februar28
|
IZVIRNO SPOROČILO: lott js bi ga ignorirala, in mislim da bi pršla do tistga odgovora.. ampak če te je tkole on pol tebe ignoriral mislim da njemu ni do tebe, tko si js mislim. in je res hotu sam flirt. nekateri pač samo zelo radi flirtajo, js sm tud. glej za flirtanje se zadeva vleče preveč dolgo, vsaj za moja merila, zadeva je dolga že celo večnost ampak do sedaj jaz nisem pokazala direktnega interesa, glede nato da sem poročena in imam otroka, si je verjetno mislil da nimam interesa. Sedaj pa je dvakrat naneslo da smo bili skupaj in že od prvega srečanja dalje so se kresale iskrice. Ko sva bila drugič v isti družbi, mi je omenil prvokrat in ni hotel povedati dokonca, pač sem mislila da mi hoče povedati da je pač on v vezi oz da on tega ne želi, potem pa sem pač v tistem filingu odreagirala kot sem, sem se oddaljila in pač začela pobirat delčke sebe skupaj. Seveda je opazil zadevo in me povabil na ples, in tukaj sem potem lahko videla da pa je nekaj več od njega tudi, zadeva je bila res intenzivna, pa tudi nebi rekla da je taksen karakter da bi to naredil samo za ego, ne vem pa glede nato da smo prijatli na daljavo, bi bilo to preveč nesramno, itak da se se potem moramo srečati na skupnih dogodkih kot so rojstni dnevi prijateljev. In ko smo odplesali prvo rundo me je potem se enkrat potegnil na plesisče, tam pa so bile zadeve se bolj intenzivne, dotiki,... Ker je pač tako naneslo, so igrali tudi glasbo ki bi naj nekako opisovala najino situacijo, njegov odgovor, pravo glasbo igrajo, kajne,.. Jaz pa sem se samo nasmejala,.. Skratka odreagirala sem tako kot sem mislila da čutiva oba, glede nato kako se je obnasal, zadeva je bila z mojega vidika veliko več kot flirt, drugače nebi niti tako odreagirala, kot sem.
|