|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktoberke
12.7.2006 15:34:42   
gaya
Na pomoč user posted image

a ma kera kakšen recep kako ublažiti tole srbečico od čebeljih pikov. Noga me boli ko norc, zaotečena je ful, pa zdaj ne vem al od pikov al od nosečnosti, pa boliiiiuser posted image ... A kera ve za kako čudežno kremco?
Drug problem je pa danes križ user posted image , boli me tko kakor med menstruacijo in spodnji del trebuha mi noro otrdevauser posted image , sicer sem že od 11 ležečki, ampak mal me pa skrbi. user posted image  vsake tolk časa poštokam in pobrca nazaj, hvala bogu, ampak ni pa tko veselo poskočen kakor prejšnje dni...

A mislite da je kakšen razlog za paniko, al počakam do petka, k mam itak pregled?

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
12.7.2006 22:05:43   
frrrr
gaya, po moje ni panike... dete počiva... če ga čutiš, je kul... za križ in otrdel trebuh, spij magnezij, mau kalcija in počivaj... če boš mela full močne krče in 5 v eni uri, pa le pokliči G

js sm pa dan mela test z glukozo... me je v levo full grdo piknila in mi je kožo preklala za dober centi... me je v uni uri vmes začela full roka bolet in sm ji pol dala desno, kjer me je pa še bolj grdo piknila in mam orng modrico in zatečeno... zdej sm pa na obeh rokah invalid -> je blo pa dete full živahno, ko je doblo direkt energijo z glukozo... sm komi brala revijo, ker mi jo je tolk premetavalo

zdej grem pa mau počivat... sm v cantini mexicano jedla... tolk dobro, da bom do jutr sita user posted image

papa

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
13.7.2006 7:04:43   
naja78
jutro!!

da se ogalsim pred morjem.
ja pupe na morje gremo.user posted image
danes sem nastopila dopust vseh 48 dni in bom tako  na dopustu do sredine septembra.user posted image pol pa še par dni bolniške in končno porodniška.user posted image

pri G je bilo itak kot zmerom:vaginalni pregled,napisal svečke,pretipal trebuh,uprašal par stvari in to je to.
bila sem fertik v pol ure.kr verjet ne morem.
sfehtala sem ga še za zadnji Uz,okoli 32 tedna in ko bom 30 tednov noseča imam še CTG in potem vedno do poroda.
no vsaj neki.

zdele letim s kužikama ven,potem pa pakirat,ker popoldan se mi obetajo boleče noge-nakupi.user posted image

tako da vsa pridem še 1x pogledat in pozdravt.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
13.7.2006 7:52:15   
@lina
Dobro jutro!

Pridne, ste pridne -  pišete, kupujete, pripravljate stvari... Jaz sem še v polnem delovnem (službenem) zagonu - osem ur na dan, v pisarni brez klime, ampak počutje je še kar v redu. Zadnje dni sva večinoma tudi sama s tamalim, najin oči je bil dva dni službeno odsoten, tako da nama popoldnevi minevajo na otroških igriščih (vlak in tobogan sta zakon, pa seveda kamenčkiuser posted image ), zvečer mi pa uspe vse poštimat (ga spravit spat, rože zalit, kuhinjo pospravit) veliko prej, kot če sva oba doma. Imam nek naval energije, res. V službi sem tudi vsak dan do konca učinkovita in mam ob koncu dneva tako lepo pospravljeno mizo user posted image

Kar se kil tiče - pozna se, da rada jem - štartala sem z neko normalno težo, v materinski sta prikriti  (oz. neodkriti) dve pridobljeni začetni kili, tako da sem sedaj nekako na 2+8 kg, večinoma joške, trebuh, rit in stegna. Da o celulitu ne govorim. Avgusta gremo na morje s prijatelji (eno družino z dvema otrokoma) in ta mamica je res suhica, po dveh porodih! Ampak sem se odločila, da se ne bom sekirala. V ta prvo sem z dojenjem in večurnimi dnevnimi sprehodi spravila dol vseh pridobljenih 18 kg in še dodatnih 5 kg - prišla sem na sanjsko težo. Sicer ko sem nehala dojiti in začela hodit v službo sem tistih 5 kg nazaj dobila in bila spet na svoji stari....user posted image

Mis - vozička Jane sicer ne poznam (leta 2004 ni bil aktualna znamka), zato ne vem, koliko se poleže. Mi imamo Peg perego, pa se tudi ne poleže v nulo in tudi otrok gleda naprej, ne vame. Z odejico spodaj se oblikuje krasno ležišče. Edino kar se košare tiče - v ta prvo je nismo imeli, ker je bil poletni dojenček, zdaj bo pa jesensko-zimski in razmišljam, da bi jo dokupili.  Tam je pa potem res ravno dno, pa še otrok je k tebi obrnjen.

