Monika79
|
halo punce No da se malo jaz še javim, sicer z velikoooooooooooooooo zamudo, da je je groza ampak bom zato več napisala Tako bila v torek na 3D UZ, bi kar na tistem stolčku ostala ker je bilo tako lepo videti najinega otroka, ki je že tako velik (1.300 g) sem videla polno teh slikic od 3D UZ, ampak ko pa to vidiš v živo in še svojega otroka, pa sem bila čisto paf, sem kar mela solzne očke, ko mi je G kazal, to pa so prstki, nogice, rokice, ušesa,....... moj dragi pame je ves pregled samo božal in stiskal, full lepo je bilo, v glavnem nepozabno Ker pač nisva hotela vedeti spola, je G tudi to upošteval, ter nama vse druge dele pokazal (ko bom imela več časa, dam slikce gor) ker pa se je dete obrnilo na glavico dol (jaz mislim, da se je kar tisti dan, ker je še en dan poprej - slodeč po brcikah bil v medenični legi) tako, da je obrazek zakopal v posteljico in še v križ je bil obrnjen, zato se je G zelo namatral, ko je hotel narediti kako slikco obraza, vendar brez uspeha, zato nama je ponudil, da lahko prideva še v pon. (ne bo nič računal zraven) pa še bomo enkrat probali dobiti obrazek Dal mi je tudi en filmček, kjer se vidi srčkek, v tistem trenutku se mu/ ji je začelo kolcati, pa je bilo zelo zanimivo za videti tako to je pa moje poročilo iz UZ Vidim, da ste punce bile pridne in veliko napisale tako, da je bilo fajn prebrati Midva z pa v soboto stopiva v 30 teden, kar ne morem verjeti, kako čas mineva še 10 tednov pa se bomo videli oh se še spomnim, ko smo se na začetku počasi začele zbirati, pa debatirati o 1. pregledih, potem NS, potem morfologija,..... sedaj pa hitimo proti koncu pišite kaj lp Moni
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|