|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke
5.9.2006 15:56:54   
Anika_24
Živjo!

Tukaj je pa malo zatišja, se vidi, da se bližamo cilju oziroma nekatere srečke ste ga že dočakale. Vam kar malo zavidam.
Jennika, kako lepo je bilo tole prebrat. user posted image  Si kar poskrbela za dodatno mero optimizma. In krasno, ker še lahko uživate na sončku. Upam, da nas boš kmalu presenetila z dlajšo zgodbo kako je bilo in kako je. Tako kot Sončica, tudi jaz že komaj čakam na Dan D, da končno stisnem k sebi to malo štručko in da zaživimo skupaj tako kot si zaenkrat to rišem še v sanjah.

Vsem veliko cartanja, božajte bušije, sploh pa tistim, ki že stiskate otročke!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
5.9.2006 17:15:57   
borovnička
Ojla pupe!

Najprej Čuser posted image Euser posted image Suser posted image Tuser posted image Iuser posted image Tuser posted image Kuser posted image E VSEM MAMICAM!user posted image user posted image user posted image Vsem tistim, ki pa na svoje sončke še čakate, pa čimlepše zadnje dni nosečnosti.user posted image

Se vam moram mal javit in zahvalit za lepe želje in čestitke.user posted image Bi se vam že prej, pa sem mogla zaradi šivov počivat, sedet pa sploh ni šlo. Zdaj se že počutim super, najin mali Nik pa tudi.user posted image

Ne morem si ga nagledat. To najino bitje. Ga gledam, pa še kar ne dojemam, da je to res najino. O ta moj mali sonček, mamin zakladek. Res ni lepšega kot biti mamica. Življenje mi je namenilo to lepo malo bitjece. Pravo zlato sva dobila. Čez dan se zbuja na 2 do 3 ure, zvečer zaspimo okrog enih in se prvič zbudimo šele ob pol šestih, potem pa spet spimo do pol enajstih. Zelo priden fantek je. Imam pa tud jaz zelo pozitivno izkušnjo s porodnišnico, osebjem in tudi porod ni nič kar se ne bi dalo preživet. Si bom en dan vzela malo več časa in vam napisala vse od začetka do konca. Zdaj pa letim nazaj k mojemu fantku, da se nahraniva, pocartava, potem pa še mal ven na sončka.

Pozdravček user posted image

(odgovor članu Anika_24)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
5.9.2006 20:49:58   
asso
Joj, ne da samo pozabljam, ampak tudi slepa sem...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
5.9.2006 21:02:37   
Maja22
zivjo, punce!

danes sem bila ponovno na pregledu in prvem ctg-ju, ki ni nic pokazal. jasno, takrat ko je treba pa nic. no, vseeno pa so moji dozdajsnji popadki nekaj le naredili, saj sem odprta dobra dva prsta in mi je ze danes g rekla, da ce hocem grem lahko kar rodit (mi bodo pac moje popadke malo stimulirali se z umetnimi pa bo). pa sva se potem odlocili, da pocakamo do cetrtka (ko imam ponovno pregled), ce seveda ne bo ze kaj prej. kdo ve, mogoce pa celo danes oz. jutri, ce bova z user posted image pridno user posted image user posted image user posted image user posted image

no, bom pa zakljucilia, kar bi sla rada bolj zgodaj spat - danes sem neznansko utrujena.

lahko noc vsem!

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
6.9.2006 9:09:00   
Anonimen
Imam samo eno vprašanje, glede na to, da ste že bolj proti koncu vse. Kdaj začne G. zopet z vaginalnimi pregledi? Kako ugotavlja, koliko si odprta? In predvsem, kdaj začne to ugotavljati? Ali morate same prosit za tak pregled?