Gaya, kako neki ti je ratalo 2x stopiti na čebelo. Upam, da ti je bolje. Si poskusila s starimi recepti, kot je čebula na mestu pika ipd?

Dopustnicam želim veselo čofotanje v morju... Naslednji teden bom tudi jaz na dopustu... Sem si tako splanirala, da do septembra porabim ves dopust, ker bi mi tako zapadel. Pa sem sedaj en teden doma, avgusta dva tedna odsotna,ko gremo na morje, pa še pred porodniško en teden prej. Vse skupaj (če odštejem dopuste) grem v službo še 5 tednov! Veste kako je to malo? Zdaj, zdaj bomo na porodniški!

Lepo se imejte!

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
13.7.2006 8:43:21   
Maxica
Ojla, joj, zdaj se prav fino še da dihati, pol čez dan je pa spet tooolk vroče, včeraj zvečer se sploh nisem mogla ohladiti.user posted image
Jaz sem si lih računala, da imam še 7 tednov službe, pol pa dopust, pa je že porodniška tu.user posted image  Včeraj sem šla na CSD in mi je uslužbenka že kr dala vse obrazce, moram pa počakati še na naslednjo (julijsko) plačo, da jo vpišem. Se pa oddaja 60 dni pred rokom, tako da bo kr treba počas začet urejat vse skupaj. Ah pa ta birokracija.
Mene pa ta izcedek vse bolj daje, pišuka, sem mislila, da bom kaj prišparala pri vložkih v nosečnosti, sedaj, ko ni menstruacije, pa ne vem, če nisem še na slabšem.user posted image user posted image  Popoldne pa tudi mene začne križ boleti, tako kot da bi se mi pripravljalo na menstruacijo, pa špikne me v trebuhu. Me je že kr malo spomnilo na popadke pri prvem porodu. Tako da sem ugotovila, da moram bolj počivati, je brž bolje.
Meni ginekolog vsakič naredi UZ, tako da se mi zdi prav fino, da ima tako "navado". Je res fino vsake toliko časa videti našo štručko, kako kaj napreduje.
Naja78, kakor jaz vem, greš na CTG šele proti koncu nosečnosti, po 36,37 tednu, vsaj kolikor se spomnim. Je možno, da ti je G.rekel, da že po 30.?user posted image
Gaya, jaz sem si enkrat, ko sem na morju pod tušem stopila na čebelo, brž dala gor obkladke iz ledu, potem pa si vneto mazala z alojo. Probaj, upam, da boš kmalu bolje.user posted image
Pa-pa!

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
13.7.2006 8:45:53   
gaya
Jutrček punce,

danes je počutje veliko boljše.
@lina, to se tud jst sprašujem kako mi je uspelo 2x stopit na čebelo, ampak sem umetnica svoje vrste user posted image . Prvo rundo sem šla bosa samo 2 kopraka po travi in sem jo lepo pohodila. Naslednjo rundo je pa tamala nekaj tulila v bazenu in sem iz balkona kar bosa letela pogledat kaj je in pok, še enkrat na isto nogo sam 2cm bl stran user posted image ... Nisem nobenih starih receptov preizkušala, ker jih ne poznam user posted image , samo nogo sem mela pol kr v bazenu, pa obkladke. Danes je veliko bolje, sem namazala s kamagelom in povila s povojem in tud lažje hodim. Križ mi je moj z justovo aktivno kremo zmasiral in danes ni sledi o bolečini user posted image .....
Moj oči prav da je blo slabo počutje včeraj verjetno reakcija na pike čebelic, ma bo že. Zdaj sem spet po starem, ko rožica user posted image
Še user posted image  je spet aktiven kot prej, pomoje je bil včeraj v takem depresivnem stanju kot jaz user posted image .

Jutri mam pa spet pregled, pa upam, da se me bodo usmilili in me dali na UZ. Ker me resno že firbec matra kaj mamo user posted image .

No grem še mal delat, pa se še tipkamo.

