|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
5.9.2006 12:13:43   
saša80
js sem zato,da naredimo samo en seznam in to seznam nosečk in ne več klomifenk.. na dobri poti smo, da uresničimo moj predleg user posted image user posted image user posted image user posted image le tako naprej...katea bo v prihodnjih dneh na vrsti??? nasapot, ti pa kar lepo piši seznam....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp saša user posted image               user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 526
5.9.2006 12:32:21   
pot
Zanosile s pomočjo Klomifena:

0. cikel:
1.  brina user posted image (se je prestrašila K in raje prej zanosila )
2. buča user posted image (ob pogledu na škatlico K je raje prej zanosila )

1. cikel:
1. Lana 22 user posted image
2. NMJ user posted image
3. zaenkrat Anonimna user posted image

2. cikel:
1. janja user posted image

3. cikel:
1. janja 27 user posted image
2. *AnaL* user posted image
3. TANTRA user posted image
4. Anonimna user posted image
5. konina (po prenehanju jemanja K) user posted image
6. Anonimna 2 user posted image

Naslednje smo na vrsti:
1. njoka
2. mozart 
3. nasapot
4. UnderEja
5. saša80
6. Tia-na
7. janja
8. tajči84_
9. Goldy
10. nenna
11. ona78
12. TANTRA
13. Ninika1
14. Blaboma
15. MIŠEK1
16. tastara
17. Špelček
18. ANDREJA *
19. ily
20. casandra
21. martita
22. soni 
23. jasny
24. Crnitulipan
25. sonce 78
26. Smrekica
27. Katjusa3
28. Barbado
29. Bety
30. kwa
31. curkica
32. pupica25
33. konina
34. Anonimna 2
35. barby113

Tiste, ki ste napisane z Bold črkami, pa se še kaj javite, da nas malo pozdravite... user posted image
saša80, bo vredu?

< Sporočilo je popravil nasapot -- 5.9.2006 12:46:08 >

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 527
5.9.2006 12:56:33   
tajči84_
nasapot super seznam....se bomo potrudili....da bomo čimprej na vrstiuser posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 528
5.9.2006 13:42:43   
pot
P.s.: vrstni red naslednjih user posted image ni nujno v tem zaporedju.user posted image

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 529
5.9.2006 13:44:39   
Goldy
Pozdravljena dekleta!

Vsem user posted image  ČESTITKE, ostalim pa - no vidimo upanje je!

Sama pa sporočam, da meni K ni pomagal, jutri grem na laparo in histero, čeprav ne vem, če mi bodo kaj delali, ker sem prehlajena . Bomo videli. G sumi na PCO. Bomo videli. Malo sem utrujena od vsega - pa še v redu začeli nismo s preiskavami. Bo že. Upam, da me vse čimprej zagledamo user posted image .

Nasapot, tako da lahko dopišeš na seznamu.

LP

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 530
5.9.2006 13:48:01   
pot
Saj sem že napisala, naslednja si v vrsti... user posted image user posted image Saj K ima tudi post postum (ali kako se že napiše) učinke. Ti bodi raje nosečniško utrujena, pa bo. user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 531
5.9.2006 14:45:13   
Barbado
OOOOOO, ZEEEEELOOOO VESELA SEM ZA VAJU BUČA IN BRINA!!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
ZDAJ IMATA SAMO ENO NALOGO: DA UŽIVATA NOSEČNOST!!!!
Jest bi tud bla nosečka.....

ENO VPRAŠANJE IMAM: Ali mislite, da je ovulacija (The ovulacija) takrat ko so ti izcedki ali takrat ko so neznosne bolečine? Ovulacija naj bi mi nastopila med 3.9. in 8.9., 3.9. sem imela izcedke, danes pa horunske bolečine... user posted image

Primorke, kako je bilo na kavici?

LPB.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 532
5.9.2006 14:51:29   
tajči84_
nismo bile še na kavici....čakamo da se še katera javi da bi šla z nami...user posted image

(odgovor članu Barbado)
Neposredna povezava do sporočila: 533
5.9.2006 15:04:13   
Crnitulipan
Ojla klomifenke,

jaz sem bila ta mesec v drugem ciklusu jemanja 1tbl od 5 do 9 dne....
Včeraj sem bila na UZ - samoplačniško - sem si šla 14 dan ciklusa izmerit velikost folikla(ov) (Ginekologija Bežigrajski Dvor, Vinko Jeričevič - zelo OK) in sem izvedela veselo novico, da je vodilni folike že na 16,5 mm....!!! Kar pomeni, da je danes na 18,5mm... Ko pa enkrat doseže 20 do 22 je pa ovulacija.. Upam, da se v njem tudi kaj nahaja....

Sem bila pa prejšnji mesec hudi razočarana, saj je bila idealna situacija, pa ni bilo nič od klomifena... No bomo videli, IVF mi tako ali tako še ostane...
Pozdravček
Čarna

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 534
5.9.2006 16:00:23   
brina
Ojla punce!

