|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
9.8.2006 21:45:13   
koala
Kapica, saj bo, tudi naši možeki ne morejo bit vedno trdni kot skale. Saj imajo pravico tud oni bit žalostni, mar ne. Je prav da včasih zamenjamo vloge.
Mislim da so naši partnerji zlati, ko grejo skupaj z nami čez vso to kalvarijo.
Vidva se samo stisnita en k drugemu, pa bo. Pol pa optimistično po eskimčke.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 276
10.8.2006 6:26:22   
Anonimen
user posted image user posted image bravo kapica, da si tako hitro pršla k seb in da si spet tako optimističnauser posted image user posted image . Možeke pa dejansko potre to. Kot prvo nas morejo gledati kako trpimo, potem pa še ta neuspeh. Ni žalost neuspeha samo to, da ne bojo še očetje, ampak tudi to, ko vidijo kako se me žremo, zaradi neuspeha in da se počutimo krive za ta neuspeh. Vsaj pri mojem je tako. Bolj ga žalosti to, da sem jaz potrta, kot pa to, da ne bo mel otrok z mano.

Poopsieeeeee! Kje pa si bla, dans? Jaz te nisem videla. Ena ženska je bila, ampak sem si rekla, to že ni poopsieuser posted image . Sem pa videla enga moškega, sem pa takoj pomislila, to pa je najbrž od poopsie možekuser posted image user posted image .

nafilana sem z vsemi žavbami, zdaj pa na sprehod, pol pa k zobarjuuser posted image , da ne bom ko ta ata

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 277
10.8.2006 6:26:59   
Anonimen
user posted image evo tega ateta sem mislila.

lepo se mejte in lep dan

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 278
10.8.2006 8:36:28   
teira
Kapica user posted image  lepo, da si si opomogla in da si polna optimizma za naprej. Zaslužiš si en velik user posted image .
Mišek bravo za dober štart user posted image  zdaj sva 2! Kje pa je Poopsie?
Poopsie a si preživela? Morda jo pa Reško lovi po ordinaciji s špiko user posted image ? Se heeeecam user posted image .
No danes sem si sama postregla s špiko in moj user posted image  je rekel, da je prav ponosen name user posted image . Sem bila tok vesela user posted image !
Pupe lep dan vam želim user posted image .

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 279
10.8.2006 9:12:20   
koala
Bravo tiera, za šprico mislim.
Saj gre a ne?

Nisem vedela

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 280
10.8.2006 9:48:11   
Anonimen
BRAVO tiera user posted image , a ne da ni hudo. Iz dneva v dan ti je sam bolj zoprno kvečjemu, drgač pa nič bolečin. Jaz zdaj mam 2 inekciji zjutraj, v vsako stran trebuha eno. In na srečo, dans nisem pridelala nobene modrice. Ta s poopsie in Rešem pa je dobra user posted image user posted image user posted image user posted image . Mogoče pa jije rit razneslo user posted image user posted image user posted image user posted image , tako je včeri rekla. Da se bo javila, če ne pa niam več riti.  Joj, joj, Poopsie javi se, preden mi tle ne diplomiramo iz ugotavlajnja kje si, kaj je s tabo user posted image user posted image .

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 281
10.8.2006 9:58:32   
teira
Hvala Koala se trudim, kolikor se da user posted image , samo da bi končno ugledala user posted image ! Tako kot vse me user posted image .
Mišek, a ti kar 2 šprici na dan? Jaz imam samo 1 zjutraj, drugače pa 2x šprej. Koliko časa pa traje špikanje (14 dni)? Vse sem že zamešala user posted image
Poopsie ja kje siiiiiii??????
Karmen sem se ti pozabila zahvalit, saj je bilo točno kot si zadnjič povedala (pri Rešu)!
Drugače pa smo vse user posted image  in to mi je všeč! Veste kaj? Smo pa res prava ekipa, zato user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse nas!!!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 282
10.8.2006 10:08:53   
Anonimen
Teira jaz sem imela v obeh prejšnjih postopkih 12 dan po prvi inekciji punkcijo. 36 ur pred punkcijo pa dobiš stop inekcijo (zadnjo). Vse pa je odvisno kolk hitro ti folikli rastejo. Zdaj pa zračuni, matematikauser posted image

