|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
7.8.2006 16:56:07   
Anonimen
teirauser posted image user posted image  zato ker si tolk simpatična, resuser posted image
To glede igl pa nisem več prepričana...prej sem bla vsa našopirjenja kako sem pogumna, zdej bi memogla videt...bela k stena. Me je mišek postavla na realna tlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 226
7.8.2006 16:57:39   
kapica
Test je bil negativen.

V drugem postopku je pa tako, so rekli da je treba naredit en mesec pavze, torej da gre ta user posted image mimo, pa potem naslednja ko pride, gremo v novo akcijo.
To pomeni verjetno septembra. In ce imas zamrznjencke ni potrebno posebne hormonske terapije, ampak samo Progesteron, tako kot sedaj.

Vidim da vas je kar nekaj sedaj v skupnem postopku, drzim pesti za vsako posebej, vas seveda se naprej spremljam, bodrim in se javljam.

LP punce in hvala za vase nasvete, tolazbo in duzbo.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 227
7.8.2006 16:57:40   
teira
pa dol bom padla od user posted image , ti si res legenda!
Ja sej take pač smo - prave FACE user posted image !
Drž se, pa pišem ko kaj več (sigurnega) zvem!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 228
7.8.2006 17:00:47   
teira
kapica žal mi je in držim pesti, da se bo v naslednjem postopku vse dobro končalo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 229
7.8.2006 17:40:51   
Anonimen
kapica sočustvujem s teboj in ti pošiljamuser posted image in novih moči, da boš v nov boj odšla mirna sproščena in polna poz. misliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 230
7.8.2006 17:44:25   
Anonimen
Kapica, tolk pesti za srečo pa nič. Žal mi je. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zjokaj se user posted image user posted image user posted image koliko te je volja in zberi moči za naslednjič.  Vse skupaj te je samo še ojačalo in mislim, da naslednjič bo tudi zate posijal sonček. user posted image

POOpsie in tiera vidve ga pa kiksatauser posted image s takšnimi in drugačnimi. Pol pa nič ne poslušata, kaj vama G reče. A mislita, da sta v šoli in lahko sedita na ušesih user posted image user posted image user posted image user posted image . JOJ, kje so tisti časi. Poopsie iglica ki ti jo bo zapiču v tvojo čvrsto rito je mičkena in tanka. Mal boli ko zapiči, ampak pol je cool. Nobene zateklin in oteklin ne bo, mogoče kaka modricauser posted image mičkena, če te ne bo lepo piknu. Npr. jaz sem si dans ravno eno user posted image pridelala, ko sem kar neki štrikala. Še vse smo preživele. Ti maš vsaj na riti hlače, jaz pa mam majčke do popka, pol se pa vidi, če kaj zašuštraš. Moj bi reku: "te vsaj ne bo noben gledal, k bo mislu, da si junky".
Ampak punce lahk ste vesele, da imate ob sebi user posted image v teh trenutkih. Če meni tokrat ne uspe, se mi bo brez njega zmešalo. Že zdaj se mi meša. Mogoče sva preveč navezana drug na drugega.

lep večer

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 231
7.8.2006 17:58:07   
Anonimen
mišek to si pa lepo povedala, resuser posted image user posted image ...srečne smo lahko, da so ob nas moški, ki nas ljubijo in podpirajo in brez katerih bi se nam kot si rekla zmešalo. Hvala našim dragim srčkom in bravo, ker tud za njih ni lahko.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 232
7.8.2006 18:48:38   
Anonimen
Punce moj rdeč ferari user posted image se je pršu končno prikazat in zdaj se šopiri na belem tepihu. Upam, da me tokrat ne bo pustil na cedilu in da se bo te dni kaj večkrat peljal gor in dol po belo preprogi. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 233
7.8.2006 18:58:50   
koala
Ojoj kapica, pa tako sem stiskala pesti zate.
Veš kaj, ti se zdaj zjokaj, zderi, karkoli ti bo pomagalo prboleti to žalost. Pa malo si spoči in novih moči naberi za zamrznjenčke.

Mislim nate!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 234
7.8.2006 21:12:22   
*Karmen*
Čao, čvekice!!!

Madona se tukaj dogaja! Sledi prava Santa Barbara!

