|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005
9.8.2006 9:39:38   
ac
Dobrodošle vse nove decembrske klepetačice user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa user posted image . Se že četrti dan spopadamo z vročino, jo ima mala tam do 39,6. Vsak dan sva v ZD in pravijo, da je verjetno nekaj, če bo pa drug dan še vročina, pa naj se prideva spet pokazat. Včeraj je bilo rečeno, da je verjetno viroza, kjer vročina traja 3 dni - no, danes je 4. dan vročine, torej viroza ni. Zdejle čakam, da se zbudi in greva v ZD dat vodo in kri. Vodo naj bi že včeraj, pa se je vrečka odlepila in smo nalovili samo par kapljic.... Prve dni je bila še živahna, včeraj in danes je pa že vsa sitna in gleda naokrog z motnimi očmi. Pa sirupa za zbijanje vročine noče več jesti, ko ji hočem zmerit vročino, si pokriva ušesa z rokami, itd. Pa od user posted image mami je hudo bolna in ga danes cel dan ne bo, ker gre k njej v bolnico.

Skratka - nič kaj prijetni dnevi. Upam, da bodo kmalu minili.

Upam, da ste ostale in vaši user posted image zdravi. Lepo se imejte!

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
9.8.2006 11:46:11   
Anonimen
ojla punce

tudi jaz spadam med decembrke, pa se do sedaj še nisem javila. Kaj pa vem zakaj, nikoli ni bilo pravega trenutka. Imam pa fantka, ti so kot sem uspela preletet bolj redkost. Drugače smo čisto zdravi, imamo 2 zobka, nočemo plezati, hočemo pa hoditi, jemo vse in seveda se ponoči obvezno vsaj 5x zbudimo. A je to kakšen virus med decembrčki?

K pisanju me je spodbudila ac, kajti ugibam, če sta bile s saro skupaj z nama na morju v campu finida letos v začetku julija? Uboga sara, upam, da se hitro pozdravi.

lp

(odgovor članu ac)
  Neposredna povezava do sporočila: 1277
9.8.2006 11:51:50   
mml
ac upam, da bo Sara kmalu ok in da je res samo viroza. Ko je imela Manca 6. bolezen je imela tudi samo vročino in nič drugega, no ja bila je še povsem apatična in s kalnimi očmi in ves čas bi bila v naročju. Tegale medvedka ji pošilja Manca in upa, da bo kmalu čisto zdrava user posted image

abi in bandi ter seveda Lana in user posted image user posted image  dobrodošli, sej vest več nas je bolj je zabavno user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
9.8.2006 12:56:18   
arielca
Ojla,

Ja, no, sej bom dala slikce gor user posted image . Upam, da že danes zvečer, če bo le kaj časa.

Sicer pa user posted image vse nove čvekice. Vidim, da nas je vedno več. Kdaj bo spet kakšno srečanje ? Dejmo se mal zmenit, no!

Danes sva imeli z Brino dopoldanski športni dan. Sva šli v Kranj, malo po trgovinah, malo kofetkat. Prav luštno! Seveda, se nisem mogla upreti in sem ji kupila ABS nogavičke, 3 bodije z dolgimi rokavi (user posted image je mrzlo) in eno pižamico, pa v Massu sem naletela na ful znižanje, tako da sem za 2 para čeveljčkov dala 2000 SIT user posted image .

ac, upam, da bo Sara kmalu zdrava! user posted image  zanjo!

mml, kako se obnese Maxi Cosi Tobi? Mi tudi razmišljamo v tej smeri...user posted image

jana73, upam, da se Zapp obnese! Mi smo ful zadovoljni.

Čestitke vsem za 8 mesecev user posted image    !!!!

Tudi mi smo že stari 8 mesecev in v nedeljo smo šli z Brino v živalski vrt. Mala je bila najbolj navdušena nad morskim levom in nad user posted image !

Papa.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
9.8.2006 14:02:17   
ac
Ojla, bandi! Ja, bova kar tapravi user posted image . Lepo, da si se oglasila. Sej drugač vaju (oz. vas) imam pa na parih slikah, tam sredi morja, ko delate konkurenco naši mali s Fredovim obročem user posted image ! Lepo pozdravi svojega kmalu osemmesečnika!

