Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 8.8.2006 16:53:13
|
|
|
|
teira
|
Pa sta res face no !!!!! Mišek kaj češ tako je "zadnji pride, prvi melje" . Da ne bom slučajno jutri razočarana in pisala, da morm en mesec čakat. Eh veste kaj? Kar bo, bo, glavno da se je vse skp začel . Zdaj pa veselo po buteljke in akcija.....sam da ne bo jutri v službi glavobol . No punčare "na zdravje"!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 8.8.2006 16:54:25
|
|
|
|
Anonimen
|
ti bom dala presedi na ušesih mišek ...da te ne bom po riti , inekcije bolijo ampak če te jst po ta zadnji bo inekcija mačji kašelj ...da ne boš zdej ti zamerla Tud zame je deci dost, ker alkohola organsko ne prebavljam , mišek zgleda da bova res skupaj nazdravljale in skupaj bova šle k Rešu ...uživaj in upam, da jutri dobiš, ti pa drži pesti zame
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 8.8.2006 16:56:02
|
|
|
|
Anonimen
|
mišek točno temu se jst smejem...ta mesec ja drug mesec ne...to je življenje
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 8.8.2006 17:10:23
|
|
|
|
Anonimen
|
EEEE, poopsie, mija rit je trda ko kamen, tak da bo tebe prej roka bolela . Pa pazi, da ne boš pol mela roko v gipsu ko Karmen. Mogoče pa je Karmen tud kaj preveč po tuji riti šarla . Poleg tega se me pazi, sem šolan policaj, čeprav me nočejo v službo vzet. Mogoče sem preveč pametna, bi delala konkurenco njihovim psom . Teira, ti kar melji prva, pa upam, da se boš tudi prva smejala od veselja , me pa takoj za tabo.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 8.8.2006 17:15:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK1 EEEE, poopsie, mija rit je trda ko kamen, tak da bo tebe prej roka bolela . Pa pazi, da ne boš pol mela roko v gipsu ko Karmen. Mogoče pa je Karmen tud kaj preveč po tuji riti šarla . Poleg tega se me pazi, sem šolan policaj, čeprav me nočejo v službo vzet. Mogoče sem preveč pametna, bi delala konkurenco njihovim psom . shit no, počla bom tud za trdo rito se najde močna roka in moje je definitvno tko, da ...be afraid, be very afraid jah, bojijo se konkurence, ker ti bi itak vse prekašala...
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 8.8.2006 17:22:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo jaz sem začela, hip. Nekaj požirkov, hip, in se mi že pozna, hip. Hip, vse pleše okrog mene, hip, mravljice so na ekranu, hip, jaz pa grem v banjo, hip. lepo se imejte, hip
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 8.8.2006 17:26:37
|
|
|
|
Anonimen
|
uživaj, sprosti se, ne misli na ničesar, posveti se sama sebi in jst ti veselo nazdravljam na vse lepo kar te čaka
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 8.8.2006 18:07:31
|
|
|
|
Anonimen
|
No punce, pa je šla faša v . Ravnokar preštevam rožice , pa ne vem ali vidim dvojno in jim moram delit z 2 ali sem jih prav preštela . Pa da ne bi mislile, da sem celo flašo ruknila in celo v tako kratkem času,. Flaša je bila na žalost skor prazna, pa tak dobr vinček je bil not, da je res škoda, da ga ni več. Kako pa ti poopsie napreduješ s srkanjem opojne substance . Se ti je dragi pridružil? Pa da ne boš potem po tistem kozarču res videla, da ma tvoj dragi take učke kot tale . Če se ti bo to zgodilo, prosim ne pij več.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 8.8.2006 21:02:49
|
|
|
|
*Karmen*
|
'čer! Danes pa se vidi, da je polna luna zeloooo blizu. A ve bi se ga rade nasekale? Prou, bomo pa kakšno gostilno tuki gor odprle in se bomo v njej dobivale ob petkih ali pa ob sobotah vsaka s svojo prisrčno flaško v roki in s tipkovnico pod prsti. Bi bilo prav zanimivo brat kaj bi pisali prsti, če bi oči videle dve tipkovnici . Babe, enkrat moramo to probat, a ne? Ma bi blo zanimivo, ko bi se jeziki čisto razvozljali... Kako bomo pa dale ime naši gostilini, ? Ime mora bit tako, da bo odganjalo trezne ljudi... Drugače pa zgleda, da je vse ok, ne? Vse ste nekako zaštartale, nekatere čakate na štart. V glavnem, vsem se je začelo dogajat ! In to me zelo veseli! Akcija, babe, akcija! Sam jaz počivam. In mi čist paše mal miru in počasnega tempa. Tako, mislim, da sem napisala kar sem želela. Želim vam veliko sreče, lep pozdrav in pa mirno noč. Karmen.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 9.8.2006 7:58:52
|
|
|
|
Anonimen
|
