|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005
11.8.2006 22:57:57   
kofetek2010
user posted image  ne bova sami saj imava vedno dve glisti seboj user posted image  
jaz bom še bejbi siterja zraven vzela user posted image  

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
13.8.2006 9:16:24   
Pajaca
Mi bomo probal pridt, čeprav je men to kar pozno, jaz bi se kar takoj po zajtrku dobila, ker ob 12 sta oba tečki tečni. Pa še oči nam kosilo skuha, mogoče ga pa shecamo da gre z nami, pa pol še podaljšamo k noni????

Kje pa je v koloseju tale lokalček kjer se dobimo???? Že odkar mam mulce se nisem spravla v kino, ajej bo treba it kaj gledat.

Fajn bodte, grem zdaj pokukat kaj Pajacek ustvarja v sobi, Pajacka pa itak risanke gleda, tko da mam mir.

LP

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
13.8.2006 10:35:01   
arielca
Dons sem pa res user posted image . Moj user posted image  že tretji dan dela od jutra do večera (in do torka ne bo nič boljš user posted image ), tako da sva s tamalo sami, vreme je user posted image  in ne moreva nič ven pa še včeraj sem dobila gospo user posted image  in me danes prav fajn v jajčnikih špika user posted image . V glavnem, OBUP user posted image user posted image user posted image !
A ste ve že vse dobile user posted image ? Pri meni je že od marca redna, tko da se nameravam naročit na G pregled pa razmišljam o zaščiti user posted image . Mi je osebna zdravnica rekla, da bo s KT težko, ker jemljem hormonske tablete za ščitnico user posted image . mml, si ti o tem kaj poučena?

Včeraj sva šli s tamalo v Avstrijo; sem nabala precej cunj za jesen in zimo in sem ugotovila, da je to tko kot bi kupovala oblekce za novorojenčka. Rabi čisto vse user posted image ! Upam, da bo mela tašča kaj časa, da bo naštrikala še kakšno kapo, šal in rokavičke. Pa ene jesenske čevlje rabmo pa skibucke za zimo... Ostalo pa zdaj večinoma mamo... Pa zrihtala sem si Bipa kartico za cenejše pleničke (sem zlo ponosna na svojo polomljeno nemščino in na mahanje z rokami user posted image ).

Za jutri bi pa jest tut predlagala eno 10. uro. A je možno user posted image ? Ker ima naša user posted image  ob dveh kosilo pa če računam še vožnjo... mml, jana73, Nana Liza?????

Pozdravček od pesimistke user posted image .

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
13.8.2006 11:34:25   
Nana Liza
Lahko tudi ob 10-h. Midve bova itak cel dopoldne v Cp, tako da mi ni problema priti. Saj več kot nas je, bolj bo zabavno!user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
13.8.2006 13:57:26   
mml
Mi2 tudi lahko ob 10., tako da ni panike.

Pajaca lokal je v tisti etaži, kjer prodajajo vstopnice in je vhod v kinodvorane, samo ne vem točno na kateri strani...

Arielca jaz mislim, da ni nobenega problema s KT, če jemlješ tablete za ščitnico, to sta dva čist ločena svetova. Poznam kar nekaj žensk, ki jemlje oboje tablete.

A potem velja jutri ob 10. v Koloseju?

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 1330
13.8.2006 15:02:08   
arielca
mml, sem malo povprašala in se pozanimala še drugje in so mi isto povedali. Ker se mi je že takoj čudno zdelo, da ne bi smela jemat KT, ampak...
Aja, in  user posted image za Manco in 8 mesecev!

Jutri ob 10. velja!

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
13.8.2006 16:01:25   
kofetek2010
naša Ela pa je zbolela user posted image user posted image user posted image  smo bili na urgenci in so nas odslovili, ker nima temperature user posted image  ima pa ful zabasan nosek in solzne očke, pa za ušesa se vlači user posted image  in v sredo bi naj šli na dopust user posted image  
bova šli jutri do njenega pediatra, da jo pregleda, zato naju ne bo v Kolosej, da ne okuži kakšnega user posted image  

aja, ta lokal je nad Subitom, zato je najboljše z vozičkom v pritličje in z dvigalom v zgornje nadstropje user posted image  

lepo se imejte in upam, da se vidimo v septembru user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
13.8.2006 16:18:28   
kofetek2010
pa, da ne bom samo jokala user posted image  ---> Ela je dobila že 6 zobek, tako, da ima sedaj spodaj obe enkici ter zgoraj obe enkici in obe dvojkici user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1333
13.8.2006 21:01:35   
Nana Liza
jana73 - Lepo se cartajte in objemček Eli od Ele user posted image !

