Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin Ce te oklofutam bomo ugotovili, da ti moj nacin zbujanja pozornosti ni vsec... je res samo in zgolj vsec tisto kar vrednosti, sporoca, doloca, omejuje... način? Nikjer nisem rekla, da je to samo in zgolj način...... Klofutaš, kradeš in lažeš lahko direktno, lahko pa to počneš veliko bolj elegantno...... Tako. In to ni zgolj nacin, ampak tudi kriminal, ki je zakonsko kazniv. Torej poleg lastne in pavsalne izbire nacina vodenja kampanje je treba malo okoli pogledati in vsako dejanje ovrednotiti ter ne zgolj spraviti pod skupni imenovalnik: nacin vodenja kampanje. Vrednostne norme, eticne norme itn. se morajo spostovati ne glede na ancin vodenja kampanje. Enkrat sem ze izpostavila medije. Tako nizko raven odnosa do kandidatov se ne spomnim, da bi prej videla. neprimerno, hujskasko, pritlehno, senazcionalisticno in nerealno. Toliko osebnih diskreditacij, spreobrnjenih resnic in "mutiranih" vprasanj, ki sluzijo vsemu, samo ne tistemu cemur sluzi vprasanje... toliko negativizma... IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin Igra je igra, posledice so pa stvarne.... Ja, samo akterji vsi igrajo....ne igra zgolj Pahor, igra tudi Turk, igra tudi Kučan......samo način igranja je različen.....eni igrajo oz. lažejo direktno, eni pa to počnejo veliko bolj prefinjeno in elegantno.....in ko boš razumela bistvo, kar ti želim povedati, ti bo vse jasno...... Bistva ni, ker mnenje zgrajeno na logicnih napakah, ne more biti bistvo - osane lahko zgolj mnenje, za katerega ne potrebujes ne argumenta, ne logicne sledljivosti ne priznanih norm - po principu - meni se zdi, v nasi vasi... itn... Igrajo morda vsi, vendar nekateri so pripravljeni zastaviti veliko vec kot drugi. Ne dopade se mi, ce nekdo z ogromnim egom, ki v izjemno pretirani meri uporablja jaz in moje, stavi z mojim zivljenjem, zivljenjem mojih otrok....... in z mojo drzavo. Bistvo, ki ga zelis izpostaviti, da "vsi lazejo" je jasno tudi majhnemu otroku, enako kot je generalizirano in irelevantno. Morda se je treba usmeriti proti bistvu, da je na kocki malo prevec, da bi zaupala igracu, ki je pokazal in dokazal, da niti zna blefirati, niti zna igrati "igro" se najmanj pa da ima hrbtenico, ki se ne bo zvila in popustila pod prvim pritiskom. Sama pravis, da si je pahor izbral vlogo zrtve v tej kampanji. Kako se bo nekdo, ki prostovoljno izbere vlogo zrtve boril za kogarkoli? Kako naj se zrtev bori, ce mu kar lep stevilo nepoznavalcev logicnih napak ploska, ko se sklicuje na strice iz ozadja, ki so ga unicili in zrusili. kaj je sedaj novejsi in boljsi, a se vedno zrtev, ki bo premagala "strice iz ozadja"... Ego, ki "neznosne" situacije resuje s popuscanjem... S popuscanjem nas je njegova vlada krepko peljala v smer, da lahko sedaj lacne otroke resujejo z nujno potrebnimi ukrepi za popravek nujno potrebnih ukrepov, ki so jim odvzele moznost solske prehrane. Se vedno pa financiramo v celoti privatne sole. Odlocitev je tudi tvoja, na zalost pa so posledice od vseh.
< Sporočilo je popravil Frodo Bisagin -- 21.11.2012 16:44:36 >