|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 21 22 [23]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
14.11.2005 15:53:38   
tinkatonka
No pa sem končno doma. Zmatrana pa tako, da bi se najraje ulegla in spala do jutri zjutraj.

No poročilo iz pregleda pri G. je pa tako. Kilaža do sedaj je +7. Sem mislila da bo več, no vseeno nisem zadovoljna, ker sem šla preveč gor v enem mesecu. Skoraj 4 kg v enem mesecu se meni zdi absolutno preveč. Tako da od jutri naprej je čokalada na 1001 način izločena iz jedilnika. user posted image  ima drugače elp utrip, tudi izvidi sladkorne so bili vredu. Malo sme slabokrvna vendar mi ni dala nobenih tablet, rekla je naj se malo več gibam, več zelenjave, kakšen požirek terančka, urin je bil pa tudi poln bakterij, tko da me je pregledala in ugotovila da imam glivice. Dobila sem spet vaginalete, ampak sej sem jih prov vesela, ker se bom vsaj znebila izcedka. No naslednji pregled imama šele v drugi polovici decembra (19.12) in takrat bomo najbrž tudi naredili ultrazvok "kontrola rasti". pa še moj dragi bo šel lahko pogledat dojenčka preden bo pokukal februarja na svet.

No zdej grem pa še mal prebirat RR, potem pa hitro noge v luft in malo počivat. Danes me to moje dete brca tako neprijetno v spodnji del trebuha, da je to neverjetno, morm se mal uležt in se mal pogovrt z njim, da je pa čas da se spet malo obrne v drugo smer, da me ne bo brcal v "pišuko". Aja še to...Sem G. omenila, da imam močne krče v spodnjem delu trebuha. je rkela da naj jemljem Buscopan, 3× na dan in potem če bo po določenem času bolje, zmanjšam na 2× na dan in potem na 1× na dan. Vglavnem zmanjšat morm postopoma. rekla je naj bom pozorna če se kljub tabletom krči ne bodo ustavili, ker je to potem resna grožnja za prezgodnji porod. No upam na najboljše. In čeprav si želim čimprej ugledati naše dete, naj kar počaka še dobre 3 mesece, potem se bomo pa že videli in crklali.

No zdaj pa res dosti nakladanja. Pridne bodite in čuvajte sebe in vašeuser posted image !

Lp Tina

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 551
   RE: Februarčice
14.11.2005 16:03:33   
malamisha
Debata o vrtcihuser posted image  Že???

Zdaj pa ne vem ali bi morala že tudi jaz premišljevati tako daleč? Ste me kar malo prestrašile. Najbrž imate v Lj večjo krizo za vrtec kot pri nas. Vsaj upam! user posted image

V četrtek dobim pa pikico v rituser posted image . Nikoli me ni bila groza injekcij, sem celo krvodajalka, to pot pa... Bo res da nosečnost vpliva na nas...user posted image

lp





_____________________________

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi


(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 552
   RE: Februarčice
14.11.2005 19:42:48   
čuko
Pozdravljene Februarčiceuser posted image !

Evi, upam da ti bo hitro boljše, bom pa držala pesti, da je vse ureduuser posted image !

Moram vam povedat, da sem se spravla skupaj in nimam več črnih misli. K sebi me je pa spravil user posted image , ker je spet začel full brcat. Verjetno mu ni bilo!user posted image

Danes smo preživeli en lep dan. Šli smo nekaj kupovat v Vuzenico za firmo, ker se bomo širili, in si potem še naredili en lep izlet, če smo že bili tam.

In ve kako ste kaj preživele ta dolg ponedeljek?

Uživajte v naši prelepi  user posted image  in lepo božajte trebuščke, ker bo hitro mimo.

_____________________________

Naš sonček je prijokal 2.2.2006!