Ela je pa dobila 3. zgornji zobek!user posted image

Jutri se pa vidimo!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1334
13.8.2006 21:12:19   
Pajaca
Evo dopusta je konec, gremo veselo na delo, čeprav sem danes lena, tko da ne vem če bom dost nardila. Ma pol urce pa pol urce.

Jutri bomo probal uletet. Smo mel danes gumidefekt in mormo najprej gumo na vozu zrihtat, da sploh lahko pridemo.

Naš nakupovanje za zimo še čaka. Pa še za dva mulca... ajej bo še zabavno. Tamala je ratala zbirčna in sploh je ne pripraviš da obleče stvar ki ji je prb všeč, tako da jo bo treba vzet s sabo po nakupih, kar pomeni da se mi bo zrolal. Vsaj Pajacek še ne protestira.

Neposredna povezava do sporočila: 1335
14.8.2006 9:07:39   
Yasminka
Prideva še midveuser posted image .

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
14.8.2006 14:21:43   
mml
Smo bile danes na čveku in pijači (user posted image  pa tudi na hrani):
Bino in Bina user posted image
mml in Manca user posted image
Nana Liza in Ela user posted image
Pajaca in Pajacek in še Pajacka user posted image user posted image
Yasminka in Ema user posted image .

Upravičeno manjkali jana73 in Ela, ki je bolnauser posted image . Tukaj je user posted image  malih decembrk in decembrčka, da boš kmalu spet zdrava.

Neupravičeno manjkali user posted image : predvsem Arielca (ki je obljubljala album s poročnimi slikami...) in Brina ter seveda vse ostale decembrske čvekice s svojimi user posted image oziroma user posted image

Ampak nič panike, smo se imele prav lepo in naši user posted image  so se prav zabavali na tleh v igralnici v Koloseju, tako da smo sklenile, da bo treba to še kdaj ponoviti.

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
14.8.2006 17:24:34   
kofetek2010
nama je ful žal, ker nisva bili sposobni prit user posted image  

sva bili pri pediatru, dobila je AB, ker ima vneto uho, nahod je posledica viroze, ki bo minila v 5 do 7 dneh, kontrolo imava naslednji četrtek, ko pridemo z dopusta user posted image  je pa danes že boljše kot včeraj, zgleda, da so vaše dobre želje že prijele user posted image  

list že imam napisan (pametni pišejo, da kaj ne pozabijouser posted image ), tako, da ju3 zmečem vse v kovčke, v sredo dopoldan grem še nabavit nekaj kašic za Elo, potem pa adiiijooo za 7 dni user posted image

ju3 ne vem, če bom imela kaj časa, da se vam javim, ker bom morala pakirat, zato vam želim, da lepo preživite ta teden, ko bomo mi uživali na user posted image  - obljubim, da se bom spomnila kaj na vas, predvsem, ko mi bo fejst vroče user posted image  

uživajte!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
15.8.2006 10:17:36   
arielca
OPRAVIČILO

Mami arielca in user posted image  Brina se opravičujeva vsem decembrskim čvekam in user posted image , ker sva manjkali na klepetu in pijači v Koloseju user posted image . Očka naju je prijetno presenetil in si nepričakovano zrihtal prost dan (po 3 dneh celodnevnega dela in odsotnosti od doma) in naju peljal plavat na Bled user posted image .
Verjameva, da ste se imeli lepo in nama je zelo žal, da nisva uspeli priti. Naslednjič pa OBLJUBIVA, da bova tam. S slikami in dobro voljo!

jana73, user posted image za Elo! Pa uspešno pakiranje in user posted image   dopust! Privoščite si user posted image !

P.S.: Upava, da opravičilo velja user posted image !

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

Neposredna povezava do sporočila: 1339
15.8.2006 17:38:22   
mml
Arielca in Brina opravičilo seveda velja, očiji in seveda user posted image  imajo absolutno prednost pred decembrskimi čvekami in njihovimi user posted image . Sploh če user posted image  uspe nepričakovano dobit prost dan, da lahko razvaja svoji punci user posted image . user posted image  za user posted image .

Se vidimo naslednjič (ste že pogruntale, da se porodniška kar hitro bliža koncu user posted image  - meni se izteče tam nekje okrog 10. novembra, no potem pa še malo dopusta...in spet v službo...).

