|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.9.2006 10:33:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1326
   RE: Septemberke
2.9.2006 11:03:27   
x_srečka_x
NELLI ČESTITKE ZA MALO EVO user posted image user posted image user posted image

Vidim, da imate že vse user posted image  težke čez 3kg samo moja ima še vedno 2679 user posted image
Ja danes naj bi biv pa moj dan pa nič ne kaže na to, da bo že danes, saj sem tudi pričakovala da še ne bo ta vikend ampak naslednji teden.
Mogoče v ponedeljek, ko imam amnioskopijo pa bomo videli kakšna bo voda, če bo zrela bojo pa sprožili.
Držim pesti za vse, ki se boste že danes cartale s svojimi user posted image

LP user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
2.9.2006 11:11:45   
nikak
Se samo na hitro javim, ker sem že predolgo pokonci... Samo, da sporočim, da smo 5 tednov prezgodaj, pa vendar z veseljem dočakali našo user posted image  Marušo, ki se je rodila 22.08. Velika je 48 cm, porodna teža pa je bila 2625g.

Iskreno pa čestitam tudi vsem septembrkam, ki ste že rodile (nisem še vsega predelala, ste kar precej napisale v teh 10ih dneh, kar me ni bilo) user posted image  user posted image  user posted image  in zaželim srečno pot v Rim še našim zanamkam. user posted image  

LP

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
2.9.2006 11:16:06   
rose22
Nelli in Nikak cestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
x_srecka_x tebe smo pa ze res pogresale.Si nas prisla mal nazaj podrazit,pogledat ce smo se vse tle,pol bos pa spet odsla proti rimu.user posted image user posted image

Jaz sem se pa mal prehladila v teh dneh in papam vitamincke,me je pa danes zjutraj napadla neka slabost.Sem mogla hitr letet na wc.

Ja no sej ce ni blo na zacetku me bo pa matral na koncu.

Moja user posted image se je pa mal umirila.Sicer jo cutim ampak ne skace vec tko k je prej.Pa v rebre me tud ne brca vec.No pa sej je normalno ce nima vec prostora.

Kolk je vam vsem fajn ko veste kolk vasi user posted image tehtajo.Men pa G nc ne pove.Sicer bom pa tko vidla k bo prijadrala ven kolk je tezka.

Sem imela pa danes spet tolk zive sanje da sem rodila.Pa ne sam to.Rekli so mi da je tamala velika 50 tezka pa 3500.

Me prav zanima kolk je resnice na tem.Sem ze cist zmesana od teh sanj.

< Sporočilo je popravil rose22 -- 2.9.2006 11:20:17 >

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

Neposredna povezava do sporočila: 1329
2.9.2006 12:02:04   
x_srečka_x
NIKAK ČESTITKE ZA MARUŠO user posted image user posted image user posted image

ROSE ja upam da se bom kmalu odpravila nazaj v RIM user posted image

Kje se pa skriva URSKA se tudi ni javila nič...?

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
2.9.2006 12:49:01   
žiža
Ojla punce!
Č E S T I T K E  VSEM NOVIM SEPTEMBRSKIM MAMICAM
user posted image  YENNIKAuser posted image
user posted image  MELODIJAuser posted image
user posted image  NELLIuser posted image
user posted image  NIKAKuser posted image

