|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
17.9.2006 14:56:18   
Anonimen
Monika, tudi jaz opažam to ja, da mi vedno manj gre v želodec user posted image ,...to pa zato, ker imam trebuh čisto do želodca user posted image , poleg tega pa mi user posted image  še fino brca direkt v želodec user posted image

Saj bo kmalu bolje user posted image , še malo pa bomo cartale svoje user posted image .

(odgovor članu Monika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2576
17.9.2006 15:51:06   
majas
Meni se je ena taka vijolčna lisa naredila na trebuhu...ampak je zdaj izginila...samo baje da se to rdečkasto kasneje spremeni v tiste grde bele strije ki ostanejouser posted image hm...nevem... jaz upam da vama izgine, meni se tista lisa več nič ne poznaje izginila po nekje 4ih dneh...

Komaj zdaj kuham kosilo, ker smo imeli pozno zajtrk..pa tudi jaz tako malo spravim v želodček, če pa dam dve žlici več pa mi cel dan več nič ne paše...tako da... bo pa rižotika z mesekom in pečene sirove palačinke...mmm, mi že kruli

Lep buši monika79...tudi jaz ga bom v kratkem slikala da vam ga pokažem. Si že kupila stojalo?

sem pa danes tako čudne volje, vse mi gre naživce in amo bi se nekaj drla na drugeuser posted image oh joj,potem pa so še lastniki prišli nazaj so bili čez vikend od doma in je bilo takooooo lepoooo....zdaj pa že spet nekaj težijo...eh...so dali dva stola na svoje parkirno mesto ko so šli da ne bi slučajno kdo od najinih obiskov tja parkiral-madona kako so glupi-mene bi bilo sram! Jaz bi se rada čimprej odselila od tukaj...

Pa ta dež...cotike se mi sploh nočejo posušiti zunaj...pa tako bi jih že rada zložila v omarouser posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
17.9.2006 16:37:40   
Aja1
Zdaj sem eno rundo odspala n se zbudila še bolj zmatrana user posted image ..ah, bo že.

No, v album sem dala novo sliko bušija. Je od danes....ja zadnj čas je, da kupiva digitalca (to zdaj slikam s kamero in zato je tudi slabša, slika manj pixlov ima).

Obseg je pa še vedno 88 cm čez popek in kile +9,5.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
17.9.2006 16:46:34   
Monika79
ojla user posted image

Majas - tudi jaz upam, da izginejo, tako imenovane lise user posted image user posted image  samo se mi zdi, da bodo kar ostale user posted image  stojala včeraj nisem šla kupit, ker sem bila tako tečna včeraj, kot je bilo grdo vreme user posted image user posted image  tako, da bo akcija stekla jutri user posted image user posted image  ti pa le slikaj buščka, ker je tako fajn še videti, predvsem pa primerjati trebuščke od novemberk user posted image user posted image  praviš, da že pereš cotke za user posted image  tudi jaz komaj čakam, da steče ta akcija user posted image user posted image user posted image

tako punce, kje je več trebuščkov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
17.9.2006 16:51:24   
Monika79
Aja zeloooooooooooooooo lep trebušček user posted image user posted image user posted image  ti si že v 33 tednu user posted image še samo slabih 7 tednov, pa boš že cartala svojo princesko user posted image user posted image  ali pa že prej user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
17.9.2006 17:09:40   
majas
Evo sem se napapcala... danes pa sem jaz tečna kot je grdo vreme tako da sve kar na istem... Že dollgo nisem imela takega dneva danes pa je res grozno...ah ja... sem tudi jaz študirala da grem malo spat pa e bojim da bo potem samo še slabše...si še res bolj crknjenuser posted image
ja cotike sem včeraj mogla oprati ker sem jih prinesla iz Trsta pa so tako smrdele da beek bek ..
user posted image . se pa nočejo in nočejo zunaj posušiti. Notri pa mi ne pusti lastnica sušiti, češ da je vlaga..pa saj če imaš okno odprto-eh...grrruser posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
17.9.2006 19:50:41   
Aja1
Punce, ste že pridne, da perete cotike.... Jaz sem danes kupila prašek Persil sensitive....in zdaj se moram enkrat odločiti, da začnem s pranjem. Ta teden še ne bom prala....mogoče naslednji teden.
Jutri greva pa spet v materinsko šolo....verjetno bom prišla nazaj spet čisto prstrašena...user posted image

