ,...no vsaj vem, da nisem edina user posted image  - ker to je pa že too much, kaj se meni vse ne zgodi user posted image .

(odgovor članu Monika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2569
17.9.2006 13:15:11   
Monika79
user posted image user posted image user posted image user posted image  ja saj res zgleda grdo, moram priznati, samo sem si pa sama kriva, ker sem na rito čisto pozabila, da bi jo mazala, pa res na vse ne morem študirati user posted image user posted image user posted image user posted image  

pa kako je s temi lisami, pozneje ratajo kake druge barve ali kar take ostanejo?

no katera se nama z Matejko pridruži, da ne bove v klubu samevale user posted image user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
17.9.2006 13:26:02   
Anonimen
Monika nič kaj spodbudnega mi ni odgovoril Pušenjak  http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=96726&t=96726  user posted image ,...Lise se bojo sicer posvetlile iz vijolične v kako drugo barvo, ampak nama bodo ostale za spomin user posted image  .

Joj, moj lubi bi se mi zdaj po moje tak režal, ko bi me s tako rito videl user posted image  user posted image .

Ja bi pa res rabile še kako z lisasto ritjo, dajmo novembrke, sigurno je še kaka kje user posted image .

Uf, ma kje sem jaz razmišljala da bi si rit mazala? user posted image  Še trebuha si ne mažem redno, ampak ga toliko božam, da verjetno deluje proti strijam user posted image .

(odgovor članu Monika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2571
17.9.2006 13:54:04   
Monika79
no potem pa bo spomin na user posted image  user posted image user posted image  samo veš Matejka, midve bove kar naprej rekle tem strijam lise, ker nima tako grdega prizvoka a ne? no da se malo ven potegneve, kaj sve same ušpičile user posted image user posted image  ja te lise nisem sama opazila, ampak moj dragi, sem prvi dan mislila, da sem se kje mogoče potegnila, pa pokrampala, potem pa kar niso hotele izginiti user posted image  tako sedaj pa bodo te lise zakrile boksarce, jejjjjjjjjjjjj za boksarce user posted image user posted image user posted image user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
17.9.2006 14:01:37   
Anonimen
Uf,...jaz nimam pojma, kak sem se včeraj sukala v kopalnici, da sem to opazila user posted image . Ja vsekakor so lise,...je kdo omenil strije? user posted image ,...Lise so, lise,...user posted image

Ja, res jeeeej za boksarice user posted image ,...

No neverjetno jaz sem malo porihtala moj blogec,...niti ne zgleda tako slabo user posted image ,...malo sem improvizirala, pa saj dokler ga ne zrušim je vse OK user posted image .

(odgovor članu Monika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2573
17.9.2006 14:04:03   
Aja1
Monika, luškan trebušček user posted image user posted image user posted image  Si ga bom danes tudi jaz slikala in vam ga pokazala. ...smo zdaj rem malo počivat po kosilu....sem kar utrujna.

Sem si šla zdaj še jaz rit pogledat, ampak zaenkrat še ni novih strij. Sem jih nekaj pa že imela iz srednje šole, ko sem se na hitro zredila in potem na hitro shujšala....tako, da sem v tem klubu sem jaz že cca 10 let user posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
17.9.2006 14:21:09   
Monika79
punce, a ve tudi opažate, da ne morete več toliko na enkrat pojesti? se mi zdi, ta želodček nima več toliko prostora kot prej a ne? ker mi začne dvigovati, ko samo neko malenkost pojem user posted image  ker mi sedaj ni dobro v želodčku user posted image  in mam vse v grlu.

Aja kar poslikaj in pokaži trebušček, saj sedaj več ne bodo tukaj dolgo kraljevali trebuščki, ampak bodo nadomestili naši dojenčki user posted image user posted image  tako, da so še sedaj zadnje priložnosti user posted image , ampak je pa tak fajni spomin s temi slikcami a  ne? jaz jih skrbno vlagam v album, ter jih opremim s tedni, tako, da je lep videti, kako vzhajam user posted image  aha sedaj sem zmerila obseg trebuščka okrog popka in je 86 cm, tako da gremo vztrajno naprej user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?