Drugače so pa vse vaše lepe želje zgleda Sari pomagale user posted image . Izvidi so v redu, vročina je sedaj samo 38°, tako da je očitno vseeno viroza in čakamo izpuščajčke.

Uživejte!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
9.8.2006 16:09:19   
mml
Arielca Tobi je zakon user posted image (vsaj tako pravi Manca), ki sedi noter kot velika in gleda začudeno naokoli. Malo protestira samo, ko jo dam v sedež in zapiram naramnice. Tudi ko zaspi ji glava dosti manj opleta kot v lupinici user posted image , tako da mi smo s Tobijem povsem zadovoljni user posted image (jana73 me sicer straši user posted image , da se mi bi zmuckala prevleka, ki je enako rdeča kot je imela Ela lupinico...no ja bomo videli kako bo).

ac me veseli, da je Sara boljšauser posted image , Manca ji pošilja en velik user posted image .

Kar se srečanja in user posted image  tiče...mi2 z Manco sva vedno za, tako da se moramo samo še dogovorit kje in kdaj in potem seveda tudi prit user posted image

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
9.8.2006 21:00:34   
Blejka26
user posted image nikoli ne bom pozabila dneva ko so me peljali v bolnišnico.bilo je 27.12.05 ko sva šla z mojmu zjutraj v trgovino in je bil ravno tisti čas ko je zapadlo toliko snega.rok sem imela 3.1.,toda tisti dan sem se na poti v trgovino norčevala in rekla ali ne bi bilo super če bi me danes zagrabilo v takem vremenu kaj bi bilo.ha.no in tako sem pripravila odlično kosilo,najedla sem se tako da sem komaj vstala.zato sem se mal ulegala pred tv in si rekla da bom kasneje pomila posodo.nakar me začne malo tiščati na malo potrebo,toda sem hotela počakati da bodo na tv-ju reklame,toda naenkrat mi začne nekaj teči-kot da ne bi mogla več zadržati in da sem se polulala,toda ni hotelo nehati teči.letela sem na wc nakar se je iz mene samo ulila voda.vedela sem da ne bi smela hoditi (ker ni zdravo ko ti voda odteče)zato sem samo odprla vrata v wc-ju in poklicala taščo.rekla sem samo "jaz pa mislim da moram nekam it".in takoj panika v hiši.tašča skoči po fanta ko je ravno kidal sneg.nato pa me zavijejo v odejo,med nogami sem imela brisačo,ker je voda kar tekla,hlače sem imela do kolen..in tako zavito so me dali v avto in gas na jesenice.vozili smo se zaradi vremena pol ure več.med vožnjo sem se kar smejala..
v bolnišnici pa malo manj.toda porod je potekal lepo in prav.odpirala sem se zelo hitro,kar mi je blilo pa v pomoč je bil pa moj fant ki je bil ob meni.ko sem rojevala,mi je držal nogo saj sem bila sama brez moči.bilo je preveč na enkrat-držat noge,pritiskat..hudo.in po treh urah sem rodila pikico Nejo.takoj sem jo dobila na trebuh,s popkovino in krvavo.in nato čez čas vidim svojega fanta kako jo ponosno drži v naročju.ni lepšega.
šele sedaj ko sem dala tako izkušnjo skozi,porod in vso bolečino,vidim zakaj imajo matere več pravic do otroka kot pa očetje.nikoli ne bi materi vzela otroka in ga dala očetu,razen če ne bi bila mati pijanka,norkomanka..da bi jo meni poskušal kdo vzeti,ga raje ubijem.res se kruto sliši,toda ko imaš enkrat otroka se zanj boriš,zanj živiš.

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
10.8.2006 10:37:17   
arielca
Sem jezna kot user posted image . Napišem celo sporočilo in me gladko sladko vrže ven. Grrrr.

domennatalija, user posted image . Še ena Gorenjka! In vidim, da si rodila na Jesenicah, kjer je na svet prijokala tudi moja srčica.

mml, super user posted image ! Mi imamo zdaj Brevija, ampak mi ni preveč všeč, predvsem zato, ker ji glava kar precej opleta in pasovi se ful mečkajo. Verjetno bova menjala za Tobija, tega bosta pa dobila dedi in mama (za krajše razdalje), ki bosta čuvala Brino, ko bom šla v službo.

ac, samo da je Sara OK! user posted image !