Me pa prav zanima, katera novembrka bo prva pristala v porodnišnici user posted image  Jaz sigurno ne...imam občutek, da bom rodila ene dva tedna po roku user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
17.9.2006 20:06:11   
MALINČICA
Aja1, ti si pa sigurno iz Mb-ja, ker imam tudi jaz jutri materinsko šolo.
No, saj je možno, da je še kje v Sloveniji ravno jutri materinska šola, ampak sem pomislila, da bova obe jutri tam user posted image .
Jaz sem en stroj otroških oblačil že sprala, ostalo pa me še čaka, po moje kakih pet strojev še.
Sicer sva pa zdaj ravno v veliki akciji preseljevanja, pa še strokovni izpit me čaka čez dober teden in sem malo na stran dala urejanje teh stvari za dojenčka.
Že itak se tako slabo počutim, sem skoz utrujena, da me je ginekolog dal kar na bolniško, mene pa čaka tooooliko stvari!

No, samo da strokovnega spravim skoz, pa da se dokončno preselimo, preden bo ligenjček ven pokukal, pol pa bo že.

Moj buši meri 103 cm, kile so +13user posted image , status strij: zaenkrat še nobene, juhuhu!!!! Me pa srbi cela rita, pa boki in trebuh, tako, da najbrž strije že napovedujejo svoj prihod.
Je pa res, da se ful pridno mažem z enim oljem, ki mi ga je prodala sodelavka, ki ima svoj masažni salon in je full dobro olje, vsaj za moje pojme. Kožo mi tako lepo zmehča in tako fino se maže, da je bilo vredno tistih treh jurjev. Bomo še nabavili!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
17.9.2006 20:40:41   
Nogavica
Pozdravljene punce!

Me ni bilo dva dni pa sem komaj uspela vse prebrat. Seveda sem vmes razmišljala, kateri vse bi odgovorila in kaj bom napisala, zdaj pa je bilo vsega preveč in sem pol pozabila user posted image .
Aja1, mislim, da si ti spraševala glede piercinga v popku... Jaz sem si svojega dala ven že po treh mesecih, ker se mi je zdelo, da mi začenja štrlet ven, ko je trebuh začel rast. Mi je bilo prev malo hudo user posted image . Zdaj pa je luknjica že čisto zarasla, je pa ostal rdeč flekec, ki se je že precej dvignil s svojega prejšnjega položaja (ker trebušček pridno raste). Se odločam, če bi si po porodu spet prebodla...
Joj, jaz pa imam zadnje dni neke probleme, pa ne vem, kaj je to - v koraku, se pravi v pregibu med mednožjem in desno nogo me ful boli, ko hodim - prav šepam. Se kateri sanja, kaj bi to bilo? Na dotik ne boli, kar pomeni, da ni kaka udarnina, tudi ni tako, kot če si mišico pretegneš. Kot da bi bolele kosti ali vezi user posted image . Znanko je proti koncu nosečnosti pri hoji tako bolelo, da je jokala, pa ji je gin. rekla, da je to zaradi širjenja medeničnih vezi.
Pa zadnja dva dni me v rebrih nekaj špika. Ampak ne kot da user posted image  brca gor, ker čutim njene premike čisto drugje. No, še ena nepojasnjena bolečina. Pa tako sem se hvalila celo nosečnost do zdaj, da nimam nobenih problemov user posted image .
Še dobro, da imam v petek spet pregled, da bom lahko malo pojamrala. Upam, da ni kaj hudega, da bi morala mirovat, ker imam za zadnja dva meseca še velike plane user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
17.9.2006 20:41:38   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: MALINČICA

Aja1, ti si pa sigurno iz Mb-ja, ker imam tudi jaz jutri materinsko šolo.
No, saj je možno, da je še kje v Sloveniji ravno jutri materinska šola, ampak sem pomislila, da bova obe jutri tam user posted image .