Lep sončen dan še naprej

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
15.8.2006 21:49:25   
šnucika
Ojla decembrke in mali decembrčki!user posted image

Po treh tednih "dopusta" sem spet na totem koncu.....imeli smo se fajn....škoda,da je vreme zatajilo in se nismo mogli več kopati.Smo pa vsaj kaj koristnega doma naredili...naprimer betonirali,montirali balkonsko ograjo,da ne moreš več iz naše dnevne pasti na spodnji štuk....user posted image piknikirali v dežju in na soncu....lenarili....user posted image

Živika je tudi uživala,seveda bi še bolj,če bi se lahko vsaj dan kopala....
Osvojila je nekaj novih spretnosti:
user posted image stoji samostojno ob opori,ko sama vstane
user posted image  nima še nobenega zoba a obvlada žvečenje kruha,čeprav včasih zbaše v usta količine za ozimnico in ji potem ven bezamo,da se ne zadavi
user posted image rada ima parmezan in še vedno obožuje pire s špinačo in piščancem
user posted image začeli so ji hitreje rasti lasje....kmalu ne bo več pleško
user posted image "govori" mamamam,kar pomeni-mama,jesti,ati,skratka vse,kar v tistem trenutko hoče...ko pa se jezi reče memememe
user posted image smo veliki za v povprečje...točno po krivulji-70 cm in 8200 gr na zadnjem cepljenju pred tremi tedni
user posted image malo manj protestiramo v avtosedežu,ker se že znamo zamotiti z igranjem

pa še kakšna nova pridobitev v znanju bi se našla.....user posted image

No,toliko za danes.....
vse,ki ste na dopustih verjetno uživate.....vam privoščim.....in upam,da vam je in bo vreme bolj naklonjeno!

Lahko noč!user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
17.8.2006 14:32:18   
arielca
Sonček, user posted image ,sonček! Juhuhu!!! Sem res vesela. Čeprav user posted image  spet cel dan dela in bo tako še nekaj časa user posted image . Ampak za vikend greva s princesko na morje in ker napovedujejo lepo vreme, se že zelo veselim.

Naslednji teden grem na uvodno konferenco v šolo; da malo pofirbcam, kaj je novega in kaj me čaka, ko pridem s porodniške user posted image . Jaz jo uradno zaključim 15.11. user posted image , potem sem se uspela zment še za 10 dni dopusta, tako da grem prvič  v službo 30.11. To bo tko zlo zlo kmalu user posted image ! K sreči so potem kmalu božično-novoletne počitnice user posted image ...

In kaj je novega? IMAMO ZOBEK user posted image user posted image user posted image !!!!!! Spodnja desna enkica je končno pokukala na dan!
In pikice, ki jih je dobila predvčerajšnjim, so izginile. Še zdaj ne vem, zakaj so se pojavile... Včeraj sva potem jedli enako hrano pa ni bilo nič user posted image . Samo da je vse OK! NR, so vaše tudi izginile?

Zdajle moja princeska spančka. In jo vsake toliko pogledam in sem v user posted image ! Moj zlati sonček!

Želim vam lep dan pa hitro na sončka user posted image . Poletje je očitno spet tukaj user posted image !

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
17.8.2006 21:08:08   
Pajaca
Evo pa bo končno lep vikend!!! Škoda ker imamo toliko opravkov, da ne moremo za 1 teden na morje, a bomo prežveli!!!

Jaz grem delat 21.11, takrat se mi zaključi porodniška. 10 dni dopusta pa nameravam koristiti za novo leto, ostalo pa maja ali junija. Se mi zdi bolje takrat ko bo lepo vreme kot pa novembra. Tako da komaj čakam, da grem delat. Moji možgani so že čist zarjaveli. Komaj kaj si še zapomnim, pozabljam ko ene 90 letna mamca. Pajacek gre okoli 14 v vrtec, upam da z uvajanjem ne bo problemov!

Katera je zadnjič slikala, da ji pošljem email za slikice??? mml vem, da si ti slikala, pa vem da je še ena, samo kot pravim, moji možgani so katastrofalni!!!

