|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke
11.8.2006 16:16:03   
yennika
x-srečka-kako imaš pa geslo v albumu?

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
11.8.2006 16:27:12   
yennika
Sončica kako lepo zibko imate pri vas!

Ne nisem zamešala, sploh nisem vedela za to vašo trgovino. Me pa zanima kolk si dala za cel kompletek. Imaš mogoče njihovo telefonsko, da vidim, če se da prek telefona kaj naročit.
V zibki-odejca pride komplet od 10.400dalje.No poglej tale link.

http://www.odejca-sp.si/catalog1.html
Ta zelena mi je zelo všeč!

lp

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
   [Brisano sporočilo]
11.8.2006 19:40:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu x_srečka_x)
  Neposredna povezava do sporočila: 1153
11.8.2006 20:45:08   
incabinca
SOncica - sej dobiš vložke, sam v Lj so rekl, da majo kar ene leve, k niso ravno ne vem kolk udobni in zato je fajn da maš VIR 80. Ni pa nujno.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
11.8.2006 21:24:05   
yennika
Ja itak ti morajo dat na začetku njihove vložke, saj jih vendar sterilizirajo.No, vsaj pri nas jih. In vem, da z njimi ne skoparijo. Ko ti jih zmanjka rečeš za nove in dobiš cel paketek-v sterilni vrečici. Pa tudi mrežaste hlačke ti dajo oni.

Sončica hvala ti za tel.Se do ponedeljka odločim kako in kaj. Tudi jaz nisem imela namena imet zibke, pa sem bla pri kolegici in videla kako cart je, pa sem šla takoj v akcijo za sposojo in jo dobila v 5 minutah.user posted image Vendar brez posteljnine. Kovtrček in povštrček imam, prevlek in baldahina pa ne.Zibko bom imela tak samo za kake tri mesece, potem pa se selimo in dete bo imelo svojo sobico z veliko posteljico 70x140.
Sva ravno prišla iz MB, sma si malo pasla oči pri pohištvu. Da boma lahk jutri malo primerjala cene v A.MMM, kak je blo fajn, sem čist notr padla.user posted image
Zdaj pa počasi direkt v postelo, se mi zdi da sem malo zatečena, pa še križek me boli!Ah, spet samo jamram!

Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 1155
11.8.2006 21:54:17   
nikak
Ej, babure, ste me čisto obsedle... user posted image  Mož me je peljal pod Emporium in sem nabavila posteljnino... Ono s fantkom in punčko, v zeleni barvi. Vse skupaj je bilo slabih 17k. Za blago bi pa dala okoli 6k + pena + delo, tako, da sem se kar za tole odločila. Zibko sem že oblekla, ma je ful cort. user posted image  Bom mogoče jutri poslikala in dala gor. Potem pa moram vse skupaj še oprati. Zdaj pa res ne vem, če ne bi še stojalo za baldahin nabavila... Ker sicer sploh ne vem, če paše na našo zibko - vizualno. Moj user posted image  se samo še za glavo drži in upa, da je "nujnih" nakupov konec. user posted image  hehehe Ampak sem pa koj boljše volje, čeprav sem se komaj privlekla do štacune in potem nazaj... user posted image

P.S.: Incabinca, hvala za info. Drug teden bom spet polno prisotna. user posted image

Eno lepo in mirno noč vam želim vsem skupaj. Uživajte. user posted image

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
   [Brisano sporočilo]
12.8.2006 12:04:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1157
14.8.2006 10:15:36   
Billi
Živjo! Vidim, da ste nekaj kupovale v Emporiumu pa imam za vas eno vprašanje. Namreč, jaz nikoli ne hodim v Emporium,... kaj pa vem ni mi bil nikoli simpatičen, tako da se ne spoznam. Sem pa dobila en bon za Emporium, zdej pa ne vem, a imajo kaj  pametnega za naše user posted image   tudi tam in kaj konkretno lahko tam kupim.
LP!