(odgovor članu Maja22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1355
6.9.2006 9:21:03   
Tejcha
A G kdaj vaginalnega pregleda naj ne bi delali? Men ga je vedno, da je preverila, če je vse OK. Drugače pa sem imela prejšnji teden kao zadnjega in sedaj hodim le še na ctg in ultrazvok do konca... JOojj, kk bi blo fajn, da bi bil ta "konec" čimprej... :)

Zdej mam pa že res dost neprespanih noči, pa špikanj... predvsem pa vprašanj: "A ti še nisi šla rodit?" To slišim pogosteje kot hodim na wc, pa sm kar naprej tam... Da bi zavilijala vratove kar po tekočem traku... Ne, dragi moji... Tak mi je fajn s tole žogico okrog hodit, pa gledat, kk se vsak dan na novo kje pojavi kakšna strija, pa nagajanje zgage, otekanje nog in rok... pa.... sploh sama komaj ne čakam, da bo dan D... Naj me že pustijo pri miru...  GRrrrrrrrr....

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
6.9.2006 10:33:40   
alenka11
ojla

Tejcha jaz te čisto razumem. Meni se tudi to že dogaja, ta zoprna vprašanja kar naprej. Včeraj sem bla z živci že čist na koncu. Komaj čakam, da bo vsega konec. Špika me pa še nič in ni nobenih znakov da bo treba v porodnišnico.

Moja G mi pa nikoli ni delala vaginalnih pregledov. Samo prva dva UZ sta bla vaginalna. Zdaj imam pa samo CTG in nič UZ pa tako bi rada videla če je že kaj zrastel ta naš vragec.

Lepo se imejte in čim več potrpljenja vsem

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
   [Brisano sporočilo]
6.9.2006 12:47:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu alenka11)
  Neposredna povezava do sporočila: 1358
6.9.2006 12:59:55   
Anika_24
Dan!

Borovnička, komaj čakam na daljšo zgodbo, sedaj bi brala le takšne pozitivne in srečne zgodbice.
Tejcha, moj popravljen pdp je 19. september in tudi jaz bom rodila v Celju, mogoče se pa srečava. user posted image  Oh, razumem Tvojo nestpnost. Danes sem cel dan sama doma in veliko premišljujem o vsem tem. Upam, da ne bom ena tistih, ki rodijo teden ali celo dva po roku.
Glede ginekologinje in pregledov pa je pri meni tako: prej mi je vedno naredila tudi vaginalni pregled, zadnji mesec pa, če ni potrebno (bolečine, vnetja), pravi, da raje ne. Mi pa vedno naredi ultrazvok, jutri imamo pa že tretji CTG. Mogoče bom pa sama predlagala podrobnejši pregled, ker me resnično zanima, če se že kaj dogaja. Najboljše bi bilo, da bi bila že kak cm odprta in bi me poslala rodit. user posted image

Vračam pozdravčke!

Neposredna povezava do sporočila: 1359
6.9.2006 13:50:47   
Anonimen
Hvala vam za odgovore. Pri meni je bil do sedaj, ko sem že v 37. tednu samo en vaginalni pregled in še to samo prvič. Mislim, da bom G. kar malo pobarala naslednjič.

Vsem želim lep porod.

(odgovor članu Anika_24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1360
6.9.2006 17:02:27   
žiža
POzdravljene nosečke v nizkem štartu user posted image
Najprej naj sporočim veselo novico, da je
user posted image user posted image user posted image  x_srečka_x včeraj rodila deklico VESNO user posted image user posted image user posted image
BRAVO MAMI!!!!!!
 Se moram opravičiti, ker tako pozno sporočam novičko. Mi je računalnik nekaj sral in sem bila čist odrezana od RR.