ESTERA 76, dobrodošla v našem klubu!!! Pa čimvečkrat se javi, da boš septembra že "ulaufana".
KAPICA, zate pa en velik, topel objem user posted image , ker vem kaj trenutno prestajaš. Izjoči bolečino in takoj ti bo bolje. To je edino zdravilo za strto srce. Za zamrznjenčke pa nič ne skrbi, ne boš imela hormonske terapije, ponavadi dobiš le STOP injekcijo zato, da pred transferjem folikel jajčeca, ki si ga pridelala naravno, sigurno dozori, poči in se odstrani. No, potem pa že veš kako gre naprej.
MIŠEK1, bravo za prihod tečke rdečke! Končno boš lahko začela akcijo!
TEIRA, nič se ne obremenjuj, če boš šla v postopek brez spreja. Reško je pravi maher in vsaka dobi takšno terapijo kot jo potrebuje. Sicer sem pa tudi jaz v 1. postopku malo zamudila vse skupaj in sem s sprejem začela šele drugi dan M. In tudi z injekcijami. Vse hkrati torej. Nič se ne sekiraj, zjutraj ne boš zastonj vstala. Ko te Reško dobi v kremplje, te zlepa ne spusti user posted image .
POOPSIE, ti pa ne paniči zaradi injekcij. Jaz sem mislila, da me bo konec, ko mi je rekel, da se bom špikala v trebuh. No, na koncu sva s srčkom ugotovila, da je to celo manj zoprno kot špikanje v tazadnjo user posted image . Igle so čiiiisto tanke, dolge 1,5 cm in so lasersko brušene. Samo dotakneš se kože in že je notri. Čutiš manj kot bi te pičil komar. Samo vsebino injiciraj v kožo počasi, da te ne bo peklo pa bo vse ok. Na mestu injiciranja se rad v naslednje pol urice pojavi majhen rdeč flekec, ki malce srbi. Če srbi ga pusti pri miru (jaz sem ga kar zalepila z obližem). Flekec izgine sam po dveh urah. Špikaj pa se izmenjaje v levo in desno stran trebuha. In nikoli se ne špikaj na enem mestu dvakrat, ker potem zna pa res bolet.
NIOVI, bravo tudi zate. Končno tudi tebe kmalu čaka sprej in potem igle!
MODRI DIRKAČ (PIKA), a teb se je pa čist odpul'l user posted image ? A ti kolo ni več dovolj? Zdaj rabiš že kar motor?!

Tako, upam, da sem vse predelala. Zdaj pa naj povem še malo o sebi. Danes sem imela že prvo fiziotraparijo. Najprej so me skoraj zmrznili z ledom, sledila pa je intenzivna telovadba z roko. Joj, joj, moja roka je še takšna kot bi bila z drugega planeta user posted image ... Edino nekaj dobrega se je pa zgodilo: danes že tipkam z obema rokama user posted image .

Tako, punce, drž'te se in uživajte! LP. Karmen.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 235
8.8.2006 6:48:19   
Anonimen
DOBRO JUTRO PUNCE!

O Karmen, smo te kar malo pogrešale te dni. Sem vesela, da tvoja roka lepo napredujeuser posted image .

Poopsie a si danes lahko sploh spalauser posted image , k smo te včeri tako prestrašili user posted image ?

Ti teira pa kot vidiš, ne boš edina s tako terapijo, boš ena izmed redkih, ampak imela pa jo boš vseenuser posted image .

Kapica a si se že zjokala user posted image ? Vzami si čas zase in se vrni optimistična, kot si bila pred kratkimuser posted image .

Estera 76, niovi, kje pa se vidve potepatauser posted image   Dajta se kaj javita in sporočita, kaj se z vama dogaja

Kar se tiče mojga ferarija user posted image , se je včeri zvečer res pršu sam mal šopirit, pol pa je nazaj v garažo zapelal. Kaj pa vem česa se je utrašu, mogoče toče, toče inekcij, ki me čakajo  2 dan user posted image . Sem pa mogla dans ob 5 vstat in it k Rešu po inekcije. Ko bo pa sonce posijalo in se bo ferariju zlubilo se pokazat v vsej svoji veličini, potem pa spet zgodnja budnica za reša. Tale jutra me bodo ubila, saj me po rešu doma čaka še pes, pripravljen na sprehod in dolgo crkljanje. Aja, dipherelin moram zjutraj jemat in ne takrat ko mi je on dal prvo špiko. Je pa res, da ni panike kdaj, pomemben bo menopur. Tega pa bo treba jemat točno ob uri. Če bo še  katero čakal tak postopek v prihodnosti, da bo vedela.

