Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Strici iz ozadja... 22.11.2012 16:33:54
|
|
|
|
liliana
|
Z nobenim se ne identificiram...... drugače se pa nič ne boj za svojo k.ur.bari.jo za bakfarkom.....ko se k.ur.ba.m to počnem sama, brez druge frau zraven....tako da boš z njim morala kar sama opraviti......
|
|
|
|
RE: Strici iz ozadja... 22.11.2012 16:47:44
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Z nobenim se ne identificiram...... Morda dojemas tedaj, da te nihce ni vabil, niti klical? Bo slo? drugače se pa nič ne boj za svojo k.ur.bari.jo za bakfarkom.....ko se k.ur.ba.m to počnem sama, brez druge frau zraven....tako da boš z njim morala kar sama opraviti...... Menila sem, da dojames moje predhodne poste, kot na pr.: "Pusti da kur.ba.ri.je opraviva sama z bakfarkom, ne stuli se zraven kot kaka pohotna in nepotesena stara devica. " Bo slo? Si koncno dojela?
|
|
RE: Strici iz ozadja... 22.11.2012 16:51:57
|
|
|
|
liliana
|
Je.bi.ga....imava pač različen smisel za humor....izgleda, da jaz ne razumem tvojega, ti pa ne mojega...... Šala pač izgubi svoj pomen, če se gre preveč v detajle in v podrobno razlago......oz. se dela iz nje doktorska disertacija......
|
|
|
|
RE: Strici iz ozadja... 22.11.2012 17:04:54
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Šala pač izgubi svoj pomen, če se gre preveč v detajle in v podrobno razlago......oz. se dela iz nje doktorska disertacija...... to je res.. ponavadi je samo bolj zabavno če povabiš druge v orgijo zbijanja šal.. samo Frodo hoče dialogne šale zbijat na javnem forumu in vse odganja stran, pol pa - vse skup rata bolj vodeno.. eh, pa je blo kr zabavno do zdej..
|
|
|
|
RE: Strici iz ozadja... 22.11.2012 17:16:53
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Je.bi.ga....imava pač različen smisel za humor....izgleda, da jaz ne razumem tvojega, ti pa ne mojega...... Šala pač izgubi svoj pomen, če se gre preveč v detajle in v podrobno razlago......oz. se dela iz nje doktorska disertacija...... A temu taka razlaga kaj sme jaz hotela in kaksen je moj besednjak.. disertacija !!!
|
|
RE: Strici iz ozadja... 22.11.2012 17:29:28
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: liliana Šala pač izgubi svoj pomen, če se gre preveč v detajle in v podrobno razlago......oz. se dela iz nje doktorska disertacija...... to je res.. ponavadi je samo bolj zabavno če povabiš druge v orgijo zbijanja šal.. samo Frodo hoče dialogne šale zbijat na javnem forumu in vse odganja stran, pol pa - vse skup rata bolj vodeno.. eh, pa je blo kr zabavno do zdej.. Ah dusa samaritanska, si prisla kot vitez branit cast zablodeli ovcici?
|
|
RE: Strici iz ozadja... 22.11.2012 18:18:35
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin Ah dusa samaritanska, si prisla kot vitez branit cast zablodeli ovcici? Kot Milan Kučan.......
|
|
|
|
RE: Strici iz ozadja... 22.11.2012 19:11:36
|
|
|
|
mateyka
|
oho, komplimet
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?