|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 10.8.2006 22:21:27
|
|
|
|
*Karmen*
|
Joj, kok je danes vse oranžno !!! Punce, ma ste face. Poopsie, ti pa si ekstrem. Verjetno res mal na uhah sediš . Nič se ne boj. Po petih injekcijah imaš komaj prvi UZ. Potem pa po osmih ali devetih in potem spet kakšen dan ali dva kasneje, ko boš že tik pred punkcijo. Ne bo ti treba hodit vsak dan Reškota gledat, nič se ne boj. Upam, da boš doživela kako zna biti tudi Reško še mal zaspan. Takrat pride ta prvega pacienta poklicat v čakalnico kar z loncem kave v roki ... V glavnem, punce, na punkcijo računajte tam okoli dvanajstega dneva od začetka injekcij. Dan gor ali dol, odvisno kako hitro vam rastejo folikelčki. Ko bo G rekel, da je en folikel velik med 18 in 20 mm je to znak, da vam zvečer sledi stop injekcija. No, pol se boste pa mal tresle (itak čist brez veze...) in sledilo bo nekaj najlepšega v vaših življenjih. Jaz pa bom pridno držala pesti za vse vas, da boste popravile letošnje povprečje, ki ni bilo ravno briljantno . Punce, akcija ! Kapica, zate pa en prav posebej topel objem , ker vem kaj je za teboj. Ni pa spet tako hudo, da se ne bi dalo it naprej, a ne? Si kar trpežna punca, vidim . Ja, še mal vas bom utrujala z mojo roko. Prve dni, ko daš mavec dol je kar ok. Potem se pa začne štala. Roka trda kot hlod, prsti so kot klobase, non-stop zateka, vroča je kot štedilnik. In zdaj jo moram 10x (!!!) na dan po 20 minut mazat z ledom , da se shladi in šele potem moram telovadit. V službo naj bi šla pa že 22.8. Fizioterapevtko je kar mal kap zadela, ko sem ji to povedala. Je sam rekla, da za kaj takega nimam pogojev. Kaj češ, komisija se ne ozira na pritožbe, tudi, če jih napišeš. Pa mi je lepo svetovala, da grem za en dan v službo, potem pa spet nazaj na bolniško. Sra je!!! No, bomo videli kako bo. Zdaj pa vse soborke prav lepo pozdravljam in vam želim veliko sreče pri špikanju, jaz grem pa še enkrat naredit ta mrzlo terapijo ... Čau, čau!!!
|
|
|