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 553
   RE: Februarčice
14.11.2005 19:51:48   
natalia
men je blo v službi napornouser posted image . šefi so tečniuser posted image user posted image !
noge mam kot user posted image . brezvolje sem, nič se mi ne daaaa...user posted image
kosti me zjutraj bolijo kot user posted image  , preganjajo me nočne more user posted image !

kaj ste resno mislile o vpisu v vrtec? kaj pa zdravstveno zavarovanje, to tudi moram prej uredit, ve katera? user posted image

joj, sem tečna, grem gledat Big Brother, ve user posted image in vaši user posted image  pa mirno spite danes in brez bolečin.user posted image

(odgovor članu čuko)
Neposredna povezava do sporočila: 554
   RE: Februarčice
14.11.2005 19:58:13   
Tina76
Pozdrav vsem!
 
Pri nas vse po starem. Joštuser posted image je pravi vragec in brca 100 na uro......eh, kaj sto 200!!! Res , čisto nič ne špara mamice.
Klicala me je kolegica s katero sva bili skupaj na umetni .... ona je takrat zanosila jaz pa 7 trdnov za njo... spontano. In je že rodila. In to v 33 tednu. Ima dva sina - eden ima 700g drugi pa 1000g. Eden že diha sam , drugemu še pomaga respirator. Sedaj ful stiskam pesti da bo vse ok.

Midva z user posted image  dragim se že veseliva materinske šole v katero greva decembra(6.). Na sploh sva ful pozitivna in komaj čakava na februar. Moram priznati da sedaj preživljam res čudovite čase. Upam, da ne bo že jutri drugače....ker pri teh naših hormonih nikoli ne veš!user posted image

V četrtek imam pregled pri svoji G. Zredila sem se 10 kg in jih bom spet poslušala. Jupi!!!!!!user posted image  Sva se že prejšnji mesec o bolniški pogovarjali pa sem se še ful ok počutila, sedaj pa vidim da ne gre več. Vsak dan ko pridem iz službe me ful boli v spodnjem delu trebuha , da o križu sploh ne govorim(cel dan stojim v službi - šola).  Tako, da mislim, da bom z naslednjim tednom na bolniški.

Kar se tiče nakupov za našega Jošta je pri nas še mirno. Pojma nimava kaj kupiti. Malo se še loviva. A je Peg Perego PRAMMETE ok voziček al ni? Kaj ve mislite? V opciji so še JANE in i coo. Please svetujte.

Lepo se imejte in uživajte vsak trenutek te prekrasne nosečnosti.


Tina in Joštuser posted image


(odgovor članu čuko)
Neposredna povezava do sporočila: 555
   RE: Februarčice
14.11.2005 22:37:04   
taja27
Pozdravljene,

predno gremo v vodoraven položaj se vam še jaz na kratko oglasim. Tole z vrtci je pa res že čisto prekmalu - vsaj zame. Jst nimam še sobice, pa vozička, pa vse skor mi še manjka no...

No nekaj pa imam že doma. Enega velikega otroka. Moj mož je že od včeraj na Playstation-u, ko si je sposodil volan. Zdej pa ''dirka ko nor'' že odkar sva prišla iz Zagreba (točno od 19:00). No vmes med dirko smo imeli tudi 'foto sesion' sej ga že dva meseca prosim, da me slika z bušijem. Zdej mam pa kar nekaj lepih slikic. Celo v večerno obleko sem se morala dati, tako full dekultirano... ampak najlepši je bil seveda moj buši!

No danes sem ga kar določla, da mi mora zmasirati nogice in hrbet (poleg mazanja bušija) in komaj čakam, da greva v posteljo... Evo mi že gleda pod prste kaj vam pišem...

Lahko noč in mirne user posted image  vam želim nocoj.

