|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke
9.8.2006 13:43:01   
yennika
Alo mamike!

Ja ja, se vidi, da se bližamo cilju, smo kar pridne z pisanjem. Ali pa je vreme krivo!
Obseg mojega bušija je 105 cm. Je zrasel zdaj v kratkem za 4 cm.
Včeraj sem dala kri in vodo in sem zelo zadovoljna. Voda krasna kot vedno-hvala bogu, hemoglobin pa se mi je popravil in zrasel iz 108 na 113. user posted image Pijem sirup 2x na dan in zgleda da res pomaga, sicer počasi, ampak bolje kot nič.
Jutri imam ponovno ctg-naročajo me na 1 teden. Kako bom spet vesela, ko bom poslušala bitje srca našega deteca. Bom posnela jutri utripe na telefon, da bomo imeli lep spomin!
Danes dobila modrček za dojenje od neckermanna. Naj vam povem, da je tako super, res. Presenečena v nulo. Sem mislila, da bo nek navaden za tak denar-2 jurja, pa je prav lep.
Iščem samo baldahin za zibko, posteljnino imam. Kaj svetujete kje naj pogledam? Sma si zdaj namislila zibko za prve tri mesece, ker je tako cart.Drugače pa pride komplet prevleka+posteljnina+baldahin 17 jurjev.
V soboto grema v A,bom še tam pogledala.

Sanjam tudi jaz zdaj bolj intenzivno in grozno.Po mojem hormoni delajo svoje.Isto opažam pri svojem dragem, ko kar neprej nekaj govori v spanju.Ko pa vstanem za lulanje pa panika, kam grem,kaj mi je, naj pazim kje hodim, da ne padem, lepo počasi....Jaz pa sem samo tiho in se smejim!
Me prav zanima kako bo potem ko bo dan d. Bom mogla naredit prej suho vajo.user posted image Sam me verjetno potem ko bi res mogla it ne bi jemal preveč resno.
Se že kaj razmišljale kdaj si želite rodit, ponoči al čez dan?Jaz bi po eni strani kar ponoči, da bi bla zjutraj že rešene...Sicer pa tega pač ne moremo izbirat.
Včeraj je rodila moja žlahtnica, sineka, 8 dni pred pdp-jem, avgustovka.Joj kak je srečna. Njej se je začelo zjutraj ob pol šestih, ob 11ih pa je že rodila. Samo želiš si lahko takega poroda.

Se vam jutri kaj javim, ko pridem iz ctg-ja.

LP

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
9.8.2006 14:23:11   
borovnička
Če so kakšni podatki napačni ali manjkajo, jih prosim popravite ali pa dopišite!

user posted image  PDP 1.9. - Martina5 user posted image (Ljubljana)
user posted image   PDD 2.9. - x_srečka_x user posted image (Kranj
user posted image   PDP 3.9. - Billi user posted image
user posted image  PDP 4.9. - borovnička user posted image (Ljubljana), incabinca user posted image  (Ljubljana
user posted image  PDP 5.9. - tadika, onja 
user posted image  PDP 6.9. - NATAŠI (Ljubljana)
user posted image  PDP 7.9. - Mikec, Pikica06 user posted image (Ljubljana)
user posted image  PDP 8.9. - yennika (Slovenj Gradec)
user posted image   PDP 10.9. - pupika user posted image (Maribor)
user posted image   PDP 11.9. - urskamravlja user posted image (Postojna
user posted image   PDP 12.9. - alenka11, Anika_24 user posted image (Celje
user posted image   PDP 14.9. - BONHEUR 
user posted image  PDP 15.9. - Maja22 (Jesenice
user posted image   PDP 17.9. - Dajanax user posted image , melodija user posted image (Maribor
user posted image   PDP 18.9. - SOncIca user posted image  (Ljubljana)
user posted image   PDP 19.9. - Tejcha, Rose22 user posted image  (Slovenj Gradec
user posted image   PDP 20.9. - SKRAT user posted image  (Ljubljana
user posted image   PDP 21.9. - ella2006 user posted image , žiža 
user posted image   PDP 23.9. - SanjaS user posted image  (Ljubljana) , Nikak user posted image (Ljubljana
user posted image   PDP 24.9. - Zvezdica32 user posted image (Ljubljana)
user posted image  PDP 25.9. - Emanuelle, *Lina*
user posted image   PDP 26.9. - Tina&Dean user posted image  (Maribor) , nelli user posted image
user posted image  PDP 27.9. - asso
user posted image   PDP 28.9. - Lu, spelca1
user posted image   PDP 29.9. - pinkiponki 

Ne vemo pa še za marusa in matahari.