Neposredna povezava do sporočila: 1158
   [Brisano sporočilo]
14.8.2006 11:07:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Billi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1159
14.8.2006 12:10:55   
princes
pozdravček...

No zdaj imam tudi jaz albumček s svojo slikico s trebuščkom, lahko pogledate pod geslom "buši"...user posted image

In kako ste kaj??

mene je zdaj že začel dajati križ med spanjem, posebej proti jutru, se samo obračam, kako bi bilo bolje...user posted image

kako ste pa ve kaj z vožnjo avtomobila??..jaz raje vidim, da ne vozim več sama, da me kdo pelje, mi je kar zoprn občutek, nisem več tako pozorna in okretna...user posted image

No sonček je končno malo posijal, da lahko gremo malo ven na zrak..
Bom šla danes na sprehodek... Samo tale zrak meni prav paše, tako težko diham, če je kje malo zatohlo mi takoj zakuha, se kar rajši zunaj držim, doma pa kar veliko zračiva, če ne sem takoj brez zraka...user posted image

Lep dan...

Neposredna povezava do sporočila: 1160
14.8.2006 13:23:16   
Billi
Hvala Sončica. No, potem bom pa res rajši počakala z Emporiumom, da prenovijo. Sej bomo potem še veliko stvari rabili.
Jaz tudi že težko vozim. Najhuje je, če se moram kaj skloniti naprej v križišču, da pogledam levo- desno. Sem ene parkrat že kar preveč na glavno cesto zapeljala, ker se nisem mogla sklonit, tko da tudi jaz zdaj raje drugim prepuščam vožnjo. user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
14.8.2006 14:00:01   
nikak
Ups, urska, tale tvoj bavhi je pa hudo eleganten. user posted image  Sem se kar malo zamislila nad svojim, hehe.

Čeprav izredno rada vozim, zadnje čase volan raje prepustim možu - nisem več tako okretna, pa tudi koncentracija, se mi zdi, mi hoče malo nagajati. Nasplošno je počutje zadnjih dni duhamorno. user posted image  Mala se je full umirila, pa full me boli skrajni spodnji del trebuha, skupaj z lulo, pa križ, ponoči točim solze, ker se ob vsakem gibu zbudim v bolečini. Če ne bo popustilo do srede, bom šla kar k gin. malo na kontrolo. user posted image  Strah me je išiasa, ker sem ga fasala v prvi nosečnosti in je bilo kar hudo.

Pa na WC hodim precej pogosteje kot do zdaj... Ne vem, ali sem si še mehur prehladila, ali pa ga je mala stisnila na minimum. hehe, komaj čakam, da jo stisnem k sebi, potem itak ne bom več vedela, da me je kaj matralo. user posted image  
Uživajte in crkljajte svoje bavhije še te zadnje tedne. user posted image  

(odgovor članu Billi)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
14.8.2006 15:26:57   
Anonimen
YENNIKA to v mojem albumu niso slike oborbe za posteljico, sem se matrala ampak mi nikakor ne rata da bi dala slike v album user posted image  Ne znam jih naložiti na računalnik user posted image  mi je zelo žal....Ti pa povem da imam točno tako obrobo kot jo je pokazala sončica (fantek in punčka) samo da je moja posteljina za kovtrček drugačna (gor sta narisdana samo en fantek in punčka-velika) upam da sem vseno kaj pomagala.

Meni pa moj user posted image  štriha zibelko in posteljico user posted image  Je fino, ko imaš takega user posted image  da ti zna narediti to user posted image  Sva se pa odločila da bo vse kar belo, še najbolj paše ta barva user posted image  Čeprav sem na začetku želela imeti rozno zibelko.

URŠKA res imaš lepega user posted image  user posted image user posted image user posted image  

Lep pozdrav

(odgovor članu nikak)
  Neposredna povezava do sporočila: 1163
14.8.2006 15:27:52   
x_srečka_x
Saj nisem hotela biti anonimen user posted image user posted image  Me je kar vrglčo ven kot da sem anonimen user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
14.8.2006 16:09:06   
borovnička
Helou nosečke!user posted image Zdaj si še lahko rečemo nosečke, ker bomo kmal mamike.user posted image

Urska, lepega bušija maš.user posted image Moram še jaz svojega dat v album. Imam slike že pripravljene.