JUUUUUUUUUUTRO punce ! KARMEN ti pa maš ideje. Moj predlog bo mal predolg, zato bi lahk to bil slogan, glede na to, da smo ga zdaj mal pil, ko smo čakal . "Enga za spit, za menstro dobit". Ampak jaz sem itak blond, pa še policaj, pa še zgodnja ura je. POOPSIE no, kaj zdaj, jo maš ali nimaš? Al maš sam mačka ? Jaz jo mam , tokrat jo držim za roge, da mi ne bi spet ušla, kot predvčerajšnjim, ko se mi je . Jutri pa k Reškotu,, po še ene inekcije, JUPI! Upam sam, da me ne bo spet tako grdo piknu, k mam trebuh kot najhujši junky. Dans bi mogla v Portorož, pa si nekak ne upam s takim marogastim bušijem, poleg tega me ta tako matra,kot že dolgo ne. Če se bojo vsaj krči polegli, potem grem, pa naj si zavrti ljudje mislijo kar čjo. Jaz bi rada videla nečakeca kako čofota v vodi. Tiera, nate sem skor pozabla. Kako je blo, poročaj, maš prvo špiko že v riti ?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 9.8.2006 10:19:22
|
|
|
|
Niovi
|
Čau punce sem se prišla malce pofočkat. Danes priletela z obale, pa se popoldne že vračam, vmes grem pa še v šoping po injekcije in spraj v drugi polovici meseca začnemo oz. ne čakam 25.8 in potem podarim zdravila . Včeraj na plaži mi ena znanka kot strela iz jasnega reče:''Zakaj nimaš otrok? A imaš težave? A ne moreš?'' ravno to kar nočem slišati. Potem pa samogovor od sodelavke, ki ni mogla, pa ima zdaj tri pa lalala..... Kapica držim pesti za naslednji krog Vsem ostalim jaz sem čisto sproščena in sem si vse odmislila....pa še morje in zrak baje delata čudeže Se beremo kmalu
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 9.8.2006 10:57:32
|
|
|
|
teira
|
Živjo babe! Kaj vam povem? Ja, sem začela in prva je že v ta zadnji . Sem tako vesela, da bi kar pela . Reš mi je vse razložil, pa še v IT sem skočila in vsa zdravila kupila..
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 9.8.2006 11:10:01
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla! Karmen idejo za dobro ime naše gostilnice ti je dala MIŠEK in po moje je naslov čist taprav ..kdaj bo otvoritev? MIŠEK1, jupiiii tud moja je prišla in jutri grem tudi jst k Rešu,evo pa sva res skupaj začeli , ne morem verjet ..kopel in vinček sta res pomagala.Moj mi je res pripravil romantično večer, kopel, svečke, vinček, masaža..sva se tooolk stiskala ..in ponoči se je prikazala teira bravo zate ...sem tolk vesela, da si začela...kao zgledajo inekcije? boli?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 9.8.2006 11:22:24
|
|
|
|
teira
|
ojla torej poopsie za šprice...nič bat! Pri Rešu sem si jo kar sama dala in ti povem, da mi je bilo prav smešno . Ne boli popolnoma NIČ, ritka pa ostane lepa, brez ene pikice. Predpisal, pa mi je menopur in sprej suprefakt (al nevem točno kako se napiše). V glavnem vse O.K.!!! Upam, upam in še enkrat upam, da tikrat USPE . Dajmo punce zdaj še ve....... AKCIJA..............
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 9.8.2006 11:37:55
|
|
|
|
Anonimen
|
teira zdej si me pa fuuul pomirila ! Ja, zdravila maš pa ista kt jst se mi zdi , a si se že špricala v nos?Men je tolk nazgravžen ta sprej ampak se pri špricanju zabavam . Jutri se začne akcija zame in za mišek držimo pesti, da bomo vse na koncu srečne in da za naslednjih 9 mescev ne vidimo
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 9.8.2006 13:54:14
|
|
|
|
teira
|
BRAVO Mišek in Poopsie Vse tri bomo končno nagnale to nagravžno za ceeeeelih 9 mesecev!!! A prou? Torej zmenjeno T P M ! Poopsie tud men ni preveč simpatičen ta sprej...čutim ga v glavi , ampak ni panike vse se preživi. Kaj vama je torej buteljka pomagala?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 9.8.2006 14:20:00
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo, teira! tko kot si rekla, vse bomo preživeli samo, da bi končno uspelo kolk časa se pa že vidva trudita? te morm nekej vprašat ampak te bom na privat, da se ne bom popolnoma osmešila ja,res je vinček pomagal..ne vem kje sem to sploh slišala ampak imam v spominu,da to res požene ... sem tolk navdušena dons, da po moje ne bom nič spala tolk komaj čakam, da se začne... jutr poročam, če pa se ne oglasim pomeni, da mi je rit razpadla, upam,d a ne
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 9.8.2006 15:47:55
|
|
|
|
Niovi
|
Še 1x pozdravim predno odrinem, berem da vas je veliko na špikah in da prav uživate, mi dvigate moralo, ker bom kmalu na vrsti tudi jaz Držim pesti za vse Jaz bom poskusila
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 9.8.2006 16:00:17
|
|
|
|
Anonimen
|