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 283
10.8.2006 10:09:31   
Anonimen
POOPSIE HALOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 284
10.8.2006 10:21:14   
teira
Jooj Mišek hvala ti za vse odgovore! Žal mi je, da ti 2x ni uspelo, sem pa prepričana, da tokrat bo! user posted image user posted image user posted image  Neka posebna energija je v tem času user posted image  user posted image !
Torej lahko pričakujem punkcijo nekje 21, 22.08. Aaaa komaj čakam!!!!!!! Ti pa tudi nekje tam, a ne? Pa Poopsie tud?!
Ja Poopsie kjeeeee siiiiii ????? Zdaj že pretiravaš?
Bravo za nas user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 285
10.8.2006 11:32:41   
Anonimen
user posted image user posted image -to je pa lepo videt, da me tolk pogrešateuser posted image ...
Najprej anj vas lepo pozdravim in povem, da sem prestala krst špikanja. Moj dragi me je nežno zbodel in bilo je superuser posted image user posted image . Nič bolelo, Reš me ni rabu nč lovituser posted image ..ta je res dobrauser posted image . Moja ritka zgleda super in se pogumna kt sam hudičuser posted image .Sem ponosna na mojega lubija, da me je tako lepo pičiluser posted image .

teira, moje špikanje kolker vem traja še  5 dni pol pa ultrazvok in potem 36 ur po stop inekciji punkcija, mislim dauser posted image ..mišek pravi da jst bolj na ušeis sedim tko, da ne vem če sem prav napisalauser posted image

mišek, kje is pa ti bilauser posted image ..jst sem bila 5.45 že v čakalnici in je bila ena že pri rešu ena pa še pred menoj z možekom...Tisto ni bil moj možek, ker sva bila skupaj notriuser posted image ...kdaj si pa ti prišla?

kapicauser posted image  objemček zate in za tvoj pogum Občudujem te in kako prebolevaš razočaranje, res si prava puncauser posted image . Naši predragi srčki so res zlati in res jih skrbi za nas bolj kot za vse ostalo.

Punceee me smo zakonuser posted image user posted image

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 286
10.8.2006 17:01:07   
koala
Ja Tiera, saj zdaj se lahko hršim, ko samo za računalnikom sedim in pesti stiskam. Bom vidla kolk bom pogumna, ko bom sama na tem, da se špikam, sicer pa se je že moj možek prostovoljno javo da me bo pikal, zraven pa se je tako navihano smejal in titi nagajiv pogled mu je svetil v očkah, le kaj je ima za bregom?

Punce držim pestke za vse vas.

Nisem vedela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 287
10.8.2006 17:20:41   
Anonimen
koala, po moje si misli: no, tole pikanje je pa zato, ker si takrat rekla to, pa naredila tistouser posted image ..ti bo dal vetra vse za nazajuser posted image ..sej se hecam, da ne boš mislilauser posted image .
Ti drži pesti za nas jst pa upam,da čimprej začneš s postopkomuser posted image

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 288
10.8.2006 18:36:06   
Anonimen
Ja poopsie, tista ki je bila not sem bila jaz. Potem je bil en par, ki je šel za mano in še en tip črnolasec, ki je sedel brez ženske. Ti pa si najbrž bila na sekretu. Si se mi skrivalauser posted image user posted image user posted image user posted image , sam da te ne bi videla, barabica malauser posted image user posted image .
koala, moj dragi se je tud samo nasmihal in me hecal čez dan: sam pazi se, te bom zjutraj špiknu, kakšna boš ti do mene čez dan taka inekcija bo tebe čakala user posted image . Ampak potem so se mu roke tresle in ni spal celo noč,k ga je mučilo, kako bi mi dal z čim manj bolečine.
Poopsie je spet na uhah sedelauser posted image user posted image user posted image . 5x inekcije pol pa prvi UZ, amapk inekcije se še nadaljujejo,ker ti tako hitro ne bojo folikli zrasli, razen če si superwoman ali s epa jaz hudičevo motim. Po 5 inekciajh imaš UZ vsak drug dan ali celo vsak dan, dokler folikli niso večji od 17mm in potem je stop inekcija in 36 ur pa punkcija.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 289
10.8.2006 22:21:27   
*Karmen*
Joj, kok je danes vse oranžno user posted image !!!

Punce, ma ste face. Poopsie, ti pa si ekstrem. Verjetno res mal na uhah sediš user posted image . Nič se ne boj. Po petih injekcijah imaš komaj prvi UZ. Potem pa po osmih ali devetih in potem spet kakšen dan ali dva kasneje, ko boš že tik pred punkcijo. Ne bo ti treba hodit vsak dan Reškota gledat, nič se ne boj. Upam, da boš doživela kako zna biti tudi Reško še mal zaspan. Takrat pride ta prvega pacienta poklicat v čakalnico kar z loncem kave v roki user posted image ... V glavnem, punce, na punkcijo računajte tam okoli dvanajstega dneva od začetka injekcij. Dan gor ali dol, odvisno kako hitro vam rastejo folikelčki. Ko bo G rekel, da je en folikel velik med 18 in 20 mm je to znak, da vam zvečer sledi stop injekcija. No, pol se boste pa mal tresle (itak čist brez veze...) in sledilo bo nekaj najlepšega v vaših življenjih. Jaz pa bom pridno držala pesti za vse vas, da boste popravile letošnje povprečje, ki ni bilo ravno briljantno user posted image . Punce, akcija user posted image !