Jaz zaenkrat z vožnjo nimam problemov, je pa mal neprijetno ker mi v takem sedečem položaju začne otrdevati zgornji del trebuha in res ni fino.user posted image

Drugače pa imam nočne pohode na wc večkrat na noč. So me pa začeli mal kolki matrat, ker drugače kot na boku ne morem spat.user posted image Pa zadnje par dni se zbujam z bolečinami v spodnjem delu trebuha, tako nekak kot pred M me boli.user posted image Pa pol popusti. A še katero kej matra?

Sva bila pa z mojim user posted image  v Avstriji po nakupih še zadnjih drobnarij. Zapravila sva samo 11.000 tolarčkov, prinesla sva pa kar nekaj stvari.user posted image Se kar splača ja. Pa dekor trak sva kupila v Bauhausu, takega z medvedki.user posted image Majo ful luštkane. Pa zvezdice, ki se ponoči svetijo sem že polepla po stropu in stenah.user posted image Aja, pa v Ikei sva kupila eno luštno lučko v obliki lune. To bo za ponoči, da ko se bo zbudil, da ne bo premočna svetloba.user posted image Ko bo še pohištvo v sobici, bom mal poslikala, pa dala v album.

Yennika, sta bila kaj v Avstriji? Sta kaj pametnega dobila?

Nikak, kako je pa v MŠ? Midva sva par predavanj morala izpustituser posted image , ampak od jutri dalje bova spet prisotna. Upam, da nisva zamudila kakih fejst pomembnih stvari.user posted image

Uživajte v sončku in pobožajte svoje bušije.user posted image

Pozdravček user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1165
14.8.2006 18:18:45   
yennika
Halo mamike!
Kako ste mi kaj?Jaz sem zelo slabo!Že par dni me matra grlo, pa tak slabo se počutim, da bi lahko samo ležala. Verjetno me je to smotano vreme zafrknilo in mi pobralo vso energijo. Ali pa me mati narava na tak način prisili na počivanje, drugače sem kar neka leteča!
V soboto smo bili v A, in dobila ogromno stvari za kar poceni denar. Kupila sem še tisto kar sem rabila za našo detece. Garniturco, no v bistvu so hlače na naramnice, svetlo bež barva, take rebraste-podložene. Zraven pa je jopica v istem odtenku na kapuco, z rdečimi, rumenimi in zelenimi črtami. Luštkano, ni kaj!Torej oblečenega imamo otročeka.
Kupila sem tudi posteljnino za zibko, za 70 evrov, komplet od prevlek, baldahina, zaščite v nežno zeleni barvi z rumenimi slončki. Je tako lepa, da bi jo lahko pojedla.user posted image Bom poslikala, ko postavimo zibkico v sobo.Rjuhe so drugače po 4 evre.Pa vzela sem še nekaj igračk, pa oddejico v barvi vozička, pa podlogo za povijalno, pa nekaj kapic, nogavičk...Aja, bili smo pa v Lutz-u.Se res splača!Sobica je drugače pripravljena, cotke zložene in v čakanju. Tudi mojemu lubiju sem že pripravla-ravno včeraj stvari za bebico in za mamico, da potem samo zloži v torbo in prinese.Lupinico še morema enkrat sprobati v ato, da ne bo potem, ko boma novopečena in nervozna starša šlo kaj narobe!user posted image