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
13.7.2006 8:46:08   
psaša
Dobro jutro punce.
Kako kaj? Mene daje vročina za umret. Skoz me kuha. Včeraj sem bila čist fertik, noge sem imela zaotečene, da je groza. No, danes je malo bolje. Samo utrujena sem full, moram bolj počivati.
Jaz sem tudi še v službi 8 ur, vendar pa se mi kaj preveč ne da delat. Sem full v zaostanku, pa še ta novo bom mogla uvajat, pa sploh ne vem kdaj pride. Pa lih jaz jo bom mogla, ker noben drug ne zna tega dela. Groza. Kaj če se zgodi, da bo user posted image  pokukal na svet že konec avgusta, če bo šel po očkovih stopinjah. Torej mesec in pol za uvajanje, to se mi zdi čisto premalo grede na obseg dela. Ma sej bo, sam ne smem se preveč sekirat zaradi tega.
Drugi teden je user posted image  frej in bova dokončala še najino zgnezdece, samo kaj ko je še toliko dela, da ne bova mogla vsega narediti.

Dost je jambranja za danes. Lepo se imejte in uživajte kje v senci.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
13.7.2006 9:22:52   
mis
Jaz se pa kar doma hladim. Sicer nimam klime, ampak je doma cisto znosno, Vse zagrnem in je. Vsak dan grem pes v mesto po kaksnih opravkih, da se malo razmigam, takrat pa je vroce, ja.
Vceraj sem bla prav slabe volje. Lotila sem se branja literature za magistrsko, pa je ta angleska literatura tako tezka, pa se nic konkretnega nisem nasla. Se mi zdi, kot da nisem nic naredila vceraj. Pol sem mela pa cel dan slab filing. Bom danes vidla kako bo slo...

Nas mali je bil vceraj ful aktiven. Skoz se premetava.user posted image  Pa ne vem, ce lezim na levem boku se ful premetava, ko sem na desnem pa skoraj ne. Se pa umiri. Smesno...

Uzivajte.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
13.7.2006 11:25:19   
tasha23
Ojla,
koliko stvari se dogajauser posted image ... gaya me veseli, da si boljše in, da te ne peče več.
Včeraj sem imela pregled pri g, ki je vse skupaj trajal 5-10 min (ginekološki pregled, hiter UZ, za preverit na zeloooo hitro srček in ostale organe: wow kako smo že veliki user posted image ), nato še laboratorij in domov, tako, da sem bila vse skupaj v 20 min fertiguser posted image . Še moj user posted image  je bil razočaran, ker ni videl user posted image , pa tako si ga je želel videt. Mislim, da komaj čaka, da se nam pridruži malo dete - tako nežen je... Pa magnesol mi je predpisal in bolniško do konca. _Na naslednjem pregledu pa bom dobila že vse papirje za porodniško. Skrbi ga za stanje mojih ledvic, ker se stanje v zadnjem tromesečju zna poslabšat. Malo sem v skrbeh, me prav zanima kaki so rezultati laboratorija...

Jaz pa v poplavi hormonov, za vsako malenkost v user posted image , že sama sebi grem na živceuser posted image user posted image user posted image . pa ta vročina... nič se mi ne da!!!!
Uuuu, še 2 tedna pa bom praznovalauser posted image , tast pa je že včeraj pripeljal darilo: nov pomivalni strojuser posted image user posted image user posted image , zdaj pa se bo moj user posted image  lotil izdelave nove omarice z koritom in nove kotne omarice - full je priden, pa še prišparali bomo,saj ko sva se zanimala za omarice  60X60 cm, bi nas prišla od 18 - 29.000 sit, za material pa bova porabila nekje okoli 15.000 - poleg tega pa bo še unikatno in dala bova nov pult če celo, tako , da bo izgledala nova kuhinja.
Po mojem rojstnem dnevu pa začneva nabavljat še ostale manjkajoče stvari za naš mali zakladek user posted image .
user posted image , ki greste na morje uživajte, vsem skupaj pa želim čim maj sopare in malo sapice, da se lažje diha.

