|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
12.9.2006 15:28:06   
Anonimen
tiny P čisto te razumem kaj misliš, ja,...nič ne filozofiraš, tako pač je user posted image , tudi jaz upam, da je nekje tukaj ob meni pa me varuje, pa komaj čaka, da se user posted image  rodi user posted image  user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2451
12.9.2006 15:33:56   
Anonimen
sigurno je...v to sploh ne dvomim!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2452
12.9.2006 15:38:53   
ema79
Aja1 jst sm mela najprej rok 1.11, pol so mi ga prestavli na 27.10, zdj pa ga mam 2.11, tako kot ti!
Ma pa naša bebica: BPD 84, HC 295, AC 285, FL 63,teža pa 2027. Men je rekla G, da je vse čist prov za ta teden!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
12.9.2006 16:00:25   
Anonimen
A lahko katera prepiše iz materinske te podatke za 29. teden ali pa tam blizu? Lepo prosim, jaz sem imela UZ v 29 tednu pa me zanima,...s tem, da teže mi pa sploh ni povedal user posted image .
No moji za 29. teden so taki:

BPD:67,3
HC: ni izmerjeno user posted image
AC: 224,6
FL: 57,2

(odgovor članu ema79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2454
12.9.2006 16:33:07   
Aja1
Ema, hvala...no, saj so podatki kar podobni, ampak me še vseeno malo bega to, da mi je rok po zadnjem UZ 30.10., čeprav je na grafu v materinski knjižici vse v spodnji meji user posted image  Sem skoz mislila, da bo otroček bolj majhen (lahek, z majhno glavo - da bo lažje rodit, zdaj pa to?!). No, saj ni velikega odstopanja, ampak glava je za 9 dni večja!!! Pri Pušenjaku (2 tedna prej) je bila pa za 9 dni manjša?! Se v dveh tednih naredi taka razlika???? Ali pa merijo res bolj približno.user posted image

Matejka, jaz sem imela UZ pri Pušenjaku (samoplačniško + 3D ravno na 29t5d)
BDP 74
HC 27
AC 24,6
FL 5,8 Po teh izračunih, pa naj bi bil rok 5.11., torej so mere primerne za 29t2d.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
12.9.2006 16:37:57   
Anonimen
user posted image  hvala Aja,...torej je najina pikica le nekoliko manjša user posted image

Ok, glavico ima manjšo user posted image (to ima ziher po meni user posted image ) Moja:67,3 - tvoja 74
AC: 22,4 je potem to ne? - tvoja: 24,6
FL: 5,72 - tvoja 5,8

upam, da sem prav primerjala tole.user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2456
12.9.2006 16:44:46   
Aja1
Matejka, koliko točno naj bi bila takrat noseča, ko si imela UZ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
12.9.2006 16:46:48   
Anonimen
28t in 5 dni user posted image , sem šla prav na koledarček gledat user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2458
12.9.2006 16:56:25   
Aja1
Aha, jaz sem bila pri teh meritvah ravno en teden več noseča. Pušenjak mi je rekel, da ima malo bolj dolge nogice in manjšo glavico. Čez dva tedna pa mi moja G pove, da ima malo večjo glavo. user posted image No, saj čist natančno verjetno tudi ne morejo izmeriti. Ampak sem bila bolj vesela Pušenjakovih besed user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
12.9.2006 17:45:10   
majas
Jaz komaj čakam na UZ, ki me čaka čez en teden...da po dolgem času vidim spet našo malo. Sploh nimam nobene volje za nič, najaje bi že kar ta mesec odšla iz obale, a kaj ko to ne gre tako hitro!

sem se zdaj zbudila, mi tako peše popoldansko spanje user posted image

matejka tudi jaz verjamem da te čuva in je vedno nekje ob tebi...to kar pa je tiny napisala pa se strinjam...
Ah potem vem zakaj meni ne paše toliko jesti...
lepo bodite,papa**

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
12.9.2006 20:33:55   
viv_
Ojla!

Kako kaj? Upam, da gre zdravje na boljše... moj nos je kar OK. Matejka, tvoje razpoloženje tudi upam, da je boljše...

