|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
13.9.2006 19:53:32   
Anonimen
Mi je pa mama prej rekla glede na velikost bušija iz dneva v dan user posted image , bom po vsej verjetnosti Oktoberka user posted image ,...jaz imam tud tak občutek. Ampak bom ostala zvesta vam novembrkam brez skrbi user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2476
13.9.2006 19:54:35   
Aja1
Matejka....simpatičen buško user posted image user posted image user posted image  jaz sem si ga tudi ravno včeraj takole (približno) namazala, samo nismo nič slikali. To bo tudi zanimiv spomin. Moram tudi jaz enkrat to slikat. user posted image

Jaz zibke ne bom imela nič, bo mala že od začetka kar v posteljici. Sem pa gledala blago in bi me prišlo za kovtrček, povštrček, rjuho in obrobo (če bi dala vse to naredit) okoli 10.000. Za celo posteljnino sem dala pa 15....tukaj ni logike. Bo treba še malo prečekirat cene blaga in samo prevlekic.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
13.9.2006 19:57:01   
Aja1
Da ne bi res vse ušle med oktobrke!!! Na koncu bom pa jaz decembrka, ker imam kar tak občutek, da še lep čas ne bo nič. Jaz predlagam, da se držimo vrstnega reda.... user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
13.9.2006 20:04:41   
Anonimen
user posted image  Aja to so samo pobožne želje, izrečene na glas, po moje bom kar čakala in čakala user posted image ,...no bomo videle,...z jutrišnjim dnem sem že v 33. tednu user posted image . Jutri grem na pregled potem pa kar na CSD nest obrazce za zavitek in starševski dodatek user posted image .

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2479
13.9.2006 20:08:43   
Aja1
Jaz sem pa na CSD že oddala papirje in baje naj bi bil danes denar že nakazan (namesto paketa).

Joj, kako hitro gredo ti tedni naprej...še malo, pa bo tukaj oktober in bomo že me vse panične, če je to in to plodovnica, čep,.... Jaz se kar ne zavedam, da imam že čez 7 tednov rok...

Punce kako pa kaj s kg? Zdaj že en teden nismo govorile o tem user posted image . Jaz sem na +9,5 kg (zadnji teden sem bila pridna in se nisem zredila). In koliko cm merijo trebuščk? Moj je na današnji dan 88 cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
13.9.2006 20:15:58   
Anonimen
Aja1 si prava trlica 88 cm? user posted image , moj meri 101 cm kilogrami pa 63,8 ta trenutek user posted image , torej sem na plus 9,8kg.

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2481
13.9.2006 20:23:46   
Aja1
No, trebušček res ni še ogromen, ampak se veča iz dneva v dan (mislim, da kar opazno). Ga bom jutri spet slikala in dala sliko gor. Na kilah smo pa kar na istem. Sem brala pri oktobrkah na MON, ki so se do zdaj zredile za 6 kg (pa ne samo ena, ampak večina!). Pojma nimam, kako jim to uspe...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
13.9.2006 20:31:21   
kaja11
Dober večer!! Za spremembo se javljam tudi zvečer... možek me je samo pustil in mi je malo dolgcajtuser posted image .

Matejka... fuul imaš lep trebuh.

Moje mere... +8.5kg, 92cm....

Glede na to, da imam pred sabo celo skledo sladoleda (dons se ne grem sladkorneuser posted image ) bodo mere jutri malo večjeuser posted image ... briga me, dost mam tega čuvanja. Mi je žal, da si nisem še rumovih kroglic kupila. Ene 10min sem stala pred njimi v trgovini, zdaj mi je pa žal, da nisem popustilauser posted image .

