|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
8.8.2006 16:53:13   
teira
Pa sta res face no user posted image  user posted image  user posted image  user posted image !!!!!
Mišek kaj češ tako je "zadnji pride, prvi melje" user posted image . Da ne bom slučajno jutri razočarana in pisala, da morm en mesec čakat. Eh veste kaj? Kar bo, bo, glavno da se je vse skp začel user posted image .
Zdaj pa veselo po buteljke in akcija.....sam da ne bo jutri v službi glavobol user posted image .
No punčare "na zdravje"!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 251
8.8.2006 16:54:25   
Anonimen
ti bom dala presedi na ušesih mišekuser posted image ...da te ne bom po ritiuser posted image , inekcije bolijo ampak če te jst po ta zadnji bo inekcija mačji kašeljuser posted image ...da ne boš zdej ti zamerlauser posted image
Tud zame je deci dost, ker alkohola organsko ne prebavljam , mišek zgleda da bova res skupaj nazdravljale in skupaj bova šle k Rešuuser posted image ...uživaj in upam, da jutri dobiš, ti pa drži pesti zameuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 252
8.8.2006 16:56:02   
Anonimen
mišek točno temu se jst smejem...ta mesec ja drug mesec ne...to je življenjeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 253
8.8.2006 17:10:23   
Anonimen
EEEE, poopsie, mija rit je trda ko kamen, tak da bo tebe prej roka bolelauser posted image user posted image . Pa pazi, da ne boš pol mela roko v gipsu ko Karmen. Mogoče pa je Karmen tud kaj preveč po tuji riti šarlauser posted image user posted image user posted image user posted image . Poleg tega se me pazi, sem šolan user posted image policaj, čeprav me nočejo v službo vzet. Mogoče sem preveč pametna, bi delala konkurenco njihovim psomuser posted image user posted image .
Teira, ti kar melji prva, pa upam, da se boš tudi prva smejala od veselja user posted image , me pa takoj za tabo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 254
8.8.2006 17:15:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK1

EEEE, poopsie, mija rit je trda ko kamen, tak da bo tebe prej roka bolelauser posted image user posted image . Pa pazi, da ne boš pol mela roko v gipsu ko Karmen. Mogoče pa je Karmen tud kaj preveč po tuji riti šarlauser posted image user posted image user posted image user posted image . Poleg tega se me pazi, sem šolan user posted image policaj, čeprav me nočejo v službo vzet. Mogoče sem preveč pametna, bi delala konkurenco njihovim psomuser posted image user posted image .

shit no, počla bomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tud za trdo rito se najde močna roka in moje je definitvnouser posted image tko, da ...be afraid, be very afraiduser posted image
jah, bojijo se konkurence, ker ti bi itak vse prekašala...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 255
8.8.2006 17:22:06   
Anonimen
Evo jaz sem začela, hip. Nekaj požirkov, hip, in se mi že pozna, hip. Hip, vse pleše okrog mene, hip, mravljice so na ekranu, hip, jaz pa grem v banjo, hip.
lepo se imejte, hip

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 256
8.8.2006 17:26:37   
Anonimen
user posted image user posted image uživaj, sprosti se, ne misli na ničesar, posveti se sama sebi in jst ti veselo nazdravljam na vse lepo kar te čaka

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 257
8.8.2006 18:07:31   
Anonimen
No punce, pa je šla faša v user posted image . Ravnokar preštevam rožice user posted image user posted image user posted image user posted image , pa ne vem ali vidim dvojno in jim moram delit z 2 ali sem jih prav preštela user posted image user posted image user posted image user posted image .  Pa da ne bi mislile, da sem celo flašo ruknila in celo v tako kratkem času,.  Flaša je bila na žalost skor prazna, pa tak dobr vinček je bil not, da je res škoda, da ga ni več. Kako pa ti poopsie napreduješ s srkanjem opojne substance user posted image user posted image . Se ti je dragi user posted image pridružil? Pa da ne boš potem po tistem kozarču res videla, da ma tvoj dragi take učke kot tale user posted image . Če se ti bo to zgodilo, prosim ne pij več.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 258
8.8.2006 21:02:49   
*Karmen*
'čer!

