Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 12:42:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Niovi, to z mp3 sem tudi jaz danes pomislila, sam ne vem, če lahk. jaz vseen ne bom sprobala, bom trpela, uživala v bolečini . ti poopsie pa kar probi po trepalnicah hodi, mogoče pa lahk, saj si blond, za te pa ni ovir . pa nič se nisem popravila, tko je, jaz za mojga ti za svojga. ni debate ja karmen pogrešam, pa koalo, pa kapico, pa še koga. a so se nas ustrašile, al pa sam rabijo počitek. dajte punce kaj se javite, tudi ostale. povejte kako ste kaj
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 12:46:52
|
|
|
|
Anonimen
|
punčke kje ste??? ... verjetno počivajo in nabirajo moči za nove izzive do takrat pa določeni osebki skrbi za red in ...hm...za tišino ziher ne , za red in zabavo..evola
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 12:57:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Išče se tale župnik, kdo ga najde naj mi sporoči, prosim. En župnik je šel v Lurd in prižgal svečko za zakonski par, ki ni mogel imet otrok. Čez nekaj let obišče župnik par in fantek mu odpre vrata. Župnik vpraša, kje je mama, pa fanter pravi, da v porodnišnici rodi 8 otroka, pa župnik vpraša kje je očka, pa mali pravi, da je šel v Lurd ugasnit svečko.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 12:59:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK1 Išče se tale župnik, kdo ga najde naj mi sporoči, prosim. En župnik je šel v Lurd in prižgal svečko za zakonski par, ki ni mogel imet otrok. Čez nekaj let obišče župnik par in fantek mu odpre vrata. Župnik vpraša, kje je mama, pa fanter pravi, da v porodnišnici rodi 8 otroka, pa župnik vpraša kje je očka, pa mali pravi, da je šel v Lurd ugasnit svečko. , pismo pa zakaj jst ne srečam takega župnika ...ponujam nagrado v zameno za župnika MIŠEK, huda huda fora
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 13:00:21
|
|
|
|
Anonimen
|
moj bi že po tretjem letu pihat svečko
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 13:00:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie moj bi že po tretjem otroku , letu pihat svečko da se razumemo
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 13:04:43
|
|
|
|
teira
|
ma kje ste blondinke????? kaj vam povem še eno smešnico? Tud jaz sem blond in tud moj je avgustovček . Ja kje smo se našle no ? Zato se pa tu norce delamo in iz tega postopka samo najboljše potegnemo . Estera, Niovi in vse ostale kar pogumno, saj vidite da ni nič takega. Postanite čimprej tudi ve članice kurjega kluba Reš . p.s. Poopsie, Mišek smo se pa res našle blondinke z avgustovčki
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 13:07:14
|
|
|
|
teira
|
Mišek ko izveš pošlji župnikov naslov, da ga mal sprobamo . Ajde za 2 pol pa pihnit svečko
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 13:11:18
|
|
|
|
Anonimen
|
teira ma dej nehaj,a res? bravo še za eno bjondo tole je pa že res smešno !! Kurji klub Reš ...KKR še članska izkzanica nam manjka pa smo originale ja, teira avgust bo v znamenju blondink, go girls!!! čak čak..zdjle sem šele dobr prebrala...a tud tvoj ima r.d. avgusta ..vse najboljše tvojemu srčku in upam, da mu tudi ti daš najlepše darilo na svetu ..mislm, ne morem verjet
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 13:15:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja bravo me koke in naši , pol pa še naj naša deca bojo istega meseca . To bi bil šele hec. go, go, KKR,pa ostle pupe in koke tudi
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 13:16:27
|
|
|
|
teira
|
kar je res, je res Vse najboljše tudi tvojemu in Miškinemu , da bi vsi trije končno dobili naaaaajlepše . Mislim, da si ga res zaslužijo-(mo) . Torej vsem članicam KKR lep pozdrav .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 13:19:22
|
|
|
|
Anonimen
|
no pa še to ja...še otroc istga meseca, vse blond, vsi avgustovčki... -tole je moj komentar, ker sem brez besed se pridružujem , pismo ne znam rečt MIŠEK-i al je MIŠKI ..no sej vsi vemo komu...akcija in best wishes za vse kokice
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 13:20:59
|
|
|
|
Anonimen
|
teira tale je pa dober -bil lahk bil kr LOGO za KKR
