Nogavica
|
Pozdravljene punce! Me ni bilo dva dni pa sem komaj uspela vse prebrat. Seveda sem vmes razmišljala, kateri vse bi odgovorila in kaj bom napisala, zdaj pa je bilo vsega preveč in sem pol pozabila . Aja1, mislim, da si ti spraševala glede piercinga v popku... Jaz sem si svojega dala ven že po treh mesecih, ker se mi je zdelo, da mi začenja štrlet ven, ko je trebuh začel rast. Mi je bilo prev malo hudo . Zdaj pa je luknjica že čisto zarasla, je pa ostal rdeč flekec, ki se je že precej dvignil s svojega prejšnjega položaja (ker trebušček pridno raste). Se odločam, če bi si po porodu spet prebodla... Joj, jaz pa imam zadnje dni neke probleme, pa ne vem, kaj je to - v koraku, se pravi v pregibu med mednožjem in desno nogo me ful boli, ko hodim - prav šepam. Se kateri sanja, kaj bi to bilo? Na dotik ne boli, kar pomeni, da ni kaka udarnina, tudi ni tako, kot če si mišico pretegneš. Kot da bi bolele kosti ali vezi . Znanko je proti koncu nosečnosti pri hoji tako bolelo, da je jokala, pa ji je gin. rekla, da je to zaradi širjenja medeničnih vezi. Pa zadnja dva dni me v rebrih nekaj špika. Ampak ne kot da brca gor, ker čutim njene premike čisto drugje. No, še ena nepojasnjena bolečina. Pa tako sem se hvalila celo nosečnost do zdaj, da nimam nobenih problemov . Še dobro, da imam v petek spet pregled, da bom lahko malo pojamrala. Upam, da ni kaj hudega, da bi morala mirovat, ker imam za zadnja dva meseca še velike plane .