Danes pa se vidi, da je polna luna zeloooo blizu. A ve bi se ga rade nasekale? Prou, bomo pa kakšno gostilno tuki gor odprle in se bomo v njej dobivale ob petkih ali pa ob sobotah vsaka s svojo prisrčno flaško v roki in s tipkovnico pod prsti. Bi bilo prav zanimivo brat kaj bi pisali prsti, če bi oči videle dve tipkovnici user posted image . Babe, enkrat moramo to probat, a ne? Ma bi blo zanimivo, ko bi se jeziki čisto razvozljali... Kako bomo pa dale ime naši gostilini, user posted image ? Ime mora bit tako, da bo odganjalo trezne ljudi...

Drugače pa zgleda, da je vse ok, ne? Vse ste nekako zaštartale, nekatere čakate na štart. V glavnem, vsem se je začelo dogajat user posted image ! In to me zelo veseli! Akcija, babe, akcija! Sam jaz počivam. In mi čist paše mal miru in počasnega tempa.

Tako, mislim, da sem napisala kar sem želela. Želim vam veliko sreče, lep pozdrav in pa mirno noč. Karmen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 259
9.8.2006 7:58:52   
Anonimen
JUUUUUUUUUUTRO punceuser posted image user posted image !

KARMEN ti pa maš ideje. Moj predlog bo mal predolg, zato bi lahk to bil slogan, glede na to, da smo ga zdaj mal pil, ko smo čakal user posted image . "Enga za spit, za menstro dobit". Ampak jaz sem itak blond, pa še policaj, pa še zgodnja ura je.

POOPSIE no, kaj zdaj, jo maš ali nimaš? Al maš sam mačka user posted image ?
Jaz jo mam user posted image , tokrat jo držim za roge, da mi ne bi spet ušla, kot predvčerajšnjim, ko se mi je  user posted image . Jutri pa k Reškotu,, po še ene inekcije, JUPI! Upam sam, da me ne bo spet tako grdo piknu, k mam trebuh kot najhujši junky. Dans bi mogla v Portorož, pa si nekak ne upam s takim marogastim bušijem, poleg tega me ta user posted image tako matra,kot že dolgo ne. Če se bojo vsaj krči polegli, potem grem, pa naj si zavrti ljudje mislijo kar čjo. Jaz bi rada videla nečakeca kako čofota v vodi.

Tiera, nate sem skor pozabla. Kako je blo, poročaj, maš prvo špiko že v ritiuser posted image ?

(odgovor članu *Karmen*)
  Neposredna povezava do sporočila: 260
9.8.2006 10:19:22   
Niovi
Čau punce user posted image  sem se prišla malce pofočkat. Danes priletela z obale, pa se popoldne že vračam, vmes grem pa še v šoping po injekcije in spraj user posted image  v drugi polovici meseca začnemo oz. ne čakam user posted image  25.8 in potem podarim zdravila user posted image .
Včeraj na plaži mi ena znanka kot strela iz jasnega reče:''Zakaj nimaš otrok? A imaš težave? A ne moreš?'' user posted image  ravno to kar nočem slišati. Potem pa samogovor od sodelavke, ki ni mogla, pa ima zdaj tri pa lalala.....

Kapica držim pesti za naslednji krog user posted image user posted image
Vsem ostalim user posted image user posted image user posted image  jaz sem čisto sproščena in sem si vse odmislila....pa še morje in zrak baje delata čudeže user posted image

Se beremo kmalu user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 261
9.8.2006 10:57:32   
teira
Živjo babe!
Kaj vam povem? user posted image  Ja, sem začela in prva je že v ta zadnji user posted image . Sem tako vesela, da bi kar pela user posted image  . Reš mi je vse razložil, pa še v IT sem skočila in vsa zdravila kupila..