(odgovor članu *Karmen*)
  Neposredna povezava do sporočila: 236
8.8.2006 8:47:16   
teira
user posted image  doobroo juutrooo
kot vidim ste vse zgodnje, še posebno ti Mišek. Bravo, končno se je pripeljal tvoj Ferrari user posted image .
Poopsie, a bo? Kako kaj z iglami, si imela kako moro user posted image . Zdaj se še smejem ampak bomo vidl kako bo ko bom jaz na vrsti.  user posted image

Karmen hvala za obrazložitev. Še včeraj mi ni bilo nič več jasno, zdaj grem pa dobre volje in polna optimizma k našemu Rešku.
Kapica upam, da ti je danes vsaj mal lažje. Vedi, da smo vse s teboj user posted image .

Našim user posted image  pa en veeeeelik user posted image  k so tako pridni!

lep dan in naj bo nasmejan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 237
8.8.2006 8:48:18   
čiška
LP!Punce želim vas samo pozdravit,vidim,da gre vse kot po maslu.Kapica,žal mi je ,ker ni uspelo,se pa mogoče vidimo na zamrznjenčkih!Držite se in pošiljam vam en kupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 238
8.8.2006 8:58:10   
Anonimen
Joj čiška, te je lepo čitat user posted image . Kako se držiš, kaj počneš, kar naenkrat si izginila z obličja. Ti takoj nazaj pošiljam en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa javi se še kaj

(odgovor članu čiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 239
8.8.2006 9:29:22   
čiška
Zdej sem že v redu,gremo novim zmagam naproti!user posted image Edino krvavela sem zelo dolgo,kar 17 dni,tko da sploh ne vem kdaj nej toleuser posted image pričakujem.Potem imam pa še enega zamrznječka(upam,da se bo dobr odmrznu).Kar nas ne ubije nas ojača a ne!!???V glavnem spremljam vas non stop, samo oglašam se bolj malo.Punca super ste,polne optimizma,če je pa kakšna solzica, je pa kar hitro pozabljena(tole je res en optimističen forum,kljub kakšnim tragedijam)Stiskam pesti za vse kmalu nosečke!lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 240
8.8.2006 11:09:49   
Anonimen
evo meneuser posted image ...
teira:user posted image  kakšne inekcije???user posted image zanikanje je najboljša obramba, sploh ne vem o čem govorimouser posted image user posted image ..mah sej bo, bom preživela sej sem survivoruser posted image Kaj se zdej dogaja pri tebi?
karmen:user posted image user posted image , hvala za tolažbo in nasvet...no ampak zdej pa ne vem al jih bom fasala v rito al v bušijauser posted image
mišek:user posted image user posted image user posted image ...končno, sem res vesela, da se podajaš v boj z iglamiuser posted image .Poročaj kako boli ali ne boli, da bom imela kaj za razmišljat, če mi je preveč dolgčas mi ni zaniminouser posted image

Mojeuser posted image  pa ni in ni...že 2 dni zamuja, packa!!!Mišek a si jo probala ti s čim vzpodbudit..jst si bom kr flašo rdečga kupila to bo ziher pomagaluser posted image

Babike, pridne bodite in oglasite seuser posted image
pozdravček od strahopetke

(odgovor članu čiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 241
8.8.2006 11:37:33   
Anonimen
Najprej pijankauser posted image pol pa še junkyuser posted image . Dober napreduješ poopsie. Jaz sem vsak dan ob kosilu spila kozarček rdečga, več si nisem upala, zaradi agluraba. Bi mi pa prav pasalo, da bi se ga enkrat po dooooooooolgem času nasekala. Ziher bi vse težave šle po gobe user posted image . Razočaranje pa je še vseeno tuuser posted image , ker menstra kuka samo občasno, to pa baje ni zadosti, mora se vlit. Je pa reku Reš, da zna bit problem v mojem shujšanju (ne namernem) in lahk se zgodi, da se ne bo vlila. No, jaz pa vseen moram čakat na izliv stoletja in me kar ornk skrbi, če bom vse skupaj zamudila. Se pravi, da bom imela par dni tako šibko user posted image , potem pa nič več. Potem je konec za min 1 leto in to me žre. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 242
8.8.2006 11:49:59   
Anonimen
mišek globlje in globlje padamuser posted image ...
jst bom tud danes res kupila eno flašo in bom zvečer spila deci, nekej moram nardit, ker sem že prov nestrpna.
Jst sem ful optimist za vse punce, če pa se slučajno kaj zalomi se ga gremo pa res usut, prov?user posted image Pa ne pijem alkohola ampak takrat bo pa teklo v potokihuser posted image ..
Joj, mišek jst resnično upam, da se bom vlilo no, mora se...pismo, mi je hudo, ker si tako želim, da bi vsem puncam uspelo in da nobena od vas nebi imela problemov in zapletovuser posted image ...Dej ti to svojo v roke vzam in zagroz, pokaž zobe, skloftej jo, ...nekej nared, da se bo prikazala v vsem svojem blišču, jst verjamem vanjouser posted image  in vate in močno , močno držim pesti.
A si zarad skrbi shujšala?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 243
8.8.2006 12:00:44   
Anonimen
Zaradi agluraba (nimaš apetita in slabo ti je od jutra do večera). Nobenih skrbi. Pa že od prej sem shirana, vsaj eni tako pravijo. Dans sem se odločila, da zvečer ne vzamem agluraba in se ga bom nasekala. Med tem bom mislila nate in ti nazdravla. Pa še vročo banjo si bom naredila in ima da se vsuje. Punce se nama bo ktera še pridružila?????
Me je pa danes Reš tako grdo piču, da mam ornk veliko modrico in še neko zatrdlino. Ful čudn, sam moja včerajšnja modrica je angelček proti tej velikanki.   