NR, a mogoče mal zabušavaš z javljanjem in poročanjem?

Pa kdo še manjka? cuma, BlankaT, pegica, tinkamiška, Šnucika, Kerensa (se mi zdi, da se to konferenco ni javlauser posted image ),... Sicer pa vidim, da je veliko decembrk prestopilo k sosedam user posted image .

Ja... Ker nekako ne najdem časa, da bi uredila slikce s poroke user posted image , predlagam srečanje decembrskih čvek pa bom prinesla poročni album. A se strinjate? Kako ste kaj s časom naslednji teden user posted image ?

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
10.8.2006 10:51:17   
kofetek2010
vse nove decembrčice - dobrodošle! user posted image user posted image user posted image  ---> zdaj pa le glejte, da se boste večkrat javile! user posted image

arielca - do srede 16.08. smo še v LJ, potem pa letimo na dopust in smo 25.08. spet v LJ user posted image  tako, da meni bi ustrezalo po 24.08. user posted image  

NR - mislim, da je tud prestopila k januarkam user posted image  špilferderberka user posted image

že več kot en tedn čakam mojega, da mi bo popravil internetno povezavo na mojem PCju user posted image  zgleda, da mu paše, da sem manj oz. skoraj nič na RR user posted image  
takoj, ko bom spet na voljo svetovnemu spletu bom dala kakšno Elino fotko gor user posted image  

Nana Liza - nem orem ti odgovorit na ZS, a če si za bi se lahko zmenili kar za ponedeljek, upam, da bo lepše vreme user posted image  

grem se oblečt in v nabavo šolskih potrebščin za tavelikega mulca ---> mast se grozno sliši, da grem nabavljat za 5.razred user posted image   ja nič, staramo se user posted image user posted image user posted image

uživajte!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
10.8.2006 11:40:38   
Anonimen
ac, super, da si taprava, upam,da se še kaj vidimo, letos sicer najbrž ne, ampak morda pa drugo leto spet kaj pridemov finido. Moram še jaz tiste slikce preletet, če se kje skrivate user posted image .

tiste, ki sprašujete za tobija, tudi mi ga imamo in je  z eno besedo super. Prej so bile v lupinicah vožnje vedno problem, sedaj pa mali sedi kot velik, čeprav niti približno nima 9 kg (smo bolj peresna kategorija) in jih najbrž še nekaj časa ne bo. Je pa res, da samostojno sedi (menda je to tudi full pomembno, da otroka lahk daš v sedež). In zaenkrat ni nobenega problema. Je zelo enostaven, s sprednjega sedeža lahko spremeniš naklon v ležečega, ko zaspi in tudi naš veliko lepše spi, kot je v lupinici, ko je glava kar nekam bežala. Je tudi zelo visok in otrok dobro vidi ven.

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 1285
10.8.2006 13:04:43   
arielca
jana73, a v sredo letite v Grčijo plesat sirtaki... No, do takrat se sigurno ne bomo nič zmenile user posted image . Mogoče bomo v času tvojega dopusta user posted image , ko prideš nazaj pa sigurno!

NR, na raport user posted image
A bo avgusta mogoče kaj  user posted image ? Sicer bom šla tamali jesensko garderobo kupit  user posted image . A je v LJ že kaj nove robe (jesensko/zimske); zanimata me predvsem Zara in HM?

Tole vreme je res obupno, tako da se naša princeska igra doma:
user posted image

Mami pa sitnari, ker je vremensko občutljiva user posted image .

Grem kuhat, še pozdravček za konec:
user posted image

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
10.8.2006 13:10:24   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

NR - mislim, da je tud prestopila k januarkam user posted image  špilferderberka user posted image

Ka te briga user posted image user posted image .

Ja res je, sem šla k januarkam gužvo delat, kar še ne pomeni, da ne bom tukaj nič sodelovala (ne boste se me rešle, kar tak user posted image ). Tam se dogaja in meni manjkalo akcije, tu pa nikakor ne pridete iz zimskega spanja že od februarja user posted image . Mal heca, no veliko je pa tudi resnice. Pa tole čakanje na poročne slike od Arielce me ubija, ejej user posted image user posted image . Pa veš, da zarad slik pridem v Lj user posted image . Določite datum, zdaj ni problema ko je hlad, priletiva tudi midve, sedaj pa ziher.