Taja + user posted image  + user posted image

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 556
   RE: Februarčice
15.11.2005 7:23:54   
Freia
Dobro jutro.
Vidim, da se je včeraj razvila debata o vrtcih. Sicer ne vem kakšna je gneča izven ljubljanskega območja, vendar pa smo mi prva dve otroka prijavili že kakšne 3 mesece po rojstvu, saj je eno izmed meril tudi kdaj se prijaviš oziroma kateri si v vrsti, čeprav pa ni najmočnejši. Lažje tudi pride notri drugo kot prvi otrok.
Jaz imam voziček PEG Perego z velikimi kolesi, ki bo zdaj dal čez že 4 otroka (dva moja, enega od svakinje, pa zdaj še enega mojega) in moram reči da je zakon. Gre kamor hočeš, po skalah, po snegu, v klanec, ful je dober in trpežen (je pa pd 0 mesecev do 2 let, če je treba).
Kar se tiče zdravstvenega zavarovanja za otroka je pa takole. Ko prideš iz porodnišnice, kjer odgovorni osebi poveš ime in priimek otroka, dobiš v roku 14 dni izpisek iz matične knjige,ki ga potem neseš ali pa pošlješ v službo, ali tvojo ali od dragega, pač odvisno po kom bo dete zavarovano. Če se otroku v tem času kaj zgodi, se pravi če moraš z njim k zdravniku, urejaš to s svojo zdravstveno kartico, drugače jo pa otrok tudi v roku enega meseca prejme, seveda če pohitiš z obvestilom o njegovem rojstvu svojega delodajalca.

Drugače pa naš tretji član neumorno brca in po svoje že komaj čakam, da vidim komu bo pa ta podoben, saj sta prva dva oba podobna meni.

Lep pozdrav,

PDP 28.2.2006

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 557
   RE: Februarčice
15.11.2005 8:29:29   
pika-poka
dobro jutro vsemuser posted image in vašimuser posted image ..!
danes je tu na primorskem bolj turobno in mislim da ne bomo več ugledali sončka....škoda:o(...
jaz na svoj prgled pri g. še čakam-ga imam naslednji pon. in se že psihično pripravljam da me ne bo preveč potrlo kar bo rekla.....oz. nadrla...user posted image ..

vidim Taja27, da imaš podobnega user posted image kot jaz...moj je dobil pred kratkim igrico NBA2006..in tako da vsak prosti trenutek izkoristi da se dere na svoje igralce..user posted image

lep dan še naprej
maja inuser posted image

(odgovor članu Freia)
Neposredna povezava do sporočila: 558
   RE: Februarčice
15.11.2005 10:06:31   
bobika
Pozdravljene!
Danes je pri nas spet tak lep sončen dan, da ga je škoda preživeti za 4 stenami. Jaz večina dneva sicer bom, ker se bom učila. Me čaka zelo težek izpit iz elektrotehnike user posted image
Danes sem šla dati kri za sladkor. Po receptu moje ginekologinje sem na tešče spila kozarec cukrane vode user posted image . Še nisem vredu spila sem že bila na wcju in bruhala. Kaj mi je preostalo drugega kot, da še enkrat spijem to godljo. Potem mi je pa v laboratoriju bilo slabo in sem se full čudno počutila. Po odvzemu krvi je moje stanje postalo kr boljše. Jutri pa grem k g, da vidimo izvide.

Tud moj user posted image  je ena velika špilika. Ko se ne igra z računalniškimi igrcami, pa sestavlja modele letal. Saj mora vmes zame tudi najti kaj časa user posted image .

(odgovor članu pika-poka)
Neposredna povezava do sporočila: 559
   RE: Februarčice
15.11.2005 10:29:12   
marty5
No, da se še jaz malo oglasim. Ste tako pridne in lepo pišete, da imam vedno kaj za brat, go gor pridem user posted image

Tudi jaz sem šla danes na test glukoze. Sem se že psihično pripravila, kako je to nagravžno in sem kar ruknila na eks - pa presenečenje - ni bilo panike user posted image . Bomo vidli, kaki bodo rezultati.

