NRMM
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 NR - mislim, da je tud prestopila k januarkam špilferderberka Ka te briga . Ja res je, sem šla k januarkam gužvo delat, kar še ne pomeni, da ne bom tukaj nič sodelovala (ne boste se me rešle, kar tak ). Tam se dogaja in meni manjkalo akcije, tu pa nikakor ne pridete iz zimskega spanja že od februarja . Mal heca, no veliko je pa tudi resnice. Pa tole čakanje na poročne slike od Arielce me ubija, ejej . Pa veš, da zarad slik pridem v Lj . Določite datum, zdaj ni problema ko je hlad, priletiva tudi midve, sedaj pa ziher. Pri nas nič kaj novega, zaenkrat končno zdravi, jemo zopet normalno, sicer manj ''požrešno'' kot pred virozo, ampak gre nam dobro. Mleko še vedno obožuje na flaško, te pa naj ima. Po novem že spet prespimo noč in to že 2 zapored (trkam na les kot zmešana). Uvedla nisem nič novega, da se je odločila prespat noč, no razen, da ji dlesni namažem z gelom predno zaspi, mogoče pomaga to, ali pa tudi ne, kdo bi to vedel . Niti žejna ni več ponoči in dude tudi ne pogreša, zanimivo, da se je tole na1x spremenilo . Zobkov še nimamo, začela se je plazit po vse 4 rikverc, očitno so prestave naprej zatajile , ampak tudi to bo. Ne zdrži niti par minut pri miru, skozi se mora nekaj dogajat. Nogice smo zverzirali, tako, da če se le lahko kje nasloni, se dviguje in stoji ob opori seveda, verjetno smo se izognili RA. MML že kaj novega z odhodom in lokacijo hotela na djerbi? Vse ta nove dobrodošle . Grem malo pred tv, Maruša spi, ati je na poti domov, kosilo se kuha, vse kot po tekočem traku . Uživajte! L.p. Irena A ja vsem 8 mesečnikom čestitkeeeee!