Kapica, zate pa en prav posebej topel objem user posted image , ker vem kaj je za teboj. Ni pa spet tako hudo, da se ne bi dalo it naprej, a ne? Si kar trpežna punca, vidim user posted image .

Ja, še mal vas bom utrujala z mojo roko. Prve dni, ko daš mavec dol je kar ok. Potem se pa začne štala. Roka trda kot hlod, prsti so kot klobase, non-stop zateka, vroča je kot štedilnik. In zdaj jo moram 10x (!!!) na dan po 20 minut mazat z ledom user posted image , da se shladi in šele potem moram telovadit. V službo naj bi šla pa že 22.8. Fizioterapevtko je kar mal kap zadela, ko sem ji to povedala. Je sam rekla, da za kaj takega nimam pogojev. Kaj češ, komisija se ne ozira na pritožbe, tudi, če jih napišeš. Pa mi je lepo svetovala, da grem za en dan v službo, potem pa spet nazaj na bolniško. Srauser posted image je!!! No, bomo videli kako bo.

Zdaj pa vse soborke prav lepo pozdravljam in vam želim veliko sreče pri špikanju, jaz grem pa še enkrat naredit ta mrzlo terapijo user posted image ... Čau, čau!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 290
11.8.2006 7:39:50   
Anonimen
Uboga karmen, ti si pa 1000x huj ko me user posted image . Una punkcija je sam en dan in se da komot potrpet. Pa poslušte mene, ki imam grozne probleme z njo in še zmeri trdim, da ni tako hudo. Karmen božica, pa mora to roko že celo večnost vlačit okrog. A te tudi kaj boli? Nič ne govoriš o bolečinahuser posted image ! Je pa vseen ena dobra stran karmen. Govoriš, da maš prste kot klobase in roko vročo kot štedilnik. No, če te kdaj zagrabi silna lakota, maš malico servirano na roki NjAMI, NJAMI user posted image user posted image user posted image user posted image . Sam še mal kruha in zenfa in ekola malica je tuuser posted image user posted image . Če nisi preveč požrešna, lahk še nas povabiš na prigrizekuser posted image .
Sem čist prav rekla, da okrog 12 dneva od prve inekcije je punkcija. Ampak poopsie sedi na ušesih ko jaz govorim in ko Reš govori. Škoda da si se mi včeri skrila, ker bi prav rada videla kako dolga ušesa že mašuser posted image user posted image , kot user posted image al kot user posted image .

(odgovor članu *Karmen*)
  Neposredna povezava do sporočila: 291
11.8.2006 9:13:35   
teira
Dobro jutro user posted image
kako? Vidim, da ste vse v formi za nove podvige. Tako je prav user posted image . Mišek ti pa imaš že na vse zgodaj neke čudne ideje glede malice user posted image . Joooj mi je kar obračalo samo pomislit.
Uboga Karmen, saj bo, samo veselo upoštevat zdravniške nasvete!
Koala koliko še do začetka? Nič se ne boj....če sem jaz preživela user posted image .
Poopsie a je vse o.k.?
p.s. stranski učinek vsega tega - spala bi kot medvedek user posted image  

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 292
11.8.2006 9:45:33   
koala
Poopsi, vzeto na znajeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zamer pa ri nas ni.

Mišek a ti bi ap kar klobase malicala? Ti odstopim svoje delež, če nas Karmen povabi na prigrizek, ker sem danes na mlečno naravnana.

Tiera, pojma nimam kdaj grem v postopek, kre čakava na darovano celico, upam pa da še v tem letu.

Za vas ki se špikate, držim pestke, da pridelate veliko kakovostnih folikelčkov, pa da punkcija mine brez velikih problemov.

