yennika
|
Halo mamike! Kako ste mi kaj?Jaz sem zelo slabo!Že par dni me matra grlo, pa tak slabo se počutim, da bi lahko samo ležala. Verjetno me je to smotano vreme zafrknilo in mi pobralo vso energijo. Ali pa me mati narava na tak način prisili na počivanje, drugače sem kar neka leteča! V soboto smo bili v A, in dobila ogromno stvari za kar poceni denar. Kupila sem še tisto kar sem rabila za našo detece. Garniturco, no v bistvu so hlače na naramnice, svetlo bež barva, take rebraste-podložene. Zraven pa je jopica v istem odtenku na kapuco, z rdečimi, rumenimi in zelenimi črtami. Luštkano, ni kaj!Torej oblečenega imamo otročeka. Kupila sem tudi posteljnino za zibko, za 70 evrov, komplet od prevlek, baldahina, zaščite v nežno zeleni barvi z rumenimi slončki. Je tako lepa, da bi jo lahko pojedla. Bom poslikala, ko postavimo zibkico v sobo.Rjuhe so drugače po 4 evre.Pa vzela sem še nekaj igračk, pa oddejico v barvi vozička, pa podlogo za povijalno, pa nekaj kapic, nogavičk...Aja, bili smo pa v Lutz-u.Se res splača!Sobica je drugače pripravljena, cotke zložene in v čakanju. Tudi mojemu lubiju sem že pripravla-ravno včeraj stvari za bebico in za mamico, da potem samo zloži v torbo in prinese.Lupinico še morema enkrat sprobati v ato, da ne bo potem, ko boma novopečena in nervozna starša šlo kaj narobe! X-SREČKA-vseeno ti hvala za trud.Mogoče pa imaš preveliko resolucijo slike in jo je tteba zmanjšati.Kaj ti pa napiše, da je prevelika al še do tja ne prideš? Enostavno si odpreš moji albumi in klikneš ikono dodaj album-napišeš naslov albuma, npr. buši. Potem potrdiš.Ikona se ti zapre, pojavi se ti albumček. Pod njim imaš na levi strani napisano administracija-klikneš dodaj fotko in že lahko izbiraš fotke iz računalnika ali direkt iz digitalca.Greš na browse, poiščeš kje imaš sikice naložene in potrdiš!To ti je vsa umetnost. Najbolje je, da slikaš z najmanjšo resolucijo-čeprav so slike potem čist normalne. Če pa ti napiše tu, da je slika prevelika, pa sliko odpreš(npr. v programu microsoft office pictures),klikneš na ikono picture v orodni vrstici, greš na resize in spremeniš originalno velikost-size na small.Potrdiš in shraniš. Potem pa lahko to spremenjeno fotko dodaš v moj album! JOJ, UPAM DA TI RATA, SE VAM OPRAVIČUJEM ČE SE ZABLUZILA NA ŠIROKO!!!!!! Tudi jaz dam bušija v album, se mi zdi da se mi je kar fajn spustil. Prej so mi zize slonele na njem, zdaj pa je prostor ratal vmes! Sem imela pa danes ponoči svetlo noč. Tako mi je blo slabo, pa neka me je zvijalo v trebuhu. Sem že gledla na uro in bla čisto prestrašena, čisto mokra...pa je bilo krivo to, ker sem se preveč napapala za večerjo-kot ponavadi nimam podna.Od danes naprej zvečer še samo nekaj malega, mlečnega. A imate tudi ve težave po jedi, da vam vse nazaj sili. meni zadnje dni in mi je kar nekaj slabo. Zgleda, da dete stiska želodec. Verjetno zato, da mehur ni ljubosumen! Smo pe že čisto na koncu, a? Borovnička ti vodiš seznam, smo še vse prisotne?Kak teden, dva bi blo še že dobro počakati, čeprav so naše bebice že od 36 tedna naprej donošene! Pridne bodite in javljajte se kaj! lp SEM NALOŽLA FOKE GOR, SICER SO ŽE 2 TEDNA STARE!PA MISLIM, DA NISMO KAJ EKSTRA ZRASTLI!Ko se poslikam na novo jih dodam!
< Sporočilo je popravil yennika -- 14.8.2006 18:25:03 >
"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet." 1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca! 5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član. Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je! Življenje je tukaj in zdaj!
|