Uživajte v sončku, mi bomo sigurno... no ja moji 3je, jaz bom tuki gnila za računalnikom.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
17.8.2006 21:56:54   
šnucika
Hm...debata o koncu porodniške....user posted image
Moja se konča 17.11.,dopusta nimam,ker sem s.p.,tako,da si že sedaj iščem delo za takrat,šla pa bom na krajši delovni čas do tretjega leta naše miške.
Živika ne bo šla v jasli,bo kar doma pri babici v varstvu,ko bom jaz delala.To je lahko samo kakšno uro na dan,lahko pa tudi cel dan.....slednjega se bom izogibala in če bo le možno si niti pod razno ne bom nakopala celodnevnega dela,vsaj dve leti ne....Brrr,kar zmrazi me ,ko pomislim,kako sem včasih delala.....tudi 7 dni v tednu in po 14 ur na danuser posted image ,ko sem še bila v turizmu zaposlena.
Pa je boljše,da izklopimo misel na službe do novembra,ko se nam večini iztečejo porodniške in uživajmo z našimi sončki!user posted image

Eno vprašanje,problem imam....:
ali se še kateri user posted image  protestno zvira in kriči ob previjanju in oblačenju?user posted image Mi nismo nikoli do sedaj imeli teh problemov....zadnje tedne pa Živika veselo poskakuje po previjalni mizi in se pusti sleči,sneti plenico,potem pa se grozno protivi pri natikanju sveže pleničke in oblačenju.Včasih jo morava oba z user posted image  "krotit",da jo oblečeva...!!??

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
17.8.2006 22:39:42   
NRMM
No pa, da še tu raportiram, da ne bo spet kakega kreganja user posted image .

Jaoo ne še o koncu porodniške, še je nekaj do tja ampak resnično se bliža s svetlobno hitrostjo user posted image , meni se konča 22.11., potem imam nekaj dopusta, pa če me bodo obdržali z znosnimi pogoji dela bom šla malo delat letos, drugače pa še malo na bolniško, da izkoristim vse, kar se izkoristit da in da pridem še do novega dopusta, potem pa spet dopust in konec ''luštnega''...borza kliče user posted image .

Kar pa se tiče oblačenja, pa rajši ne bi. Ok slečem jo še nekak, za oblačit pa moram spraznit poličko z njenimi stvarmi, da se zamoti, drugače je to urnebes. Malo jo oblačim leže, pa malo sede, pa spet malo leže, v glavnem imava prave ceremonije s tem oblačenjem user posted image user posted image . Pa dere se zraven, kot da bi ji kožo dol vlekla, navadno vedno okno priprem, ker drugače bo soseda (ulični radio user posted image )rekla, da jo pretepam. Od kar imamo takšno derenje okoli oblačenja, jo mož samo skopa, vse ostalo z velikim veseljem prepusti meniuser posted image . Upam, da jo tole kmalu mine.

Pa v vozičku nimamo več miru. Sedi mo počez, vleče se za rob vozička in se dviguje, tako, da samo čakam, kdaj bo kam čofnilauser posted image . Koliko je bila prej mirna pupika je zdaj pravi razgrajaček mali. Začela je čebljat 100/h in naju vsi prej slišijo, kot vidijo user posted image user posted image . Tudi ata reče lepo, o mami ni pa duha in ne sluha, ko ji to ponavljam se samo nasmeji in si verjetno svoje misli user posted image .

Ja nič gremo po dolgem sedet, jutro bo kmalu user posted image .

Lep vikend!

l.p.
Irena

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
18.8.2006 0:05:54   
Pajaca
Aja oblačenje, jaz mam že 2.5 let tega zvijanja za sabo in sem se že navadla tekat po stanovanju z majco, pa lovlenje otrok pa natikanje nogavic ko lezejo pod mizo.... tako da skoraj ne opazim da se zvija. Samo je pa tako, da odkar se je prvič okol obrnil je mir na previjalni nekaj čist čudnega. Skače, pleza, se vrti. Pomaga le kakšna igračka a še to za min časa, včasih mu celo previjem plenico. Aja pa fantka imamo in ti majo lulčka in to je tko fino vlečt in ga šlatat, sploh če je čist pokakan. Tako da je pogosto treba previt pokakano plenico, tako da en drži roke pa eno nogo, drug drži nogo pa tlač plenico gor... tamal se pa okol obrne??? user posted image

V vozičku imamo mir. Razen če se odločimo za celodnevno šetanje in skakanje okoli, potem je mal panike, je treba nekje vmes najt eno pisto za plazenje.

Danes sta se merkala pri babici in dedku. Domov sta prišla čist umazana. Tamalmu izza nohtov sploh ne gre stran, kolena so bila čist zelena, pa komolci in roke.... sta ju dala na tla in sta puzala okoli.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
18.8.2006 8:12:32   
Yasminka
Ola!