Hvala za vse čestitke, Buča jaz pa tebi tudi  čestitam! In seveda vsem klomifenkam, ki si zaslužimo vse pohvale za tako prijetne klepete in vzpodbudne besede. Toliko je lažje, ker si lahko povemo, jočemo, se veselimo.

Pri nas še vedno obsedeno stanje, če je sploh vse skupaj resuser posted image .
Komaj čakam, da pridem do svoje G, da mi pojasni koliko, kdaj...
Predvidevam, da sem imela O po tistem, ko sem nazadnje delala test in sva takrat naštimala dojenčka...ker pa imam PCO se mi niti ne sanja kdaj.

Nasapot_ nosečniški znaki...tako, kot sem pisala že ves čas ...kot vsak mesec, sam da tokrat očitno ne le namišljeni.
Neki mi je bilo slabo in sem se zbujala ponoči, pa prsa me ful bolijo in bradavice imam ogromne. Pa utrujena sem...ampak vse to sem pripisovala norišnici v službi in pripravam na poroko.

Drugače pa me skrbi, ker naj bi šla oktobra na operacijo pregrade in kljub temu upam, da se bo vse dobro končalo.

Punce, še 1x hvala za vaše navdušenje in upam, da je to vsem vam novo upanje...se javljam.
lpb

Brina

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 535
5.9.2006 21:07:36   
ALJA75
Najprej vsem skupaj en lep pozdrav in hvala nasapot za povabilo v klub klomifenk. Mi je vsaj malo lažje, ko vidim, da nisem sama.
Tudi jaz sem zaradi PCO na klomifenu zdaj že 4. cikel po tri tabletke na dan. Če tokrat ne uspe mi je gin. obljubil laparoskopijo.

Večjih sprememb ob jemanju klomifena, razen vročinskih valov, ne opažam.
Ja, nič. Zdaj pa veselo UPAJMO skupaj.

(odgovor članu brina)
Neposredna povezava do sporočila: 536
5.9.2006 21:13:31   
pot
Nas veseli, da si se nam pridružila, da bomo navijale skupaj, si sporočale kaj se dogaja z našimi telesi ob jemanju K in se veselile tvoje nosečnosti. Čestitke za tvojo odločitev, da si se nam pridružila!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 537
5.9.2006 22:36:55   
ANDREJA*
helov punce!!
jaz pa nimam nobene pametne novice, razen tega, da še ginekologinja ne ve zakaj me tako zelo boli med menstruacijo.......vsaj izvenmaternična nosečnost ni! mogoče pa bom kaj bolj vsesela naslednji mesec...
buča čestitke za user posted image ..........a tako gre pri tebi škatlico pogledašuser posted image pa je!?Mogoče smo pa mal premalo gledale škatlce klomifena...ej punce..........

lp

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 538
5.9.2006 22:39:32   
saša80
IZVIRNO SPOROČILO: nasapot

saša80, bo vredu?

ja ja..se že bolše vidi, ta seznam... super si nasapot...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa kr lepo po vrsti punce, da se  user posted image user posted image kar vrstijo ena za drugo... držim pesti, da se moje besede uresničijo

lp saša

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 539
5.9.2006 22:42:12   
saša80
user posted image user posted image user posted image user posted image ALJA 75  POZDRAVLJENA user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image    DOBRODOŠLA V NAŠEM KLUBU user posted image user posted image user posted image user posted image

LP SAŠA

< Sporočilo je popravil saša80 -- 5.9.2006 22:47:22 >

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 540
6.9.2006 7:58:03   
ALJA75
Hvala za dobrodošlice....res ste fajn punce.
Tudi jaz držim pesti, da se uresnicijo besede saše80.

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 541
6.9.2006 8:26:52   
tajči84_
Dobrodošla...nova članica....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 542
6.9.2006 10:37:04   
mozart
Nasapot, jaz bi bila pa zelo zadovoljna z vrstnim redom zanositve. Sem egoistična, a neuser posted image ?               V teh dneh pričakujem menstruacija, in jo kar težko čakamuser posted image , ker se potem prijavim na LAP. Potem pa upam, da se me tam gori končno usmilijouser posted image user posted image in mi po hitri pošti pošljejo malouser posted image . Lahko tudi dveuser posted image user posted image .                                               

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 543
6.9.2006 10:40:06   
mozart
Saša80, vsak dan preverim, ne vsak danuser posted image , vsakih 5 minut, če je že kaj novega. Kako kaže zuser posted image user posted image ?

