|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
1.9.2006 7:29:57   
tajči84_
Hvala punce zlate ste user posted image user posted image user posted image ...
Ja tudi mene je snoč ko sva user posted image  ful bolelo...sva pa bolj nežno pa je šlo...user posted image
No danes ni več nobenih bolečin...Zdaj moram se počasi pripravit in moram na zavod...spet neki razgovor...ne vem kaj hočejo ker itak od njih ne prejemam nič...samo non stop neki težijo...Na zavodu sem naročena komaj ob 10.30 ker pa mi je ginekolog rekel da naj bi prišla na uz nekje med 11 in 12.30 bom šla na zavod za 8.30....

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 476
2.9.2006 14:02:41   
tajči84_
Halo punce pa kje ste...pa kaj zdaj bom samo jaz še pisala tukaj??? user posted image

No včeraj sem bila na uz pri ginekologu ... oba folikla sta počila...tko da zdaj pridno delava na user posted image ... od jutri naprej pa do nekje 12. ali 13.9. me čaka dolgo čakanje....user posted image user posted image user posted image  upam da mi bo hitro minil čas.....

Kako kaj z vami????

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 477
2.9.2006 16:01:39   
ANDREJA*
joj tajči živijo vidva kar pridno delajtauser posted image user posted image , mi bomo pa pestke držaliuser posted image user posted image za user posted image .......
jest sem v službi pa ne morem na dolgo lep vikend ti želim!!

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 478
2.9.2006 16:03:50   
ANDREJA*
a ja mal sem žalostna, ker zgleda prihajauser posted image .......zdej pa tako vem, da me čakajo preiskave.....ali pa čisto pozabim na vse skupaj.kakor rečete....upanje umre zadnje, zato ne mislim obupat....lp

(odgovor članu ANDREJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 479
2.9.2006 17:31:19   
pot
Punce, lep, topel in sončen pozdrav.

Le delajte user posted image user posted image user posted image user posted image
Pesti držim in čakam, da čimprej vse javite user posted image , da lahko podaljšam seznam nosečk.

saša80 teh 8 dni se mi vleče v neskončnost, daj nam že kaj zaupaj.

Zaenkrat Anonimna nosečka ali že imaš kakšne lepe novice, ki lahko postanejo uradne?

Kaj pa ostale Anonimne, boste že kaj kmalu razkrile svojo identiteto?

brina, je že prišla user posted image ? Upam, da danes uživata vajin posebni dan, ter veliko sreče na vajini skupni poti.

Midva še čakava. So me pa zato napadli mozoljčki. user posted image Vsa sem rdeča, kot bi me kaj popikalo. A ima še katera s tem težave? Ali zdaj kaj bolj med K? Najbrž se M najavlja, pa že ˝malo˝ hormončki divjajo po moji koži. Sem pa sedaj tudi uradno fosilka - borka za otroške sanje. user posted image
No javljajte kako ste, kaj se vam dogaja, tudi kakšne nove se lahko javite, da podaljšamo seznam bork. user posted image

(odgovor članu ANDREJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 480
2.9.2006 21:04:59   
konina
Dober večer dekleta! Glede na to, da sem samo jaz prisotna na forumu, upam, da čas izkoriščate nadvse prijetno! user posted image  Danes je pa bil prav lep dan, kajne! Tak, ki ti da veliko upanja. Vsaj name sonce tako vpliva. user posted image

No, ja. Meni se mesec čakanja zdi takooo dolg, da že razmišljam še o drugih možnostih. Sedaj sem se pozanimala še o dr. Rešu, ki ga vse tako hvalite. Počakala bom na pregled v LJ, potem bomo pa videli kako naprej. Sedaj smo ravno tam nekje pri O in moramo veselo .... na delo.

Za vse, ki čakate oz. ne čakate user posted image  pa držim pesti, da te groze user posted image  ne bi bilo k vam. In da bi vse kmalu ugledale user posted image user posted image .