Pri nas nič kaj novega, zaenkrat končno zdravi, jemo zopet normalno, sicer manj ''požrešno'' kot pred virozo, ampak gre nam dobro. Mleko še vedno obožuje na flaško, te pa naj ima. Po novem že spet prespimo noč in to že 2 zapored (trkam na les kot zmešana). Uvedla nisem nič novega, da se je odločila prespat noč, no razen, da ji dlesni namažem z gelom predno zaspi, mogoče pomaga to, ali pa tudi ne, kdo bi to vedeluser posted image . Niti žejna ni več ponoči in dude tudi ne pogreša, zanimivo, da se je tole na1x spremenilo user posted image user posted image .
Zobkov še nimamo, začela se je plazit po vse 4 rikverc, očitno so prestave naprej zatajile user posted image , ampak tudi to bo. Ne zdrži niti par minut pri miru, skozi se mora nekaj dogajat. Nogice smo zverzirali, tako, da če se le lahko kje nasloni, se dviguje in stoji ob opori seveda, verjetno smo se izognili RA.

MML že kaj novega z odhodom in lokacijo hotela na djerbi?

Vse ta nove dobrodošle user posted image .

Grem malo pred tv, Maruša spi, ati je na poti domov, kosilo se kuha, vse kot po tekočem traku user posted image .

Uživajte!

L.p.
Irena

A ja vsem 8 mesečnikom čestitkeeeee!

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 1287
10.8.2006 13:11:38   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: arielca

NR, na raport user posted image

Mami pa sitnari, ker je vremensko občutljiva user posted image .

Nea sitnari čuj user posted image user posted image !

Evo raportiranauser posted image user posted image .

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
10.8.2006 13:28:45   
arielca
NR, sej se te nočmo znebit. Te bolj pogrešamo user posted image !

No, jst sem očitno user posted image  za fotke in mi nobene ne objavi. Dam na predpogled, vse OK, v objavljenem sporočilu pa sam eni kvadratki user posted image . Se bojim, da bi namest poroke kaj druzga objavla in še vedno vztrajam na ogledu slik v albumu, s kofetom in mulčki v rokah user posted image .

No, še en obupan poskus objave fotke naše princese, pol grem pa res kuhat user posted image :

user posted image

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
10.8.2006 13:53:57   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: NR

MML že kaj novega z odhodom in lokacijo hotela na djerbi? 

Ravnokar rezervirano user posted image ...20. september...ker 13. septembra user posted image  ne more, bom pač zdržala še en teden, pa bom potem bolj uživala user posted image . Po dolgem razmišljanu in pregledovanju hotelov, je srečni dobitnik postal Iberostar Djerba Beach (glede na to kolikokrat sva se premislila, bo sigurno kakšna štala user posted image ).

< Sporočilo je popravil mml -- 10.8.2006 13:55:30 >

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
10.8.2006 14:03:07   
NRMM
No mi pa 21 odrinemo iz D. Mogoče pa se le kje srečamo, ker koliko sem gledala hotela nista hudo oddalje (vsaj na zemljevidu v katalogu gledano user posted image ). Bosta lahko Manca in Maruša rekli, da sta se spoznali v tujini, ker je slo premala user posted image user posted image .

l.p.

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
10.8.2006 16:01:51   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: NR

No mi pa 21 odrinemo iz D. Mogoče pa se le kje srečamo, ker koliko sem gledala hotela nista hudo oddalje (vsaj na zemljevidu v katalogu gledano user posted image ). Bosta lahko Manca in Maruša rekli, da sta se spoznali v tujini, ker je slo premala user posted image user posted image .

l.p.

Hja nič ni nemogoče, vsekakor razdalje res niso velike, tako da se mogoče lahko dobimo na dopoldanski kavi preden vi odfrčite domov user posted image .
Upam, da se prej še dobimo v Ljubljani na kofetu in čveku

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
10.8.2006 18:23:59   
kofetek2010

evo takole pa Ela uživa v Römerjevem Duo Plus: user posted image

user posted image

in takole se spopada s špageti: user posted image

user posted image

in še ena iz Zappa: user posted image

user posted image

mml - nehaj že komplicirat user posted image  

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
10.8.2006 19:22:16   
Yasminka
Hola!