Ne, jaz sem iz Dolenjske user posted image  

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
17.9.2006 21:25:41   
Aja1
Nogavica...a luknjica se ti je že zasata? Meni se še ni. Sicer enkrat na teden probam dati uhanček noter (za vsak slučaj, ker ne bi šla rada še enkrat na prebadanje....je kar bolelo).

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
17.9.2006 21:32:39   
Nogavica
Ja, takoj je zarasla user posted image . Pa sem ga imela not kake tri leta. Je pa res, da se mi je skoraj neprenehoma nekaj cedilo ven in bilo vneto, tako da je mogoče zato takoj šla skupaj luknjica. Uhanček pa ni šel več not, pa sem tudi jaz poskusila kar hitro potem, ko sem si ga dala ven.
Mojo user posted image  pa zdaj že kakih 10 min kolca. Se mi že malo smili - jo grem pocartat.
Lahko noč user posted image !

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
17.9.2006 22:28:23   
Anonimen
halo novembrke moje!!

a že komaj čakate da boste cortale svojeuser posted image

jz že!!

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2588
17.9.2006 22:49:19   
majas
Ja tinyP seveda, jaz že komaj čakam na dan da jo bom vzela v naročje...sploh ko kupim kako oblekico si jo kar prestavljam, pa ko pogledam v prazno zibelko mi postane kar toplo pri srčku!
Jaz imam v tudi jutri zjutraj materinsko imamo o porodu..uh upam da me ne prestrašijo še bolj...
Komaj pa čakam torka ko grem spet h ginekologo da vidimo spet user posted image še od znotraj...

Baje se bo vreme popravilo...upam da tudi vpliv slabega razpoloženja mine...

Hm nogavica mogoče pa se že kaj širi...saj dnevi tako letijo da ne morem verjeti...ampak še imamo vedno čas,,,,

kako pa so kaj vaše brcike? moje so take nežne...se premika a tudi toliko prespi...mogoče mi ponoči več nagaja ko pa jaz ne čutim...
grem počivat tudi jaz zdaj...
lep začetek tedna...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
17.9.2006 22:55:48   
Anonimen
majas: ti maš tud v torek pregled...tko kt jz......uf..komaj čakam.....

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 2590
17.9.2006 23:18:03   
majas
Ja in kje ga imaš ti*se kje srečave...ne nisi iz obale ne? Res komaj že čakam... Joj sem rekla že kdaj da bom šla počivat pa ura na RR kar teče user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
17.9.2006 23:26:06   
krfjolca
Jaz imam tudi počasi dovolj te škatle user posted image .
Kolk sva midva smešna. Nedelja zvečer, pa vsak za svojim računalnikom. Televizije sploh ne gledam več, hehe. V glavnem, jaz imam še točno 2 meseca od danes. Jeeeeiii user posted image

Jutri pa spet malo pesti stisnite zame, prav? Sicer sem bolj skeptična, ampak, morda bom imela spet srečo ... user posted image
Nočko, lepo spite.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
18.9.2006 5:08:31   
viv_
Ojla punce!

Samo poglejte kok je ura... Ampak, jaz ne morem spat! Kolena me bolijo, ker spim s pokrčenimi... Če jih stegnem ne pomaga, ker takoj ko zaspim pokrčim noge, pa je spet isto... Hrbet me boli... Ajoj... Saj bo boljš, še malo "potrpimo" pa bo.

Danes imam plan do konca uredit zadeve na CSD. Zdaj imam vse pildke "poštempljane", pa moram to oddat.