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
13.7.2006 13:56:58   
muki1
Zdravo babe.
Vas berem, pa se nisem imela časa javiti, ker v službi delam malo bolj pospešeno, da bom imela miren dopust, da se ne bi slučajno na morju spomnila, da sem nekaj pozabila user posted image . Itak da sem samo 4 ure, delam pa zdaj obvezno več.
Tasha, kdaj imaš ti rojstni dan? Jaz sem 25.07, zgleda da sva čisto skupaj. Bova nazdravili a ne da?
Moje počutje je zdaj vredu. Res, noga me več nič ne boli, trebuh otrdeva, pa v napoto mi je pri večih opravilih, ampak to gre vse zraven...... Utrujenost preganjam s popoldanskim počitkom in jemanjem železovih tabletk.
Jutri je petek, imamo v službi piknik, spet se bom najedla do nezavesti. Kile skušam nadzorovati s tem, da po 17.00 skoraj nikoli nič ne jem, včeraj pa sem že šla spat, pa se mi je taaaaaaak zaluštal sendvič, da sem vstala, si naredila en grozno dober sendvič in šla spat. Sama pred sabo se sramujem . Ampak noro noro sem si želela tega sendviča, res.......
Upam, da je bil trenutni preblisk Jutri pride moja sestra domov, komaj jo že čakam. V nedeljo pa na morje, juhej. Upam, da se bom uspela kaj spočiti.
Katera je že spraševala za voziček Jane?
Jaz ga sicer s tehnične plati ne poznam, kar pa se izgleda tiče, mi je čudovit, me kar skomina, ampak ne smem....imamo še od Neže voziček.

< Sporočilo je popravil muki1 -- 13.7.2006 13:59:52 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
13.7.2006 22:08:11   
mtina
Hej!  user posted image

Voziček Jane: Midva sva skoraj diplomirala iz teh vozičkov in se na koncu odločila za Jane. Naročila sva ga v Pikapolonici. Športni del je v oranžni barvi, medtem ko sva hkrati vzela globoko navadno košaro, ki je modra (rdeča in oranžne barve ni mogoče dobiti), saj bo otroček oktoberček. Tista, ki se odloča za ta voziček: če želite naročiti košaro, jo dajte počasi že zdaj, saj je dobavni rok od mesec do mesec in pol. 
Katera je rekla, da ima oranžen Jane voz? Iz kod pa si?
Naročila sva še Maxi Cosi Cabrio avtosedež, saj imajo ti od Jane zelo slabe teste.

Danes sva bila v Celovcu; v H&M-u in C&a-ju. V H&M-u ni popolnoma nič ceneje - tudi izbira oblačil je ista kot v naših trgovinah; vem za Celje in deloma Ljubljano. Medtem ko za C&A bi rekla, da so cene enake kot v H&M-u, medtem ko je izbira veliko boljša. Imajo zelo dobre cotke. Midva sva zapravla 83 EUR-ov.

Jaz sem se zredila 9 kg od kar sem zanosila. Začela s 55,5 kg, sedaj imam 64,5 kg. Kaj hočem, resnica je tudi ta, da se nič ne pazim in jem kar mi paše.

Drugače se zelo dobro počutim. Niti ne jem nobenih tablet oz. vitaminov ali mineralov. Mali dirka in brca.

Lep večer, Tina

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
14.7.2006 6:29:59   
gaya
Jutrček

danes sem bolj zgodna v službi, da bom že ob 10 ušla, ker mam ob 11 težko pričakovani pregled user posted image . Mal jih moram pobarat kdaj mi mislijo kri vzet, da preverijo če je vsega dovolj, ker do sedaj so mi kri jemali samo enkrat.

Mali je že od 5 aktiven/a in resno me skrbi, da bo tale naš pobalinček/ka tako malo spal/a tudi po rojstvu. No sicer pa bom že, važno da bo dete zdravo, ane!!!

mtina jaz imam oranžen Jane voziček Slalom pro user posted image , sem pa iz Jeseniškega konca, tko da se nava prav velikokrat srečali user posted image ,....

Madona je zgodaj, grem zdaj delat in pol kavico pit, ker bom dol padla drgač user posted image

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
14.7.2006 8:11:58   
tasha23
Jutro, glih od dohtrja pa na plažouser posted image .
Muki1 tudi jaz imam RD 25.07user posted image , bova res skupaj nazdraviliuser posted image user posted image user posted image .
No šibam na plažo preden bo prevroče in se vam javim kaj kasneje. Uživajte ta vikend in tiste, ki greste na user posted image  imejte se
skrajno lepo!!!!

Ciao ciao

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
14.7.2006 9:03:37   
naja78
ojla.

se že kuham.če pomislim,da bom jutri tak cajt že z nogami v vodi sem bolš vole.user posted image

vozički JANE,so baje zelo uredu,ker so res lahki in midva če ne bi uzela HAUCKA ali PEGA ,bi sigurno JANE.zakaj sva haucka,ker je bil totalno znižan in sva dobila vse v kompletu in prijateljice ga pohvaljo,...razen teže seveda.user posted image

maxica:CTG bom imela zato,ker sem v amb.za patološko nosečnost in tam ga delajo vsakič od 30 tedna naprej.če je pa res bomo vidli 9.8.!!!

zdaj hitim kuhat kosilo,pol pa v ariela in po hitrih nakupih,in upam da me nav kap.
punce mejte se skrajno lepo jaz upam da bova z user posted image uživala in tolk kot si tega dopusta želim,si ga verjetno dolg nisem.se beremo ko pridem.
vsaki pošiljam 1 user posted image in šopek user posted image .