Komaj čakam pregled v torek... malo me skrbi, ker mi trebuh skos otrdeva, danes popoldne sem imela trd trebuh 1 uro... da se ti zmešauser posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
13.9.2006 20:37:24   
Aja1
No, lepo, da se je še ena javila....sva z Matejko imeli kar "duo" pogovor user posted image

Kaja....ja tud user posted image ....samo prebrala sem kaj si napisala in imam na mizi že banjico sladoleda in taveliko žlico....ja, pa tudi mene ne briga....bomo drugo leto pa skup hujšale....bo naslov teme pa novembrke hujšajo user posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
13.9.2006 20:47:15   
Anonimen
ja, še kaka se nama pridruži pa bo jutri res dež user posted image .
Kaja ti si kar privošči user posted image . Ampak mene je malo groza ko bo jutri pri gin. napisla da imam že 64 kg user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2485
13.9.2006 20:57:11   
kaja11
Jauser posted image .... najprej bomo pod temo novemberke rojevamouser posted image , potem novemberke nič ne spimo in nazadnje novemberke hujšamo.
Zdele sem par porodnih zgodb prebrala... same "ta hitre"... mogoče pa tud men rata zadevo v 1 uri pošlihtat. Upanje umre zadnjeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
13.9.2006 21:08:00   
Anonimen
Ja, sem tudi jaz brala nekaj porodnih zgodb pa so rojevale kot za stavo user posted image , bravo punce!
Upam, da bomo me tudi tak hitre user posted image .

(odgovor članu kaja11)
  Neposredna povezava do sporočila: 2487
13.9.2006 21:11:06   
Aja1
Kaja kako ti uspe odreti ravno tiste hitre porode? Jaz pa vedno trofim kakšnega mučnega, da se vsa potim zraven, ko berem. user posted image

Matejka, srečno jutri na pregledu in seveda potem veš kaj sledi...poročilo na RR.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
13.9.2006 21:14:28   
Anonimen
Hvala Aja1,...ja samo veš to bo spet ta hitri pregled  user posted image  lulanje v lonček, merjenje pritiska, tehtanje, potem pa vaginalni pregled pa pa-pa user posted image .

Bom pa poročala, veš da. user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2489
13.9.2006 21:45:17   
krfjolca
Jaz sem pa na 95 cm in +8,5 (plus ena kremšnita user posted image )

Jutri držite pesti zame - okrog 11ih. Upam, da bom vsaj dve besedi zžulila skupaj na izpitu ... Učila se nisem nič. Ob tem glavobolu je bilo nemogoče. Sicer je ustni, tako da se bom v skrajnem primeru opravičila, da mu kradem čas, in da pač zaradi prehlada ni šlo, da sem pa vseeno prišla probat. Bomo videli, kako bo.

Porodnih zgodb pa sploh ne berem. Če se kateri ljubi, naj mi prilima nekaj linkov od "ta lepih". Če samo še eno 12urno zgodbo preberem, bom štrajkala, pa naj mali kar noter ostane. user posted image
Že itak sem rekla, naj me dajo kar pod splošno narkozo, pa naj ga ven spravijo kot vejo in znajo. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
13.9.2006 22:01:13   
Aja1
Krfjolca, srečno jutri na izpitu. Bomo držale pesi. mogoče se te pa profesor usmili, ko bo videl trebščka user posted image .

Punce, a so vaši user posted image  že vsi v pravem položaju? Moja je še vedno na ritki....Nočem na zunanji obrat. Baje to full boli. No, sicer ima še en mesec časa, ampak vseeno me je strah. Z ritko naprej pa tudi ne bi rojevala.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
13.9.2006 22:01:51   
Aja1
pesti, ne pesi user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
14.9.2006 7:24:17   
Anonimen
Sicer se bolj poredko javljam, pa vseeno upam, da mi ne zamerite. če vam nekaj malega napišem.