Ti, x_srečka_x  si pa faca. Skupi v porodnišnici leživa pa me nič za rokav ne pocukaš.  V kateri sobi si pa bila? So te pa tud kr dolg dol držali. Jaz sem jim kar ušla, ker sem jih imela dost. Pa sem očitno čist prov naredila, ker sem že skor 14 dni doma pa se ni nič zgodilo.
ja naša tamala je itak mogla celo porodnišnico prečekirat vsakič ko je prišla user posted image  Je bila z vsemi na tekočem, najbolj so ji bili všeč tisti kanistrčki z vodo pa ura na hodniku.
Meni je danes spet začelo nekaj dogajat, so bili zjutraj popadki na ene 6 minut, pa so se po eni uri nehali. tako da me kar ob živce spravljajo.
Bomo videli zdele mam tale vikend kr pestro pa ni dvakrat za rečt da se ne bo kej zgodilo. Oh saj si že prav želim stisnit k sebi tega malega škrata. Pa še moj je doma samo do 15.9 potem ga pa 10 dni ni. Ima ene službene obveznosti in je odsoten lahko le v primeru, da je na očetovskem dopustu. Tako da MORAM do takrat rodit. Ker si ne predstavljam da bi bila sama v porodni user posted image  
Ja nič punce fajn se imejte, tiste ki odhajate po dojenčke... naj bo hitro in s čim manj bolečin user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1331
2.9.2006 13:01:25   
žiža
srečka, zakaj ti ne morem zs poslatuser posted image  
Bom še enkrat probala

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
2.9.2006 13:04:03   
žiža
Evo tud drugi poskus ni uspel user posted image

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
2.9.2006 14:03:35   
x_srečka_x
Ja kaj pa vem zakaj te nisem za rokav pocukala, ker sem te videla samo takrat ko so bili obiski dol na tistih sedežnah user posted image
Bila sem pa najprej v sobi 6 kasnej so me pa prestavl v sobo 7.
Ja dovg so me mel tm ne vem zakaj bla sm čist brez popadkov vse uredu samo Rizner me pa ni hotu dumu spustit zadn tedn me je čist  po domač zaje.... in zmer najdu neki user posted image
Ne vem zakaj mi ne moreš postlat sporočila...

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
2.9.2006 17:21:33   
x_srečka_x
Ste šle vse septemberke v RIM user posted image
Kje pa se skrivate vse???

Neposredna povezava do sporočila: 1335
2.9.2006 19:26:58   
Anonimen
Ah kje pa....mi smo se dones malo sprehajali, pa malo brali na vrtu...in seveda čakamo. Joj, kako me špika spodaj. Malo hodim, pa spet malo sedim, pa malo ležim, ampak se mi zdi, da je mali preveč razigran, da bi bilo kaj resnega. Pa baje da imam trebuh tudi še bolj zgoraj. No, počakajmo še malo !

X_srečka_X...ja poznamo tega Riznerja. Sicer strokovnjak, da se reče, ampak človk nikoli ne ve pri čem je...Pa še bolj malo govori, tko da je en čuden filing.  Jest bom šla tud v Kranj rodit, ker mi je precej bližje, pa  tudi starši in sestra so iz Kranja. Tko da bom imela vse pri roki. Upam, da bo čim manj komplikacij ....

Neposredna povezava do sporočila: 1336
2.9.2006 19:39:28   
lea123
Pozdravljene, septemberke! Sama imam rok 25.9., vas pa sicer spremljam že dolgo. Velikokrat najdem pri vas oporo! Si pišemo...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
2.9.2006 20:50:52   
SanjaS
Nikak, ja, to pa ni lepo. user posted image

No, to mislim, da si me zapustila... sem računala da bova vsaj v sosednjih porodnih sobah..

Sicer pa želim :

user posted image V S E   NAJ NAJ MARUŠI IN TEBI !

Lp,

S.

(odgovor članu nikak)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
   [Brisano sporočilo]
2.9.2006 21:05:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu SanjaS)
  Neposredna povezava do sporočila: 1339
2.9.2006 21:33:40   
Maja22
No, pa jih imamo - nase prve septembrske punce:

Nikak, cestitke user posted image user posted image user posted image za Maruso!
Nelli, cestitke user posted image user posted image user posted image za Evo!