Mi2 se pa ta teden kar potepava in obiskujeva kolegice, ki so se vrnile iz dopustov.
Ema spi čez dan zelo malo oz. večkrat po malem (3x po 45min), v vozičku pa sploh ne zaspi user posted image (v lupinici pa kar....sam prej je veliiiiik joka).Kadar kam greva in je zaspana, moram računat, da jo bom velik nosila po rokah, saj sploh ne mara bit predolgo v vozičku.
Ponoč je pa še vedno isto. Zbuja se obvezno ob: 1.00, 3.00, 5.00 in se doji oz. pije čaj user posted image . Ob 6.30 vstane in gre urco kasneje spet pančat.
Očitno oblačenje zgleda povsod enako user posted image .
Pajaca pošlji mi mail za slike/o. Mi je pa uspelo naredit točno 2 sliki... potem sem pa čist pozabila na fotoaparat user posted image , saj so boli naši decembrčki tako luštni.
Lep vikend
Jasmina & Ema

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
18.8.2006 8:13:14   
Yasminka
boli=bili

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
18.8.2006 12:54:05   
arielca
Pri nas se tut veselo previjamo user posted image . Tamala zraven telovadi, se obrača, išče igračke, odpira kremo, lovi pleničko (najrajš ma pokakane user posted image ),... Smrkljica mala zna tut sama dat plenico dol in to se ji zdi ful imenitno. Pa če se pokaka je fajn, če mal usrano ritko popraska user posted image ... Skratka pestro. Zaradi vseh aktivnosti sva previjanje preselili v dnevno sobo na tla. Ker na previjalni je bilo res nevarno user posted image !

Zdej grem pa še mal pakirat, ker sem sigurno kej pozabila... Tko sovražim pakiranje user posted image ! Pol pa 'Mi gremo pa na morje, se plavat naučit, da bomo plaval kukr ribce, žace al pa kit,...' user posted image . Samo sem res user posted image , ker najin user posted image  dela...

Lep vikend!

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
18.8.2006 19:32:02   
Kofi
Hej punce!!!
Po dolgem času tudi jaz nazaj user posted image  (sej sem skoz doma - samo kaj ko sem bla ful malo za rač. ker sem mela skoz neke obiske!!!) Sem mogla zdej brat ful za nazaj!

Vidim, da se vam je dogajalo ful! Pa doble ste se na kofečki...super!!!! Še mi pridemo kdaj...samo dejte se v MB zmenit user posted image

Sicer je blo pr nam isto kot pri vseh ostalih decembrčkih. En cajt nismo nič spali...smo se kr neki mogli vstajat ponoči. Mene je iz tira vrglo, ker sem se kak dan prej ful hvalila kako mala lepo spi, pol pa mi ona začne ob vseh urah jokat. Očitno je blo krivo vremeuser posted image  Zdej spet lepo spi. Hvala bogi....

Novosti
user posted image  od zadnjega javljanja :) Smo začeli SEDET!!! Juhej...ful je zdej fajn ko jo lahko posedem in pustim da se igra...sicer ji za hrbet dam tabure (zelo mehek), da ne čofne na glavo...na vsako stran pa povštrčke (brez podpore seveda)
user posted image  včeraj je začela plazit RITENSKO :) Sem jo mela na številkah in ko pridem pogledat, je ni blo...me je zgrabla sekundna panika...user posted image  pol pa jo najdem čist pri omari, kako ona veselo DVDje ven z omare meče! Naprej pa ji če ne gre...samo na mestu se ful gunca user posted image
user posted image  spet se je začela ful slinit...joj, kot kak kuža...vse povsod je mokro in ona tudi....lahko da bojo še kaki zobki pokukali na plano...bomo poročali
user posted image  smo prešaltali na pleničke št. 4!!!! Kr naenkrat! V enem tednu ji 3. ni bila več prav...
user posted image  joj...kaka 4x ali več na dan!!! Meni se že trga od tega user posted image
user posted image  zna dat PAPA :) Pa še reče poleg, ko pomaha...tko da se vsem fajn zdi
user posted image  če ji dam za pit po slamici, ful več tekočine spije, kot iz flaše...sicer pa nima več navadnega cuclja (smo ga čisto ukinili), temveč onega pravokotnega...

Sicer pa se ful rada kopa in tušira, s preoblačenjem nimamo ŠE problemov...obrača pa se ko šus...je ne morem umirit...vedno morem kaj novega prinest k previjalni, da je ful zanimivo...je pa tut pr nam tko, da rokice maširajo direktno do umazane rite...pa je treba pol vse pucat...ejejej...

Mi bi šli septembra nekam v tujino na morje pa še ne vemo kam...neki last minute bomo vžgali...ma kera kak predlog???

No...to bi blo vse z moje strani za danes...
Se bom poboljšala in večkrat napisala...aja...nisem se prodala januarčicam ;)

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......