Oblekice bom začela štimat naslednji teden - sem se odločila. Tisto omaro v spalnici, kjer imava sedaj midva perilo in par stvari (sicer imava garderobno sobo) bom nekako spraznila, pa dala notr Mirnine oblekice, tako da v previjalno lahko zložim Zarjine. Pa da pregledam, kaj mi še manjka, da mogoče en dopoldan skočim v miru do Celovca. Ta teden bo še voziček zrihtan, sem dala nekaj zamenjat ene elastike, ki so že malo poustile. Košek je tudi naočen in upam, da bo prišel v zglednem času. Po plači bom šla pa v lekarno po "fasngo" - fiziološka, kremice, flaške ... Pa sem videla, da imajo prilagojeno mleko v vrečkah za 1 obrok. To moram tudi ene 2 nabavit - če bo kakšna kriza. Pri Mirni naju je enkrat rešil vzorček iz revije Mama, ker se je punca pri 4. mesecih spuntala in se ni hotela več dojit.

karfjolca - držim pesti zate. Jaz bi se tudi še morala malo faxa lotit, pa še napisat kakšno stran, da pošljem mentorju v branje, da potem spomladi sfiniširava, da bom lahko zagovarjala.

Tako, zdaj grem pa probat še malo zaspat, če mi bo uspelo...

Aja, še kratko poročilo:
strije: jih ni
kilogrami: + 12
obseg trebuga: 95

LP, viv user posted image  

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
18.9.2006 7:47:09   
**Petra**
Jah, viv, tudi jaz se ti pridružujem glede težav s spanjem. Zadnje čase je obupno. Vse kosti me že bolijo, tko da ko se ustanem s postelje ne vem, če bi naredila korak naprej ali ne.
Tudi jaz bom počasi mogla it v akcijo in nakupit vse potrebno za novega člana. Zanima me, a boste kupile velike pakonge mleka v prahu, jst se prvič ne spomnim, če sem mela to doma že prej ali smo kupili pozneje. Tisto za enkratno uporabo je pa prov fajn. Katere vrste mleka pa imajo tako pakirano? Aptamil vem da ima, za ostale pa ne vem.
Jah, tudi jaz komaj čakam, da bom počasi začela prati oblekice, joj, to mi je nekaj najlepšega, ko vse pripravljaš za dojenčka. Zdaj bom mela še pomoč, prvič sem pripravljala sama.
Kako pa prihajajoče bratce/sestrice pričakujejo oz. doživljajo prihod novega člana vaši otročki? Naša Pia je čist nora. Prov vid se ji, da je zelo vesela. Ona pa ima nasploh zelo rada otroke in je čist nora, če vidi na cesti ali pa v trgovini kakšnega dojenčka. Upam, da ne bo težav, ko pridem iz porodnišnice z dojenčkom. Mičkeno mi je hudo, ker ne bom mogla bit z njo tiste dni, ko bom v porodnišnici. Ampak tako pač mora bit. Drugače ne gre.

Lep teden vam želim, pa se še kaj slišimo.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
18.9.2006 8:24:54   
kaja11
Saj sploh ne vem več kaj je katera napisala, tako da bom kar požez odgovorila...

VIR 80.... vložki za po porodu.. dokler fajn krvaviš, potem je pa vseeno.

Mi imamo čebriček in banjico, samo smo uporabljali samo čebriček. Mali je v njem neprimerno bol užival, iz čebrička smo šli pa direkt v veliko kad.

Nogavica...jaaaaa, tako tudi mene boli. Kot da bi se mi živec malo preščipnil. Mene to samo včasih zagrabi... je prav zoprn filing.

SF.... naj bi se približno ujemal s tedni nosečnosti. Včasih so tako preverjali dolžino nosečnosti, sedaj ko so pa UZ je to samo tako mimogrede. Moje mere so cca 1cm manj kot tedni. Je pa ta meritev fuul odvisna od lege bebice, tako se s tem sploh ni za obremenjevat. Med prvo nosečnostjo me je en glup G malo prestrašil z eno izjavo in sem imela potem z dr. Merlom doolg pogovor okoli tega.

Aja in Monika.... kaki cute mali bušiji. Res se vidi razlika med prvo in drugo nosečnostjo. Mene bo v drugo ravnokar razneslo.
Jaz imam tudi jutri G... mislim, da sem že tretja, a neuser posted image .

