NRMM
|
No pa, da še tu raportiram, da ne bo spet kakega kreganja . Jaoo ne še o koncu porodniške, še je nekaj do tja ampak resnično se bliža s svetlobno hitrostjo , meni se konča 22.11., potem imam nekaj dopusta, pa če me bodo obdržali z znosnimi pogoji dela bom šla malo delat letos, drugače pa še malo na bolniško, da izkoristim vse, kar se izkoristit da in da pridem še do novega dopusta, potem pa spet dopust in konec ''luštnega''...borza kliče . Kar pa se tiče oblačenja, pa rajši ne bi. Ok slečem jo še nekak, za oblačit pa moram spraznit poličko z njenimi stvarmi, da se zamoti, drugače je to urnebes. Malo jo oblačim leže, pa malo sede, pa spet malo leže, v glavnem imava prave ceremonije s tem oblačenjem . Pa dere se zraven, kot da bi ji kožo dol vlekla, navadno vedno okno priprem, ker drugače bo soseda (ulični radio )rekla, da jo pretepam. Od kar imamo takšno derenje okoli oblačenja, jo mož samo skopa, vse ostalo z velikim veseljem prepusti meni . Upam, da jo tole kmalu mine. Pa v vozičku nimamo več miru. Sedi mo počez, vleče se za rob vozička in se dviguje, tako, da samo čakam, kdaj bo kam čofnila . Koliko je bila prej mirna pupika je zdaj pravi razgrajaček mali. Začela je čebljat 100/h in naju vsi prej slišijo, kot vidijo . Tudi ata reče lepo, o mami ni pa duha in ne sluha, ko ji to ponavljam se samo nasmeji in si verjetno svoje misli . Ja nič gremo po dolgem sedet, jutro bo kmalu . Lep vikend! l.p. Irena