X-SREČKA-vseeno ti hvala za trud.Mogoče pa imaš preveliko resolucijo slike in jo je tteba zmanjšati.Kaj ti pa napiše, da je prevelika al še do tja ne prideš?
Enostavno si odpreš moji albumi in klikneš ikono dodaj album-napišeš naslov albuma, npr. buši. Potem potrdiš.Ikona se ti zapre, pojavi se ti albumček. Pod njim imaš na levi strani napisano administracija-klikneš dodaj fotko in že lahko izbiraš fotke iz računalnika ali direkt iz digitalca.Greš na browse, poiščeš kje imaš sikice naložene in potrdiš!To ti je vsa umetnost. Najbolje je, da slikaš z najmanjšo resolucijo-čeprav so slike potem čist normalne. Če pa ti napiše tu, da je slika prevelika, pa sliko odpreš(npr. v programu microsoft office pictures),klikneš na ikono picture v orodni vrstici, greš na resize in spremeniš originalno velikost-size na small.Potrdiš in shraniš. Potem pa lahko to spremenjeno fotko dodaš v moj album!
JOJ, UPAM DA TI RATA, SE VAM OPRAVIČUJEM ČE SE ZABLUZILA NA ŠIROKO!!!!!!user posted image  

Tudi jaz dam bušija v album, se mi zdi da se mi je kar fajn spustil. Prej so mi zize slonele na njem, zdaj pa je prostor ratal vmes!user posted image
Sem imela pa danes ponoči svetlo noč. Tako mi je blo slabo, pa neka me je zvijalo v trebuhu. Sem že gledla na uro in bla čisto prestrašena, čisto mokra...pa je bilo krivo to, ker sem se preveč napapala za večerjo-kot ponavadi nimam podna.Od danes naprej zvečer še samo nekaj malega, mlečnega.
A imate tudi ve težave po jedi, da vam vse nazaj sili. meni zadnje dni in mi je kar nekaj slabo. Zgleda, da dete stiska želodec. Verjetno zato, da mehur ni ljubosumen!user posted image Smo pe že čisto na koncu, a? Borovnička ti vodiš seznam, smo še vse prisotne?Kak teden, dva bi blo še že dobro počakati, čeprav so naše bebice že od 36 tedna naprej donošene!

Pridne bodite in javljajte se kaj!

lp

SEM NALOŽLA FOKE GOR, SICER SO ŽE 2 TEDNA STARE!PA MISLIM, DA NISMO KAJ EKSTRA ZRASTLI!Ko se poslikam na novo jih dodam!

< Sporočilo je popravil yennika -- 14.8.2006 18:25:03 >

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
15.8.2006 10:27:01   
princes
Se mi kar malo zdi, ker me takole pohvalite, mislim naju...user posted image

Jaz se tudi vedno bolj slabše počutim, skoz mi nekaj hoče bit slabo, nič mi ne paše za jest, saj lačna sem skoz, samo nikoli ne vem kaj bi jedla, sem vsega naveličana, pa tudi okus se mi je spremenil, sploh mi ni okusna hrana, kar drugačen okus ima...Žejna sem pa skoz...
sploh zjutraj se ful slabo počutim, ponoči sem imela spet borbe v postelji, sem se premetavala, ker mi nikakor ni pasalo ležati....user posted image pa kar trgalo me je po hrbtenici...user posted image
Na wc-ju sem vsake pet minut, ponoči pa hodim na vsako uro...user posted image

Kdaj bo že konec..user posted image

No vsaj sončka je malo, da lahko kam greš!!
Greva v petek v Postojno, se zmenit za EA, potem pa potegneva še mal do morja, pa bova probala ostati čez vikend...

lep dan vsem..

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
15.8.2006 11:37:10   
nelli
Pozdravček souser posted image !
Po dolgem času se vam spet malo oglasim, če se me še spomnite. Sem tista, ki sem imela ves čas težaveuser posted image . No, saj jih imam še vedno, zato tudi nisem želela sodelovati v vaših debatah, sem vas pa ves čas spremljala.
Moja zadnja težava je v tem, da me dajejo popadki, ki pa vedno prenehajo tako kot nenadoma kot se pojavijo, posledica tega pa je, da sem 1 cm odprta. Predpisano imam mirovanje in čakanje, vsak dan je namreč koristen za mojo user posted image . Sem pa baje že ven iz tahujšegauser posted image , torej če takoj rodim, tudi ne bi smelo biti kakšnih večjih problemov.