Jaz sem bila danes pri moji G, predpisano počivanje, ker sem odprta. Zaenkrat sicer samo pol cm, pa maternični vrat je dolg še vedno 4 cm, ampak glede na to, da bo šla teža otročka samo še na gor, moram počivat, pa nič težkega dvigovat. Je 100% punca. Trenutno ima naša Zarja 2200. Je pa dohtarca rekla, da sigurno ne bom dočakala novembra, da naj se kar pripravim kakšne 3 tedne prej, tako kot pri Mirni. Uglavnem, zdržat moram še en mesec, pa smo OK.

Jutri grem v službo samo še pospravit pisarno, pa šef nas vse pelje na kosilo, potem pa konec. Sem ga poklicala, pa je rekel da jasno, da je to naravno in pričakovano in da mi želi vse dobro. user posted image

Tako, grem počivat...

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
12.9.2006 20:41:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Aha, jaz sem bila pri teh meritvah ravno en teden več noseča. Pušenjak mi je rekel, da ima malo bolj dolge nogice in manjšo glavico. Čez dva tedna pa mi moja G pove, da ima malo večjo glavo. user posted image No, saj čist natančno verjetno tudi ne morejo izmeriti. Ampak sem bila bolj vesela Pušenjakovih besed user posted image

eh,....user posted image  res so nekam čudne te njihove meritve,...ampak tako ali tako ne morejo biti vse user posted image  enako velike, kako bi te to izgledalo user posted image .
Saj dokler te zaradi prevelike ali premale glavice ne gnjavijo oz. bolj strogo reglejujejo po moje ni nič narobe.
Kaj mislite?

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2462
12.9.2006 20:59:11   
Aja1
Ja, saj odstopanje je lahko tudi 2 tedna, pa ni nič narobe.
Sicer pa upam, da se bo naša user posted image  odločila in se obrnila na glavico, ker me že pošteno brca v mehur in sem skoz na wc-ju....se je poraba wc papirja povečala za 300% user posted image

Viv, drži noge skup še vsaj en mesec...dej pusti septembrke, da opravijo svoje, potem še kakšna oktobrka in šele potem smo na vrsti me....pa lepo po vrsti prosim....da ne bo kakšnega prehitevanja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
13.9.2006 8:33:17   
kaja11
Matejka... upam, da si danes boljše voljeuser posted image . Dokler te na dodatne preiskave ne pošljejo zaradi čudnih mer je vse v redu. Meni so celo nosečnost govorili, da imam velik plod.... mere pri porodu v 41t pa so bile 50cm in 3360guser posted image .

Viv.... ti pa lepo noge skupi držuser posted image , pa nobenih neumnosti. Jaz sem mislila, da se najprej maternični vrat skrajša. potem pa se začneš odpirati... kr nekiuser posted image . A te je G vaginalno pregledala al ti je UZ naredila?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
13.9.2006 8:42:17   
viv_
Živjo!

kaja - jaz sem čutla mal krče, pa otrdevanje. Tko da me je pogledala vaginalno, pa je rekla, da se ji sam mal mehkekše zdi, potem sva šle pa UZ delat, pa mi je pokazala, kje se odpira, k je blo mal zajedice, mogl bi bit pa vse ravno. Je pa postlca OK, plodovnice dovolj, tko da če bom mal bolj na izi bi mogla zdržat user posted image

A lahk ostanem novembrka tudi če oktobra rodim? user posted image

Kako ste pa ostale kej?

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
13.9.2006 10:25:16   
Anonimen
Jutro,...

No, danes sem sanjala, da sem bila nekje na Nemškem in me je ustavil nek nemški vojak s puško, ko sem čakala na vlak user posted image , svašta no! Pred tem sem pa v trgovini kupovala Kinder Jajčka user posted image . Groza, groza,...

Eh ja,... punce zanima me kaj naredite, da imate kar se da najbolj mehke oblekice za user posted image , jaz še nisem čisto nič oprala, me pa zanima, sama bom uporabljala sensitive mehčalec, to že, ampak katerega, rada bi, da bi bile oblekice res mehke, pa ne vem kaj narediti user posted image . Kaka skrivnost bi mi prav prišla user posted image . Najbolj me zanima za plišaste pajacke, ker ponavadi postanejo trdi user posted image .