Tudi naša user posted image  še kar sedi na ritki, in tudi meni je obljubljeno, da če se do naslednjega ultrazvoka, ki ga imam ravno čez 2 tedna ne obrne, da se bomo začeli pogovarjat o zunanjem obratu. Zdravnik mi je rekel le, da je stvar precej neprijetna, druga zaenkrat še ne, no da ti bušija ful namažejo z gelom, pa da eden gleda user posted image  na ultrazvoku, ta drugi pa obrača z gibi dojenčka. Srčno upam, da se bo seveda pravočasno obrnila. Baje da pomaga veliko hoje in pa če vsak dan za par minutk na postelji oziroma sedežni na vseh štirih z glavo navzdol *počivaš*. Sem že parkrat probala, pa mi ni bilo ravno najbolj prijetno btw. 

Jaz o mojih kilah raje ne bi, zgleda, da sem rekorderka med vsemi. user posted image  No sem že nekje na 13 kilcah plusa. user posted image  Včeraj smo imeli spet šolo za starše, gledali smo kratek film poroda, pravzaprav le samega iztisa ploda, poslušali predavanje ginekologa o porodu in imeli še na koncu pri fizioterapevtki kratko predavanje, malo smo potelovadile in po *pasje* dihale. user posted image user posted image

Sicer pa sem jaz zdaj že skoraj 2 tedna doma in mi tako tako zelo zelo paše, res sem vesela, da sem se odločila ves dopust prišparat do konca, pa sem zdaj lepo prej doma. user posted image  Odločbo o denarju za paket sem že tudi jaz dobila, jutri pa grem urediti še ostale papirje na CSD. Popoldne pa sledi še baby shopping, potem pa najbrž kar kmalu malo bolj konkretna priprava na prihod nove male članice naše družinice.

Nič no dovolj mojega bla bla. Pridne bodite, uživajte in lepo se imejte!

Btw a sem jaz ta prva novembrka ali pa še ima katera druga rok 1.novembra?

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2493
14.9.2006 9:15:25   
kaja11
Krfjolca... si me v smeh spravila s splošno narkozouser posted image . Jaz tudi take prijavljam, da se vsi za glavo držijo... jaz bi kar carski rez imela. Bomo že... Držim pesti za izpit!!!

Muca maca... na zadnjem UZ je bil lumpek že na glavi. Zadnje dni me pa tako čudno bocka po mehurju, da me mal skrbi, da se ni obrnil. Za zunani obrat se pa tudi jaz ne bi odločila.... sem slišala, da so ful slabi rezultati občutek je pa zelo čuden. Dvema mojima kolegica se je bebica zadnji teden pravilno obrnila.

A je katera kakšne dobre nosečniške kavbojke zasledila.... v Ljubljani. Danes si moram nekaj kupit, pa sem jih zaenkrat samo v Benetonu vidla...  20.000,00user posted image  sit za dva meseca. Res niso normalni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
14.9.2006 9:51:32   
viv_
Ojla punce!

Ma dejte nehat no s kilami - jaz mam +11, pa se čist OK počutim. Sej to ni nič hudega... V prvo sem nabrala +16, pa sem lepo shujšala nazaj, brez posebnega truda.

Zdej jejmo kar nam paše, sej bo pol dojenje, pa krči, pa vse to user posted image

Jaz pa danes prvi dan doma... kar ne vem kaj bi.. he he... morm počivat, pa mal pospravit... Pa mobitel mi je crknu, lih pravi čas user posted image . Učeri sem pa kupila stolček za hranjenje, ga je lih ena kolegica prodajala, pa sem ujela "akcijo", he he...

Lepo se imejte, pa držim pesti za vse današnje preglede in izpite ...

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
14.9.2006 11:24:44   
Anonimen
Evo me punce iz pregleda,... user posted image , kaj naj rečem:
- zbogom čokolada z lešniki user posted image
- zbogom sladki gosti sokovi user posted image
- zbogom sladkan čokolino in kosmiči user posted image
- zbogom tortice user posted image
-....
sem dala vodo in imam povečano glukozo user posted image ,...ja pa ravno zdaj ko se mi je začelo sladko najbolj luštat user posted image .

