|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 7.8.2006 21:12:22
|
|
|
|
*Karmen*
|
Čao, čvekice!!! Madona se tukaj dogaja! Sledi prava Santa Barbara! ESTERA 76, dobrodošla v našem klubu!!! Pa čimvečkrat se javi, da boš septembra že "ulaufana". KAPICA, zate pa en velik, topel objem , ker vem kaj trenutno prestajaš. Izjoči bolečino in takoj ti bo bolje. To je edino zdravilo za strto srce. Za zamrznjenčke pa nič ne skrbi, ne boš imela hormonske terapije, ponavadi dobiš le STOP injekcijo zato, da pred transferjem folikel jajčeca, ki si ga pridelala naravno, sigurno dozori, poči in se odstrani. No, potem pa že veš kako gre naprej. MIŠEK1, bravo za prihod tečke rdečke! Končno boš lahko začela akcijo! TEIRA, nič se ne obremenjuj, če boš šla v postopek brez spreja. Reško je pravi maher in vsaka dobi takšno terapijo kot jo potrebuje. Sicer sem pa tudi jaz v 1. postopku malo zamudila vse skupaj in sem s sprejem začela šele drugi dan M. In tudi z injekcijami. Vse hkrati torej. Nič se ne sekiraj, zjutraj ne boš zastonj vstala. Ko te Reško dobi v kremplje, te zlepa ne spusti . POOPSIE, ti pa ne paniči zaradi injekcij. Jaz sem mislila, da me bo konec, ko mi je rekel, da se bom špikala v trebuh. No, na koncu sva s srčkom ugotovila, da je to celo manj zoprno kot špikanje v tazadnjo . Igle so čiiiisto tanke, dolge 1,5 cm in so lasersko brušene. Samo dotakneš se kože in že je notri. Čutiš manj kot bi te pičil komar. Samo vsebino injiciraj v kožo počasi, da te ne bo peklo pa bo vse ok. Na mestu injiciranja se rad v naslednje pol urice pojavi majhen rdeč flekec, ki malce srbi. Če srbi ga pusti pri miru (jaz sem ga kar zalepila z obližem). Flekec izgine sam po dveh urah. Špikaj pa se izmenjaje v levo in desno stran trebuha. In nikoli se ne špikaj na enem mestu dvakrat, ker potem zna pa res bolet. NIOVI, bravo tudi zate. Končno tudi tebe kmalu čaka sprej in potem igle! MODRI DIRKAČ (PIKA), a teb se je pa čist odpul'l ? A ti kolo ni več dovolj? Zdaj rabiš že kar motor?! Tako, upam, da sem vse predelala. Zdaj pa naj povem še malo o sebi. Danes sem imela že prvo fiziotraparijo. Najprej so me skoraj zmrznili z ledom, sledila pa je intenzivna telovadba z roko. Joj, joj, moja roka je še takšna kot bi bila z drugega planeta ... Edino nekaj dobrega se je pa zgodilo: danes že tipkam z obema rokama . Tako, punce, drž'te se in uživajte! LP. Karmen.
|
|
|