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 244
8.8.2006 12:06:56   
Anonimen
user posted image user posted image ..TO MIŠEK!!user posted image sva zmenjene, ti nazdravim in vsem, ki se nama pridružujejo, torej punce kje ste, zvečer imamo pijanščno...kar pogumno se javite, jst bom nazdravila vsaki posebejuser posted image
Jah upam, da ne bodo dal meni kaj takega, ker bo potem tud mene pobral do kosti, mi je rekla tašča kam me bo pa pikal mojuser posted image , če nimam nič riti pa trebuhauser posted image , dej pa pol še kaj takega fasam, sem pa oplelauser posted image .
Iz kje pa si ti, če ni skrivnost?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 245
8.8.2006 13:28:20   
Anonimen
mišek ti si men sumljiva, a ga že zdele cukaš?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 246
8.8.2006 16:29:23   
teira
haaaaaloooo
tuki se pa dogaja user posted image . Poopsie, Mišek tudi jaz bi z vama rade volje nazdravila in se ga pošteno usekala user posted image , ampak nevem kaj bi Reš jutr reku, kr moram na vse zgodaj bit pr njemu. user posted image  Jaz sem že cel dan tako dobre volje, delam kot zamorček in komaj čakam jutrišnji dan.
Mene je moja user posted image  za en teden prehitela,.....pa kaj je zdaj z vama no? Dejmo že enkrat prikličita to hudičevko in začnimo s tem postopkom.
Kr pogumno po flašo, jaz bom z mislimi pri vaju user posted image , jutri pa sporočim kaj sem urihtala.

lp, Teira user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 247
8.8.2006 16:40:09   
Anonimen
Ajmo teira, med zadnjimi si šla v postopek in prva boš na vrsti. Utiraj nam pot, mi ti boma pa stale ob strani. Men res drugo ne preostane, kot da se ga nalijem, sam pripravt se moram na to. Pa da ne bo pomote, men je zadost 1 dcl, da sem pijana, pri 2 pa me že ornk meša, kar bi bilo več, pa bi bilo itak preveč. V družbi je to mal drgač, ampak ko si sam, pa ne rabiš velik.
Držim pesti za jutri, mene zdaj jutri ne bo, razen, da se mi ravno vsuje. Čakam na poopsie, bom pa znjo šla. Ona itak več čas časa presedi na ušesih in bom pol vsaj jaz poslušala, da ne bo potem spet na veliko spraševala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Poopsie ne zamertuser posted image

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 248
8.8.2006 16:45:09   
Anonimen
teira, pa kje si tiuser posted image user posted image user posted image
eh sej po moje reša nebi motil, če bi pršla mau nabutanauser posted image , mogoče bi se ti pa še pridružil kaj vešuser posted image , dobr no dost heca...a ni to res zanimivo kakšen zagon dobiš ko veš, da se stvari začnejo dogajati?Ko sem jst zvedela, da lahko grem še isti dan k sem bila pri rešu grem tudi v Italijo pozdravila in začnem sem imela tako voljo kot še nikoli...jutri mislim nate user posted image user posted image
Ja ker user posted image  ni smo začel z drastičnimi ukrepi kot je alkoholuser posted image , jst grem tud dons v banjo, pa vinček in upam, da se bo prikazala.

Sporoči kako boš uredila in drži pesti, da nama priteče že enkrat!!!

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 249
8.8.2006 16:52:03   
Anonimen
tako kot zdaj molive za user posted image , tolk se bova čez pol mesca grizle, da en bi pršu user posted image . Smešno za poscatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Moj IVF čudež
photo
V UKC Maribor so mi naredili vse mogoče kontrole, dali injekcije, tablete, naredili histeroskopijo in laparoskopijo, pos...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.