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
14.7.2006 10:15:15   
altati
ojla vsem!
jaz grem tudi popolsne z našo malo in user posted image  na kopanje, bova počakali da pride iz službe.
ravno sva prihiteli iz trgovine, še pred to vročino.
tudi sama sem zadnjič ugotovila da ima c&a v celovcu bistveno boljšo izbiro kot h&m.
navsezgodaj sva gledali Malega piščka in moram reči, da je prav fletna risanka.
punce, mene pa tako trebuh boli. celo noč nisem spala, kot bi imela menstrualne krče.
a se kateri svita kaj bi to bilo?
saj na trenutke me je že prej bolel in trebuh otrdeval, ampka zdaj gre pa to čez vse meje. nimam pojma kaj naj naredim! v ponedeljek imam v porodnišnici zopet pregled, pa bom malo omenila.samo skrbi me, da bi me noter obdržali!
tega NOČEM!!!!
jutri pa planiram da bi se šli kopat na Bled, bom bidela, če nam bo uspelo. ali pa en prijeten dan doma, kaj pa vem.......
mi dobimo voziček 25.z., hauck-ovega, komaj čakam, da ga vidim, pa seveda lupinico tudi.
v glavnem, vsem en lep, prijeten, ne prevroč vikend!
uživajte!
pa pobožajte trebuščke!

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
14.7.2006 13:36:53   
lucika
kje vam bibe brcajo?
mene moja spodaj, pa na desno, do popka visje ne. in zdaj sedim za carunalnikom, in me zacne brcat na sredini nad popkom, in to konkretno gor, 5 cm vsaj. kaj to pomeni, da se je cisto zasuknila in spremenila polozaj od prej? zanimivo, res...

drugace vse po starem:)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
14.7.2006 16:09:09   
gaya
Mal prej sem prišla s pregleda, pa saj niso normalni, čakala sem 3 ure user posted image , skoraj mi je že križ odpadel. In z mano še ena k je bla tik pred koncem in k je prišla iz ordinacije je rekla vsa nasmejana, rodit grem user posted image  in jst sem bla kr mal zaprepadena. A kr tko te pošljejo rodit pol k si na koncu user posted image , mene bo kap, verjetno.....  ampak k sem pomislila sem mela kr mal solzne oči, jst bi bla tud že na koncu,....

Drugače pa nisem mela UZ,  user posted image  je baje ok, utrip je tud ok, kri pa voda tud ok. Skratka brez posebnosti. Sem dobla papirje za komisijo, da še ta zadnji mesec delam sam po 4 ure zaradi bolečin v križu in mravljinčaste noge,.... Pol pa dopust in porodniška user posted image . Saj ko pa tkole pomislim, bo pa kr kmalu, ane.....

Joj sam tele vročine naj bo konec, ker jst bom dol padla....

Grem še mal ležat v splanico, k je edini hladen prostor v stanovanju

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
14.7.2006 17:32:49   
Arabela
Vročina ubija!!!

Nikakor da mi uspe ohladiti stanovanje!! Odprem zvečer vsa okna, pa zrak kar stoji, niti sapice...

Danes bila pri zobarju, so mi končno naredili petico, ki mi je padla ven maja....
Končno sem si spet pospravila stanovanje, sem se zraven spravljala ves teden, zdaj pa je bila že kriza.... zdaj grem pa k nohtarci, ker sem si nohte čisto uničila....

Še teden dni in dragi bo doma in greva na morje.. juhihu

Lep vikend vam želim, ne preveč naporen.... prijetno hlajenje ob morju, v kopališčih ali pa kar doma pod tušem....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
14.7.2006 21:00:33   
frrrr
ojla, preživele dan?
js sm že mela popoldanski počitek po službi user posted image zdej sm pa s kolegicami zmenjena za drink... jih nisem že cel mesec vidla, ker greva zadnje čase bolj redko domov domov.. je tolk vroče, da je lažje iz ljubljane proti jugu zapeljat in se namakat, kot pa proti severu user posted image

bebika me dans full pridno brca... sm mela prej filing, da mi je ves zrezek pojedla, ker sm bla še tolk lačna, pa sem mela pred sabo že prazen krožnik user posted image pol je pa šele čez kako urco prišlo sporočilo, da sm se najedla user posted image  

lep vikend vsem!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
15.7.2006 13:23:20   
muki1
Drage moje.

