yennika
|
Alo mamike! Ja ja, se vidi, da se bližamo cilju, smo kar pridne z pisanjem. Ali pa je vreme krivo! Obseg mojega bušija je 105 cm. Je zrasel zdaj v kratkem za 4 cm. Včeraj sem dala kri in vodo in sem zelo zadovoljna. Voda krasna kot vedno-hvala bogu, hemoglobin pa se mi je popravil in zrasel iz 108 na 113. Pijem sirup 2x na dan in zgleda da res pomaga, sicer počasi, ampak bolje kot nič. Jutri imam ponovno ctg-naročajo me na 1 teden. Kako bom spet vesela, ko bom poslušala bitje srca našega deteca. Bom posnela jutri utripe na telefon, da bomo imeli lep spomin! Danes dobila modrček za dojenje od neckermanna. Naj vam povem, da je tako super, res. Presenečena v nulo. Sem mislila, da bo nek navaden za tak denar-2 jurja, pa je prav lep. Iščem samo baldahin za zibko, posteljnino imam. Kaj svetujete kje naj pogledam? Sma si zdaj namislila zibko za prve tri mesece, ker je tako cart.Drugače pa pride komplet prevleka+posteljnina+baldahin 17 jurjev. V soboto grema v A,bom še tam pogledala. Sanjam tudi jaz zdaj bolj intenzivno in grozno.Po mojem hormoni delajo svoje.Isto opažam pri svojem dragem, ko kar neprej nekaj govori v spanju.Ko pa vstanem za lulanje pa panika, kam grem,kaj mi je, naj pazim kje hodim, da ne padem, lepo počasi....Jaz pa sem samo tiho in se smejim! Me prav zanima kako bo potem ko bo dan d. Bom mogla naredit prej suho vajo. Sam me verjetno potem ko bi res mogla it ne bi jemal preveč resno. Se že kaj razmišljale kdaj si želite rodit, ponoči al čez dan?Jaz bi po eni strani kar ponoči, da bi bla zjutraj že rešene...Sicer pa tega pač ne moremo izbirat. Včeraj je rodila moja žlahtnica, sineka, 8 dni pred pdp-jem, avgustovka.Joj kak je srečna. Njej se je začelo zjutraj ob pol šestih, ob 11ih pa je že rodila. Samo želiš si lahko takega poroda. Se vam jutri kaj javim, ko pridem iz ctg-ja. LP
"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet." 1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca! 5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član. Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je! Življenje je tukaj in zdaj!
|