Drugače pa, počutim se kot user posted image . Kile so nekje 6+, ampak sem ful visoka - imam 1,78 m in si potem lahko predstavljate, da so tudi številke kg take visoke user posted image . Me kar groza, vsakokrat, ko stopim na tehtnico user posted image ....Pa še voda mi zastaja, tako da bom počasi morala dat dol vse prstane. In seveda - celulit user posted image . Katastrofa - upam samo, da res gre po porodu...

Drugače pa sem v petek naredila malo panike - namareč v četrtek so me dajali kar močni krči v trebuhu, ki jih še nisem imela. Ker v petek ni bilo nič boljše, sem poklicala h G in rekla sestri, da ne vem, če je sploh kaj narobe ali normalno (kako naj vem?) in da imam krče v trebuhu. Rekla je, naj se pridem pokazat. G je rekel, da je normalno in tudi meni predpisal buscopan, ki pa ga nisem še vzela. Skratka - počutila sem se balo butasto, ker so me prioritetno obravnavali, na koncu pa ni bilo (hvalabogu) nič hudega. Eh, ja - če pa ne vem, kaj je in kaj ni "normalno" user posted image .

Tudi jaz imam vaginalete in moram reči, da ful pomagajo. Je prav nadležno, drugače.

No, toliko na kratko. Mi zbiramo ime za našega user posted image  in kar ne najdemo nič pametnega. Če slučajno kaj odpade in bo user posted image  imamo ime že zbrano, ampak za user posted image .......Trenutno smo naumili Jure, Jernej. To sta nevtralna imena, ki sta obema nekje všeč. Druače pa ima moj user posted image  okuse kot Tobias, Filip, Nikolaj - ki meni sploh niso všeč.

Aja - Primorke še nekaj - v Izoli (Hoby pri Gavioliju) imajo ful ugodne previjalne mize iz masivnega lesa za samo 20.500 sit. Miza ima en predalnik in 2 polici, je pa naravna barva lesa, lakirano z biološkimi laki. Cena je ugodna, ker je bilo naročilo za ZDA in so jih potem manj izvozili. Nekaj so jih donirali bolnišnici Izola, imajo jih pa še nekaj na zalogi. Glede na to, da gre za masiven les, se mi zdi cena res super. Vse plastik-fantastik mize so dražje....No, ne vem, če imate priložnost, skočite pogledat.

En lep in miren dan vsem februarčicam user posted image


_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 560
   RE: Februarčice
15.11.2005 10:32:10   
SašaR
Ojla!
Sem ravnokar s pregleda in sva se z G pogovorila o nekaterih stvareh. Čez 14.dni grem po injekcijo ker sem Rh negativna, ležati moram predvsem na desnem boku ker je naš mali še vedno obrnjen počez v trebuhu, zredila sem se vsega skupi za 6kg in je rekel, da naj se malo pazim, da ne začnem preveč pridobivati, saj bi bilo idealno da je na koncu +12. Bomo videli. Dobila sem že potrdilo za na socialno za paket, vendar ne vem ali naj že grem ali naj počakam na sredino decembra. Naslednji pregled imam 13.12. tako da sem bila ful presenečena da mi je že dal potrdilo.
Ko mi je rekel da naj ležim na desnem boku, sem mu rekla, da mali ful protestira če sem tako, pa mi reče da naj kar protestira, če mu ni kaj prav, da je bolje da se obrneuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Drugače me zanima ali ima katera tudi težave z otrdevanjem trebuha? (sem bolj na hitro prebrala vaše poste, pa sem lahko kaj spregledala)
Meni že nekaj dni po malem otrdeva, pa sem to pozabila reči G. Potem pa rečem mami, in jih ful slišim, da se njej tako začel poroduser posted image .
Pomoje da gre samo za lažni alarm, ker me je G pregledal tudi vaginalno in je rekel da je vse OK.

