Monika79
|
jutro punce Danes pri nas pa je taka megla, da nič ne vidiš, tako, da upam, da se čez njo čimprej prebije sonček, da bo lepši dan TinyP tudi meni je ta sirup groznega okusa, če ga spijem pred večerjo, mi niti ne paše nič jesti, ker še je vedno okus v ustih, sedaj že prijem 2 flaško, pa te je še samo polovico, mam pa še eno celo ti si tudi toliko tega sirupa dobila za porabit? Krfjolca - praviš, da se ti je naredila liea negra, jaz jo imam od 5,5 meseca, samo je taka bolj rahla, da se glih na daleč ne vidi fejst, je pa tam samo jaz pa jo imam tudi pod popkom in nad popkom, sem prebrala, da le-ta označuje, do kod sega maternica (se pravi kako je velika), tako za orentacijo moja sestrična ima sedaj za 14 dni PDP, pa se ji je že čisto potegnila gor proti prsam, prav zanimiva je, se vidi, da gre proti koncu komaj čakam, da rodi, da vidim pupo ter se že malo navadim na našo štručko, ko bo novembra prijokala na svet in kako ste kaj punce danes? Aha skoraj bi pozabila, tudi midva z dragim greva danes na 3D UZ na Ptuj, da vidimo našega komaj čakam, ker pa midva ne želiva vedeti spola, samo hočeva videti najino dete, bi vas prosila punce, če je npr. pri fantkih težko spregledati lulčka? Pač želiva si, da bi spol ostal skrit do novembra sva čudna? pišite kaj čvekice lp Moni
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|