Ko boste pa izvedele za spol, pa sporočite, pa bomo še črtice naleple zraven.

Nas je pa 37 user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image
Zaenkrat imamo 9 user posted image  in 10 user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo incabinca, dodano.user posted image Pa še na isti dan imava rok!user posted image Pa obe fantka. Mogoče se pa še srečava v porodnišnici.user posted image

Srečka, samo jaz ti povem, da mene tudi od včeraj nekaj špika po trebuhu, predvsem v spodnjem delu. Trebuh mi pa otrdeva še bolj kot ponavadi. Zdaj ne vem al samo mislim na to preveč, al se bo pa začelo počasi kaj dogajat.user posted image

Komaj sem začela z MŠ, tak da nismo še prišli do tam, ko naj bi nam povedali kako približno zgleda začetek in sem čist zmedena.user posted image Ampak zaenkrat še nič panike.

Pozdravček user posted image

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
9.8.2006 14:25:28   
Dajanax
Yennika za baldahin za posteljico vprašaj v Zibki d.o.o. (Brezovica pri LJ). Jaz sem kar cel komplet naročila za zibko po pošti. Dobila sem baldahin, rjuho, kovterček, mini pouštrček in oblogo za zibko. vzorčke blaga si lahko pogledaš na njihovi spletni strani. Plačala pa sem cca 12.000 SIT s poštnino.

Še link http://www.odejca-sp.si.

Sanjam pa tudi jaz svašta...zadnje čase sem tudi vse bolj in bolj zaspana. Če bo držalo kar pravijo, da bo dete spalo kakor mami v zadnjem mesecu, bo naša prava zaspanka user posted image .
Upam samo, da bo zdrava...

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
9.8.2006 16:23:59   
x_srečka_x
Pozdravljene user posted image

Danes sem pa kupila oblogo za posteljico, posteljnino in še oblogo za čez jogi in sem dala za vse skupaj 16000user posted image  Sem res zadovolnja pa še vse jke tako lepo, kupila sem pa kar v Odejiuser posted image

Dajanax če bo to dražlo tudi pri meni bo  naša user posted image  spala kar 11ur na noč user posted image  

Se mi zdi da sem vedno bolj zmatrana in bi samo spala po cele dneve user posted image

Borovnička pol sva pa kar na istem, mogoče se bo pa začelo res kaj kmalu dogajati ali pa je vse samo lažno.

Pa imamo še čisto malo do septembra pa je res hitro minilo, še malo pa boo k sebi stiskale svoje user posted image  user posted image Komaj čakamuser posted image

Pozdravčke user posted image

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
9.8.2006 17:30:29   
yennika
DAJANAX, RES TI HVALA. JOJ, KAK SO LEPE POSTELJNINE. TA ZELENA MI JE RES VŠEČ.JAZ BI SICER IMELA SAMO BALDAHIN, ZAŠČITO IN PREVLEKICO ZA KOVTERČEK, KER OSTALO ŽE IMAM! MISLIŠ DA BI ŠLO?
JUTRI ŠE POGLEDAM MALO OKOLI, DRUGAČE PA TU NAROČIM. A SI TI KLICALA NA TEL. AL SI PREKO SPLETA NAROČILA?
KAKO DOLGO PA ČAKAŠ NA DOSTAVO?

LP

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
9.8.2006 17:35:15   
rose22
No tkole.Veliko planino sem dala cez,sem ful utrujena,dihala sem navzgor k taka stara lokomotiva,ampak slo pa je.Najbolj me bolijo noge.Zdaj grem pa kar verjetno v hrckovo dezelo.

