teta beta
|
hej! Zopet se javljam po dolgem času. Končno sva zrihtala najin domek, prebarvala stene in obudila računalnik nazaj k življenju. Oba sva že komaj čakala, da bo konec in da vrnemo stanovanje v prejšnje stanje, sicer je še ful pospravljanja, ampak to delam prav z veseljem. Tudi Daša se je v tem času najedla kar nekaj prahu, gipsa, peska ipd. Usrana je bila kr naprej, ampak kaj češ. Kaj je novega pri nas: - prejšnji teden sva imeli RA, Daša je velika 72 cm in težka 7.950 g, glavica 45 cm, test je bil opravljen z odliko . No, resno, šlo je za prijemanje kock, dati eno kocko v škatlo, drugo v drugi roki, nato ji je ponudila še tretjo kocko in glej ga zlomka, Daša je dala kocko iz leve roke v škatlo v desni roki in nato z levo vzela še tretjo kocko. Ok, tu vmes je prvo kocko vrgla sproti iz škatlice, ampak that's not the point. To je bila ena bolj zanimivih stvari, ostalo pa standard - vstajanje, plazenje, stanje, refleksi. Ful jo je pohvalila (priznam, da sem bila nemalo ponosna na svojo princesko), je rekla, da ne ve, če bi jo sploh še naročila enkrat, ker bo prej kot v enem mesecu shodila, ampak pol nas je vseeno. Aja, saj vem, da smo debato o čeveljcih že zaključili, ampak naj povem, da mi je svetovala ortopedske čevlje - visoke, s trdim opetnikom. Očitno ima pač res vsak svoje mnenje. - Daša ful hodi ob Tomyju ali ob vozičku in to tudi zelo lepo, ampak danes pa se mi je zdelo, da je desno nogico oz. stopalo obračala na ven in da dostikrat sploh ni pokrčila noge, kot da se ji ne bi dalo. A je še katera opazila kaj takega pri svojem otroku? Je bila pa danes cel dan v copatkih, ji bom dala jutri gor čevlje, če bo boljše. - govori vse sorte, ata, ati, ato, mama, amam... ata in mama mislim da še ni specifično, čeprav že bolj razločuje, am am je jesti, papa je pa pa, brrrrr je avto oz. se peljemo, avto je tudi ato, aka se mi zdi da je ura (tika taka)... skratka, ni nam dolgčas - midva sva se nekam navdušila za ribičijo, zdajle smo šli že ene trikrat lovit ribe. No, zaenkrat smo ujeli eno samo zelenko, ampak je ful zanimivo. - iščemo prostor, kjer bi praznovali rojstni dan. Jaz sem se zaenkrat najbolj zagrela za hotel štorman, ampak so meniji od 1.950 do 2.800 SIT . Pa 17 odraslih ljudi + pijača... Ajme.... Moram še malo okrog poklicat. Sem se pa že odločila, kaj bom kupila nečakinji, in sicer Chiccov kasetofon z mikrofonom, zraven pa še eno prazno kaseto in eno s pravljico. Upam, da ji bo všeč. - imamo že pet zob, pregled pri zobozdravniku pa konec meseca To je menda vse. Še nekaj odgovorov, kar se spomnim: Ameli, mislim, da je še prekmalu za psička, sploh če ne bo imel nihče veliko časa zanj. Naša sicer še vedno ful obrajta pse, pa ga imamo na obeh koncih, ampak to še ni razlog. Nečakinja bo zdaj za 2. RD dobila muco, ampak z mačkami je drugače, praktično skrbijo same zase. Nika, za Podčetrtek niti ne poznam najboljše, imaš pa v Šmarju pri Jelšah slaščičarno pri Štormanu, če ti ni predaleč. Imajo zelo dobre torte. Pia, moj vrat je v redu, hvala. Dobim pa zdaj Daihatsu Applause . Za nekaj časa bo že, potem bomo pa videli. A imaš sedež za spredaj ali zadaj za kolo? Mi ga bomo tudi nabavili, pa me zanima.