Drugače sem še vedno v enem kosu, kolk časa pa bo pa nisem več sigurna. Popadki me dajejo že ena 4 dni, en čas so zelo redni pa potem nehajo pa spet začnejo... No danes tud tamalega bolj švoh čutim...
V glavnem zdele, ko tole napišem grem poklicat v porodnišnico, če bi se jaz lahko mal pokazat prišla user posted image  
Držite pesti, da bi me kr danes že zrihtali!
No al pa jutri, ko imam rojstni dan. To bi bilo najlepše darilo.
Punce držte se pa se oglsim, ko bo kaj novega.
lp žiža

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
6.9.2006 17:42:10   
Tejcha

user posted image   PDP 1.9. - Martina5 od 27.8. carta Maticauser posted image
user posted image   PDP 2.9. - x_srečka_x  od 5.9. carta Vesno user posted image
user posted image   PDP 3.9. - Billi user posted image
user posted image  PDP 4.9. - borovnička od 26.8. carta Nikauser posted image , incabinca user posted image  (Ljubljana
user posted image  PDP 5.9. - tadika, onja 
user posted image  PDP 6.9. - NATAŠI (Ljubljana)
user posted image  PDP 7.9. - Mikec, Pikica06 user posted image (Ljubljana)
user posted image  PDP 8.9. - yennika od 1.9. carta Klemnauser posted image
user posted image   PDP 10.9. - pupika user posted image (Maribor)
user posted image   PDP 11.9. - urskamravlja user posted image (Postojna
user posted image   PDP 12.9. - alenka11, 
user posted image   PDP 14.9. - BONHEUR 
user posted image  PDP 15.9. - Maja22 (Jesenice
user posted image   PDP 17.9. - Dajanax user posted image , melodija od 31.8.carta Eneja user posted image
user posted image   PDP 18.9. - SOncIca user posted image  (Ljubljana)
user posted image   PDP 19.9. - Tejcha (Celje), Rose22 user posted image  (Slovenj Gradec), Anika_24  (Celje)
user posted image   PDP 20.9. - SKRAT user posted image  (Ljubljana
user posted image   PDP 21.9. - ella2006 user posted image , žiža 
user posted image   PDP 23.9. - SanjaS user posted image  (Ljubljana) , Nikak od 22.8. carta Marušouser posted image
user posted image   PDP 24.9. - Zvezdica32 user posted image (Ljubljana)
user posted image  PDP 25.9. - Emanuelle, *Lina*
user posted image   PDP 26.9. - Tina&Dean user posted image  (Maribor) , nelli od 2.9. carta Evo user posted image
user posted image  PDP 27.9. - asso
user posted image   PDP 28.9. - Lu, spelca1
user posted image   PDP 29.9. - pinkiponki 

X_srečka_x, čestitke! user posted image

Alenka_24 in Rose.... a sta bile vidve tud še posebej aktivne za novo leto? user posted image Je tale datum čist okupiran, in men se zdi, da bi se moralo prijeti takrat... :)

In kak se bova midve, Alenka, zmenle za sobo, a? :)   Js mam drgač zelen pas iz taekwondo-ja in bi šla v taroza sobico... sam kaj mi ta pas zdej nuca, k ga po moje še okrog trebuha ne  bi spravla user posted image

Žiža, vse najboljše! Sej vem, da je ful popularno prehitevat, sam... a ne bi še mal počakala? Sam poglej kolk nas še ni pobarvanih z zeleno pred tabo. No, sej nočm bit žleht in ti res želim, da dobiš najlepše darilo: user posted image . Javi, ko boš za "pozelenet", :)

Pozdravčki,
T in user posted image

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
6.9.2006 18:27:53   
Anika_24
Ker se x_srečka_x nekaj časa ni javila sem vedela, da se nekaj dogaja - ČESTITKE, PUNCI! Upam, da je vse potekalo gladko in, da se sedaj že veliko cartajo. Žiža, hvala za info. Upam, da ste vse naročile svojim, da nas bodo obveščali o srečnih dogodkih.
Tejcha, samo malo Te naj popravim, moj pdp je 12. september, drugi je le naveden, gledava namreč prvega in upam, da ne bom čakala ne prvega, sploh pa ne drugega. Bi blo idealno rodit še ta teden, ko bi to le lahko tako splanirala. user posted image  Sicer pa Tejcha, brez skrbi, bom jaz tako hitro končala v roza sobi, da bo prostor še zate ali pa obratno - a prav? user posted image In pridna, ker si tako ažurna z seznamom.

