|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
26.8.2006 11:42:45   
ANA_P
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lana 22)
Neposredna povezava do sporočila: 426
26.8.2006 16:02:07   
saša80
punce kje ste danes, nobene ni nikjer.. .. js sem kr doma...čakam, da bo ura 18:00, da si dam stop inekcijo...komaj čakam ponedeljek....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan še naprej in javite se kaj z lepimi novičkami...

sašauser posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 427
26.8.2006 16:05:47   
buča
user posted image evo mene.Tukole sm prihitela v klub klomifenk.Pa sem tukaj.Z ogromno vprašanj...npr.men je rekla,da naj začnem jest K 5-9 dan.ja okej,sam mi ni povedala,a naj vzamem 1/2,al 1 al 2????user posted image Sedaj delava na otročku več kot 18 mesecev,s tem,da skoraj vedno čutim svoje ovulacije(včasih me tko špika,da se še usesti ne morem,sluzi imam tud ful,joje so napete,vročino mam),ampak ne rata,pa ne rata.V prvo je ratal prvič(bil je ss),v drugo tretjič(Pika,3 leta),partnerja mam istega,kaj potem počneva narobe?Mi je rekla G,da mo bo kr klomifen dala,da nič ne škoduje....seksava od 9-19 dan ene 5 krat,že več kot 18 mesecev,pa nič....aj to premau....pravi g,da vsak drug dan je čez glavo.....
bojim se jest Klomifen,ker vem,da imam svoje O,dost močne...v navodilih sem brala,da jih lahko je tud moški(kva pa čeb jest kr mojmu podturila v tenstan krompiruser posted image ....šalo na stran)....ne vem...pa res piše,da ko ješ k,naj ne bi seksal....user posted image
zdejle čakam m,danes je 26 dan ciklusa,v četrtek sem bla pr g,pa mi ni nič na uz rekla,da bom dobla m,sam če jo moram kmalu dobit....mi je blo vse jasno...kristalno....
kva nej zdej?a naj jih jem samo 1/2?
pa lp vsem klomifenkamuser posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 428
26.8.2006 16:35:34   
Anonimen
buča ti kar papcaj K, tako kot tije rekla, če ti ni nič rekla, pa začni z manjšo dozo 1, pa jo lahk drug mesec ali tretji, če ne bo nnič povečaš. Drgač pa se tudi že z pol tabletke pokaže uspeh (2-4 folikle, lahk tudi tolk jjačec). Naj ti povem svojo zgodbo. Tudi jaz sem čutila ovulacija, tako kot ti opisuješ, pa so mi zdaj ugotovili, da moja jačeca niso zrela, za oploditev. Sigurno nimaš teg aproblema, ker že imaš otroka in si večkrat zanosila, sam lahko se vsaki ženski zgodi, ad iam pač kak mesec slab jajček in zato se ne more oplodit. S klomifenom boš pridobila več jajčec in tako bo večja izbira za ta najboljšga in najbolj zdravga. Č eni v tebi problem, pa lahko tudi pri moških niha število spermijev in  njihova aktivnost. Jaz ti predlagam da ješ K in lepo dalje tako pridno seksata. Samo ne sekiraj se, če si že zanosila, boš pa tudi še zdaj. samo vztrajna bodita

(odgovor članu buča)
  Neposredna povezava do sporočila: 429
26.8.2006 16:54:52   
buča
aja,no tega pa nisem vedla....no,pa bomo jedli,pa bomo vidli,bom pa sporočila kako in kaj...ta mesec jih ne bom jedla,ker grem brez mojega na morje ravno v času ovulacije,torej nima smisla....pa drug mesec..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 430
26.8.2006 18:27:57   
saša80
buča! klomifen se je 2 tabletki od 5-9 dne..če pa imaš kakšno drugačno terapijo pa drugače..jaz jem od 2-9 dne, ker pač mi je tista doza premalo od 5-9. ko pa papcaš klomifen pa morata bit z dragim aktivna, saj nikol ne veš kdaj bo ovulacija, zato bodita čimbolj aktivna, in želim ti čimprej user posted image user posted image , če ti je ratalo nardit eno user posted image , boš še drugouser posted image , tretjouser posted image , četro user posted image ,.. tako, da kr lepo user posted image .  mi vsi v našem klubu pa ti bomo stiskali pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image           user posted image user posted image      user posted image user posted image        