Midva bova pa ta teden sestavila omaro za novega člana, tako da bom drugi teden končno začela robo rihtat. Jo moram še nazaj dobit.

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
18.9.2006 8:28:08   
kaja11
Kar se pa spanja tiče.... AAAAAAAAAA.... mene toook hrbet boli. V spanju se vedno na hrbet obrnem in je potem še slabše. Danes me je oči vprašal če kakšne vaje za hrbet delamuser posted image ..... sploh nisem pomislila na to.

A na riti imate strije?? Komaj čakam da domov pridem, da si tazadnjo ogledam. Spredaj jih še ni, rit si pa zadnje čase ne občudujem pogosto.... baraba je ene take čudne oblike, pa še luknjastauser posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
18.9.2006 9:28:27   
Aja1
Dobro jutro souser posted image !

Jaz sem danes spala kot ubita. Sicer sem zaspala šele ob polnoči, ampak spala sem pa do 9-ih!!! user posted image

Krfjolca, srečno na izpitu....držimo pesti.

Jutri bo pa res gužva pri G...saj boste skoraj vse tam....no, dobro opravite in potem poročajte. Verjtno bo zadnji UZ pri vseh, ane?!

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
18.9.2006 9:33:17   
Luni
Juuuuuuuuupppiiiiiiiiiiii, zadnji teden v službi (no, naslednji ponedeljek jih pridem še malo pogledat)!!!!! Komaj čakam, res. Sem že tako okorna in utrujena, da je kar joj user posted image  Sem pa začela počasi oblekice sortirati in pripravljati za pranje, samo še prašek od Amwaya čakam in belilo, ker sem par stvari dobila, pa se mi ne zdijo čisto bele, jaz sem pa alergična na sivo in modro obarvano user posted image  Kar bo snežno belo bom uporabila, ostalo bom pa nazaj zapakirala in rajši dokupila, če bo zmanjkalo. Viv, a ti nisi nič tetra majčk uporabljala? Samo mako bodi in pajacka čez? Tudi za iz porodnišnice? Sem še iz stare garde user posted image , ko smo še tetra majčke uporabljali, mako majčk pa pri Maticu nisem, sem že bodije na preklop.

Danes tudi jaz na CSD odnesem papirje, bom kar denar vzela. Mi nič ne pride v poštev, ker imam vso opremo.

Tudi mene ponoči vse boli: levi kolk, desni kolk, na hrbtu pa itak ne morem biti, ker me križ boli, pa še dihat ne morem user posted image  Bo boljš!

Pa-pa

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
18.9.2006 9:50:06   
alja01
Hajli, hajlo!
Ravno sem vase spravila eno merco čokolinota, zdaj pa berem kaj vse ste napisale in celo sem si šla ogledat vaše bušije, ki so tko cart, da je kr kej.
Danes mam šolo za starše se bomo baje previjanja učil, pa dihanje pride tud na dnevni red. Bomo še videl, kako bo.
Kr vidi, da vas kr neki jamra glede spanja, sm tud jst ene izmed vas. Ponoči moram 100-krat vsta in obiskat WC, pa še vsakič ko se zbudim najprej v starhu noge premaknem, da me nebi krč zagarabuuser posted image . Si moram danes še eno mirco magnesola nabavit!
Spet me je začelo tiščati v želodcu, obup, kadar kaj pojem, isto.
No user posted image lepo se mejte, pa pridno božite svoje trebuščke.

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
18.9.2006 10:18:28   
**Petra**
Alja01 je lih krče v nogah omenila, ampak mene res v tej nosečnosti tolkrat ponoči krč zagrabi, da je kaj. Katera mogoče ve, od česa to pride. Še nikol v življenju nisem mela tolko krčev kot zdaj. V prvi nosečnosti me ni nikoli zagrabu krč. Res ne vem od česa to pride.

Jah, tudi jaz bom kmalu pacala papirje skupi za CSD. Eno samo skakanje, če se mene vpraša. Groza.... A tudi to bomo prebrodili.

LP

(odgovor članu alja01)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......