Lep večer, Nina

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 481
2.9.2006 21:08:58   
konina
No, sedaj sem se pa še razkrila. Anonimna sem bila ravno zaradi tega, ker sem se prijavila na ringaraja s polnim imenom, pa mi to ne paše. Vse ste bile tako pametne, da ste si nadele vzdevke, jaz pa nisem vedela, da se bo moje ime povsod pojavljalo. No, ja. Ampak med prijatelji me ne rabi biti strah zaradi kakšne zlorabe. In med vami se počutim kot med prijateljicami.

Tako, sedaj nisem več anonimna Nina.

Lp, Nina

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 482
2.9.2006 21:23:47   
pot
Nina, pa piši RR-u, da ti spremenijo nik ali pa tega odjavi, pa novega prijavi. Pa bodi: Ninak NinaK Knina ninak knina ninka ninKa ali pa kaj čisto drugega... Sicer je pa že v Anonimna tvoje ime notri.
Potem se pa zopet javi, da bomo vedle katera si, če se odločiš za kaj takega. Sicer si pa res med prijateljicami. user posted image Zaenkrat nisi napisala še nič takega, da bi te moglo bit česa sram, če te slučajno kdo od znancev ali prijateljev opazi.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 483
2.9.2006 22:02:16   
konina
Pa, saj me ni sram, samo malo nelagodno mi je, ko je moje ime napisano in vidno celemo svetu. Kar pa se me pogovarjamo tukaj pa ni nič za skrivat. Sama sem se navadila, da odprto in brez sramu govorim o tem, ker je tako lažje. Prevečkrat sem bila v situaciji, ko so me spraševali, če nočemo več imeti otrok. Pa sem se nekaj časa zgovarjala, vendar sem ugotovila, da je nabolje da si odkrit in tako marsikomu, ki je netakten zavežeš jezik.user posted image

Kar se tiče zamenjave imena pa že delam na tem. Vendar se bom javila tako, da bom še vedno razpoznavna.

Hvala, nasapot za prijazne besede.

Lp, Nina

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 484
2.9.2006 22:06:08   
saša80
nina js sem prav vesela, da nisi več anonimna..ne vem nekam bolj domače se mi zdi... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nasapot- rezultat povem nekje 5 avgusta nič prej...ampak js nimam nobenega user posted image znaka, tako da ne vem, če bo user posted image user posted image , držim pa sama sebi pesti, da je mogoče pa le uspelo tokrat....bomo videli...

pa ne pozabite, da še vedno držim pesti za vse nas klomifenkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp saša

< Sporočilo je popravil saša80 -- 2.9.2006 22:10:49 >

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 485
3.9.2006 0:01:19   
pot
Oprosti, saša80, nisem mislila tako hudo, kot je bilo mogoče razumeti. Saj vem, da ne moreš prej nič reči. Samo, tako bi bila vesela zate, da že ne morem več čakati. Že dolgo je tega, odkar se je katera nosečka javila. Saj razumeš, ne? Tako dolgo jemo K, pa kar nekako ni novih nosečk. user posted image
A je katera noseča pa noče povedat? Saj jih je veliko kar utihnilo. Ali pa so še vedno na dopustu.

Jaz morem počakati do naslednjega konca tedna na user posted image . Do takrat enkrat bi mogla prit.

Nina K., ko se javiš z novim vzdevkom, pa spremenim tvoje ime na seznamu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 486
3.9.2006 9:45:15   
saša80
nasapot-  nene, pa nisi napisala tako hudo....mogoče sem jaz tako napisala, pa se čisto drugače sliši kot je blo mišljeno...hotla sem ti povedat, da pač  še ne vem  če sem user posted image in če bo bo, če ne pač ne..in me drugo leto čaka ivf ali pa če bom sama hotela še ena ali dve inseminaciji...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp saša

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 487
3.9.2006 11:16:28   
tajči84_
No punce...ste se le malo javileuser posted image ...pogrešam pa še druge punce....kaj ste še na dopustihuser posted image ???
No moji dnevi o so mimo...zdaj me čaka samo še dolgo čakanje nekje od 12.9 naprej pa naj bi user posted image  dobila pa upam da je ne bo....do naslednje sobote moram jemati še prometrium...upam da bo ta mesec kaj....se še javim....