Neposredna povezava do sporočila: 1340
2.9.2006 21:35:10   
Tejcha

user posted image   PDP 1.9. - Martina5 od 27.8. carta Maticauser posted image
user posted image   PDP 2.9. - x_srečka_x user posted image (Kranj
user posted image   PDP 3.9. - Billi user posted image
user posted image  PDP 4.9. - borovnička od 26.8. carta Nikauser posted image , incabinca user posted image  (Ljubljana
user posted image  PDP 5.9. - tadika, onja 
user posted image  PDP 6.9. - NATAŠI (Ljubljana)
user posted image  PDP 7.9. - Mikec, Pikica06 user posted image (Ljubljana)
user posted image  PDP 8.9. - yennika od 1.9. carta Klemnauser posted image
user posted image   PDP 10.9. - pupika user posted image (Maribor)
user posted image   PDP 11.9. - urskamravlja user posted image (Postojna
user posted image   PDP 12.9. - alenka11, Anika_24 user posted image (Celje
user posted image   PDP 14.9. - BONHEUR 
user posted image  PDP 15.9. - Maja22 (Jesenice
user posted image   PDP 17.9. - Dajanax user posted image , melodija od 31.8.carta Eneja user posted image
user posted image   PDP 18.9. - SOncIca user posted image  (Ljubljana)
user posted image   PDP 19.9. - Tejcha (Celje), Rose22 user posted image  (Slovenj Gradec
user posted image   PDP 20.9. - SKRAT user posted image  (Ljubljana
user posted image   PDP 21.9. - ella2006 user posted image , žiža 
user posted image   PDP 23.9. - SanjaS user posted image  (Ljubljana) , Nikak od 22.8. carta Marušouser posted image
user posted image   PDP 24.9. - Zvezdica32 user posted image (Ljubljana)
user posted image  PDP 25.9. - Emanuelle, *Lina*
user posted image   PDP 26.9. - Tina&Dean user posted image  (Maribor) , nelli od 2.9. carta Evo user posted image
user posted image  PDP 27.9. - asso
user posted image   PDP 28.9. - Lu, spelca1
user posted image   PDP 29.9. - pinkiponki 

Dans ste ble pa še posebej pridne.

Najprej čestitke za dojenčici Marušo in Evo. Bravo, mamici!user posted image   Sta pa res pohiteli...:)

x_srečka_x, ti si nam pa res nakopala nekaj sivih las... Smo te že skoraj šle iskat... Samo, da je vse OK. Želim ti, da čimprej stisneš k sebi svojo prinčipesko, :)

Upam, da sem pravilno poštimala datuma.

Nočko.

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
3.9.2006 10:20:56   
liva
Ojla!
Pošiljam vam pozdrave naše melodije. Počuti se ok, le Enej ima zlatenico zato ga trenutno nima pri sebi. Se pa pridno dojita in uživata v spoznavanju.Enej je pravi srček podoben atiju. Mamica pa vsem, ki se odpravljate rodit sporoča, da ni tako hudo. Upamo, da bosta kmalu doma. Lp

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
3.9.2006 22:38:32   
princes
Sam res punce, v vrsto prosim...user posted image user posted image Kje ste mene pustile, kar prerivate se...user posted image user posted image

ČESTITKE NIKAK IN NELLI...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O x srecka x, končno si se javila, nas je tako skrbelo...No važno da je vse ok...user posted image

Zdej sem pa že kar mal fouš, ker tako lepo cartajo svoje user posted image ..jaz bi tud..
Pa še nič sledu, ja meni je tudi ena teta rekla, da bom še malo počakala, da imam še preveč gor trebušček, se mora še malo dol spustit..user posted image user posted image

Drugače se je pa zgleda sedaj poletje začel, lahko gremo še malo na morje...user posted image user posted image user posted image user posted image Bomo še me kakšno prehitele...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No lep večer...
Midva z mojim user posted image greva zdele še na en sprehodek...

(odgovor članu liva)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
4.9.2006 17:36:43   
Anika_24
Ojla punce!