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

Neposredna povezava do sporočila: 1131
9.8.2006 17:37:30   
Dajanax
Jaz sem poklicala kar po telefonu, dobila pa sem čez 2 dni in plačala po povzetju. Drugače imajo to postejnino tudi v Baby centru, ampak je izbira zelo klavrna, stane pa cca 14.000 SIT.

Jaz nameravam enkrat kar do njih skočit, ker bi rada dobila še kakšno rjuhico za zibko, pa zaščito tudi, ker tega v BC nimajo (al pa ne vedo, da imajouser posted image ). Po moje lahko dobiš posteljnino po kosih, saj sami šivajo... Jaz sem posteljnino ravno danes oprala, tako da bo že čakala na user posted image .

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
9.8.2006 19:14:44   
yennika
Še enkrat ti hvala. Ne, v BC MB sploh ne grem več, so se mi prodajalke zasr....do konca!

LP

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
   [Brisano sporočilo]
9.8.2006 23:56:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu yennika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1134
10.8.2006 8:09:32   
incabinca
Hojla!
Za mano je še ena neprespana noč.... trebuh mi je spet non stop otrdeval, pa tud neki me je bolelo, tako kot če bi me fajn na wc tiščal (pa me ni).... ne vem, najbrž so to kaki lažni popadki. In s tem trdim, kot skala, trebuhom in bolečinami v križu sem se ponoč res mogla namatrat da sem lahko vstala za na wc (ker to grem pa itak vsake tri četrt ure)

Joj punce, pa dejte mi še nekaj povedat.... zdej sem končno dobila previjalno mizo in seveda sem včeraj vsa nadobudna začela prati cunjice. Najprej sem dala oprat čist bele in sicer benkice, pa kapice, pa tiste previjalne pleničke..... se pravi, en kup štrikcev! In potem si seveda lahko predstavljate kaj sem dobila ven iz pralnega stroja... Eno samo veliko kepo cunj, med sabo totalno zavozlanih!!!! user posted image Seveda je potem trajalo kar nekaj časa, da sem jaz to vse lepo odvozlala in obesila! user posted image
Kako pa vi to perete? Najbrž obstaja kakšen način, da se ti cunje ne zavozlajo?

Zdej pa letim na MŠ, danes grem na tisti termin ob 9.00!

Papa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
10.8.2006 10:32:51   
yennika
Jaz nise imela problemov z vozljanjem štrikcev. Ne vem, poskusi dat na krajšo in rahlejšo centrifugiranje!Te cotke se itak takoj posušijo.

Sončica, zdaj še letim malo okoli pogledat za posteljnine, drugače potem pokličem in naročim v odejci.Si kaj videla tisto ta zeleno, ki je na njihovi spletni strani? A je le v živo tud tako lepa barva.

Zdaj pa se počasi spravim na pot, grem na ctg.Me je pa včeraj zvečer nekaj šraufalo in dol tiščalo. Bomo videli kaj bo G rekla.
Mimogrede pa moram še v dm-a po nekaj drobnarij-pleničke pampers, blazinice za dojenje, vatico, milo....Jupi!

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1136
10.8.2006 11:15:19   
Tejcha
Yennika, midva tud šibava dans po pleničke in po flaške, pa vato, pa... vse tiste drobnarije, ki jih še nimava... :)

Js imam že vse oprano, dans bova kup dopolnila še z nekaj hlačkami na naramnice in potem se spravim še k zlaganju v omare in voila... :)

A bo jutr zihr denar od CSDja za paket? Katera kej ve?