Saša80 zate pa držim user posted image , da nam boš sporočila user posted image ....

Lep dan še naprej...

< Sporočilo je popravil tajči84_ -- 3.9.2006 11:22:37 >

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 488
3.9.2006 12:58:06   
ANDREJA*
kaj ni nobene.kaj pa jaz??

no, user posted image je prišla...mene pa tooooooolk boli na levi strani.......jutri bom mogla pod nujno k gin.!a ma tudi kera take grozne bolečine med user posted image     po klomifenu!?sama več ne vem kaj naj naredim!??
lp

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 489
3.9.2006 15:44:56   
pot
A da je od K tako hudo boleča? Jaz sem pa mislila, da je to od HSG-ja. Možno je oboje. Ker jaz imam od HSGja naprej tako boleče M. 

(odgovor članu ANDREJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 490
3.9.2006 15:49:36   
pot
Članice kluba klomifenk:
1. njoka
2. mozart  (na pavzi, morda K še opravi svoje)
3. janja 27
4. NMJ  (zanosila user posted image user posted image )
5. UnderEja
6. saša80
7. Tia-na
8. janja
9. tajči84_
10. Goldy
11. nenna
12. *AnaL * (zanosila)
13. Lana 22 (zanosila)
14. ona78
15. TANTRA
16. Ninika1
17. Blaboma
18. MIŠEK1 (zdravljenje žal neuspešno) 
19. tastara
20. Špelček (zdravljenje žal neuspešno)
21. ANDREJA * (čaka na rezultate K)
22. ily
23. casandra
24. martita
25. soni 
26. jasny
27. Crnitulipan
28. sonce 78
29. Smrekica
30. Katjusa3
31. Barbado
32. Bety  (čakamo na rezultate po klomifenu)
33. kwa
34. curkica
35. brina  (se je ta vikend poročila)user posted image
36. pupica25 (še neuradna članica)
37. Anonimna Nina (2 leti na Klomifenu)
38. Anonimna 2
39. barby113
40. buča (ko izveš koliko K pa poročaj, da še tebe dam na seznam)
41. nasapot

Način jemanja klomifena (koliko tabletk na dan in od - do katerega dne ciklusa):  
2 tabletki od. 2.-9. dne
1. saša80

1/2 tabletke od 3.-7. dne
1. mozart
2. nenna 
3. Lana 22
4. martita 
5. soni
6. MIŠEK1 

2 tabletke od 3.-7. dne
1. ona78
2. Tia-na
3. MIŠEK1

1 tabletka od 3.-8. dne
1. tajči84_
2. sonce 78

1/2 tabletke od 5.-9. dne
1. buča

1 tabletka od 5.-9. dne

1. Crnitulipan
2. Bety
3. Anonimna Nina (1. terapija, 1. leto)

2 tabletke od 5.-9. dne
1. NMJ
2. Goldy  (1.terapija)
3. Ninika1
4. Blaboma
5. Špelček 
6. casandra
7. TANTRA
8. ANDREJA*
9. Anonimna
10. njoka
11. jasny
12. Katjusa3
13. Smrekica
14. Barbado
15. brina
16. Anonimna Nina (2. terapija, 2. leto)

3 tabletke od 5.-9.dne
1. Goldy (2. agresivnejša terapija)

1 tabletka od 5.-10. dne
1. nasapot

1 tabletka od 6.-10. dne
1. ily

Lastnice PCO:
1. saša80
2. nasapot
3. janja
4. jasny
5. ily
6. Špelček
7. Barbado
8. curkica
9. brina
10. soni
11. sonce78
12. Anonimna 2

Zanosile s pomočjo Klomifena:

1. cikel:
1. Lana 22 user posted image
2. NMJ user posted image
3. zaenkrat Anonimna user posted image