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 544
6.9.2006 10:55:05   
saša80
mozart! še nič novega...do naslednejga tedna papacam dabroston, potem bom pa vidla, če se bo prikazala packa user posted image user posted image ..rezultat pa itak sporočim kakor hitro bo kaj sprememb... al negativne ali pozitivne, vse boste izvedele...trenutno pa še nič user posted image znakov, mogoče me kaj preseneti.. bomo videli...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp sašauser posted image user posted image

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 545
6.9.2006 11:01:55   
pot
mozart tudi jaz čakam na njene dobre novice (saša 80 ali že odštevaš dni?). Verjamem, da bi si vse želele, da se ta vrstni red uresniči kar v tem našem ciklu, to bi bilo enkratno. Vsak dan poplava nosečk. Če se vsak dan vsaj ena javi z dobro novico, smo vse v dobrem mesecu noseče. user posted image To bi bilo pa res super!!! user posted image Pol bi jaz imela zelo prijetno delo, vsak dan popravljat in polnit gornji seznam.

Drugače pa mene vedno bolj šraufa spodaj, sploh pri levem jajčniku in bo vsak čas enkrat pridrvela user posted image . Jutri zagotovo. Še dobro, da imam zdaj zalogo protibolečinskih tablet, samo upam, da bodo tokrat prijele, drugače bom spet mogla v lekarno po močnejše. Jim bo počasi že zmanjkalo tablet brez recepta. user posted image user posted image user posted image

No, zdaj pa še seznam popravim, da našo novo članico uvrstim na seznam, potem pa morem it počasi.

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 546
6.9.2006 11:06:03   
pot
Zanosile s pomočjo Klomifena:

0. cikel:
1. brina user posted image (se je prestrašila K in raje prej zanosila )
2. buča user posted image (samo škatlico Klomifena je pogledala in že zanosila )

1. cikel:
1. Lana 22 user posted image
2. NMJ user posted image
3. zaenkrat Anonimna user posted image

2. cikel:
1. janja user posted image

3. cikel:
1. janja 27 user posted image
2. *AnaL* user posted image
3. TANTRA user posted image
4. Anonimna user posted image
5. konina (po prenehanju jemanja K) user posted image
6. Anonimna 2 user posted image

Naslednje smo na vrsti:
1. njoka
2. mozart 
3. ALJA75
4. UnderEja
5. saša80
6. Tia-na
7. janja
8. tajči84_
9. Goldy
10. nenna
11. ona78
12. TANTRA
13. Ninika1
14. Blaboma
15. MIŠEK1
16. tastara
17. Špelček
18. ANDREJA *
19. ily
20. casandra
21. martita
22. soni 
23. jasny
24. Crnitulipan
25. sonce 78
26. Smrekica
27. Katjusa3
28. Barbado
29. Bety
30. kwa
31. curkica
32. pupica25
33. konina
34. Anonimna 2
35. barby113
36. nasapot
Tiste, ki ste napisane z Bold črkami, pa se še kaj javite, da nas malo pozdravite... user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 547
6.9.2006 11:09:22   
pot
ANDREJA* včeraj sem prebrala nekje, da je lahko bolj boleča M ravno zaradi progesterona, se pravi zaradi hormona, ki ga naša maternica ni bila vajena do zdaj v takšni količini. Se pravi, je glavni krivec za bolečine med M Klomifen. Saj najbrž nebi imela nobena nič proti, ko bi vsaj prej deloval, da nam nebi bilo treba trpeti med M takih bolečin.  user posted image Kje so naše user posted imageuser posted image

(odgovor članu ANDREJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 548
6.9.2006 11:15:33   
pot
Za vse ostale, če še ne veste; MIŠEK1 se seli v Dubaj! user posted image user posted image user posted image Želim ti čimprej eno ˝zgrešeno˝polno jajčece, ki se lahko po pomoti celo spremeni v user posted image . Navijamo zate. user posted image Poročaj kako bo šlo s postopki tam.

Jaz sem se odločila, da nobene članice več ne izpustimo, ker smo vse tako ali drugače povezane s Klomifenom, pa čeprav samo na receptu, ker smo postale prijateljice bi bilo dobro, da se nam še naprej javljate vse, tudi, tiste, ki vam ni uspelo s K, da vemo, kaj se dogaja z vami še naprej. Konec koncev tudi nas lahko čakajo isti postopki.

MIŠEK1, tebe sem hotela pa samo še to vprašati: na kakšni preiskavi so ti ugotovili, da je jajčece prazno? Če imaš sploh če čas odgovvarjat v tej predpotovalni avforiji. user posted image Lepo potovanje in čim manj izgubljene prtljage, če gresta z letalom. Uživaj.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 549
6.9.2006 16:24:46   
brina
Ojla punce!

Nasapot - mi je zelo všeč tista misel, da vsak dan ena...pa bo hitr okoluser posted image

Da poročam... Bila na pregledu danes. Sem res srečka user posted image , nekje 5 teden pravi G. Sicer pa  počivanje nadaljne dva meseca, zaradi pregrade in cist, ki so zelo blizu mesta, ki si ga je izbral naš user posted image . Ampak seveda upam na najboljše!
Tko, da še ne vem kako bom vse to izpeljala v službi...ampak bo že.

Bodite pridne in se javljam.

Poljubčke vsem klomifenkam!

lpb

Brina

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?