Pridne bodte, pa naj vas vaši sončki ne jezijo preveč (brcanje v rebra, otrdevanje, zgaga... ipd, :) )

Tistim pa, ki šibate na preglede pa velik lepih novičk, :)

LP,
T in user posted image

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
10.8.2006 11:26:38   
Tejcha
So se izprsili: denar je že na računu! JUHUUUUU, :)

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
10.8.2006 12:30:09   
x_srečka_x
YENNIKA jaz sem si kupila zeleno posteljino s ščitnikom, če misliova ta pravo sta gor narisana fantek in punčka taka luštna, je pa zelo lepe zelene barve take nežne zelene user posted image  Lahko bi slikala posteljino pa še za okorg in dala v album da vidiš zdaj ko imamo doma digitalca user posted image  Če ta zanima povej pa bom slikala user posted image

SONCICA ja na internetu imajo res samo take čudne barve, ko sem pa gledala v trgovini imajo pa zlo luštne user posted image  Mi je blo vse všeč  pa je blo kr težko za izbrat user posted image

TEJCHA hvala ker si povedala da je nakazan denar od paketa, bom šla danes dvignit in kupit še jaz nekaj drobnarij, ki mi jih je ostalo user posted image

Vidim da tudi ve nič ne spite ponoči user posted image  Pri meni je zmeraj hujše in se zbujam na eno uro da lavfam na WC pa še grozno sem žejna. Danes sem tako težko zaspala, ker me ja tako zgaga pekla. A katera kaj ve kaj lahko vzamem proti temu?

Pozdravčke user posted image

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
10.8.2006 16:18:27   
yennika
ALO!

Se mi je zdelo nekam veliko nakazano na računu.Sem potem še z večjim veseljem zapravljala. Sicer pa grem v soboto malo čez mejo pogledat, če še kaj pametnega dobim. Bom tak mogla počasi zaključit moje turneje v A!

Torej, prišla od pregleda. Vse ok. Vsi izvidi negativni-urin, bris, toxo, hepatitis...Razen hemoglobina, zato mi je zvišala dozo železa. Ctg b.p, nič pokazal.Sem jo vprašala kaj če zdaj rodim. Pa pravi, naj še počakam do jutri, ko bo 36 tednov in bo dete že donošeno, pol pa magari lahko.Kontrolo imam zopet čez 1 tedeen, takrat pa pride že moj G nazaj iz dopusta in nardima še uz, da vidim kolk je dete težko. Me je pa med ctgjem mali tak v rebra tiščal, da sem res komaj čakala, da bo konec-pol ure je kar težko tak pri miru ležat.Pa še lulat me je tiščalo fajn!
Sem šla potem še v pikapolonico, nimajo nič pametnega. Nikjer še niso dobili plišastih garnituric. sem bla kar žalostna. Posteljnine za zibko niti ene na zalogi-halo!Za posteljico pa je samo prevleka za vzglavnik in kovtrček 6 tisoč. Bi kupila, pa so imeli samo še eno v rjavo rumeni barvi.

Potem pa sem skočila še v dm-a na hitr nakup-zame in za lumpa.Kupila sem kolekcijo od bubchen-trdo in tekoče milo, kremico, mandljevo olje. Njami, krasno diši.Zdaj pa imamo res že vse razen posteljnine,banjice in lavorčka.Aja, pa še bepanten kremo si morem kupit v lekarni!Ooo, pa še vložke.

x- srečka-pol pa te prosim če poslikaš posteljnino, no saj lahk sebe tud malo pofotkaš..Imaš čas do nedelje, ker če ne dobim v soboto kaj jih pokličem in narčim.
Ne vem, če je katera septemberka sploh pokazala svoj buši-razen mene. A se niste nč slikale. Jaz sem se od 3 meseca dalje, potem pa vsak mesec. Je tak fajn pogledat zdaj kako smo rastli...in kak še bomo.user posted image

Držite se in pišite kaj!

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1140
10.8.2006 18:10:02   
SanjaS
yennika, kot lahko vidimo, si ti že spakirana na rampi za odhod v RIM....user posted image

Manjka ti samo še VEROLAX- to je zato, da po morebitnem težavnem porodu slučajno ne bi imela težav na stranišču.. Toplo priporočam vsem.

Lp,

S.

