|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
17.8.2006 12:42:06   
Anonimen
Niovi, to z mp3 sem tudi jaz danes pomislila, sam ne vem, če lahk. jaz vseen ne bom sprobala, bom trpela, uživala v bolečiniuser posted image .
ti poopsie pa kar probi po trepalnicah hodi, mogoče pa lahk, saj si blond, za te pa ni oviruser posted image user posted image .
pa nič se nisem popravila, tko je, jaz za mojga ti za svojga. ni debate

ja karmen pogrešam, pa koalo, pa kapico, pa še koga. a so se nas ustrašile, al pa sam rabijo počitek. dajte punce kaj se javite, tudi ostale. povejte kako ste kaj

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 401
17.8.2006 12:46:52   
Anonimen
punčke kje ste???user posted image ...
verjetno počivajo in nabirajo moči za nove izzive do takrat pa določeni osebki skrbi za red in ...hm...za tišino ziher neuser posted image , za red in zabavo..evolauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 402
17.8.2006 12:57:00   
Anonimen
Išče se tale župnik, kdo ga najde naj mi sporoči, prosim.
En župnik je šel v Lurd in prižgal svečko za zakonski par, ki ni mogel imet otrok. Čez nekaj let obišče župnik par in fantek mu odpre vrata. Župnik vpraša, kje je mama, pa fanter pravi, da v porodnišnici rodi 8 otroka, pa župnik vpraša kje je očka, pa mali pravi, da je šel v Lurd ugasnit svečko. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 403
17.8.2006 12:59:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK1

Išče se tale župnik, kdo ga najde naj mi sporoči, prosim.
En župnik je šel v Lurd in prižgal svečko za zakonski par, ki ni mogel imet otrok. Čez nekaj let obišče župnik par in fantek mu odpre vrata. Župnik vpraša, kje je mama, pa fanter pravi, da v porodnišnici rodi 8 otroka, pa župnik vpraša kje je očka, pa mali pravi, da je šel v Lurd ugasnit svečko. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pismo pa zakaj jst ne srečam takega župnikauser posted image ...ponujam nagrado v zameno za župnikauser posted image
MIŠEK, huda huda forauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 404
17.8.2006 13:00:21   
Anonimen
moj bi že po tretjem letu pihat svečkouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 405
17.8.2006 13:00:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

moj bi že po tretjem otroku , letu pihat svečkouser posted image

da se razumemouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 406
17.8.2006 13:04:43   
teira
ma kje ste blondinke????? user posted image
kaj vam povem še eno smešnico? Tud jaz sem blond in tud moj user posted image  je avgustovček user posted image . Ja kje smo se našle no user posted image ? Zato se pa tu norce delamo in iz tega postopka samo najboljše potegnemo user posted image  .
Estera, Niovi in vse ostale kar pogumno, saj vidite da ni nič takega. Postanite čimprej tudi ve članice kurjega kluba Rešuser posted image .

p.s. Poopsie, Mišek user posted image  smo se pa res našle blondinke z avgustovčkiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 407
17.8.2006 13:07:14   
teira
Mišek ko izveš pošlji župnikov naslov, da ga mal sprobamo user posted image . Ajde za 2user posted image  pol pa pihnit svečko user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 408
17.8.2006 13:11:18   
Anonimen
teira ma dej nehaj,a  res?user posted image user posted image user posted image user posted image bravo še za eno bjondouser posted image
tole je pa že res smešnouser posted image !!
Kurji klub Rešuser posted image ...KKRuser posted image še članska izkzanica nam manjka pa smo originaleuser posted image
ja, teira avgust bo v znamenju blondink, go girls!!!user posted image
čak čak..zdjle sem šele dobr prebrala...a tud tvoj ima r.d. avgustauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..vse najboljše tvojemu srčku in upam, da mu tudi ti daš najlepše darilo na svetuuser posted image ..mislm, ne morem verjetuser posted image

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 409
17.8.2006 13:15:36   
Anonimen
Ja bravo me koke in naši user posted image , pol pa še naj naša deca bojo istega meseca user posted image user posted image user posted image . To bi bil šele hec.

go, go, KKR,pa ostle pupe in koke tudiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 410
17.8.2006 13:16:27   
teira
kar je res, je res user posted image
Vse najboljše tudi tvojemu user posted image  in Miškinemu user posted image , da bi vsi trije končno dobili naaaaajlepše user posted image . Mislim, da si ga res zaslužijo-(mo)user posted image .