lp saša  user posted image user posted image

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 431
26.8.2006 21:20:03   
Anonimen
Lep večeren pozdrav! Jaz sem zopet začela s K in razpoloženje je zopet nihajoče. No, vsaj ostalih težav tokrat nimam. Sedaj moramo zopet veselo na delo in včasih mi je tudi že ........ zoprno vsak drugi dan. Najraje bi si vzela dopust in se samo stiskala. Ne vem če so v ostalih vezah partnerji tolikokrat ....... v 4 letih kot midva. Poloeg vseh težav, ki nama jih je prinesla ta nenosečnost, se sedaj ukvarjam še s tem, če je z mano kaj narobe, ko si ne želim več toliko ........ kot prej. Najhuje pa je, ker brez tega tudi user posted image  ne bo. Oh, joj. Saj sem morda smešna, ampak ta mesec se mi motajo vse sorte stvari po glavi. Tudi ta, da bi za nekaj časa prekinila z vsemi terapijami in načrtovanjem in se malo odpočila. Ampak kaj, ko srce ne da.

Lp, Nina

(odgovor članu saša80)
  Neposredna povezava do sporočila: 432
27.8.2006 9:29:04   
lana38
Pozdravljene!
Jaz vas včasih samo berem, ker me zanima, kako ste. Midva user posted image  vsak drugi dan ali pa celo vsak dan, ne samo v času O. Pa sve se privč in drugič trudila več kot eno leto za user posted image . Poleg tega se je drugič user posted image  končalo, je user posted image  imel Downov sindrom in sem bila na UPN. Zdaj se torej že v tretje trudiva narediti svojega user posted image , pa je že minilo 5 mesecev. Izgleda, da pač nekateri moramo dlje časa user posted image , preden kaj iz tega nastane. Aninimna Nina, prepusti se in uživaj v svojem user posted image , ljubezni in user posted image . Vsem nam je hudo, ko ne rata, pa kaj čemo. Midva sva se s tem pač spirjaznila in sploh ne gledava, da bi  user posted image  samo, ko je čas O. Kaj pa če bi jo potem ravno zamudila?user posted image  Vsak drugi dan, pa jo ziher ujameš. Če se kaj prime, je pa že spet druga zgodba. Tudi to ima verjetno neko svojo čarovnijouser posted image . Merim si redno BT, tako da vem, kdaj je O bila in če je sploh bila. Redno user posted image , z obema je vse OK, pa vseeno vedno traja več kot eno leto, preden nastane user posted image . Tako da ne obupajte. Vse polno nas je takih, ki se moramo dolgo truditi.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 433
27.8.2006 10:10:00   
tajči84_
Evo tudi mene z dopusta....Kako ste kaj???
Saša80....držim pesti za ponedeljek....javi se kaj...
Midva sva vsak dan pridno user posted image user posted image user posted image  še danes morava jutri pa na kontrolo k ginekologu....komaj čakam....

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 434
27.8.2006 11:33:45   
saša80
IZVIRNO SPOROČILO: tajči84_

Evo tudi mene z dopusta....Kako ste kaj???
Saša80....držim pesti za ponedeljek....javi se kaj...
Midva sva vsak dan pridno user posted image user posted image user posted image  še danes morava jutri pa na kontrolo k ginekologu....komaj čakam....

hvala ti  tajči!!user posted image user posted image user posted image

tut js zate držim pesti, da bo končno user posted image user posted image .

lp sašauser posted image

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 435
27.8.2006 16:21:32   
tajči84_
saša80...hvala tudi tebi....

