|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.5.2012 1:11:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katipi)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: za tiste ki ne obsojajo
9.5.2012 14:57:28   
ronja
Podpis pod Ankico, pod vse, pa tudi z vijoličarko se kar strinja, sem dobila enak vtis.

Se strinjam z Lulu, tipično za nekoga, ki bi si rad ego dvignil. Torej dovolj mu je, da ve, da te lahko ima. Za kaj več pa ima očitno svojo partnerko.

Tudi meni se zdi tole najverjetnejši scenarij. Je pa tudi zelo verjetno to, kar je mateyka napisala: ljudje si prijaznost dostikrat čiiiiisto drugače razlagajo, kot je bila pa mišljena... Enkrat mi je plesalec rekel, če mi je všeč en fant, ki me je baje gledal in jaz baje njega - samo s to razliko, da sem jaz mislila da je punca (je mel dolge lase) in da se poznava iz glasbeneuser posted image (imam precej dioptrije, plesala sem pa vedno brez očal). Ampak njima je pa obema to zgledalo kot flirtanjeuser posted image . Ni vse vedno tako ziher;). Tudi za plesalca so vsi mislili, da sva par, pa nikoli nisva nič imela in pazi - celo za mojega brata so to mislili! Pa ti garantiram, da nisem nikoli flirtala s svojim bratom, niti on z mano! Zdaj ne vem, kaj sta vidva imela, ker nisi povedala nič konkretnega, ampak če je bilo vse skup na javnem plesišču, si nekak ne predstavljam, da bi prišlo do česa intimnejšega od poljuba...

to pa nimam, poguma, mislim, ker nisem pripravljena na odgovore, v primeru da so negativni

Ja, v tem primeru nimaš kaj - sreča spremlja hrabre... Ne moreš zvedet resnice, ki ti morda ni po godu, če nočeš slišat nekaj, kar ti ni všeč... Verjetnost, da bi slišala nekaj, kar ti ni všeč, je pa zelo velika, glede na to, da se je fant na tvojo direktno ponudbo zelo jasno umaknil in ni želel stika s teboj... Karkoli je bil razlog (njegova punca, ego, se je ustrašil, ker jo ima rad, itd...) nič ti verjetno ne bi bilo pretirano všeč... Verjetno si mu bila všeč, ampak verjetno ne dovolj, da bi pustil punco zato...

Tudi, če si zavrnjena, si ostala celota tako kot prej. Nič ti ni vzel. Si pa doživela nekaj novega, ne boš se spraševala več kaj dalje, in življenje gre lepo naprej.
Jaz bi se na tvojem mestu bolj bala pozitivnega odgovora, ker potem se šele zaplete.

Podpis.

Ja vzel mi je že sedaj nekaj ponosa, se več izgubiti,(ponosa) si ne želim, plus tega sploh nimam pojma kako vstopiti v stik z njim glede nato da nisva tesna prijatelja, če bi bila bi itak že vedela na čem sem. Pa če bi on po moje hotel kaj več bi že tudi lahko vspostavil stik, pa ga tudi ni, ali kaj mislite?

Mislim, da si on tega očitno ne želi, saj si ti en korak že naredila, pa ni bil pripravljen it naprej. Malo flirtanja včasih popestri življenje, ampak veliko si nas ne želi preveč popestrit življenja in če vidimo, da nekdo vidi v tem kaj več, jo pobrišemo;). Se je že zgodilo dostim;).

Zakaj ga rabiš? Kaj ti manjka v življenju? Ti tega ne more mož dati? Ničesar ti ne sme manjkati (čustveno, duhovno) da bi ti moral nekdo manjkati. Če/ko boš popolna/dozorela oseba, sama sebi dovolj, ti bodo drugi le en zunanji del v življenju, ne pa del tebe. Tako ti bo potem lažje, če boš dobila zavrnitve, ker ne boš s tem nič izgubila.
Bi pa ti vseeno priporočala en pogovor z možem, da te malo razvaja in zadovolji, da ti ne bo treba za "drugimi gledati". Lažje napisati, kot narediti, vem. Ampak, če ti je kaj do tega, da vaša družina ostane skupaj, se pogovori z možem. Postanita spet mlada, naredita kako najstniško neumnost, zaupajta si kaj vaju muči.

Meni se tudi to zdi boljša pot, če imaš moža še rada, seveda.

Sicer pa se tu vsake toliko pojavi kako vprašanje, ko se katera zacopa v nekoga, ki je ne čaka doma... PO moje se večina kdaj zaljubi tudi, ko je že v zvezi. Kadar v zvezi škripa ali pa če postane rutina in si človek želi malo adrenalina ali kaj pa vem... takrat se sprostijo zavore... Če pa ej vse super, pa navadno res ne opaziš kakih greha vrednih - enostavno ti ne potegnejo. Nič ni narobe s tabo, če si se zatreskala. Je pa za pogledat, a se splača. Ker kriza pride v vsaki vezi kdaj in če vsakič potem stisneš rep med noge, pa v drugo posteljo skočiš... se verjetno ne konča najboljše, vsaj če imaš otroke, ne... Drugo bi bilo, če bi bilo kaj zelo narobe v tvoji vezi in bi ti s tem iskala samo pot ven. AMpak ni vedno tako, dosti punc tu je napisalo, da so iskale samo malo prekinitve rutine, ko so pogledale nazaj. In so bile vesele, da nisop postavile vsega na kocko zato... Sicer pa pri meni navadno deloval ravno obraten recept: ko človeka boljše spoznam, vidim, da ne bi menjala in je zadeva rešena:).

Sama sicer nisem tako črnogleda, da bi v vezi ostalo samo spoštovanje! Spoštujem marsikoga, pa zato ne bom šla v postlo z njim! Zame mora bit še nekaj drugega, kar ni nujno zaljubljenost, večinoma rečemo temu ljubezen. Zakaj si nehala ljubit svojega moža? To ni očitek, ampak vprašanje, da ga zastaviš sama sebi. Kaj vama je vzela rutina? Se da to dobit nazaj?

Je pa zanimivo, koliko imate takih izkušenj - meni se ni še nikoli kaj takega zgodilo, da bi kdo na blizu bil manj zainteresiran kot na daleč - ravno obratno... Sploh nisem vedela, da je to tako pogosto... Mogoče je res fora v moji dioptriji, pa vsega tega "na daleč" niti ne opazim;).

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu februar28)
Neposredna povezava do sporočila: 52
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

koliko otrok?
klavdijakauran

Koliko otrok si želite??

1 (7%)

2 (35%)

3 (45%)

4 (7%)

5 (3%)

ali več kot 5 (4%)

Število vseh glasov: 1322

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!