Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Radha No,na tukaj sem mislila,ko si uporabila te dva izraza:trapasto in površno.Če je zate to neresnica,tudi prav. Mogoče si uporabila izraz trapasto,ker sem ga uporabila tudi jaz, ampak za izraz površno pa nimaš alibija Neresnica je, da je izraz "trapasto" predvsem moj izraz, kakor si napisala. Za izraz povrsno nimam alibija, imam pa argumente. Sicer, vsakemu, ki malo bolj potorno bere forum je jasno kdo kolikokrat kaksen izraz uporablja in komu je kaksen izraz lasten. Tvoje izmikanje okoli izraza trapasto in tvoje reakcije na izraz, ki je tebi lasten ne spremeni dejstva, pa ce se 100 x napises, da je to meni lasten izraz, ne tebi. Sicer boš pa na argumente še dolgo potrpežljivo čakala,če boš mene čakala.In to iz preprostega razloga,ker o veri jaz v detajle ne razpravljam.Na nobeni verski temi ne boš videla,da jaz pretirano razpravljam.To pa zato,ker se potem najdejo taki (kot sklepam,da si tudi ti) ,ki ne razumejo zadev,jih po svoje obračajo in zato se lahko pregovarjaš v nedogled.Saj kaj komentiram,pa se oglašam-vendar svoje vere nikoli ne razkrijem javno ,kaj šele v detajle! Pricakovano. Zato ne boš dočakala mojih argumentov.Seveda boš sedaj ti napisala (ali vsaj misila pri sebi) da nimam argumentov ali da se celo bojim argumentirati se s teboj.Ampak mi je čisto vseeno ,kaj misliš-pač o veri ne bom diskutirala z neverniki.Iz istega razloga se je tudi Tehnofil umaknil iz teme-ker ne morete prebaviti niti mlečne hrane,kot se je sam izrazil...no to je moja razlaga. Predpostavka napacna. Ne mislim, da nimas argumentov ali da se bojis. Mislim, da noces razpravljati o veri, ker bi se z razpravljanjem o isti razrkrila oz. razkrila tisto kar skrivas - kateri veri pripadas. Zakaj imas potrebo ne izjasniti se o svoji veri in jo drzati v tajnosti - to pa sama najboljse ves. Komot me pa najdeš na kakšni drugi temi,kjer uporabim tudi argumente,pa tam lahko diskutirava v nedogled. Bega me tvoje privoljenje in volja da na drugi temi razpravljas v nedogled, a od razprave o veri ali verskih vprasanjih se umikas, ker se te razrave vlecejo v nedogled. Popolnoma sprejemam, da ne zelis o svoji veri govoriti, razpravljati ... samo mi je rahlo argument zakaj tega noces na trhlih nogah, ceprav za nekaj takega v bistvu niti ne potrebujes argumenta. Dovolj je, da je to tvoja odlocitev.
|