|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   za tiste ki ne obsojajo
29.4.2012 13:14:36   
februar28
no da razložim, sem poročena in imam otroka z partnerjem se poznava že veliko let, naj povem desetletje.
On ni težava, pač težava je v tem da sem se zaljubila v drugega moskega, oz zagledala, saj o ljubezni je se prehitro za govorit.
Ta moskega je prijatelj ampak nismo direktni prijatli. Se poznamo preko družine, tako da ko imamo kake rojstne dneve se ponavadi zgodi da se srečamo, vglavnem tu pa tam se vidimo. Začelo se je dejansko že pred kako 1.5 letom, začel je on oz kaj naj rečem bili smo na poroki in tam so se najini pogledi srečali in naredilo je klik, jaz sem pač nekaj začutila, nikoli prej sploh nisem verjela da je možno da kaj takega,..

Vglavnem od takrat naprej so se dogajali kaki taki pogledi na zabavah, ko sva oba imela kaj v krvi že. No in sedaj se je nazadnje zgodilo kaj več, pogledi so postali veliko bolj intenzivni in telesni kontakt je bil tudi veliko bolj prisotnen, ker pa sva bila v družbi kjer naju poznajo se pač nisva mogla sprostit, ko pa sem hotela z njim na samo me je zavrnil in v tistem odsel k svoji partnerki on je namreč tudi vezan(ne poročen) in odsel brez pogleda domov. Kaj naj si o tem vsem mislim. Najprej me pali potem pa me tako zavrne???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: za tiste ki ne obsojajo
29.4.2012 13:39:48   
LuLu
Mogoče je samo rabil malo flirtanja, da si ego dvigne. Težko kaj svetovati. To so normalne stvari, se dogajajo, eni gredo tudi narazen, so z drugim partnerjem,... nič kaj posebnega se mi ne zdi. Bolj se mi zdi pomembno kako si ti s svojim partnerjem. Če ti ni več z njim za biti oz. če so ti drugi zanimivi... ga pusti in življenje gre naprej.
Lahko pa, če si si s vojim možem dovolj blizu pogovoriš o vsem tem in o svojih čustvih in bo tako vajina veza še bolj trdna in boš zadovoljna. Tak scenarij je lepši, če se le da.

(odgovor članu februar28)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.4.2012 13:45:17   
februar28

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Mogoče je samo rabil malo flirtanja, da si ego dvigne. Težko kaj svetovati. To so normalne stvari, se dogajajo, eni gredo tudi narazen, so z drugim partnerjem,... nič kaj posebnega se mi ne zdi. Bolj se mi zdi pomembno kako si ti s svojim partnerjem. Če ti ni več z njim za biti oz. če so ti drugi zanimivi... ga pusti in življenje gre naprej.
Lahko pa, če si si s vojim možem dovolj blizu pogovoriš o vsem tem in o svojih čustvih in bo tako vajina veza še bolj trdna in boš zadovoljna. Tak scenarij je lepši, če se le da.

Kako to mislis so normalne stvari? Ne vem no, meni se to ne zdi normalno, samo zaradi ega, ker ni bilo malo flirtanja, so bile zadeve veliko bolj intenzivne za flirtanje,...sprejmem pa tvoje mnenje.
se pa nažalost ne morem o tem pogovorit z partnerjem, niti si ne želim,...

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.4.2012 13:51:09   
posh
Se strinjam z Lulu, tipično za nekoga, ki bi si rad ego dvignil. Torej dovolj mu je, da ve, da te lahko ima. Za kaj več pa ima očitno svojo partnerko.

Neposredna povezava do sporočila: 4
29.4.2012 14:09:30   
februar28

IZVIRNO SPOROČILO: posh

Se strinjam z Lulu, tipično za nekoga, ki bi si rad ego dvignil. Torej dovolj mu je, da ve, da te lahko ima. Za kaj več pa ima očitno svojo partnerko.

uf, to pa boli, sem imela filing da je vseeno nekaj večuser posted image

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.4.2012 14:12:21   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: februar28

Kako to mislis so normalne stvari? Ne vem no, meni se to ne zdi normalno, samo zaradi ega, ker ni bilo malo flirtanja, so bile zadeve veliko bolj intenzivne za flirtanje,...sprejmem pa tvoje mnenje.
se pa nažalost ne morem o tem pogovorit z partnerjem, niti si ne želim,...