Vidim, da ste večinoma že vse pripravile, jaz sem pa kar nekaj čakala, zdej bom mogla pa prosit za pomoč, saj sama ne smem kakšnih večjih stvari delat in okol hodit.

No sem veselauser posted image , da sem mal spet napisala in se malo olajšala. Upam, da bom vsaj 3 tedne še z vami in ne bom ušla v Rim.
Aja Borovnička rodila bom pa v Ljubljani, če boš še kaj seznam spreminjala.

Lep praznični dan želim vsem in se še kaj javimuser posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
15.8.2006 12:08:12   
nikak
Živjo, Nelli - Ja, iz hudega si že. Samo, da si zdržala do tu. user posted image

Evo, jaz sem tudi napolnila albumčka z slikcami bavhija in zibelke. Samo sem res na hitro pofotkala, tako, da niso glih ne vem kako kvalitetne...

Sicer pa upam, da ste vse skupaj že kaj bolje. Jaz sem danes že boljše volje, bolečine so se zmanjšale. user posted image  Pa samo 1x sem šla ponoči na WC - cel luksuz, hehe. user posted image

Borovnička, v šoli je vse OK, hehe. No, zobarja sem tudi jaz špricala, jutri pa spet v polno. Bova šla z mojim user posted image  kar zjutraj ob 9ih, upam, da ne bo prevelike gneče. Bo pa verjetno več moških zdraven, ker je to obvezno predavanje za spremstvo v porodni sobi. Sicer pa smo do zdaj imeli nego - osnovne stvari, nič pretresljivega. Komaj pa čakam četrtek, ko imam prvič dekompresijo, me zanima, če bo res kaj pomagalo za noge in križ. Jih koj na user posted image  peljem, hehehe.

No, punce, uživajte. Jaz grem malo na vrt poležavati. user posted image

(odgovor članu nelli)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
15.8.2006 14:24:52   
x_srečka_x
Pozdravljene user posted image

YENNIKA pri meni se ustavi že takrat ko slikam potem pa ne vem več naprej user posted image
Sem prašala še brata in je rekel da nimam niti programa da bi lahko slike dala na računalnik...user posted image  Predno bi pa se to njemu dalo na svojem računalniku narest bi pa trajalo še cel mesec user posted image

Jaz pa ponoči nič več ne spim user posted image  Zbujam se vedno, ko me tako zgaga peče pa še vse mi tako čudno na želodec pritiska user posted image  Lahko mi kakšne tablete jemljemo da te ne peče zgaga? user posted image

NELLI zate pa držim pesti da bo user posted image  še malo počakal, ti pa kar se da počivaj user posted image

Lep pozdrav user posted image

(odgovor članu nikak)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
15.8.2006 16:32:02   
yennika
Ah ti srečka, pol pa ne bo kaj z slikicami. Bi ti prišla pomagat, pa ne upam kam daleč!user posted image Preveri, mogoče si dobila zraven digitalca kak cd, ki je za inštalacijo programa na računalnik!Preveri, pa potem nadaljujeva na ZS in ni vrag, da nama ne uspe!user posted image

Tudi jaz nič več ne spim ponoči, se kar nekaj zbujam in sem čist naspana. Danes sem bedela od treh dalje, potem proti jutro pa spanec takooooo diši!Nam bo počasi odklenkalo!

Mislim, da bojo naši lumpi pravi dolgolasci glede na to, kako nas peče zgaga!Bomo videle!

Uživajte v toplih dnevih, baje zopet prihaja poletje!Jeeeeej!

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1171
15.8.2006 17:57:26   
princes
Pozdravček nelli, sem se že spraševala, kaj je s tabo...Joj ti boš že kmalu zibala, sporoči ko bo...user posted image user posted image Zdaj pa res ne more bit kaj  narobaj, kaj pa tiste ko tri mesece prej rodijo, pa so user posted image   čisto normalni...