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2466
13.9.2006 11:05:26   
krfjolca
Viv - sem ravno hotela napisati, da se ne smeš med oktobrke  infiltrirat, če rodiš oktobra. To bi bilo že izdajstvo user posted image  ... Ti kar lepo počivaj, pa naj možek kaj postori doma.

No, ali pa tašča. Sicer sem se jaz ravno včeraj zgražala, ker je tašča naredila generalno po stanovanju od svaka (ki so na dopustu). Je vse pospravila, pomila, oprala, dezinfecirala, še nad zidno plesen se je spravila. Mene bi bilo sram, če bi to naredila v mojem stanovanju - sploh če bi bila sama pri močeh, onadva sta bila pa zdajle skoz doma, on je imel cel mesec dopust, ona pa itak še porodniško, medtem ko tašča dela cele dneve, tokrat še celo cel vikend. (menda sta jo prosila, ker sama ob (enem user posted image ) otroku tega pač ne zmoreta.)

Dajte mi povedat tiste, ki imate že otroke, a je ob enem otroku res toooooliko dela, da ne zmoreš še po stanovanju pospravit??? Me je kar strah, madona user posted image  ...

Matejka: jaz običajno mehčalca sploh ne uporabljam, kadar sušim v sušilnem stroju. Zdaj, ko je pokvarjen, sem čisto izgubljena, cunje so trde (kljub mehčalcu), pa še likat je treba user posted image .

Drugače sem pa danes ostala še brez glasu (možek je presrečen user posted image ). Sinuse mi bo razneslo - nekoliko si pomagam z inhaliranjem kapljic od Justa, pa ne pomaga za dolgo. Učit se pa enostavno ne morem. Žal. Upam, da bo jutri profesor usmiljen. Morda ga pogled na moj trebuh kaj omehča. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
13.9.2006 13:09:13   
Aja1
Matejka, tudi jaz sem mislila, da bi dodala pri pranju mehčalec sensitive, ampak jih zelo veliko to odsvetuje zaradi alergije. Samo potem bodo pa cunjice trde user posted image  V sušlca pa verjetno zdaj ne bom dala in bom raje na sončku posušila (če bo takrat sonček, ko bom jaz to prala).

Viv, če te slučajno prehiti in rodiš oktobra, pa upamo, da boš ostala zvesta nam, novembrkam....no, ne bomo hude, če boš kdaj pogledala tudi k oktobrkam (sej tudi jaz berem po forumu tudi oktobrke in včasih decembrke).

Krfjolca, hitro se pozdravi in pazi nase in na Anžeta....pa na možka malo manj vpij user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
13.9.2006 14:05:56   
majas
Tudi moji lastniki imajo sušilec in bom potem tudi jaz vse lepo posušila tam če so citike res mehke...še nisem nikoli uporabila sušilca...

Ja zadnjič sem razmišljala da tiste ki imate na začetku novembra rok pada boste prehitele in rodile v oktobru, da nebi kam pobegnile,,,še vedno bomo ostale novembreke...prav, zmenjeno user posted image

In da vam povem, če še katera ne ve...sem danes bila v hipermarketu merkator pa sem naletela na zelooo ugodno akcijo teh nahrbtnikov za dojenčeke...pa res ni slab..sem dala 899 sit user posted image ni drag ne? tako da če ga katera hoče imeti naj si ga gre iskat ker je res poceni...

ja pa počasi si bomo morale lepo kar vse nabaviti za naše user posted image ene se že odpirate-zato nogice skupaj pa počivanje, ja viv..vidiš bi morala prej na bolniško. jaz bom počakala na denar namesto paketa potem pa greva v nabavo...

tako zdaj pa kuhat...papa***

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
13.9.2006 15:00:31   
Anonimen
Zivjo punce (predvsem Ljubljancanke),

mene pa zanima, kako kaj ohranjate telesno kondicijo. Jaz sem sicer precej sportni tip, ampak zadnje case sem se tako polenila, da prav nicesar vec ne delam. Cez dan sem v sluzbi oziroma na soli za starse, popoldne pa vecinoma prespim oziroma opravim kaksno malenkost doma... Cutim, da mi kondicija tako peša, da je kar groza. Saj hodim malo na sprehode, ampak mi vedno otrdeva trebuhuser posted image . Itak sprehod ni bohve kaksen sport.