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 262
9.8.2006 11:10:01   
Anonimen
ojla!user posted image
Karmen idejo za dobro ime naše gostilnice ti je dala MIŠEK in po moje je naslov čist tapravuser posted image ..kdaj bo otvoritev?user posted image

MIŠEK1, jupiiii tud moja je prišla in jutri grem tudi jst k Rešu,evo pa sva res skupaj začeliuser posted image , ne morem verjetuser posted image ..kopel in vinček sta res pomagala.Moj mi je res pripravil romantično večer, kopel, svečke, vinček, masaža..sva se tooolk stiskalauser posted image ..in ponoči se je prikazalauser posted image user posted image

teira bravo zateuser posted image user posted image ...sem tolk vesela, da si začela...kao zgledajo inekcije?user posted image boli?user posted image

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 263
9.8.2006 11:22:24   
teira
ojla
torej poopsie za šprice...nič bat! Pri Rešu sem si jo kar sama dala in ti povem, da mi je bilo prav smešno user posted image . Ne boli popolnoma NIČ, ritka pa ostane lepa, brez ene pikice. user posted image  Predpisal, pa mi je menopur in sprej suprefakt (al nevem točno kako se napiše). V glavnem vse O.K.!!! Upam, upam in še enkrat upam, da tikrat USPE user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image .
Dajmo punce zdaj še ve....... AKCIJA..............

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 264
9.8.2006 11:37:55   
Anonimen
teira zdej si me pa fuuul pomirilauser posted image user posted image !
Ja, zdravila maš pa ista kt jst se mi zdiuser posted image , a si se že špricala  v nos?Men je tolk nazgravžen ta sprej ampak se pri špricanju zabavamuser posted image .
Jutri se začne akcija zame in za mišekuser posted image user posted image
držimo pesti, da bomo vse na koncu srečne in da user posted image  za naslednjih 9 mescev ne vidimouser posted image

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 265
9.8.2006 13:54:14   
teira
BRAVO Mišek in Poopsie user posted image user posted image user posted image
Vse tri bomo končno nagnale to nagravžno user posted image  za ceeeeelih 9 mesecev!!! A prou? Torej zmenjeno Tuser posted imageuser posted imageuser posted image !
Poopsie tud men ni preveč simpatičen ta sprej...čutim ga v glavi user posted image , ampak ni panike vse se preživi.

Kaj vama je torej buteljka pomagala?user posted image

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 266
9.8.2006 14:20:00   
Anonimen
živjo, teira!
tko kot si rekla, vse bomo preživeli samo, da bi končno uspelouser posted image user posted image
kolk časa se pa že vidva trudita?
te morm nekej vprašat ampak te bom na privat, da se ne bom popolnoma osmešilauser posted image
ja,res je vinček pomagal..ne vem kje sem to sploh slišala ampak imam v spominu,da to res poženeuser posted image ...
sem tolk navdušena dons, da po moje ne bom nič spala tolk komaj čakam, da se začne...
jutr poročam, če pa se ne oglasim pomeni, da mi je rit razpadla, upam,d a neuser posted image

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 267
9.8.2006 15:47:55   
Niovi
Še 1x pozdravim predno odrinem, berem da vas je veliko na špikah in da prav uživate, mi dvigate moralo, ker bom kmalu na vrsti tudi jaz user posted image
Držim pesti za vse user posted image

Jaz bom poskusila user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 268
9.8.2006 16:00:17   
Anonimen
niovi, oprosti sem te šele zdjle zapazilauser posted image .
Lepo se imej na dopustu uživaj, sprosti se in mogoče boste pa nazaj prišli trijeuser posted image user posted image user posted image , upanje umre zadnjeuser posted image
pozdravčel,
pa oglasi se ko prideš nazajuser posted image

(odgovor članu Niovi)
  Neposredna povezava do sporočila: 269
9.8.2006 16:25:03   
Anonimen
Potrjeno teira, flaša pomaga user posted image . Sve že dve, a ne poopsie. Kje si to ime našlauser posted image user posted image user posted image user posted image ? Jutri pa se mogoče vidiveuser posted image .
Niovi pa gre na lepše user posted image , joj kako lepouser posted image . Bodi pridna kar se tičeuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 270
9.8.2006 16:29:29   
teira
Punce tolk dela mam v službi, da komaj čakam  da grem domov spat user posted image .
Niovi glej da pridete 3 nazaj, o.k.? Pa uživajta in se sprostita!user posted image
Poopsie odgovor te čaka. Ti pa povem, da ti bo Reš prav vse lepo, počasi razložil in pokazal. Meni je in se mi je zdelo kot v šoli...to tako, pa to tako.... faca resuser posted image . Ful sm vesela, da sem pri njemu in upam, da bo uspelo VSEM NAM zagledati magični user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem tako vesela, da bi kar pela in vse ptičke objela user posted image

