@lina
|
Dobro jutro! Pridne, ste pridne - pišete, kupujete, pripravljate stvari... Jaz sem še v polnem delovnem (službenem) zagonu - osem ur na dan, v pisarni brez klime, ampak počutje je še kar v redu. Zadnje dni sva večinoma tudi sama s tamalim, najin oči je bil dva dni službeno odsoten, tako da nama popoldnevi minevajo na otroških igriščih (vlak in tobogan sta zakon, pa seveda kamenčki ), zvečer mi pa uspe vse poštimat (ga spravit spat, rože zalit, kuhinjo pospravit) veliko prej, kot če sva oba doma. Imam nek naval energije, res. V službi sem tudi vsak dan do konca učinkovita in mam ob koncu dneva tako lepo pospravljeno mizo Kar se kil tiče - pozna se, da rada jem - štartala sem z neko normalno težo, v materinski sta prikriti (oz. neodkriti) dve pridobljeni začetni kili, tako da sem sedaj nekako na 2+8 kg, večinoma joške, trebuh, rit in stegna. Da o celulitu ne govorim. Avgusta gremo na morje s prijatelji (eno družino z dvema otrokoma) in ta mamica je res suhica, po dveh porodih! Ampak sem se odločila, da se ne bom sekirala. V ta prvo sem z dojenjem in večurnimi dnevnimi sprehodi spravila dol vseh pridobljenih 18 kg in še dodatnih 5 kg - prišla sem na sanjsko težo. Sicer ko sem nehala dojiti in začela hodit v službo sem tistih 5 kg nazaj dobila in bila spet na svoji stari.... Mis - vozička Jane sicer ne poznam (leta 2004 ni bil aktualna znamka), zato ne vem, koliko se poleže. Mi imamo Peg perego, pa se tudi ne poleže v nulo in tudi otrok gleda naprej, ne vame. Z odejico spodaj se oblikuje krasno ležišče. Edino kar se košare tiče - v ta prvo je nismo imeli, ker je bil poletni dojenček, zdaj bo pa jesensko-zimski in razmišljam, da bi jo dokupili. Tam je pa potem res ravno dno, pa še otrok je k tebi obrnjen. Gaya, kako neki ti je ratalo 2x stopiti na čebelo. Upam, da ti je bolje. Si poskusila s starimi recepti, kot je čebula na mestu pika ipd? Dopustnicam želim veselo čofotanje v morju... Naslednji teden bom tudi jaz na dopustu... Sem si tako splanirala, da do septembra porabim ves dopust, ker bi mi tako zapadel. Pa sem sedaj en teden doma, avgusta dva tedna odsotna,ko gremo na morje, pa še pred porodniško en teden prej. Vse skupaj (če odštejem dopuste) grem v službo še 5 tednov! Veste kako je to malo? Zdaj, zdaj bomo na porodniški! Lepo se imejte!
|