|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: za tiste ki ne obsojajo
29.4.2012 20:03:12   
katipi
In kaj boš potem, ko/če se bo zgodilo to, kar bi se po tvoje moralo? Pustila družino? Bo on pustil partnerko? Se splača? Ga sploh poznaš dovolj, da veš, kakšen človek je? Ali si samo zaslepljena in so ti čustva zmešala glavo, da zdaj razmišljaš samo o tem, kako bi ga dobila med rjuhe.... Kaj pa potem? user posted image

(odgovor članu februar28)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   [Brisano sporočilo]
29.4.2012 20:24:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katipi)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
29.4.2012 21:38:50   
februar28

IZVIRNO SPOROČILO: katipi

In kaj boš potem, ko/če se bo zgodilo to, kar bi se po tvoje moralo?
ne vem kaj bo potem, ker ne vem če sploh bo kaj, želim pa si ga, ja.
Pustila družino? Bo on pustil partnerko?
ne vem, so zadeve prehitre, kaj pa vem kaj si pa on želi, kot kaže nič.
Se splača?
ja v tem trenutku se splača
Ga sploh poznaš dovolj, da veš, kakšen človek je?
vem da je dober po srcu, do potankosti pa ga res ne poznam.
Ali si samo zaslepljena
ja v tem trenutku sem res

in so ti čustva zmešala glavo, da zdaj razmišljaš samo o tem, kako bi ga dobila med rjuhe
niti približno, jaz si ga kot osebo želim.
.... Kaj pa potem? user posted image
ne vem

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 28
29.4.2012 22:10:02   
Poka
Na tvojem mestu bi pozabila na to in živela naprej. Če se ne bosta videla, boš pozabila. On je vezan in se mi zdi to zelo egoistično - razdret eno vezo, poleg svoje... Ne vem, jaz niti nisem tak tip - flirt bi še sprejela, ampak moški, ki so vezani se mi pa gabijo pa je lahko ne vem kak lepotec. Sploh če bi me npr. osvajal - fuuuj, se mi je pa zgodilo, da me je sodelavec s tremi otroki in prej se mi je zdel prijateljsko simpatičen in prijeten, potem pa sam bejž stran od mene... To zame ni pravi moški.

Neposredna povezava do sporočila: 29
29.4.2012 22:13:36   
LuLu
Fajn je prebrati, da imaš toliko "ne vem"-jev, ker res ne moreš vedeti kaj bo. Človeka se spoznava celo življenje, in tako je tudi prav in zanimivo.
Bi pa fajn bilo, da pa bi vedela kaj pa bi rada. Ker npr. "ne vem" če bi bila z možem, "ne vem" kaj bi rada, ipd ni ok. Hitro lahko padeš v vezo, ki ni vredna, da zapustiš moža. Če/ko boš sigurna kaj bi ti rada, ti bo lažje.
Meni se vseeno zdi bolj pomembno razčistit ali bi ti rada bila še poročena ali pa bi se rada ločla. Pa pusti zdaj kolega na strani. Če bi bila rada še poročena, ga pozabi in rešuj vezo z možem. Če bi se pa rada ločla, pa se daj. In boš potem neobvezno, svobodno, nevezana  iskala drugega partnerja.

Neposredna povezava do sporočila: 30
29.4.2012 22:15:18   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Poka

On je vezan in se mi zdi to zelo egoistično - razdret eno vezo, poleg svoje...

Dobre in trdne veze ne moreš razdreti.

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
29.4.2012 22:45:08   
LittleSun
Poznam dve podobni situaciji, ena se je končala dobro, druga pa sploh ne. V obeh primerih je šlo za noro zatreskanost, ki je minila in ni bilo več zanimivo. V prvem primeru, je punca povedala partnerju za celo zgodbo, ta pa ji prisluhnil, ji šel naproti, skupaj sta našla rešitev, ugotovila, da sta si sposobna dati veliko več in je takšna situacija prebudila njuno zvezo. Je pa res, da je zelo odvisno od partnerja kako sprejme, jaz vem, da bi moj znorel, če bi se zaljubila v nekoga drugega in ne vem če bi uspela še vzpostaviti zaupanje, hočem pač povedati, da ti najboljše poznaš svojega možna.
Druga situacija je pa bila takšna, da sta se zapletla v razmerje, ona je pustila svojega partnerja, bila skupaj s tem drugim moškim za kratek čas, nato pa je ostala sama z otrokom.
Dobro razmisli kaj si želiš, ker je iz tvojih postov videti, da se ti niti sanja ne. Veš samo, da te trenutno od dviguje v oblake, da v trebuhu čutiš metuljčke in da te ta adrenalin ki je v tebi vleče k njemu. To bo enkrat minilo, ta občutek zbledi, kaj pa potem?? Morda rabiš samo malo vznemirjena, nekaj novega. Moje mnenje je, da če imaš družino, si se za njo odločil in s tem sprejel da se boš trudil in vlagal v energijo, da bo v njej vladala harmonija. Jaz bi najprej naredila vse, da bi videla, če mi lahko partner da to kar mi manjka (ker očitno ti nekaj manjka) in šele potem, ko bi bila prepričana, da sem naredila vse za družino, odšla in sprejela nekoga drugega.