Pregled imam zopet že čez 3 tedne medtem moram še v laboratorij,...so kateri delali preiskavo krvi za zlatenico? user posted image , tako mi je rekla, da je to neka preizkava za zlatenico,...
punce naj mi katera razloži, kaj je lahko narobe s tem, da imam glukozo v urinu? (nosečniško sladkorno user posted image , me kar malo skrbi,...kako to vpliva na user posted image ?)
Toxoplazmoza pa je baje OK, stara okužba, že 2. test potrdil user posted image .
Potem sem šla na CSD in ugotovim, da danes ni uradnih ur user posted image , uf danes res nimam sreče.

Dobra novica je to, da je najina user posted image  še vedno obrnjena na glavico, tudi srček lepo bije, sva ga kar nekaj časa poslušali user posted image  user posted image . user posted image

In pa to, da sem odkrila najboljšo mini pico v MB njami sem se napapcala zdaj user posted image .

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2496
14.9.2006 12:51:06   
majas
Sem se prav nasmejala tvojwmu lepemu bušijo matejkauser posted image  

Danes sem imela spet materinsko pa je bilo tako brezveze, ker se je preveč vleklo in razlagla je samo kako se oplodi jajčece, kako je maternica sestavljena kako to in ono..pa tako dogo da sem že umirala na tistem neudobnem sedežu. Potem še samo malo o dihalnih vajah in to je to... telovadbe pa baje več ne bo ker se fizioterapevtkam to več ne splača tako da brezveze... smo pa potem vse nosečkeuser posted image šle po tem na kavico in spet bla bla bla pa je bilo prav fajn...

baje je v Interšparu akcija stojala za baldehin 600sit pa greva danes pogledat, se res splača ker je v babycentru tako drag da halo za tisto ogrodje.

krfjolca držala pesti, so kaj pomagaleuser posted image

joj kaja11 veš da tudi meni tako ortdne trebuh da je kar groza potem pa šediham težko. pa zakaj to...user posted image

Kako pa ste kaj z imeni...??? Jaz že celo nosečnost razmišljam da bi bila Kaja, bi se ujemalo z Majauser posted image potem pa me spet mine in potem...joj..nevem mi je kar groza že

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
14.9.2006 13:02:54   
Luni
Oj, user posted image !
Kako preživljate dneve v službi. Po pravici: jaz že tako težko, da odštevam kot nora. Težko sedim, pa še hemeroide sem staknila user posted image  joj meni.

Majas, tudi pri nas je kriza z imeni. Pa sva bila sploh za user posted image  že kar odločena, zdaj pa ni ne za user posted image  in ne za user posted image ! Za user posted image  so meni všeč: Tevž, Drejc, Tjaš; njemu pa: Lan, Anže, Luka. V glavnem čisto kontra. user posted image  bi jaz dala: ali Maša, Eva, Zara, Zoja; oči pa: Eva, Tjaša (morda tudi jaz).
Sicer mi pa bolj kot Kaja, potegne Gaja ali Naja.
Matejka81 ne se sekirat. Če je z user posted image  vse O.K., bo v redu. Važno je, da se boš pač pazila. Sicer pa gremo proti cilju, kateri res ni več daleč!

Ja, kilce pa itak da grejo gor. Sploh ne vem koliko user posted image  , me je strah na vago stopit. Se strinjam z viv: saj gre pol vse dol (pri obeh: še malo več!)