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 271
9.8.2006 16:44:07   
Anonimen
mišek lepo prosim , če se ne norčuješ iz mojega krasnega imenauser posted image ...poopsie=drekec...tko mal sem tečka, mal drekam v glavnem sem pa čist prijazna punca in od tod imeuser posted image
Bom prov buljila vate...boš takoj vedla katera semuser posted image ..ne, sej se hecam samo mi bo pa res smešn, ker me bo ziher prešinl, če bom katero videla, da si to tiuser posted image

teira men je Reš tud ful simpatičen in mojmu je tud ful faca, tko, da smo vsi zadovoljniuser posted image

Mene pa menstra tolk matra (sej me vsak mesec sploh ne vem zakaj sem tolk presenečenauser posted image ), da se mi nič ne da...v službi se morm prov pomatrat da kej nardim, čist low energy, bi najraj sam ležala pa se basala s hranouser posted image

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 272
9.8.2006 16:54:18   
Anonimen
POOPSIE kot 1: sploh se ne norčujem iz tvojga imena, 2. všeč mi je, tako simpatično, luštkano, 3. niti pomislila nisem na ta drekec, k mi je tako všečno. In ti zdaj vse pokvariš, zdaj bom pa najbrž res pomislila na ta drekec, 4. ob pisanju sem si že ustavrila mnenje o tebi in definitivno si prijazna, simpatična in zgovorna pupa. Če bi se poznali in če si res taka, bi bile ziher prijateljici, no vsaj grdo se ne bi gledali user posted image user posted image user posted image user posted image . Aja pa to je bilo samo retorično vprašanje, sploh nisem pričakovala odgovora.

Midva se tudi pridružujeva pohvalam nad Rešem. zakon jeuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 273
9.8.2006 17:01:52   
Anonimen
user posted image user posted image mišekuser posted image , sem se hecala, veš...vem, da se ne norčuješ, tko sem to v hecu povedala, da me bognedej ne boš resno jemala, prosm!!!Mal sem se hotla hecat, ne zamert nouser posted image ...
no, ker si si tako lepo mnenje ustavrila o meni pozabi na ta drekecuser posted image ,naj bom samo pupsiuser posted image
Jst sem 100%, da bi bile prijateljice, ker si tud ti ful fajn bejbika, tkouser posted image

No, Reš je pa res car..jst sem menstro dobila ob pol enih zjutraj in me je panika, ker nisem vedela kdaj moram zdej po inekcije in sem ga zjutraj klicala in je bil toooolk prijazen in mi je blo res toplo pri srcu, da še obstajajo zdravniki, ki te ne odpikajo kr nahitro in s tistim odbijajočim tonom...res vse pohvala rešu. sej verjamem, da ima vsak slab dan in tud reš ni popoln ampak zaenkrat sem res navdušenauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 274
9.8.2006 19:46:50   
kapica
Olauser posted image punce!

Vidim da vam sploh nic ne manjka tu gori, ste prav lep tim postale. fajn vas je brat.
Misek in Poopsie cestitke za user posted image , jutri je vajin dan, drzim pesti za dober start .
Teira cestitke za dober start, upam da bo slo tako naprej .
Niovi, lep dopust, kaj ves, mogoce pa inekcij res ne bos rabila user posted image  .
Karmen, no pa si bo tvoja roka tudi pocasi opomogla, saj bo ze pocasi cas ne user posted image ?
Estera, dobrodosla tu med ivf-javkami.

Jaz sem ze v redu, morem priznat, da me ni tako potrlo, sem mislila, da bo hujse. Zato sem mogla pa lubija toliko bolj tolazit. Je prizadet, neskoncno zalosten, razocaran, jezen... Me je kr strah postalo, ampak saj bo. Mene je pac malo stisnilo, sploh zato, ker sem jaz kriva da sva zaenkrat se brez otrockov.

Moja user posted image je se kr tu, me tako busi muci, se takoo vlece.

No punce, LP in vsem veliko uzitkov pri spikanju, a ne da sploh ni tako hudo, a? Kaj vse ne naredimo za nase user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Moj IVF čudež
photo
V UKC Maribor so mi naredili vse mogoče kontrole, dali injekcije, tablete, naredili histeroskopijo in laparoskopijo, pos...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.