No jaz komaj čakam jutri...ob 16.00 moram biti pri ginekologu in upam da mi bo povedal kaj lepega....user posted image ko pridem domov pa vam sporočim kar mi bo povedal....
Ti saša80 pa ne pozabi poročat...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 436
27.8.2006 16:51:09   
saša80
ojla punčke moje zlateuser posted image

kako ste preživele današnji dan? js sem ga prespala, nekam  čudna sem danes, mogoče zaradi jutrišnje inseminacije, ne vem ..user posted image

ja jutri imam v mb...

ne bom pozabila poročat, pa ja veste, da vam puncam klomifenkam hitro sporočim novice, še posebej, če so dobre... in sem vesela, če kateri uspe zagledat user posted image user posted image ..mi  kar napolni baterije za naprej, ko že skoraj izgubim upanje...

tajči tut js držim zate jutri ob 16 pesti, da bo vse kakor more bit user posted image user posted image user posted image

lp sašauser posted image

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 437
27.8.2006 17:04:09   
ANDREJA*
user posted image Sašazate.......držim pesti!!

Druge pa lepo pozdravljam!

Tejči ful me firbec matra kake lepe novice boš poročala.upam, da lepe!

LP

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 438
27.8.2006 17:25:35   
saša80
IZVIRNO SPOROČILO: ANDREJA*

user posted image Sašazate.......držim pesti!!

Druge pa lepo pozdravljam!

Tejči ful me firbec matra kake lepe novice boš poročala.upam, da lepe!

LP

hvala andreja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jutri pa poročam, ko pridem iz mb...

lp saša

(odgovor članu ANDREJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 439
27.8.2006 17:43:38   
brina
Ojla,
sam da se na kratko javim.

SAŠA in TAJČI- stiskam pesti za jutri. Joj kok je fajn, ko je toliko upanja na tem forumu, da se mora pa tudi kaj lepega rodit iz tega! Poročajta.

Pri nas nič novega kar se tiče user posted image , razen da finiširamo s pripravami na poroko. Morda bo pa poročna noč tista, ko okol nas zakroži štorklja. user posted image

Bodite lepo vse klomifenke in čimveč lepih novic.

lpb

Brina

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 440
27.8.2006 17:52:34   
saša80
oo brina  lep dogodek te čaka, po poroki pa tako in tako veš, da te čaka še ena sreča in to je user posted image user posted image user posted image user posted image , držim pesti

p.s pa hvala za želje in stiskanje pesti...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rada vas mam vse pa tut pesti stiskam full močno , da nam končno uspe

(odgovor članu brina)
Neposredna povezava do sporočila: 441
27.8.2006 21:43:48   
pot
Lep pozdrav vsem klomifenkam.

Danes sem neuradno že fosilka. user posted image Naslednji konec tedna pa že uradno.

saša80 in tajči84_ obvezno na raport jutri, da povesta kakšne detajle. user posted image

čestitke novi članici! user posted image user posted image user posted image   buča, če imaš možnost, da pokličeš svojo G, pa jo povprašaš koliko naj bi jih vzela na dan, potem probaj. Sicer pa je najboljše če res začneš z manjšo dozo in potem naslednji mesec probaš malo zvišat. Moje mnenje.

brina, kje se bosta pa poročila?

Nič se sekirat klomifenke, vse bomo enkrat mamice. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 442
27.8.2006 22:09:39   
pot
Članice kluba klomifenk:
1. njoka
2. mozart  (na pavzi, morda K še opravi svoje)
3. janja 27
4. NMJ
5. UnderEja
6. saša80
7. Tia-na
8. janja
9. tajči84_
10. Goldy
11. nenna
12. *AnaL *
13. Lana 22 (zanosila)
14. ona78
15. TANTRA
16. Ninika1
17. Blaboma
18. MIŠEK1 (zdravljenje žal neuspešno) 
19. tastara
20. Špelček (zdravljenje žal neuspešno)
21. ANDREJA * (čaka na rezultate K)
22. ily
23. casandra
24. martita
25. soni 
26. jasny
27. Crnitulipan
28. sonce 78
29. Smrekica
30. Katjusa3
31. Barbado
32. Bety  (čakamo na rezultate po klomifenu)
33. kwa
34. curkica
35. brina (bodoča gospa) user posted image Lahko, da ti zato zamuja.
36. pupica25 (še neuradna članica)
37. Anonimna Nina (2 leti na Klomifenu)
38. Anonimna 2
39. barby113
40. buča (ko izveš koliko K pa poročaj, da še tebe dam na seznam)
41. nasapot

Način jemanja klomifena (koliko tabletk na dan in od - do katerega dne ciklusa):  
2 tabletki od. 2.-9. dne
1. saša80