Nisem vedela

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 293
11.8.2006 10:37:19   
Anonimen
Pupe, jaz sem mesožder, pol ap sam na to mislimuser posted image user posted image !
Koala držim pesti, da čimprej dobiš dobre novice o začetku postopka user posted image in se nam pridružiš, ker kot vidiš smo v zaletu in polne upanja in samozavesti. Pol pa vidiš, same neumnosti nam hodijo po glaviuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 294
11.8.2006 10:58:32   
teira
Koala držim močne močne user posted image da začneš čimprej user posted image user posted image user posted image  in da se pridružiš špikajočim babam user posted image . Saj bo!
Enkrat bomo vse zagledale user posted image . ....in to kmalu....user posted image
Grem delat....gužvaaaaa!!!!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 295
11.8.2006 11:23:48   
Anonimen
Poopsie, sam ne sekiraj se in ne nam zamert, za tvoja ušesa user posted image , jaz sem že 3. v tem zosu, pa še zdaj nisem 100% za kako stavr. Za določene stvari me je strah ko hudič user posted image , da kaj narobe delam, ali sem kaj preslišala oz narobe slišala. Ja, hudič user posted image je, ker nekako nočeš narediti napake, ker potem gre vse v franže user posted image . Še dobro da obstaja ta forum in tako dobre punce, da nam pomagajo s svojimi mnenji in nasveti. Če tega ne bi bilo, bi Rešu stalno zvonil telefonuser posted image user posted image in bi moral bit tajnica in ne G user posted image . Zato poopsie in ostala dekleta le pogumno sprašujte in ne se sekirat, če bi izpadle user posted image user posted image . Raje neumno vprašanje, ki pa v tem postopku nobeno ni neumno, kot pa da je potem kaj narobe.

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 296
11.8.2006 11:39:49   
Anonimen
joj, komaj folgam vse prebrat in odgovarjatuser posted image
No, nekaj za v moj zagovor, ker vidim, da sem zdej ena črna ovčka v tejle luštni družinciuser posted image ...Spoštovani dr. Reš, mi je razložil vse do 1. ultrazvoka potem pa nič več, ker je rekel, da me ne bo mešal in da se bomo po ultrazvoku dogovarjali naprej, tako, da lepo prosimuser posted image ...
Sem pa zmedena,e vo to je pa res in to točno zarad tega kar je MIŠEK rekla, ne želim kaj zafrkniti in zmešati, ker sin ebi nikol odpustila in zato pol sprašujem neumnosti..kaj čem...smotana smuser posted image ..Hvala bogu, da ste potrpežljive in prijazne pa seveda razumljive..za vse en topel user posted image !!!

MIŠEK pol si bla ta prva not?? Jst sem bila 3..pismo in ravno tebe sem zgrešila, je pa res,da sem si šla roke umit na wc in sva se morale ravno takrat zgrešit...Moj lubči ni črnolas, po moje si slabo videla, je bilo že zgodajuser posted image , ti oprostimuser posted image .

Karmen...nekdo more zmeraj izstopat po svojih neumnostihuser posted image ...Zdej je prišel moj trenutek..no sej sem našla dobr izgovor..beri zgorajuser posted image  oz. do zdej si že prebralauser posted image . Upam, da bo tovja rokca čimprej v redu in da boš dobila bolniško, da se ne boš matrala v službi..prava neumnost, da ne moreš nič z roko počet pa moreš it delatuser posted image ...kr neki..
Držim pesti zateuser posted image

teira, jst sem superuser posted image  edino ritka pečeuser posted image ..v službi sedim sano na eni poloviciuser posted image ..

no babe pridne bodite in pazite kaj me obrekujete..i'll be watching youuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 297
11.8.2006 13:31:44   
koala
Jaz pravim, da ni neumnih vprašanj, so samo neumni odgovori.
Če kaj ne vemo pač vprašamo, saj zato smo pa tukaj.
Zato babe vprašanja na plan, pa bomo že nekaj skupaj stuhtale.

Nisem vedela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 298
11.8.2006 14:03:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Jaz pravim, da ni neumnih vprašanj, so samo neumni odgovori.
Če kaj ne vemo pač vprašamo, saj zato smo pa tukaj.
Zato babe vprašanja na plan, pa bomo že nekaj skupaj stuhtale.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 299
11.8.2006 14:52:24   
Teja K.
Pozdravljene punce. Čestitam za vse izrečene tolažljive besede in klepetanje, ki ga imate na tem forumu. Nadaljujte tako naprej in ne obupajte, vedite...za vsakim dežjem posije sonček. Zagarantiram jaz. user posted image
Midva sva tudi dala vse to skozi in bolečin ter žalosti vam niti ne bom opisovala, ker veste dobro kako izgleda takšna novica.
POtem se pa zgodi čudež in v vas bo rastla user posted image  ali pa user posted image user posted image . Pri nama je uspelo z zamrznjenčki, ko sva že skoraj obupala. Možje pa res trpijo ob nas in najhujše jim je gledati nas, ko nas boli in povrhu vsega se še obtožujemo, da smo krive, ker nam ne uspe zanositi.

Tisti čaroben trenutek, ko pa zagledaš user posted image  in potem bitje tega user posted image , je nepozaben in verjemite mi, splača se potrpeti in biti vztrajne, kajti USPELO VAM BO. Jaz bom držala pesti za vse vas in vem, da boste kmalu srečke user posted image . POGUMNO  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.