Pazite nase, veliko počivajte in se beremo!

< Sporočilo je popravil Anika_24 -- 6.9.2006 18:33:09 >

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
   [Brisano sporočilo]
6.9.2006 20:06:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anika_24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1364
6.9.2006 20:43:26   
tažana
samo na hitrco sporočim.
žiža je ostala v Kranju na oddelku. torej je spet na "čakanju".
upa da bo kmalu kaj. bom pa sporočila če se bo kaj "zgodilo"user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1365
6.9.2006 21:59:51   
princes
ČESTITKE X SRECKA X....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Do sedaj se G., še niso zmotili, jaz malo preverjam, kaj so napovedali user posted image ali user posted image , pa do zdaj so uganili pri zelenkah...user posted image user posted image user posted image

Jaz pa danes iz pregleda, bila sem na CTG-ju, nič takega, sem pa odprta za en prst..user posted image Zdaj bomo pa videli, kaj bo...Plodovnice ima še dovolj, zdaj moram čekirat in si zapisovat brcike, če jih je manj kot deset na dan, naj kar grem v porodnišnico, ali če mi odteče voda, če ne bo nič od tega, imam čez en teden pregled...

Zdaj grem pa spančkat, ker celo noč nisem, sem mela tremo pred CTG-jem..user posted image user posted image
Pa z mojim sva bila cel dan okoli, tko da sem čist adijo...user posted image

Pa pa...

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
6.9.2006 23:04:53   
Maja22
cestitke x_srecki_x za malo vesno!

jutri zjutraj grem spet na ctg in pregled (ce me kaj ponoci ne prehiti) in kar upam, da bom ostala. sicer pa je nekoliko odvisno tudi od mene, ker mi je ze v torek g rekla, da sem dovolj odprta in mi lahko sprozijo porod, ce se tako odlocim. pa sem rekla, da pocakajmo se par dni, ampak sem zdaj tako utrujena, da se bom kar odlocila in sla rodit. ce se torej jutri nic ne oglasim, pomeni, da je prisel dan d. drzite pesti, moj dragi pa vam bo seveda sporocil novicke.

ziza, tebi pa zelim cim manj matranja in cim lazji porod.

lahko noc!

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
7.9.2006 9:44:31   
muki1
Punce, en lep pozdrav od oktoberke user posted image .
Čestitam vsem srečnim mamicam, ki že veselo cartajo svoje user posted image . Pa stiskam pesti za vse ostale.
Pri nas oktoberkah pa tudi že napetost narašča in vas veliko omenjamo. Ko zaključite svoj krog, potem smo me na vrsti,mogoče se katera še k vam preseli. Jaz že tudi komaj čakam svojo user posted image , ampak naj se še malo redi.

Lp 

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maja22)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
7.9.2006 12:01:53   
princes
Dober dan...

Kako ste bodoče mamice in pa ene že mamice??

Joj jaz zjutraj spim kot top..Šele zdajle sem vstala...user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi že tako zmatrana, da komaj čakam da je tole že mimo, ker sem že ornk živčna...Najbolje, da kam grem čez dan, da ne sedim doma in čakam in razmišljam...user posted image

Moja tašča mi  pravi, da je danes polna luna, in da zna kaj bit, ker baje je takrat naval v porodnišnicah...user posted image user posted image Da polna luna sproži porod..user posted image
Bomo videli...user posted image user posted image

Lep dan..