Da ti prvo razložim, kaj je meni normalno... user posted image
VSE kar človek naredi, dela, razmišlja. Potreba po dvigovanju EGA je zelo človeško in normalno. Ker so vedno prisotni prepiri/debate med ljudmi, kaj je "normalno" in kaj ne, sem se jaz odločla, da bo meni VSE normalno oz. vse človeško. Koliko smo različni in koliko nas je, toliko sprejemanj je kaj je normalno in kaj ni. Mogoče ti je zdaj bolj jasno, zakaj sem napisala normalno.
Veš, da je sploh težko karkoli pisat o tebi ali o tistem človeku, ker se ne poznamo. Lahko samo na splošno, da pač moški tudi flirtajo, tako kot ženske.
Če se z možem ne moreš/nočeš pomenit, se pa pomeni s tistim kolegom. Edino tako boš lahko zvedela na čem si. Jaz druge rešitve ne vidim. Lahko pa se trpinčiš in razmišljaš v nedogled, kaj nekdo misli... tu ni konca. Najboljše, da ti sam pove.
Obstaja stavek, ki se sicer uporablja za ženske, marsikdaj pa to tudi za moškega velja. Pardon moji francoščini user posted image
"Ona bi, da se jebe, al' da joj ne uđe" user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
29.4.2012 14:16:45   
posh
Če se z možem ne moreš/nočeš pomenit, se pa pomeni s tistim kolegom. Edino tako boš lahko zvedela na čem si. Jaz druge rešitve ne vidim. Lahko pa se trpinčiš in razmišljaš v nedogled, kaj nekdo misli... tu ni konca. Najboljše, da ti sam pove.

Nekaj zelo podobnega sem tudi jaz hotla napisat

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.4.2012 14:20:05   
LuLu

Najboljše, da ti sam pove.

Ne gre drugače. Nimamo teh sposobnosti, da bi videli drugemu v glavo in razbrali misli. Edino, kar je (pač moraš biti tudi malo pogumen in pripravljen na vsak odgovor) da vpraša, potem pa dalje... kaj drugi odgovori, ali govori resni ali laže,... ampak nekaj več pa vseeno izveš, kot pa če bi samo razmišljal in ugibal. Jaz tega ne maram. Preveč možgane utrudim za nič rezultata user posted image

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.4.2012 14:46:34   
februar28

Najboljše, da ti sam pove.

Ne gre drugače. Nimamo teh sposobnosti, da bi videli drugemu v glavo in razbrali misli. Edino, kar je (pač moraš biti tudi malo pogumen in pripravljen na vsak odgovor) da vpraša, potem pa dalje... kaj drugi odgovori, ali govori resni ali laže,... ampak nekaj več pa vseeno izveš, kot pa če bi samo razmišljal in ugibal. Jaz tega ne maram. Preveč možgane utrudim za nič rezultata user posted image

to pa nimam, poguma, mislim, ker nisem pripravljena na odgovore, v primeru da so negativniuser posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.4.2012 14:51:26   
LuLu

to pa nimam, poguma, mislim, ker nisem pripravljena na odgovore, v primeru da so negativniuser posted image

Tudi, če si zavrnjena, si ostala celota tako kot prej. Nič ti ni vzel. Si pa doživela nekaj novega, ne boš se spraševala več kaj dalje, in življenje gre lepo naprej.
Jaz bi se na tvojem mestu bolj bala pozitivnega odgovora,  ker potem se šele zaplete.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
29.4.2012 15:01:57   
posh

Jaz bi se na tvojem mestu bolj bala pozitivnega odgovora,  ker potem se šele zaplete.user posted image

Se strinjam (spetuser posted image ), pa brez obsojanja..

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.4.2012 15:19:16   
februar28

Tudi, če si zavrnjena, si ostala celota tako kot prej. Nič ti ni vzel. Si pa doživela nekaj novega, ne boš se spraševala več kaj dalje, in življenje gre lepo naprej.

Ja vzel mi je že sedaj nekaj ponosa, se več izgubiti,(ponosa) si ne želim, plus tega sploh nimam pojma kako vstopiti v stik z njim glede nato da nisva tesna prijatelja, če bi bila bi itak že vedela na čem sem. Pa če bi on po moje hotel kaj več bi že tudi lahko vspostavil stik, pa ga tudi ni, ali kaj mislite?user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.4.2012 15:45:11   
posh
februar28, napisala si, da se je vse skupaj začelo pred 1.5 letom..če je v tem času vse ostalu le na flirtanju, je po moje to to in najbolje bo, da ga pozabiš.