Kako lepo se je začel letošnji september, pravo poletno vreme. In tale sonček je prinesel že kar nekaj dojenčkov, zato najprej ISKRENE ČESTITKE VSEM MAMICAM IN ATIJEM, KI ŽE CARTATE SVOJE ZAKLADKE. Za vse, ki še vedno čakamo pa čimmanj skrbi in čimveč prespanih noči, da si bomo nabrale dovolj energije za takrat, ko jo bomo najbolj potrebovale.
Prebiram Vas skoraj vsak dan, javljam pa se po kar dolgem času. In vsakič z veseljem ugotavljam, kako se soočamo z podobnimi dogodki.
Moj trebušček je sicer manjši, tudi dojenček bojda ne bo presegel treh kilogramov, ampak sem na trenutke že pošteno okorna - sploh pri obračanju v postelji. S pikico je vse uredu, CTG tudi, pravih popadkov še ni bilo zaznanih. Moje počutje je krasno, le ob večerih me bolijo noge in spodnji del trebuha, sploh, če veliko stojim. Tudi trebuh mi vse pogosteje otrdeva, gibi pa se umirjajo oziroma, ko so, so močnejši. Občasno mi nagajata le utrujenost in zgaga, ampak si k sreči lahko pomagam z spanjem in Donatom. Skratka, vse je tako kot si želim, vse pripravljeno, le še upava, da naju bo srečni dogodek doletel čimprej, hitro minil in popeljal v tiste dni, ki jih vse nestrpno in tako željno pričakujemo. Strah me ni, nekje v podzavesti se mi kopiči le nekaj skrbi ali bo vse uredu in, ko bom videla, da je, bom najsrečnejša na svetu – tako kot verjetno mi vsi.

Vsem veliko dobre volje, optimizma ter sončka na nebu in v srčku!
Papa!
Mi3

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
4.9.2006 18:02:04   
princes
Kje pa ste danes punce,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urejate še zadnje podrobnosti...user posted image user posted image

A ste vse šle, pa sem sama ostala...user posted image   user posted image

(odgovor članu Anika_24)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
   [Brisano sporočilo]
4.9.2006 18:41:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu princes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1346
5.9.2006 9:50:07   
asso
Ojla,

na seznamu septemberk ste pozabili na Žižouser posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

Neposredna povezava do sporočila: 1347
5.9.2006 15:08:42   
yennika
ALO TEČKE NOSEČKE!

MI SMO PA ŽE TRIJE!user posted image

SAMO NA KRATKO, KER MALI ŽE NEKAJ JAMRA.VČERAJ SMO PRIŠLI DOMOV.POČUTIMO SE ODLIČNO, PREVIJAMO IN PAPAMO NA3 URE, VMES SE MALO CARKLJAMO MED PODIRANJEM KUPČKA, POTEM PA ZOPET POČIVAMO DO NASLEDNJE RUNDE.
DANES NAM JE ŽE ODPADEL POPEK, DOBILI ZELENO LUČ OD PATRONAŽE, DA LAHKO GREMO ŽE NA LUFTEKA.
PORODNA IZKUŠNJA ZELO POZITIVNA, GREM DANES ŠE ENKRAT RODIT KAMOT!RESNO PUNCE, TAKO LEPO JE, KO VEŠ DA BO ZDAJ ZDAJ PRIŠEL TVOJ OTROK NA SVET SE STISNIL K TEBI, TE POGLEDAL V OČI...NORO DOBER OBČUTEK.

VEČ O TEM NASLEDNJIČ, ZDAJ PA PREVIJAT RITKO.

VSEM MAMICAM ČESTITKE!

NOSEČKAM PA ČIMLEPŠI ZAKLJUČEK NOSEČNOSTI, VELIKO ENERGIJE IN BOŽANJA BUŠIJEV!

LP

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
   [Brisano sporočilo]
5.9.2006 15:31:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu yennika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1349
5.9.2006 15:39:20   
Anonimen
Hojla septembrke user posted image ,...sama sem sicer novembrka, pa se že kar konkretno pripravljam na prihod user posted image . Vidim, da ste kar korajžno otvorile september,...toliko septembrskih mamic je že pa se je september komaj začel user posted image

Jaz želim vsem, ki so že rodile pa vsem, ki še boste vso srečo,...pa da čimprej pridemo za vami user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?