Ali poznate kaksno dobro telovadbo - po moznosti na Vicu? Ali kaksne dobre vaje, ki se jih da delati doma (poleg Kegla, ki tudi ni ravno 'sport')?

Nekako imam obcutek, da je fajn, ce si za porod v dobri telesni kondiciji. Ce mi ze stopnice predstavljajo problem, kako bo sele s porodom user posted image

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 2470
13.9.2006 17:23:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majas

ene se že odpirate-zato nogice skupaj pa počivanje, ja viv..vidiš bi morala prej na bolniško.

O groza a že al kako? user posted image ,...tako kot je že Aja1 rekla, lepo po vrsti, da ne bo prerivanja, saj veste kdo je med prvimi, ne? user posted image  mi2 z Ajo1 potem pa vse ve user posted image ,...

ampak bo pa vsak čas se mi zdi,...mislim, da najina user posted image  (zaenkrat!) brezuspešno išče izhod ven user posted image , me tak močno brca v levo stran trebuha in v predel želodca user posted image . Prav cela bunkasta sem user posted image

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 2471
13.9.2006 17:26:55   
Anonimen
ups, Viv je pred mano user posted image , se opravičujem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2472
13.9.2006 19:15:11   
Aja1
Ja, kar lepo po vrsti...no, viv je res tudi nekje bolj spredaj na seznamu. user posted image

Matejka, moja je pa včeraj tako brcala, da so me brcike že pošteno bolele....in za to brcanje se je odločila pozno zvečer....ja, ji bo treba uro kupit. user posted image  Ob takih brcikah sem kar pomislila, če je možno, da user posted image  tako brca... user posted image user posted image user posted image

Punce, a ve mogoče katera, koliko stane posteljnina (samo za preoblečt kovtrček in povštrček)? Da vidim, če se splača koga obremenjevat, da mi to zašije. Eno sem sicer kupila (tisti komplet z kovtrčkom in obrobo), ampak še eno bi kar nujno rabila...sicer pa pojma nimam, kako bo zgledalo ene barve in vzorčka obroba in potem čist drugačna povštrček in kovtrček....bo treba vsaj nekaj takega najti, da bi vsaj približno pasalo...ampak to bo potem samo enobarvno..... Mašina, kakšen stavek sem napisala user posted image ....temu bi rekli...piši kao što govoriš user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
13.9.2006 19:41:49   
krfjolca
Jaz posteljnine zaenkrat še ne bom kupovala. Za prve mesece imava košek, tu sta pa dva kompletka posteljnine že zraven. Pri ene 3 mesecih bova kupila večjo posteljico, verjetno 120x60, ker večja ne pride v poštev ... Takrat bo treba tudi povšterček in kovter, pa še ne vem, katera dimenzija je najbolj standardna ... So pa najcenejše v Ikei. Edino obroba pravijo, da ni najbolj kvalitetna in da je preozka ...

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
13.9.2006 19:45:49   
Anonimen
Aja1 jaz bom nardila tako:
Za zibelko bom imela en vzorček sem si ga že izbrala in bom dala naredit baledhin pa obrobo, posteljninico bom imela v zibki kar enobarvno, da ne bo preveč pisano user posted image .

Za posteljico pa ne bom imela baldehina ampak samo tisti vrtiljakec, pa bom lahko imela bolj barvasto posteljninico user posted image . Obrobo pa bom verjetno kar enobarvno imela kake rozaste odtenke,...hm še ne vem točno user posted image .

Mislim, da se ti za zibko splača dat zašit, saj ne rabiš dosti blaga pa tudi dolgo časa otroček ne bo v zibki.

Lahko si pogledate najnovejšo fotko mojega bušija v albumu user posted image ,....malo smo se afnali preden smo se namazali s kremo user posted image  user posted image . Ja tud malo otročji mormo bit, saj navsezadnje bomo imele otrokece, se je treba malo na njihov nivo postavit user posted image .

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?