2. cikel:
1. janja user posted image

3. cikel:
1. janja 27 user posted image
2. *AnaL* user posted image
3. TANTRA user posted image
4. Anonimna user posted image
5. Anonimna Nina (po prenehanju jemanja K)user posted image
6. Anonimna 2 user posted image

< Sporočilo je popravil nasapot -- 3.9.2006 16:02:52 >

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 491
4.9.2006 9:30:44   
njoka
TAJČI84 držim pesti zate!!!!! Seveda, tudi za ostale sotrpinke....  user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 492
4.9.2006 9:35:28   
tajči84_
najlepša hvala njoka jaz pa navijam zate...user posted image
Res ne vidim ure da nastopi datum user posted image  in da vidim ali je kaj primlo ali ne...v kolikor ni pa takoj do ginekologa v postojno....

Kako pa ti kaj napreduješ njoka???

(odgovor članu njoka)
Neposredna povezava do sporočila: 493
4.9.2006 9:40:22   
njoka
sem ti poslala na privat, upam, da si dobila

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 494
4.9.2006 9:53:39   
pot
njoka, a zdaj boš pa na privat pošiljala kako ti gre? me se bomo pa spraševale? user posted image  user posted image
daj kaj povej kako ti gre? Pa ne da si ti tudi noseča ali pa celo tista nosečka, ki pravi, da je noseča pa noče povedat? user posted image

(odgovor članu njoka)
Neposredna povezava do sporočila: 495
4.9.2006 9:57:39   
njoka
Nasapot, nažalost nisem nosečka, sploh se mi dogaja vse ravno nasprotno....
Z tajči84 sva iz istega kraja in govoriva o konkretnih imenih ginekologov in sploh o mojem ginekologu, ki je sploh čuden v mojih očeh, ne zdi se mi pa prav, da ga tukaj javno kar z imenom in priimkom blatim.... tajči84 pa to zadevo pozna

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 496
4.9.2006 10:01:35   
pot
Oprosti moji radovednosti. Škodauser posted image , da nimaš lepših novic. A si ti s K že končala? Kako se ti kaj obnese? Ali imaš kaj bolj boleče M?

(odgovor članu njoka)
Neposredna povezava do sporočila: 497
4.9.2006 10:13:22   
njoka
Jaz sem sredi maja spila zadnjo tabletko klomifena in od takrat nimam menstruacije in tudi noseča nisem.... ginekolog pravi naj počakam še 14 dni, če menstruacije ne bo naj pridem do njega, da bo naredil UZ. Spet mi druge punce vse pravijo, da to ni normalno, čeprav sem tudi prej imela menstruacijo na vsakih  60 - 100 dni, sedaj pa zamuja že čez 100 dni.....
Me špika v trebuhu non stop in čutim, kot da bo zdaj, zdaj menstruacija, to pa traja že 9 dni... in menstruacije ni od nikoder....
zato sem se zdaj odločila, da bom šla samoplačniško k ginekologu h kateremu hodi tajči84

kako kaj s tabo?

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 498
4.9.2006 10:25:18   
pot
Imaš ti slučajno PCO, da imaš tako neredne M, pa očitno tudi prešibke O, ki bi sprožile M? Po več kot 90ih dneh, bi moral G ukrepati.
tajči84_ ima res super G, tako, da svojega le zamenjaj. Res, se boš malo dlje vozila ampak tajči84_ pravi, da se splača.

Pri meni nič novega, čakam M, ker očitno kaj drugega ne bo. Imam še dva cikla s K, vmes pa še kontrola pri G, kjer se bomo zmenili kako naprej po 1 letu neuspeha. Do pregleda bova tudi že vedela za rezultate spermiograma.

Držim pesti, da ti pa mogoče nosečnost nagaja ali pa da bo nosečnost čimprej na vrsti. user posted image

(odgovor članu njoka)
Neposredna povezava do sporočila: 499
4.9.2006 10:32:55   
njoka
Hodim na redne preglede in ginekolog pravi, da je maternica lepa čista in jajčniki pravilne oblike. (2 različna ginekologa sta mi tako rekla)....

Kako pa ugotovijo PCO kar z UZ?

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?