Kar se opreme tiče počasi dajamo na kup vendar se nama še nikamor kaj preveč ne mudi. Nekaj tudi že kupili, vendar sva veliko stvari dobila, tako da bo potrebno bolj pregledati, kaj še manjka in to dokupiti, pa posteljico pripeljati in postaviti, da vidimo če je OK, pa jogi z globinskim sesalcem spucati, čeprav je zaščiten pred vsem, ker je tesno zaprt (upam da se ni usmradil), ... Sploh se mi ne mudi, pa vendar imam občutek, da me bo čas povozil.

Bodite lepo in LP


_____________________________

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 561
   RE: Februarčice
15.11.2005 10:33:46   
Kami
Joj, Bobika, ne spet o tem kak lep sončen dan imate, tukaj je spet taka depra, da je grozno. Živi pokopani. user posted image  Predlagam, da gremo enkrat kmalu vse iz kotline na obisk k tistim, ki živijo v tistih lepih sončnih krajih. In so pravzaprav samo urco stran. Da ne pozabimo, kako sploh sonce zgleda....
Tudi jaz imam za danes ambiciozen načrt učenja in pisanja seminarskih, delovna motivacija pa je na nuli. Ampak bom, ker moram. Še malo pa bo december.... res gre hitro.
BaGSI, ne mi zamerit, ampak jaz sem bila prav srečna, ko sem prebrala, da si imela podobne težave. Dolgo časa sem namreč mislila, da sem mal nora in da se to dogaja samo meni. Otroci prijateljic so v tej starosti že spali celo noč (same punčke) in punce so bile čisto fit. Jaz pa za pokopat. Naš je potem od 15 meseca dalje začel spat celo noč (ko sva se midva izselila iz spalnice in sva spala v dnevni) ali pa se je zbujal največ 1x. Potem so tudi more izginile. Me je že zdaj kar malo strah, če mislim na to, da bi bil tale isti. Si jih bova mal menjale user posted image , glede na to, da boš imela sedaj punco. Ampak zdaj vsaj vem, kako splezati ven iz tega.
Babe mir, se grem učit! user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 562
   RE: Februarčice
15.11.2005 11:07:04   
BaGSi
Bobika - mi tukaj prav čakamo razsvetlenje...

SašaR - otrdevanje trebuha je normalno (lažni popadki); tokler se ne začne pojavljati zelo močno in v enakomernih presledkih. To otrdevanje se zelo oblaži z magnezijevimi tabletami (ja, drugače pa meni včasih prav grozljivo otrdi trebuh).

Kami - mislim, da fantki niso ravno merilo za nespanje user posted image  (čeprav v mojem primeru bi prišlo prav, ker bomo imeli user posted image ); to ti lahko potrdi Freia: ki se je (se še) muči z nespanjem tako punčke, kot fantka...
No, upati pa le ni greh... In res je, da bomo malo več vedle, kako se izkopat iz nemogoče utrujenosti (vsaj upam).
Ko pa to mine (pri nas pri cca. 3 letih) so pa takšni cukrčki, da bi jih kar pojedel user posted image

Lep dan - mene čez eno uro že spet čaka zobozdravnik - upam, da ne bom čisto zlomčjena kot prejšnji torek...

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 563
   RE: Februarčice
15.11.2005 11:56:46   
pika-poka
marty5-a hoby trgovina je nasproti gaviolia..tam kjer je tudi motormax in tudi skladišče od droge?