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
7.9.2006 16:39:44   
Anonimen
Joj babike, a  se tud vam zdi, ampak meni je tole vse skupaj že zelooo user posted image user posted image user posted image .  Pa kako sem utrujena vsak dan. Zjutraj se zbudim, kukr da bi en celo noč tepu.....Sem imela v torek pregled, pa baje nič posebnega...otrok raste in se redi. Ampak je G rekla, da bo imel nekaj čez 3 kg, čez 4 kg pa ziher ne bo. Drugega pa nič. Čez 14 dni CTG, pa dobila sem napotnico za rodit. O kakšnih popadkih pa ni ne duha, ne sluha...vsaj zdi se mi tako...Je pa res, da me spodaj kar boli..tko da takrat poskušam ležati, ampak pol pa diham bolj težko. Oh ja...bomo že nekako kajne ?!  V glavnem, da bodo naši user posted image   zdravi in da jih bomo kmalu že lahko cartali...

Pa čestitke vsem novopečenim mamicam !!!!

(odgovor članu princes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1370
   [Brisano sporočilo]
7.9.2006 16:41:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu princes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1371
7.9.2006 17:21:34   
Maja22
V imenu moje žene vam sporočam tole veselo novico:

7. september 2006.
Hana je dobila bratca. Mali Jakob - 3650g, 53cm - je na svet prijokal ob 15:03. Tako sinko kot mamica se super počutita.

Neposredna povezava do sporočila: 1372
7.9.2006 18:44:28   
rose22
Maja CESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem bla pa danes na CTG,pa nc ne kaze da bi pri men polna luna kaj delovala.Upam,da mi ne bo treba cakat do naslednjeuser posted image user posted image user posted image .

Spodaj me vse boli,sploh ko hodim.Tko da ne vem kako bom zdrzala se teh 12 dni al pa se dlje. Jaz bi kar popokala stvari sla v porodnisnico in rekla da    ne morem vec cakat.Da sem ze prevec neucakana.

Sem pa danes dobila koncno Alisa modrce za dojenje.So prav fajni in udobni.

Punce tiste k vas bo polna luna premamla,veliko veselja in cim lazji porod.

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu Maja22)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
7.9.2006 19:38:10   
Dajanax
Čestitke vsem novim mamicam!!! user posted image user posted image user posted image
Upam, da bomo tudi me kmalu dobile svoje, zdaj že tako težko pričakovane, bebike v naročje.

Meni se zadnje dni vse nosečniške "radosti" le še stopnjujejo: boleča hrbtenica, boleč spodnji del trebuha, špikanje pa otrdevanje, zatečenost nog in rok... user posted image  Noge imam kot buhtlčke, pa ne sam po hoji, tudi zjutraj že ko vstanem, imam trde in zatečene noge. Pa tudi prsti na rokah so predvsem ponoči zelo boleči, kar čutim vodo v členkih...

Na ponedeljkovem pregledu in CTGju sem dobila sirup Legofer zaradi pomanjkanja železa in vsaj počutje je, odkar ga jemljem, kr precej boljšeuser posted image user posted image . Drugače pa CTG ni čisto nič pokazal, zgleda, da se naša punčarca kr dobro počuti v trebuhu, samo jaz bi vseeno raje videla če bi vsaj dan ali dva pohitela.

Razmišljate kaj o porodu?? Ali bo hudo ali bo kar šlo?!?!? Jaz kr nočem, tudi zgodbe (predvsem negativne) ne maram brati, bo že kakor bo... Zaupam tistim, ki pravijo da je ko dobiš štručko na prsa vse pozabljenouser posted image user posted image user posted image

Čim lažje preživljanje zadnjih dni vam želim in seveda še lažji porod!!!user posted image user posted image

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
7.9.2006 20:02:30   
nikak
Punce, saj bo. user posted image

Javljam se ubistvu, ker vidim, da vas luna srbi... In potihem računate... Ja, zna bit kaj. Ko sem jaz šla v porodnišnico, je bila prazna luna menda, pa me je zdrmalo. Čisto brez vseh znakov so se mi ob enih ponoči začeli popadki... He, he in naša fračka ima danes že 16 dni. user posted image

Držte se vse skupaj - prej ali slej boste vse crkljale. user posted image  Srečno!

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?