Najbolje da si izmenjamo naslove msn-a, da se bomo pogovarjale ponoči, ker ne moremo spati...user posted image user posted image Pa ravno iste ure, jaz sem tud meditirala od treh naprej...user posted image user posted image
se ne bomo dolgočasile...Pa še jamrale bomo lahko, moj sam mal zabrunda, pa spi naprej....user posted image user posted image
Sem čisto zaspana že cel dan...user posted image

Nikak kako lep trebušček, imamo vse velike, pa kako luškana zibelka..Samo je pa že eden noter...user posted image user posted image
Zadnjič sem bila na ogledu porodnišnice kar mal presenečena, ker nekatere sploh niso imele trebuha...user posted image Pa čisto suhe, pa mal bušija, kot jaz v tretjem mesecu..user posted image
Pa vse septembra rok, nevem kje jih skrivajo...user posted image

Sva šla danes z mojim v Mercator, pa sem v trafiki kupila dve reviji, pa sem ji dala 10.000 sit, ona je pa mislila da sem ji dala 5.000 sit, in mi vrnila, jaz pa sploh nisem opazila, da mi manjka 5.000 sit...
Sva prišla domov pa ugotovim, in sem klicala tja je bila ful prijazna se je ful opravičila, pa preštela denar in je bil višek v blagajni, tko da je rekla da lahko pridem jutri iskat...
Sem bila zelo presenečena, da je bila tako prijazna, ker je v bistvu moja krivda da nisem bila pozorna koliko mi je vrnila, ker ponavadi kasnejših reklamacij ne upoštevajo...user posted image Sem bila ful vesela...

Uživajte...

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
15.8.2006 18:44:51   
nikak
Urska, lepi? hehehe, ko bi ga v živo videla... user posted image  Me je zadnjič v MŠ ena vprašala, če sem avgustovka, je mislila, da sem tik pred rokom, hehe. Samo je pa res, da je vseeno kar manjši trebuh, kot je bil pri prvem user posted image ...

Lepa in pravzaprav pravilna gesta trafikarce, da ti bo vrnila 5k. user posted image  Še več takšnih!

Evo, praznični torek gre počasi h koncu. Moja dva user posted image  in user posted image  biciklirata nekje po okoliških krajih, meni je pa zdaj kar malo dolgčas sami doma. hehe, nikol mi ni prav. Ko je đumbus hočem mir, ko pa je mir, se pa dolgočasim. user posted image

Jutri pa spet v akcijo. user posted image  LP

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
16.8.2006 12:23:21   
rose22
Pozdravcek se iz moje strani.Se vedno skacem okrog mal po obiskih mal po trgovinah,spala bi kar cele dneve,ceprav ponoci nimam s spanjem prav nobenih problemov.

Urska saj moj bavhi je tud cist skromen.Se mi pred enim mescom se skor nikjer ni vidlo da nosim user posted image .Zdaj ga pa ne morem vec skrit ampak velik pa tud ni.Ce mi bo uspelo ga poslikam.Mi ne bo nobena verjela,da mam septembra rok.Pa se suha nisem.sem kar bolj pr unih bolj rejenih.moja user posted image se verjetn kr za mojo hrbtenico drziuser posted image user posted image user posted image .Pri nas se je zdaj nekaj pooblacilo,ne vem a bo dez al ne.ko vsaj prevroce ne bi bilo.

Opazam pa tud jaz da mi veckrat na dan otrdeva trebuh,sploh kadar vstanem je cist trd.Zvecer pa moja user posted image dela ocitno prevale po trebuhu.Ma moj bavhi kar fajn cudne oblike vsake par sekund.Zgaga me pa hvala bogu ne matra skor nc.Spim pa do 11h.No ja ce grem kam pol vstanem prej,al pa ce mi mehur ne zdrzi vec.

Lep dan vsem skupaj

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu nikak)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
16.8.2006 13:02:09   
rose22
Evo sem tud jaz dala mojga busija v album

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?