(odgovor članu BaGSi)
Neposredna povezava do sporočila: 564
   RE: Februarčice
15.11.2005 12:19:21   
marty5
Hoby je tam, kjer je mala oprema - nasproti gaviolija. Sej je tabla, ko greš iz glavne ceste. Ne moreš zgrešit - jaz nisem točno vedla, kam grem, pa sem takoj našla user posted image

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu pika-poka)
Neposredna povezava do sporočila: 565
   RE: Februarčice
15.11.2005 13:36:54   
ursa_p
Pozdravljene! user posted image

Vidim, da ste nekatere ze pri vrtcu. Jaz se nisem tako dalec, ker sem mislila, da je v Ljubljani res dovolj prostora (sploh glede na to, da vrtce zapirajo!). V Domzalah je pa velika kriza .. se na vrtec caka tudi 2, 3 leta!
Jaz sem ravno razmisljala, da bi kakega malcka vzela se v varstvo ... no, ampak drug kot prijateljice mi verjetno otrocka ne bo zaupal, ker imava doma 4 pse (in to velike). Bomo videli ... zaenkrat cuvam le prijateljicino punco ... obcasno ... ceprav s tem trebuhom malo tezje tecem za njo ... hehe ...
Ena od prijateljic mi je prejsni teden sporocila, da je koncno zanosila (sta se trudila 1 leto), eno puncko pa ze imata ... baje se nam pridruzi na RR-ju, ampak ne v tej temi! user posted image

Vceraj sem sla prvic na telovadbo za nosecnice ... bilo je res super. Sem komaj cakala, da se malo razmigam ... vsakodnevni sprehod ni toliko kot prava vadba ... pa se dihat smo se ze ucili. In spoznala sem Katjo (forumovka Katjandraz) ... smo skoraj sosedi, pa se otrocka bova imeli skoraj naenkrat. Se pa od vceraj kar malo bolje pocutim. user posted image
Me je pa na telovadbi kar nekajkrat zabolelo v trtici. Sem se komaj pobrala s tal. user posted image
Pa ko smo se pretegovali (raztegovali) ... joooooj ... me je dvakrat zagrabil krc v trebuhu ... tako da sem danes ze na Magnezij tabletkah!

Midva tudi se nimava nic pripravljeno ... najina splanica je se v delu (naslednja je na vrsti se dnevna) ... gre zelooo pocasi, ker oba delava, pa se nosecnice smo tako zaposlene - sola, telovadba, pa se doma gospodinjit in polno drugih opravil ... sploh se nimam casa niti za 5 minut ulezt cez dan ... nic ... komaj cakam, da bo petek.
Kar nekaj stvari sva ze dobila ... marsikaj se bova ... da ne pozabim omenit prijateljev in sorodnikov, ki samo sprasujejo kaj rabiva ... tako da v bistvu ne bova kupila zaenkrat se nic. Bova mogla vse pregledat, pa preprat, pa zlikat, da bova videla kaj nama se manjka.
Drugace se pa res najbolj splaca kar v E'Leclerc ... imajo res ugodne cene cunjic.
Tudi jaz imam obcutek, da naju bo cas povozil! user posted image

More imam pa tudi jaz ... vedno ko peljem pse na sprehod me je strah, da se jim ne bo kaj zgodilo. In vedno, ko grem cez cesto me je strah, da ne bom padla in me bo povozil avto ... same take misli. user posted image
Sem pa predvcerajsnim posteno padla s stola ... sem obesala cunje in se mi je prevrnil stol. Se dobro, da si nisem nic naredila.

SasaR ... a prav desni bok ti je svetoval ... ker najboljsa lega je namrec lezanje na LEVEM boku ...
Pri meni tudi vedno brca, ko lezim na boku ... ko sem na hrbtu (tistih par trenutkov, ko sem lahko) je pa ponavadi miren!

Da se pohvalim ... ce se s tem sploh lahko hvalim ... v petek me je prvic brcnil v rebro ... hehe ... kako smesen obcutek ... trenutno pa zganja nemir v mojem trebuhu. user posted image user posted image user posted image

Drugace se pa ze sedaj zbujam na 3 ure in hodim na stranisce! No, k sreci takoj zaspim nazaj, pa vseeno ... se mi zdi, da se sploh ne naspim dovolj. Danes sem v sluzbi tako zaspana, da mi kar oci skupaj lezejo!

