Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Matejka...res mi je hudo za tebe. Res ti bo potem veliko lažje ko boš imela ob sebi Zaliko, sad vajine ljubezni. Glede paketa pa pojma nimam...Mogoče dobiš domov tudi kakšno obvestilo, da lahko dvigneš paket. Jaz sem dobila odločbo o denarnem nakazilu (v enem tednu po oddaji papirjev), nato, čez nekaj dni je bil pa denar nakazan. Kateri paket si pa izbrala? No zdaj ko sem se koliko toliko pomirila in tudi malo naspala sem komaj videla, da si me to vprašala Aja1,... Izbrala sem zavitek A, tudi jaz sem najprej mislila vzet denar, pa sem ugotovila, da nimam še plenic za široko povijanje, odejice za posteljico, nekaterih drobnarij, ki so še v zavitku pa tudi lupinica še manjka, zato bom vzela kar ta zavitek . Krfjolca, to mene taaaak razkuri, da nekdo ne zna rečt NE, saj moj je tu bil včasih tak, da bi vsem vse dal in vse naredil, sem ga morala včasih malo nazaj držat , ampak kljub temu sva se mi2 vedno lahko brez problema vseeee zmenila, moj foter pa mora vedno najbolj enostavno stvar na svetu zakomplicirat . Majas, nisem vedela, da tvojga mucka še ni,...no, če te lahko malo potolažim,...mi2 sva imela ena2 čudna soseda, oz. jaz jih bom še imela, ko bova z Zalo šli nazaj , no, njuna mačka je izginila in je ni bilo, ne vem kar nekaj časa in potem sta obtoževala vso ulico, vsi so bili krivi, da je izginila,... , potem pa se je izkazalo, da se je šla samo potepat in je prišla nazaj živa in zdrava. Upam, da se tud tvoja vrne. Če ne pa ti lahko dam mojo je prava cartika (bila je ljubljenka od mojega dragega , ni šel spat dokler je ni priklical, ko je bila zunaj ). Sem si pa danes kupila copate za v porodnišnico in zokne, ki pašejo zraven . No vsaj nekaj,... Bila na pokopališču, rožice od prejšnjega tedna so bile tako lepe, kot bi jih včeraj dala v vazo pa še en šopek sem kupila, tako, da je zdaj v vazi en tak ogromen šopek . Sem se pa danes spet pregrešila s kremšnito pa sladkim sokom,...joj mene . Kaj moram, če pa me živcirajo. Ugotovila sem tudi, da mi manjkajo še majčke za najino ,poleg toliko oblekic ki jih imam mi manjkajo majčke . Kupovala sem večinoma bodije z dolgimi rokavi in kompletke, ki vsebujejo hlačke in jaknice . Moram pogledat kaj imam med podarjenimi oblekicami, bi mogoče za začetek tiste porabila, če sploh so kake majčke , podarjenega nisem niti kaj preveč gledala, sem samo zložila v omaro . Kakšne majčke ste kupile za vaše ? Iz pliša ali debelejše bombažne? Upam, da vas bo danes zvečer kaj več tukaj,...včeraj je bilo precej prazno ,... No,... LP
|