Torej vsem članicam KKR lep pozdrav user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 411
17.8.2006 13:19:22   
Anonimen
user posted image no pa še to ja...še otroc istga meseca, vse blond, vsi user posted image avgustovčki...user posted image
user posted image user posted image user posted image -tole je moj komentar, ker sem brez beseduser posted image
se pridružujem , pismo ne znam rečt MIŠEK-i al je MIŠKI user posted image user posted image ..no sej vsi vemo komu...akcija in best wishes za vse kokiceuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 412
17.8.2006 13:20:59   
Anonimen
teira tale je pa doberuser posted image -bil lahk bil kr LOGO za KKRuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 413
17.8.2006 13:35:43   
Anonimen
Punce zdaj pa malo resnosti. A ve tudi čutite kaj jajčnike, ali vas špika kaj tam dol. Jaz jih čutiM, se mi zdi, da sem jih tudi prvič čutila. Pa tudi levi me občasno špikne. Mogoče se je zbudu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 414
17.8.2006 13:39:15   
Anonimen
MIŠEK zdjle se pa nič ne hecam ampak jst sem isto premišljevala...da vas vprašam, če katero tudi špika, ker mene enih 15 min kr na veliko špika user posted image ...
le kaj to jeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 415
17.8.2006 13:41:43   
Anonimen
Saj je to normalno. V jajčniku se ti dela veliko število foliklov in po domače povedano, nimajo placa, pa se jajčnik zato mora mal povečat. Poleg tega pa ti folikli še rastejo, se prav še več placa rabijo.  A te na obeh špika?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 416
17.8.2006 13:45:50   
Anonimen
ja na obeh, potem je to dobr aneuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 417
17.8.2006 13:50:42   
Anonimen
ja, je dobruser posted image user posted image . Men je čudn, zakaj me na levi špika, če je itak prazen. Se mi pa dozdeva, da se mi je pri prvi punkciji nekaj zgodilo z levim jajčnikom. Pred tem sem imela vedno polnega, v prvem postopku, jih je tud bilo not vsaj 6, če ne več foliklov. V drugem postopku pa tema, nič, noben, ziro, nula... Evo zdaj v tretjem, pa spet ista pesem, prazen, vakuum.... A je možno, da ti kaj narobe naredi na punkciji in se ti pol to zgodi, al je vse skupi samo slučaj. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 418
17.8.2006 13:58:55   
teira
Ej KKR user posted image  za počit od user posted image  tudi jaz sem vas ravno razmišljala vprašat, če vas kaj špika tam dol user posted image  Špika v polno in to na obeh user posted image . Mišek zbriši grde misli in verjemi v ta avgust, zdaj si v našem klubu in tu smo same dobre kure user posted image . Punce moje to bo eno leglo, da boli glava user posted image   Mal heca ne škodi. user posted image

go, go KKR user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 419
17.8.2006 14:22:54   
Anonimen
MIŠEK, če te skrbi vprašaj Reša, tukaj saj veš ti jst ne znam pomagat...
Upam no, da res ni kaj narobe..glavo pokonci in same lepe misliuser posted image Vem pa da te skrbi...pozanimaj se!

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 420
17.8.2006 15:20:19   
Liya
A pol ste res vse pri Rešu in nobena vLjuser posted image Ojej pol mi tud ne zna povedat kolk cajta ste čakale za postopek v Lj?
Res vidm da tole pr Ršu tko hitr poteka ampak vseen plačat pol pa ne rata? Ma men se zdi da je to ena sama loterija???
Tale Reš ko vas berem je mene tud mal zamikal,pa kjic kar ne upam se it iz samga začetka???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 421
17.8.2006 15:21:42   
Liya
tale moja slovnica ta po puser posted image user posted image

(odgovor članu Liya)
Neposredna povezava do sporočila: 422
17.8.2006 15:28:35   
teira
Estera nič se ne sekiraj. Ali tu, ali tam, važno da se pride do željenega rezultata.
Vso srečo ti želim user posted image  user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 423
17.8.2006 15:47:25   
Liya
Hvala Teira tudi jaz si želim da čim prej ugledašuser posted image user posted image

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 424
17.8.2006 16:37:22   
Anonimen
Estera pa re ne rabiš skrbet, pri Rešu prideš hitro na vrsto, zdravila pa uporablja ista kot v ljubljani. Drug postopek pri rešu pa je že brezplačen. Poleg tega, sem slišala (ja, ja jaz velik slišimuser posted image user posted image , sem pač v takih krogih), da ima reš največji odstotek uspešnosti zanositve. Temu bi še skoraj verjela, ker v vsakem postopku dobiš tudi druga zdravila. Moja kolegica pa je v lj dala skoz 6 postopkov in vse z istimi zdravili. Če ti ni prvič pomagalo, zakaj bio ti šestič, halouser posted image . Maš pa spet druge ugodnosti v lj. Dobiš brez prošnje lokalno in inekcijo ketonala pred punkcijo. Vse ima dobre in slabe strani. Ampak ko pridem tako daleč, bi jaz težko vzdržala tista čakanja v ljubljani, mene bi požrlo user posted image . Tu se sve z svetlobno hitrostjo dogaja, da še včasih niti ne odreagiraš. Vpraši teiro in poopsie. kar naenkrat sta bile že v našem klubu user posted image user posted image user posted image user posted image . Če pa si narave, da ne maraš hitrih sprememb, pol pa boljš da ostaneš v ljubljani. + in - so vsepovsod. Ti pa najboljš veš, kje se dobr počutiš in tja greš. Kjer koli pa boš, bomo navijale zate user posted image in te spodbujale. Vse smo v istem zosu in se razumemouser posted image user posted image user posted image . Poročaj kaj se bo s tabo dogajalo, praf

(odgovor članu Liya)
  Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.