Kar se pa igranja tice nasih predragih ... moj pa na sreco ni nor na racunalniske igrice ... k sreci ... sva pa oba nora na druzabne igre in ravno sedaj jih imajo v akciji povsod ... tako da greva jutri v nakupovanje druzabnih igric (Naseljenci, Cluedo, Risk (imava enega najnovejsega, ampak je tako tezek za igrat, da se noben noce tega igrat)) ... imava pa doma zaenkrat na posojo se Preprosto genialno, ki je super igrica!!! Pa se marsikaj drugega ... super so te igrice in komaj cakam, da bova imela se nove.

No, sedaj grem pa delat naprej, ze tko sem vam prevec napisala (upam, da se vam do dalo prebrat), popoldne pa v MS ... gre danes katera v Porodnisnico v MS?

Lp, Ursa

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 566
   RE: Februarčice
15.11.2005 13:55:07   
sarazan
Urša_p jaz grem danes v materinsko šolo v Porodnišnico Lj. Predavanje ob 16h o anatomiji in zobozdravnik. Baje traja 3 šolske ure z odmorom. Upam, da bom zdržala. Ne morem več sedet dalj časa na miru user posted image .

Meni pa najbolj paše ležat na hrbtu. Pa nobenih problemov nimam pri tem - naj ne bi bilo dobro, ker otrok pritiska na glavne žile in preprečuje dobro cirkulacijo krvi v mojih nogah user posted image . Ampak meni res ni nič. Nobenih krčov nimam, ali pa mravljincev. Na bok se sicer zavestno obračam, ampak vedno se pa zbudim na hrbtu. Upam, da ne bo kaj narobe. Saj telo verjetno ve, kaj mu paše in se nezavedno obrnemo, a ne?

Moj mož tudi ni navdušen nad računalniškimi igricami, čeprav je iz tega foha. Ampak vseeno kdaj gre za računalnik in pilotira letala na simulatorju. (V svojem hobiju je pilot manjših motornih letal.) Mene to ne moti, ker imam občutek, da sicer dovolj časa posveti meni in gospodinjstvu user posted image .

_____________________________

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 567
   RE: Februarčice
15.11.2005 14:11:41   
ursa_p
Sarazan ... potem se pa vidimo! user posted image  Midva bova oba .. ce naju prepoznas po slikci v avatarju naju pa kar pocukaj ... jaz imam ocala (taka modro-vijolicna) - ce me bos prepoznala!!
Tudi jaz upam, da bom zdrzala .. moram prit prej, da bom dobila dober sedez, ker sem nazadnje sedela na klopci in umirala od bolecin v hrbtu! user posted image

Res pravijo, da nam dojencek ze sam pove kaksna lega mu pase, tako da ce ti pase na hrbtu tudi prav ... vazno, da se dobro pocutis. Tudi jaz se kdaj zbudim na hrbtu, drugace pa ne morem tako lezat niti 2 minuti (razen, ce imam dobro podlozen hrbet).

Lp, Ursa

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 568
   RE: Februarčice
15.11.2005 14:17:52   
tinkatonka
Punce apeliram na vas, da opremo novo temo Februarčice. Ker ta je pa zdaj res že na tolko straneh, da kr nekaj časa traja da ti vse odpre, pa še najbrž se nam bo pridružila še kakšna februarčica, če bo manj obsežna tema (glede na število strani), ker nekatere pač nimamo 1a računalnikov, ki delajo s trubo hitrostjo. Ena februarčica je že kakšen teden nazaj napisala če bi odprli novo temo, ravno zarad tega problema "počasnega nalaganja strani".

Torej upam da ste za....jaz jo odpiram....pol bom pa vidla al se mi pridružite al ne.

Lp Tina

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 569
   RE: Februarčice
15.11.2005 19:35:14   
natalia
user posted image user posted image sem vam rekla, da gre počasi..user posted image user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 570
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 21 22 [23]
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 21 22 [23]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?