niovi, oprosti sem te šele zdjle zapazila . Lepo se imej na dopustu uživaj, sprosti se in mogoče boste pa nazaj prišli trije , upanje umre zadnje pozdravčel, pa oglasi se ko prideš nazaj
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 9.8.2006 16:25:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Potrjeno teira, flaša pomaga . Sve že dve, a ne poopsie. Kje si to ime našla ? Jutri pa se mogoče vidive . Niovi pa gre na lepše , joj kako lepo . Bodi pridna kar se tiče .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 9.8.2006 16:29:29
|
|
|
|
teira
|
Punce tolk dela mam v službi, da komaj čakam da grem domov spat . Niovi glej da pridete 3 nazaj, o.k.? Pa uživajta in se sprostita! Poopsie odgovor te čaka. Ti pa povem, da ti bo Reš prav vse lepo, počasi razložil in pokazal. Meni je in se mi je zdelo kot v šoli...to tako, pa to tako.... faca res . Ful sm vesela, da sem pri njemu in upam, da bo uspelo VSEM NAM zagledati magični . Sem tako vesela, da bi kar pela in vse ptičke objela
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 9.8.2006 16:44:07
|
|
|
|
Anonimen
|
mišek lepo prosim , če se ne norčuješ iz mojega krasnega imena ...poopsie=drekec...tko mal sem tečka, mal drekam v glavnem sem pa čist prijazna punca in od tod ime Bom prov buljila vate...boš takoj vedla katera sem ..ne, sej se hecam samo mi bo pa res smešn, ker me bo ziher prešinl, če bom katero videla, da si to ti teira men je Reš tud ful simpatičen in mojmu je tud ful faca, tko, da smo vsi zadovoljni Mene pa menstra tolk matra (sej me vsak mesec sploh ne vem zakaj sem tolk presenečena ), da se mi nič ne da...v službi se morm prov pomatrat da kej nardim, čist low energy, bi najraj sam ležala pa se basala s hrano
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 9.8.2006 16:54:18
|
|
|
|
Anonimen
|
POOPSIE kot 1: sploh se ne norčujem iz tvojga imena, 2. všeč mi je, tako simpatično, luštkano, 3. niti pomislila nisem na ta drekec, k mi je tako všečno. In ti zdaj vse pokvariš, zdaj bom pa najbrž res pomislila na ta drekec, 4. ob pisanju sem si že ustavrila mnenje o tebi in definitivno si prijazna, simpatična in zgovorna pupa. Če bi se poznali in če si res taka, bi bile ziher prijateljici, no vsaj grdo se ne bi gledali . Aja pa to je bilo samo retorično vprašanje, sploh nisem pričakovala odgovora. Midva se tudi pridružujeva pohvalam nad Rešem. zakon je .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 9.8.2006 17:01:52
|
|
|
|
Anonimen
|
mišek , sem se hecala, veš...vem, da se ne norčuješ, tko sem to v hecu povedala, da me bognedej ne boš resno jemala, prosm!!!Mal sem se hotla hecat, ne zamert no ... no, ker si si tako lepo mnenje ustavrila o meni pozabi na ta drekec ,naj bom samo pupsi Jst sem 100%, da bi bile prijateljice, ker si tud ti ful fajn bejbika, tko No, Reš je pa res car..jst sem menstro dobila ob pol enih zjutraj in me je panika, ker nisem vedela kdaj moram zdej po inekcije in sem ga zjutraj klicala in je bil toooolk prijazen in mi je blo res toplo pri srcu, da še obstajajo zdravniki, ki te ne odpikajo kr nahitro in s tistim odbijajočim tonom...res vse pohvala rešu. sej verjamem, da ima vsak slab dan in tud reš ni popoln ampak zaenkrat sem res navdušena
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 9.8.2006 19:46:50
|
|
|
|
kapica
|
Ola punce! Vidim da vam sploh nic ne manjka tu gori, ste prav lep tim postale. fajn vas je brat. Misek in Poopsie cestitke za , jutri je vajin dan, drzim pesti za dober start . Teira cestitke za dober start, upam da bo slo tako naprej . Niovi, lep dopust, kaj ves, mogoce pa inekcij res ne bos rabila . Karmen, no pa si bo tvoja roka tudi pocasi opomogla, saj bo ze pocasi cas ne ? Estera, dobrodosla tu med ivf-javkami. Jaz sem ze v redu, morem priznat, da me ni tako potrlo, sem mislila, da bo hujse. Zato sem mogla pa lubija toliko bolj tolazit. Je prizadet, neskoncno zalosten, razocaran, jezen... Me je kr strah postalo, ampak saj bo. Mene je pac malo stisnilo, sploh zato, ker sem jaz kriva da sva zaenkrat se brez otrockov. Moja je se kr tu, me tako busi muci, se takoo vlece. No punce, LP in vsem veliko uzitkov pri spikanju, a ne da sploh ni tako hudo, a? Kaj vse ne naredimo za nase .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodbe malih junakov: Moj IVF čudežV UKC Maribor so mi naredili vse mogoče kontrole, dali injekcije, tablete, naredili histeroskopijo in laparoskopijo, pos...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.