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
10.8.2006 20:34:05   
x_srečka_x
Prav ti bom slikala jutri, danes je že malo pozno user posted image
Trebušček pa prej bi si ga lahko slikala samo z navadnim fotoapartaom, ker še nismo imeli digitalca zudaj ga pa imamo in sva že z mojim rekla da morava trebušček slikat pol vam ga pa pokažem user posted image

Jaz sem tudi danes kupila še blazinice za dojenje pa palčke za ušesa za user posted image  Jutri pa grem še po škarjice za nohte, bepanthen za moje bradavice in mandljevo olje pol imam pa že res vse user posted image

LP

(odgovor članu SanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
11.8.2006 8:36:59   
incabinca
x_srečka_x : glede palčk za ušeska za user posted image : nam so v MŠ strogo prepovedali uporabljat palčke za ušeska, ker so baje zelo nevarne, da lahko otroka poškoduješ (saj veš, kakšni otrokovi nepričakovani gibi pa to), tako da so rekli naj ne uporabljamo palčk, ampak kar navadno vatico mal zrolamo pa si s tem pomagamo...

Neposredna povezava do sporočila: 1143
11.8.2006 9:41:22   
nikak
Punce, živjo. Kako se kaj držite? Jaz sem zadnje dni čisto zgažena. Sita sem vsega, najraje bi že rodila. Po drugi strani pa upam, da me ne prehiti, ker imam še toliko tega za postoriti... user posted image  Včeraj še v MŠ nisem šla poslušati zobarja, ker sem se komaj sestavila skupaj, kaj šele, da bi kam hodila. Kaj je kaj povedal?

V četrtek sem imela pregled pri G., vse OK. Me je naročil čez 14 dni, ampak mi je sestra dala datum čez tri tedne. user posted image  Malo so me spet prestrašili, ker naj bi vse sladkornice rodile predčasno. Sicer pa mala lepo brca. Včeraj mi je čez cel dan močno otrdeval trebuh, ob tem so se pa pojavljale tudi bolečine, kot pred menstruacijo. Vse skupaj se je ponavljalo na nekaj minut, proti večeru pa je povsem ponehalo. Verjetno je šlo za lažne popadke, ne vem.

Pa tele sanje. user posted image  Včeraj se je tudi meni sanjalo, da je bil moj mož poskočen. Sem čisto ven padla, hehe. Danes so bile sanje veliko prijetneje. user posted image

Še vedno se nisem spravila po blago za posteljnino, ostalo imam pripravljeno - tudi že torbo za v porodnišnico. Komaj čakam tudi drug teden, ko imam dekompresijo, ker me noge in križ precej bolijo.

Drage user posted image  uživajte in naj vam ti zadnji dnevi minejo hiiiiiiiiitro. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1144
   [Brisano sporočilo]
11.8.2006 12:03:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nikak)
  Neposredna povezava do sporočila: 1145
11.8.2006 12:33:22   
x_srečka_x
Ojla user posted image

Ja SONCICA ravno tako sem kupila samo da je moja zelena in da ma za kovtrček kot uima pri tebi za baldahin.
Sem tudi jaz danes že poslikala pa sem gruntala kaj pa naj zdaj naredim user posted image  Sem tak anti talent za tole da user posted image  Ne spoznam se ravno najbolš kaj bi mogla narest.

INCABINCA hvala ker si povedala, če ne pa palčk ne bom uporabljala user posted image

Danes pa skočim še v lekarno po patr drobnarij pa mislim da imam že res vse, samo kaj ko se vedno še naslednji dan spovnim da mi pa pravzaprav manjka še to.

Punce ste vi same kupovale vložke (vir 80) ali jih bomo to dobile v porodnišnici? Ker jaz sem si jih kar sama kupila, zdaj pa mi pravijo da naj bi to dobila v porodnišnici user posted image

LP

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
11.8.2006 12:55:50   
nikak
Srečka, vložke dobiš v porodnišnici. Za doma jih moraš pa kupiti. Jaz sem nabavila nove od Tosame - ala VIR, samo, da ni samo tista mreža čez gazo. Pa še eno drugo firmo, ne vem katero - navadno. Sem pa od sestre dobila, za tiste prve dni ene, ki so sicer svinjsko dragi, vem, da se jih kupi v Sanolaborju ali pa se jih dobi na recept (dajo jih ženskam, ki jim operirajo rodila). Sem jih pa imela že po prvem porodu in so super, ne morem prehvaliti. Kot plenica, pa nobenih vnetij.

