mojčika
|
Očitno nas pesti prihajajoča jesen, midve sva se obe nalezli nahoda od atija, tisto pokašljevanje očitno ni bilo tako nedolžno, nos se je zvečer popolnoma zamašil, ko je že spala in je nisem hotela budit, zato se je v joku zbujala, potem pa sem atija nagnala v dnevno, nama na sredi postelje naredila plac, vsaku svoj veliki povštr, da sva bili dvignjeni, stisnile sva se in mama je ob jamranju hiter dudico poiskala in je bilo ok... Nespanja sem pa že itak navajena, zadnje čase malo spim, po 5 ur na noč, pa ni kriva Maya Marina :? . Zjutraj smo šli k zdravniku, pa je potrdil, da hvalabogu gre le za nahod, priporočal je kopanje in soparce, čiščenje noska, drugo pa po starem, tudi ven je priporočal it, ma danes je tako grdo, da bova kar doma... No se še kaj javimo, zdaj končno malo spančkamo in je treba še kaj postorit... Plavali mi še ne bomo, je tudi nam pediatrinja rekla, da se zelo hitro lahko vname mehur in nožnica, saj je vse še tako kratko, rekla je, da priporočajo neplavanje v bazenih, to ne velja za domačo kad, do tedaj, ko še nosijo pleničke, ker ne znajo zadržati urina, po lulanju menda gre voda direkt v sečevod, malokateri bazen pa naj bi bil po stadardih dovolj čist... Sama sem plavalka, ki je trenirala in vem, da v bazenu fašeš vnetja, sama ga velikokrat, tudi pljučnico sem že dobila zaradi onesnažene vode, pač strast do plavanja me ni ustavila, a pri pikici naši bom pa bolj pazila, ni potrebe po tem, da jo izpostavljam bakterijam, vse ob svojem času...no samo moje mnenje...naša bo itak dobra plavalka, če bo po mami... Super, da se dobimo v večjem številu, Maychika, jaz pa res pridem prej, ker po eni uri vožnje, je naša MM čisto mokra in rezultat takih podvigov je zopet zamašen nosek...