Neposredna povezava do sporočila: 13
29.4.2012 15:46:43   
LuLu

Ja vzel mi je že sedaj nekaj ponosa, se več izgubiti,(ponosa) si ne želim, plus tega sploh nimam pojma kako vstopiti v stik z njim glede nato da nisva tesna prijatelja, če bi bila bi itak že vedela na čem sem. Pa če bi on po moje hotel kaj več bi že tudi lahko vspostavil stik, pa ga tudi ni, ali kaj mislite?user posted image

Da malo sfilozofiram user posted image
Nič ti ni vzel, ti si izgubila. Noben ti ne more tega vzeti, če nisi pripravljena dati. Bodi ponosna, samozavestna,... naj si te želi, on in mož.
V stik se s sočlovekom vstopi... pa saj veš kako user posted image  Prideš do njega in ga nagovoriš. Ok, pa da se več ne piše o njem... gremo o tebi. Zakaj ga rabiš? Kaj ti manjka v življenju? Ti tega ne more mož dati? Ničesar ti ne sme manjkati (čustveno, duhovno) da bi ti moral nekdo manjkati. Če/ko boš popolna/dozorela oseba, sama sebi dovolj, ti bodo drugi le en zunanji del v življenju, ne pa del tebe. Tako ti bo potem lažje, če boš dobila zavrnitve, ker ne boš s tem nič izgubila.
Bi pa ti vseeno priporočala en pogovor z možem, da te malo razvaja in zadovolji, da ti ne bo treba za "drugimi gledati". Lažje napisati, kot narediti, vem. Ampak, če ti je kaj do tega, da vaša družina ostane skupaj, se pogovori z možem. Postanita spet mlada, naredita kako najstniško neumnost, zaupajta si kaj vaju muči.

Neposredna povezava do sporočila: 14
29.4.2012 15:53:45   
posh

zaupajta si kaj vaju muči.

Njega (moža) še ne muči nič, njo pa muči drugi.
Ti- februar 28- pa najbolj veš koliko te ta drugi muči. Če ti tako greni vsakdan, boš morala razčistit, sama pri sebi ali z njim. Druge ni.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.4.2012 16:04:43   
februar28

februar28, napisala si, da se je vse skupaj začelo pred 1.5 letom..če je v tem času vse ostalu le na flirtanju, je po moje to to in najbolje bo, da ga pozabiš.

ja leto in pol z vmesnimi premori, nikoli tako intenzivno in očitno kot pa je bilo sedaj, jaz niti nisem dala vedet da si želim kaj več, pa malo razmisljas tudi o posledicah,... sedja pa so zavore popustile, je pa res da če bi bil on sedaj zato bi lahko sam pač navezal stik po tem, ne da je kar pobegnil,...
praznina pa je v meni vseeno nepopisna, ali kaj naj rečem najstnisko me boli pri srcuuser posted image

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.4.2012 16:11:33   
LuLu

Moža žena muči user posted image
Mah, jaz mislim, da so za to vedno potrebna najmanj 2. Ona in mož, pa ona in kolega, pa nenazadnje tudi kolega in njegova partnerka. V vse treh vezah nekaj škripa.
No, vsaj če po sebi sklepam, ko je veza v redu, se lahko sami sanjski, ta pravi, Brad P. ali "sorodne duše" sprehajajo okoli mene... mene ne gane. Niti ne spuščaš tistega živalskega signala in vonja, da si potreben user posted image

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 17
29.4.2012 16:20:15   
posh

praznina pa je v meni vseeno nepopisna, ali kaj naj rečem najstnisko me boli pri srcuuser posted image

Me zanima, ali bi ti s tem kolegom imela bolj afero, ali bi bila pripravljena celo zanj pustiti moža?

Neposredna povezava do sporočila: 18
29.4.2012 16:20:29   
februar28

Moža žena muči user posted image
Mah, jaz mislim, da so za to vedno potrebna najmanj 2. Ona in mož, pa ona in kolega, pa nenazadnje tudi kolega in njegova partnerka. V vse treh vezah nekaj škripa.
No, vsaj če po sebi sklepam, ko je veza v redu, se lahko sami sanjski, ta pravi, Brad P. ali "sorodne duše" sprehajajo okoli mene... mene ne gane. Niti ne spuščaš tistega živalskega signala in vonja, da si potreben user posted image

mislis reči dveh vezahuser posted image

Ne vem sploh kaj naj, naprej it in pustit vse za seboj?
Reskirat zavrnitev, ker eno sem že dobila stem ko je odsel od zabave, takoj ko je videl kako in kaj je na stvari, oz to je vedel že prej. Med plesom so itak da padali komentarji oz sva se pogovarjala, koliko nama je pač bilo, pogledi pa itak da so bili dovolj intenzivni da so povedali kako in kaj je na stvari. Potem pa me tako zabije, skratka brezveze

< Sporočilo je popravil februar28 -- 29.4.2012 16:21:29 >

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 19
29.4.2012 16:28:51   
LuLu
mislis reči dveh vezahuser posted image ...

