Anonimen
|
Dobro jutro Mi smo imeli vceraj drugi pregled...Kri ok, v vodi malo glukoze, pritisk 105/65,njihove vago jemljem z tehtnico, ta domaca na kateri se tehtam skoraj naga kaze,da se zaenkrat se nisem zredila...Je bil bodoci ati zraven,sem mu obljubila,da ce mi ne bo delala UZ bo pa ziher lahko srcek slisal.Po uri in pol cakanja,ko je ze bil cisto nervozen,ne mara namrec nic kar slisi na zdravnike in cakanje ...Sem ko sem sla k zdravnici rekla,da ga imam zraven pa ce bi lahko vsaj srcka poslusali.Pa je rekla,da bo vidla,ce se bo kaj slisalo,ker je tak mali.Je sestra poiskala srcek,zdravnica je sla po njega in vso mukotrpno cakanje je bilo oprosceno,ko je zaslisal bitje srcka...Samo meni pol ni blo jasno a ce jaz ne bi rekla pa ne bi niti srcka poslusala al kaj ,ne vem,to mi je res bilo cudno...kako aj bi potem vedela,da je pikica sploh se ziva .... Toksoplazme se nisem imela,tako,da bo na to treba se naprej paziti,da je slucajno ne bi zdaj v ansljednjih mesecih kje fasala.... Cestitke za vse,ki ste dale NS ze skozi in je bilo ,jaz komaj cakam torek,da jo spet vidim...Zaenkrat nic ne mislim na to,da bi lahko bilo kaj narobe,prevladuje zelja po tem,ko jo bova oba skupaj videla...Me pa zanima nekaj, na DHT lahko grem po svoji izbiri?? Sem razmisljala,da bi jaz to v vsakem primeru sla ne glede na rezultat....A moram imeti napotnico za kri dat?? A mi jo da ginekologinja pri kateri imam NS ali moram po to k svoji ginekologinji??? Hmmm pa se tole, a ima katera piercing?? Oz pozna katero,ki ga je imela v nosecnosti?? A si ga je takoj dala ven ali potem,ko se je trebuscek napihnil?? Ce mi bo uspelo bom v album pripopala slikce mojega 12tedenskega busija ... Sem pa na enkame kot tejcica kar se tice glavobolov..Redki so dnevi,da me ne boli glava..oz da me vsaj pol dneva ne bi bolelo...ginekologinja je rekla,da lahko vzamem kak lekadol ce je v igri mocan glavobol,drgace pa naj raje ne...pol pa studiraj knjige zraven ti pa razbija po glavi nic,srecke nosecke lep vikend vsem zelim
|