Najprej en šopek user posted image user posted image user posted image vsem decembrčkom za 8.mesec.

Ati kopa Emo in imam mičkeno časa.
V kopalnici je prava veselica. Vode je po končanem kopanju v banjici za par deci, saj Ema pridno čofota in pljuska. user posted image je ponavadi bolj moker kot user posted image , mala pa se smeji...vse do oblačenja.... V banjici se je začela postavljati na noge. Opre se roba, dvigne rito in že je pokonci...
Zelo pridno papca. Sicer se še izogibamo glutenu, pa tudi skutk, jogurtov še nismo probali... ampak to bo tudi počasi prišlo na vrsto.  Nagnjena je k zaprtju (se božica zelo matra), tako da včasih sploh ne vem kaj naj ji dam za papcat. Najhujša kombinacija je korenček z rižkom. Kako ve "preprečujete" zaprtja? Sem probala več sadja za malico, pa  podriguje, včasih malo bruhne.
Pozdravček
Y in Ema

Neposredna povezava do sporočila: 1294
10.8.2006 21:32:24   
Blejka26
user posted image yasminka!lepo da ti fant mal pomaga kopat otroka.moj ima pa vedno nočno službo-je pek in sedaj med sezono začenja že zelo zgodaj,2h,3h in do zjutraj,tko da sem za kopanje otroka vedno sama.lepo pa je slišati kako vam pomagajo.ja moja Neja je tud v 8-em mesecu,toda nad gosto hrano sploh ni preveč navdušena.dala sem ji že korenček,krompir,špinačo..pa ji ni všeč.jabolko pa še manj.najraje ima moje mleko,najraje bi se samo dojila.no edino skutke ji malo bolj dišijo.ne vem več kaj naj ji ponudim.jaz mislim da dokler pridobiva na teži da se mi ni treba še preveč sekirat.sam ne vem skrbi me vseeno ko ne vem več kaj ji ponudit.
user posted image arielca!ja tud sem gorenjka-blizu bleda.nekatere so zelo kritizirale osebje na jesenicah,meni pa so se zdele vse sestre zelo prijazne.razen Ruža mi je na začetku bila preveč ostra.v porodni ko sem imela naštimane popadke,me je babca vprašala če kaj potrbujem,pa sem se hecala,da Tv in je kar rekla da mi ga lahko prinese če res želim.ha.bi bilo smešno a?rojevat in gledat tv.

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
10.8.2006 21:52:55   
Pajaca
Hojla!!!

Jaz lahko pridem do lj, mogoče celo s Pajacko. Bomo videli, ve se zmente pa probamo uletet. A je kje v lj prostor kjer bi teli kobacači lahko mal se poplazil, ker naš bo znoru v vozičku.

Drgač smo mel danes posvetovalnico. Mene je kar groza 9930g in 75cm. Pol pa prav da je to zlo lepa teža in velikost..... za enoletnika. Saj me je groza. In ja Pajacka je pri 1 letu imela 76cm in 9300g. Tako, da imamo velikana. Pa pravi, da bo verjetno kmalu shodil, sploh ni dojela, da tako mašira okoli.

Fajn bodte!!!

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
10.8.2006 22:10:50   
mml

mml - nehaj že komplicirat user posted image   

Ah jaz se še v Spar-u komaj odločim katera jajca kupit user posted image , kaj šele kateri hotel izbrat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1297
10.8.2006 22:21:08   
kofetek2010
še dobro, da so vsaj zunaj vsa skoraj enaka user posted image  kaj bi šele bilo, če bi bila večbarvna user posted image  

PS: - ju3 okrog 12h v CP-ju? user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
10.8.2006 22:24:15   
NRMM

še dobro, da so vsaj zunaj vsa skoraj enaka user posted image  kaj bi šele bilo, če bi bila večbarvna user posted image   

MML pa nimaš ki probleme za veliko noč s tem user posted image user posted image .

Ka je ti špilferderberka lublanska user posted image , kak si? Zvezke nakupla?

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 1299
10.8.2006 22:27:03   
kofetek2010
vse sem nabavla, da imam mir, ko pridemo z dopusta user posted image  

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......