...Potem pa me tako zabije, skratka brezveze

Mislim, da si sama sebi ravnokar dala odgovor user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 20
29.4.2012 18:05:42   
BellaB
Mene zanima bl, zakaj te ta tip tko muci... ker je zbil tvoj ego na tla in si svojega nafilu do neba, al zato ker dejansko cutis neki do njega in bi bla pripravljena svoje zivljenje postavt na glavo? zapustit partnerja, druzino itd?

Forget 'im... sam flirt je bil. Ce bi mislu resno, bi sou takrat s tabo.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 21
29.4.2012 18:11:16   
februar28

IZVIRNO SPOROČILO: BellaB

Mene zanima bl, zakaj te ta tip tko muci... ker je zbil tvoj ego na tla in si svojega nafilu do neba, al zato ker dejansko cutis neki do njega in bi bla pripravljena svoje zivljenje postavt na glavo? zapustit partnerja, druzino itd?

Forget 'im... sam flirt je bil. Ce bi mislu resno, bi sou takrat s tabo.

ne ni samo zaradi ega, dejansko res nekaj čutim, ker drugače se nebi niti spustila v kaj takega.user posted image
Pa ja je sel z mano, ker pa je bilo očitno preveč ljudi tam, je se obrnil in odsel nazaj med družbo.user posted image

(odgovor članu BellaB)
Neposredna povezava do sporočila: 22
29.4.2012 18:22:55   
Anonimen
js bi ga ignorirala, in mislim da bi pršla do tistga odgovora.. ampak če te je tkole on pol tebe ignoriral mislim da njemu ni do tebe, tko si js mislim. in je res hotu sam flirt. nekateri pač samo zelo radi flirtajo, js sm tud.

(odgovor članu posh)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
29.4.2012 18:28:01   
LuLu
Takšno obnašanje je meni bolj za najstniško ljubezen. Mi smo dovolj stari, glede na to, da imamo otroke in može, družine... da smo sposobni se s človekom vsesti in pogovoriti kako in kaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
29.4.2012 19:05:35   
februar28

IZVIRNO SPOROČILO: lott

js bi ga ignorirala, in mislim da bi pršla do tistga odgovora.. ampak če te je tkole on pol tebe ignoriral mislim da njemu ni do tebe, tko si js mislim. in je res hotu sam flirt. nekateri pač samo zelo radi flirtajo, js sm tud.

glej za flirtanje se zadeva vleče preveč dolgo, vsaj za moja merila, zadeva je dolga že celo večnost ampak do sedaj jaz nisem pokazala direktnega interesa, glede nato da sem poročena in imam otroka, si je verjetno mislil da nimam interesa.
Sedaj pa je dvakrat naneslo da smo bili skupaj in že od prvega srečanja dalje so se kresale iskrice.
Ko sva bila drugič v isti družbi, mi je omenil prvokrat in ni hotel povedati dokonca, pač sem mislila da mi hoče povedati da je pač on v vezi oz da on tega ne želi, potem pa sem pač v tistem filingu odreagirala kot sem, sem se oddaljila in pač začela pobirat delčke sebe skupaj.
Seveda je opazil zadevo in me povabil na ples, in tukaj sem potem lahko videla da pa je nekaj več od njega tudi, zadeva je bila res intenzivna, pa tudi nebi rekla da je taksen karakter da bi to naredil samo za ego, ne vem pa glede nato da smo prijatli na daljavo, bi bilo to preveč nesramno, itak da se se potem moramo srečati na skupnih dogodkih kot so rojstni dnevi prijateljev.
In ko smo odplesali prvo rundo me je potem se enkrat potegnil na plesisče, tam pa so bile zadeve se bolj intenzivne, dotiki,... Ker je pač tako naneslo, so igrali tudi glasbo ki bi naj nekako opisovala najino situacijo, njegov odgovor, pravo glasbo igrajo, kajne,.. Jaz pa sem se samo nasmejala,..
Skratka odreagirala sem tako kot sem mislila da čutiva oba, glede nato kako se je obnasal, zadeva je bila z mojega vidika veliko več kot flirt, drugače nebi niti tako odreagirala, kot sem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Sex pozicije
binyy

Ali vam je všeč sex pozicija številka 69?

da, zelo (58%)

ne, nikakor (27%)

ne poznam te pozicije (14%)

Število vseh glasov: 230

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!