Jaz bom počasi šla pakirat, ponoči oz. enkrat zelo zgodaj zjutraj odrinemo na Vir. En teden me ne bo, morda še potegnemo kakšnih par dni. Bomo videli. Upam, da se bom utegnila kaj spočiti, da se bo ata angažiral in skrbel za našo lumpiko, ker jaz sem danes spet ko cunja user posted image .

Lepo se imejte, veliko užitkov vsem skupaj, pa le glejte, da bom imela kaj lepega prebrati, ko se vrnemo.

Po dopustu se pa operacija dojenček pričenja zares user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
15.7.2006 18:44:18   
Maxica
Muuukiiii, lepo se imejte na morju, odpočij si, pa pridi čimbolj dobre volje nazaj.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
16.7.2006 19:08:51   
gaya

Muki1, lepo in varno potujte in čim bolj uživajte na dopustu. Ko pa se boš namakal pa le pomisli na nas souser posted image , ki so kopljemo v lastnem švicu user posted image , no vsaj nekatere...user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
17.7.2006 7:29:11   
Arabela
Dobro jutro user posted image !

Pa je minil še en vikend... Pri meni je bilo kar precej dolgočasno, saj je možek na službenem potovanju in se vrne šele ta petek... nato pa pičimo na  morje...
Drugače vse po starem.... mala beba brca kot kakšen nogometaš...  počutje odlično, le križ me malce zafrkava... pa tudi vroče ni bilo tako da se ne bi moglo dihati...

Se beremo

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
17.7.2006 11:02:25   
tasha23
Dan so user posted image ,
jaz sem pa danes dobesedno crknjena, pa križ me tako boli user posted image . Včeraj smo malo pretiravali in danes so poslediceuser posted image . Smo pa polovico kuhinje zaklučili - osatal nam je samo še en kot (omarice) - delamo namreč globje omarice  - do spremembe pa je prišlo zaradi novega komponenta: Pomivalni stroj user posted image user posted image user posted image . Človek si res ne predstavlja koliko dela povleče za samo nov element: nov pult, nove omarice, ki se lahko prilagodijo elementu, novo korito...
user posted image  je bil res priden, jaz ša sem pomagala - ne veliko vendar očitno dovolj, da me danes križ boli, pa noge so otečeneuser posted image user posted image user posted image . Upam, da bo kmalu boljše.
Lepo se imejte in uživajte.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
17.7.2006 11:23:16   
lucika
jao, tale gumb preklici bi mnorali popravit!!!! al pa te naj vsaj se enkrat vprasa, ce si ziher!!!!! ma, kolikokrat se mi je ze to zgodilo. grrrrrrrr!!!!!!

kaj sem pisala prejle...
ja, tascho sem hotla v morje poslat! idi uzivat, ce ze mi iz celine ne moremo-!!!!!! takoj v vodo, ok!

se mi zdi da so kar naenkrat vsi na morje pobegnili. naj uzivajo...bi pa jaz tudi:) ampak tako kot prejsnja leta ne bo vec nikoli...si predstavljate!

vceraj sva dobila jajcko in lezalnik. na posojo..sem pa zelo vesela. zakaj bi kupovala, ce imajo pa drugi pospravljeno, da se prah nabira. sicer bi bilo fino imet vse novo in lepo in svoje...ampak...hm, bomo ze vnovcili profit:)

dobim se posteljico, kupila sva vozicek s torbo. previjalne verjetno ne bo, ker ni prostora, verjetno bova kupila kar blazino za na pralni stroj:)

to je menda to, kaj se rabiva od vecjih stvari?

oblekic ze imava nekaj dobljenih:) nekaj bova dokupila; ceprav neke potrebe ravno in, tako za duso... potem pa se kaj? plenicke, pa kozmetiko? saj berem sezname, ampak se mi zdijo take drobnarije, da jih verjetno nabavis v enem dnevu, ne?

ostale ze nosite na kup? mene vsak dan bolj grabi.... malo pohistva bova morala dat vstran, ce bova hotela vso robo spravit v stanovanje..pa bi jaz to ze takoj naredila...ceprav se imam tri mesece za pocakat...po eni strani fuuuul casa, po drugi pa ojej, se cist malo...

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......