Joj, Sončica, tvoja posteljnina mi je pa tko cort... Samo mi imamo eno zibko, ki je čisto samosvojih mer in moram dati delati po meri. Bi pa takoj imela tako blago. user posted image  Bom kar poklicala v štacuno, če delajo tudi po meri. Mika me pa v zeleni ali rumeni barvi, da je bolj nevtralno...

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1147
11.8.2006 13:06:44   
nikak
Ja, evo, ne gre po individualnem naročilu. user posted image Bom šla kar v trgovino, pa verjetno nabavila ta komplet, potem mi bo pa šivilja lahko naredila iz blaga za baldahin (baldahina nimam, ker na takšno zibko ne paše) podaljšala obrobo... Samo, da se do BTCja zvlečem en dan. user posted image  Mater, bi bilo bolje kupiti standardno zibko, he he. user posted image

(odgovor članu nikak)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
11.8.2006 13:18:39   
princes
Imamo lepe barve nove na ringaraja...user posted image

Mene pa že kar malo panika daje...Kar razmišljam, kaj če ne bo vse uredu, kako bom prenesla vse skupaj, ali bo user posted image normalen....pa take fore, me je kar strah...Vsak dan bolj...saj nočem zdej še vas strašit, ampak ob tej evforiji, ko je vse tako lepo ko pripravljam, pa komaj čakam da uporabim te luškane stvari, pa me kar malo stisne...user posted image

Drugi teden grem v Postojno da se zmenim za EA, v sredo..

danes sem sanjala najino punčko, samo se je ne spomnim dobro...Nisem imela groznih sanj...Smo se lepo sprehajali po centru...
Kaj pa če bo fantek, jaz imam pa posteljico v roza kombinaciji...user posted image Mi je bila tako všeč, da sem se kar opogumila pa jo kupila...user posted image

Yennika zate tako lepo skrbijo, imaš že CTG, ne pa me nas kar naročajo par dni pred rokom, saj niso normalni...Mene so 13 dni pred rokom...user posted image Je rekla da ni potrebe...prej mi je pa rekla, da naj še 14 dni počakam, potem pa lahko grem rodit...user posted image user posted image
Zdaj bi pa res lahko vsaj na 14 dni, kako to šparajo ne morem verjet...

Jaz kar ne dojamem da je še tako malo časa, mesec mine kot bi mignil...user posted image

Jaz sem si pa kar always vložke kupila, tiste za po noči, a mislite da moram imet vir 80..user posted image Če ne jih imajo pa sigurno v porodnišnici, saj jih morajo imeti...
Če ne si bom pa še ene une kupila, saj ni problema...

A boste vse kupile bepanthen-roza, za bradavičke??  Meni manjkajo samo še stvari iz lekarne...pa pripravit moram torbo za porodnišnico..
Ostalo že vse čaka...user posted image

Lep dan...

Neposredna povezava do sporočila: 1149
11.8.2006 15:52:44   
incabinca
nikak - zobar ni nč kej novega povedal, mal o zobeh tako na splošno pa to. Je pa svetoval, da naj čimmanj (če se le da) uporabljamo stekleničke, pa dudke, ker to otrokovim zobem samo škodi.... seveda je tudi on, tako kot vsi, priporočal čimdaljše dojenje. Aja, pa to se mi je tud pametn zdel, k je rekel, da ne smemo dajati v stekleničko sladkanih pijač, ker tud to samo škodi.... pa da naj ne dajemo otroku flaške za v posteljo, da potem z njo v ustih še zaspi, ker to tud samo škodi... pa seveda pol še to, da je treba otroku čimbolj približat ustno higieno, posebej moramo bit starši striktni pri tem.
Take splošne stvari je povedal.

x_srečka_x - kar se vložkov VIR80 tiče - nam so v MŠ rekli, naj jih prinesemo s sabo v porodnišnico, ker imajo oni sam ene take čudne italijanske. Ampak to je v LJ ne vem pa kako je drugje.

urskamravlja - ja pravijo da je fajn met te vir80 vložke, ker so baje taki mehki, tako da prav pridejo.

papa

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?