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 13:35:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce zdaj pa malo resnosti. A ve tudi čutite kaj jajčnike, ali vas špika kaj tam dol. Jaz jih čutiM, se mi zdi, da sem jih tudi prvič čutila. Pa tudi levi me občasno špikne. Mogoče se je zbudu .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 13:39:15
|
|
|
|
Anonimen
|
MIŠEK zdjle se pa nič ne hecam ampak jst sem isto premišljevala...da vas vprašam, če katero tudi špika, ker mene enih 15 min kr na veliko špika ... le kaj to je
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 13:41:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj je to normalno. V jajčniku se ti dela veliko število foliklov in po domače povedano, nimajo placa, pa se jajčnik zato mora mal povečat. Poleg tega pa ti folikli še rastejo, se prav še več placa rabijo. A te na obeh špika?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 13:45:50
|
|
|
|
Anonimen
|
ja na obeh, potem je to dobr ane
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 13:50:42
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, je dobr . Men je čudn, zakaj me na levi špika, če je itak prazen. Se mi pa dozdeva, da se mi je pri prvi punkciji nekaj zgodilo z levim jajčnikom. Pred tem sem imela vedno polnega, v prvem postopku, jih je tud bilo not vsaj 6, če ne več foliklov. V drugem postopku pa tema, nič, noben, ziro, nula... Evo zdaj v tretjem, pa spet ista pesem, prazen, vakuum.... A je možno, da ti kaj narobe naredi na punkciji in se ti pol to zgodi, al je vse skupi samo slučaj.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 13:58:55
|
|
|
|
teira
|
Ej KKR za počit od tudi jaz sem vas ravno razmišljala vprašat, če vas kaj špika tam dol Špika v polno in to na obeh . Mišek zbriši grde misli in verjemi v ta avgust, zdaj si v našem klubu in tu smo same dobre kure . Punce moje to bo eno leglo, da boli glava Mal heca ne škodi. go, go KKR
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 14:22:54
|
|
|
|
Anonimen
|
MIŠEK, če te skrbi vprašaj Reša, tukaj saj veš ti jst ne znam pomagat... Upam no, da res ni kaj narobe..glavo pokonci in same lepe misli Vem pa da te skrbi...pozanimaj se!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 15:20:19
|
|
|
|
Liya
|
A pol ste res vse pri Rešu in nobena vLj Ojej pol mi tud ne zna povedat kolk cajta ste čakale za postopek v Lj? Res vidm da tole pr Ršu tko hitr poteka ampak vseen plačat pol pa ne rata? Ma men se zdi da je to ena sama loterija??? Tale Reš ko vas berem je mene tud mal zamikal,pa kjic kar ne upam se it iz samga začetka???
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 15:21:42
|
|
|
|
Liya
|
tale moja slovnica ta po p
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 15:28:35
|
|
|
|
teira
|
Estera nič se ne sekiraj. Ali tu, ali tam, važno da se pride do željenega rezultata. Vso srečo ti želim !
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 15:47:25
|
|
|
|
Liya
|
Hvala Teira tudi jaz si želim da čim prej ugledaš
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 17.8.2006 16:37:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Estera pa re ne rabiš skrbet, pri Rešu prideš hitro na vrsto, zdravila pa uporablja ista kot v ljubljani. Drug postopek pri rešu pa je že brezplačen. Poleg tega, sem slišala (ja, ja jaz velik slišim , sem pač v takih krogih), da ima reš največji odstotek uspešnosti zanositve. Temu bi še skoraj verjela, ker v vsakem postopku dobiš tudi druga zdravila. Moja kolegica pa je v lj dala skoz 6 postopkov in vse z istimi zdravili. Če ti ni prvič pomagalo, zakaj bio ti šestič, halo . Maš pa spet druge ugodnosti v lj. Dobiš brez prošnje lokalno in inekcijo ketonala pred punkcijo. Vse ima dobre in slabe strani. Ampak ko pridem tako daleč, bi jaz težko vzdržala tista čakanja v ljubljani, mene bi požrlo . Tu se sve z svetlobno hitrostjo dogaja, da še včasih niti ne odreagiraš. Vpraši teiro in poopsie. kar naenkrat sta bile že v našem klubu . Če pa si narave, da ne maraš hitrih sprememb, pol pa boljš da ostaneš v ljubljani. + in - so vsepovsod. Ti pa najboljš veš, kje se dobr počutiš in tja greš. Kjer koli pa boš, bomo navijale zate in te spodbujale. Vse smo v istem zosu in se razumemo . Poročaj kaj se bo s tabo dogajalo, praf
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.