1/2 tabletke od 3.-7. dne
1. mozart
2. nenna 
3. Lana 22
4. martita 
5. soni
6. MIŠEK1 

2 tabletke od 3.-7. dne
1. ona78
2. Tia-na
3. MIŠEK1

1 tabletka od 3.-8.dne
1. tajči84_
2. sonce 78

1 tabletka od 5.-9.dne
1. Crnitulipan
2. Bety
3. Anonimna Nina (1. terapija, 1. leto)

2 tabletke od 5.-9. dne
1. NMJ
2. Goldy  (1.terapija)
3. Ninika1
4. Blaboma
5. Špelček 
6. casandra
7. TANTRA
8. ANDREJA*
9. Anonimna
10. njoka
11. jasny
12. Katjusa3
13. Smrekica
14. Barbado
15. brina
16. Anonimna Nina (2. terapija, 2. leto)

3 tabletke od 5.-9.dne
1. Goldy (2. agresivnejša terapija)

1 tabletka od 5.-10. dne
1. nasapot

1 tabletka od 6.-10. dne
1. ily

Lastnice PCO:
1. saša80
2. nasapot
3. janja
4. jasny
5. ily
6. Špelček
7. Barbado
8. curkica
9. brina
10. soni
11. sonce78
12. Anonimna 2

Zanosile s pomočjo Klomifena:

1. cikel:
1. Lana 22 user posted image
2. NMJ user posted image
3. zaenkrat Anonimna user posted image

2. cikel:
1. janja user posted image

3. cikel:
1. janja 27 user posted image
2. *AnaL* user posted image
3. TANTRA user posted image
4. Anonimna user posted image
5. Anonimna Nina (po prenehanju jemanja K)user posted image
6. Anonimna 2 user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 443
27.8.2006 22:13:53   
buča
ja,tenks,nasapot,bom kr s tamalo dozo začela,saj kaj pa loh izgubim?razen enga meseca?No sedaj grem spat,zjutraj mi ura že ob 4:40 zvoni..aja,še eno vprašanje...Midva z mojim ne morva drgač kot zvečer,od 22-23 mava uro...moj dela le ponoč,vsak dan,brez prestanka in frej ur...zjutraj,ko pride domov,je utrujen,popoldne,pa al mene ni,al je Pika budna....tko da....sam od 22-23 mava čas zase....saj to nima veze,ane?user posted image Mislim...kdaj....soseda mi prav..jaz sem vse 3 otroke zjutraj nardilauser posted image user posted image ....ufff,no nočko

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 444
27.8.2006 22:24:25   
pot
Vidva samo na dva dni. Plavalci naj bi vsaj 2-3 dni ostali živi v tvojem telesu. Jajčece in plavalci ne vedo kdaj je dan in kdaj noč. 
Tako zgodaj vstaneš! Potem si pa tako zgodna kot saša80. Ona se vsako jutro že ob 5ih javi.
Kapo dol punce, ker ste tako pridne. user posted image
Lahko noč. Pa ne pozabita prej še , poglej koliko je ura.

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 445
28.8.2006 6:30:14   
mozart
Saša80 danes bom držala pesti zate, da ti uspe in bomo lahko skupaj user posted image user posted image user posted image .

Srečno, vsaka nova user posted image  klomifenka je novo upanje za nas fosile.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 446
28.8.2006 14:27:31   
saša80
evo me punce prispela sem iz maribora. torej naredili so mi inseminacijo, sedaj pa pridno peste držat, čez nekje 8 dni pa vam sporočim rezultat....

držite pesti, da je v tretje uspelo....

p.s. pa hvala za vse lepe želje...

lp saša

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 447
28.8.2006 14:44:31   
ANDREJA*
uh saša  že zdej me fige bolijo...ker tako navijam zate kaj bo čez 8 dni??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lp

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 448
28.8.2006 15:08:39   
pot
saša80, teh 8 dni se bo pa vleklo v nedogled, tudi za nas!  Ampak, vseeno navijamo zate, da uspe user posted image .

(odgovor članu ANDREJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 449
28.8.2006 16:56:32   
saša80
hvala punce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?