Pa-pa

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
14.9.2006 13:32:28   
Monika79
halo punce user posted image

No da se malo jaz še javim, sicer z velikoooooooooooooooo zamudo, da je je groza user posted image user posted image user posted image user posted image  ampak bom zato več napisala user posted image

Tako bila v torek na 3D UZ, bi kar na tistem stolčku ostala user posted image  ker je bilo tako lepo videti najinega otroka, ki je že tako velik (1.300 g) user posted image  sem videla polno teh slikic od 3D UZ, ampak ko pa to vidiš v živo in še svojega otroka, pa sem bila čisto paf, sem kar mela solzne očke, ko mi je  G kazal, to pa so prstki, nogice, rokice, ušesa,....... moj dragi pame je ves pregled samo božal in stiskal, full lepo je bilo, v glavnem nepozabno user posted image
Ker pač nisva hotela vedeti spola, je G tudi to upošteval, ter nama vse druge dele pokazal (ko bom imela več časa, dam slikce gor) ker pa se je dete obrnilo na glavico dol (jaz mislim, da se je kar tisti dan, ker je še en dan poprej - slodeč po brcikah bil v medenični legi) tako, da je obrazek zakopal v posteljico in še v križ je bil obrnjen, zato se je G zelo namatral, ko je hotel narediti kako slikco obraza, vendar brez uspeha, zato nama je ponudil, da lahko prideva še v pon. (ne bo nič računal zraven) pa še bomo enkrat probali dobiti obrazek user posted image user posted image
Dal mi je tudi en filmček, kjer se vidi srčkek, v tistem trenutku se mu/ ji je začelo kolcati, pa je bilo zelo zanimivo za videti user posted image user posted image

tako to je pa moje poročilo iz UZ user posted image user posted image user posted image

Vidim, da ste punce bile pridne in veliko napisale user posted image user posted image  tako, da je bilo fajn prebrati user posted image user posted image user posted image

Midva z user posted image  pa v soboto stopiva v 30 teden, kar ne morem verjeti, kako čas mineva user posted image  še 10 tednov pa se bomo videli user posted image user posted image  oh se še spomnim, ko smo se na začetku počasi začele zbirati, pa debatirati o 1. pregledih, potem NS, potem morfologija,..... sedaj pa hitimo proti koncu user posted image user posted image

pišite kaj user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
14.9.2006 13:57:11   
urška76
Oj!
Ste pa pridno pisale. Jaz sem bila pa pridna tako, da nisem preveč za rač sedela in sem pospravljala. Me je nekam kmalu prijelo se mi zdi. user posted image  
Krfjolca ti si spraševala, če se ob otroku res ne da pospravit. Vse se da. Jaz sem včasih poslala moja dva na sprehod, pa sem kaj bol glasnega naredila (posesala naprimer, ker se je Miha bal zvoka sesalca), včasih sem pa jaz malega pobasala, pa je moj kaj pospravil. Pa vmes ko otrok spi se da tud marsikej naredit. No prve tedne je bilo res stanovanje bolj v razsulu, ker smo vsako minuto ko je mali spal tud midva izkoristila za počitek. Potem pa ko ti ponoči malo več spi, pa ni več panike. Tud ko je bil buden, sem ga dala v ležalnik, pa na posteljo, sama pa likalnik v roke pa sem likala in se spotoma še z njim pogovarjala. Je pa res, da ni bilo nobene tašče , ki bi mi pospravljala in pomagala. Na srečo. user posted image  Če je pa kak prahec več v stanovanju se pa sploh ne sekiram. Sej otroci ne smejo v sterilnem živet, mal packarije mora vsak pojest.user posted image
Jaz se pa nič ne bojim da bi med oktoberke ušla. Če bo tako kot pri Mihu bo dete prikukalo na svet nekje sredi novembra. Ker tud če bo napovedan CR, ne verjamem, da me bi med prazniki radi v porodnišnici gledali. user posted image
Viv ne preveč pospravljat, raje počivaj pa noge zelo zelo skupaj tišči.
Zdej pa čakam še odločbo s komisije, če mi podalšajo bolniško, drugače se grem pa v pon samo poštempljat, pa listek za dopust vzet, in šibam domov. user posted image  No drug teden moram v vsakem primeru v službo, ker moram še papirje s csd-ja odnest potrdit. No tam enkrat do konca sptembra jih bom že oddala. Mi je rekla naj jih do takrat prinesem. user posted image
Uživajte, če imate še sonček.

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?