< Sporočilo je popravil LittleSun -- 29.4.2012 22:46:18 >

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 32
29.4.2012 23:26:56   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Poka
On je vezan in se mi zdi to zelo egoistično - razdret eno vezo, poleg svoje...

Dobre in trdne veze ne moreš razdreti.

to je res, samo dejanje je pa še vedno nevredno zrelega človeka.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 33
30.4.2012 10:54:27   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Takšno obnašanje je meni bolj za najstniško ljubezen. Mi smo dovolj stari, glede na to, da imamo otroke in može, družine... da smo sposobni se s človekom vsesti in pogovoriti kako in kaj.

ja očitno ne ne, glede na tole, sicer pa ja, se čisto strinjam s tabo

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
30.4.2012 11:18:39   
Anonimen
js bom zase napisala, prej se mi je zdelo bz. js sm bla v razmerju 5 let z enim tipom, bla sm zalublena do ušes pa še naprej, ampak neki mi je pa mankal skoz- lepe besede pa spoštovanje. po 4 letih je šou delat v tujino, js za njim. pršla sm 2 mesca pred njim domov in se v tistem času spogledovala z mojim dolgoletnim prjatlom, ( že v srednji šoli sva neki mutila pa kasneje tudi) in sem mojga prevarala, ker sm vedla da bom edin tako končala to zakleto zvezo. pol se je vse skup mau zapletl k je un dam pršu pa sm tanouga pustla k mi je un neki še težil, ( pa itak nism vedla kaj sploh hočem lih) pol sm pa odločla za delo na ladji in odšla. ker sm bla ful zalublena v tega tanouga sm pšla po nekem času nazaj domov in ni mi žal. no zdej mava pa družinico :) ampak je biu moj primer bistveno drugačen. mene je na kolenih prosil naj ne oddidem in da naj bom njegova. (čeprou sm še zmer takrat nekaj čutila do mojga ex, sm mu vse lepo odkrito povedala, nobene stvari nisem zamolčala. pa naj so bile še nevem kakšne ( umes ko sva končala sem bila za eno noč z enim drugim, ta stvar je mene tok žrla da sem mu mogla priznat, tok me je dušil- pa sva se vse lepo pomenla kaj in kako. obžalujem da sem to naredla, s tem pa še toliko bolj cenim mojega dragega) v zvezi so vzponi in padci. moji padci so me naučil marsikaj dobrega čeprou sm bla tist moment čist na tleh.

(odgovor članu LittleSun)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
30.4.2012 12:11:37   
sakuL
to je za moški ponos in moški ego. Ni jim lepšega kot da se kaka v redu ženska vanje malce zatrapa, da naredijo svoje drage mal lubosumne... da vedo kolk so vredni.

bolje da pustis. Saj če mal poflirtaš ni nič takega, toje "normalno", ....kukr začneš v to dajat čustva, je hudič.... padeš z nega stola na dva, posebi če se ti zapališ za "ta drucga" on pa tega ne jemlje resno in te po domače povedano ne.jebe.

podobno zgodbo je napisalo tudi moje življenje...user posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
30.4.2012 21:35:56   
katipi
Verjamem, da te razjeda in se ti trga. Čustva so težka stvar. Z njimi se ne gre hecat. In to se lahko zgodi komurkoli od nas. Pomembno je le, da se ne spustiš v nekaj tako občutljivega kar tako, na vrat na nos, ker so potem posledice lahko hude hude. Dobro premisli: če ti je družina pomembna, če je zate družinska sreča na prvem mestu, potem boš poskrbela, da se ne bosta več srečevala. To pomeni, da se ne boš odzivala na vabila na razna praznovanja skupnih prijateljev. Saj veš, daleč od oči, daleč od srca. Če pa si v zakonu nesrečna, potem je pa to druga pesem...

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 37
30.4.2012 22:06:03   
aknela123
ma, jaz mislim, da ko se boste naslednjič srečali na kakem praznovanju ti bo povedal, da se je pač ustrašil in želel nadaljevat flirtanje. in tako naprej... flirtanje... in tako naprej... samo flirtanje z njegove strani.

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 38
30.4.2012 23:42:00   
MAŠKA
IZVIRNO SPOROČILO: aknela1

ma, jaz mislim, da ko se boste naslednjič srečali na kakem praznovanju ti bo povedal, da se je pač ustrašil in želel nadaljevat flirtanje. in tako naprej... flirtanje... in tako naprej... samo flirtanje z njegove strani.

Mogoče pa niti ni flirtal... mogoče se pa njej samo tako zdiuser posted image , ker je očitno res zaslepljena. Zdi se mi, kot da hočeš težave... ali pa je le provokacija.

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu aknela123)
Neposredna povezava do sporočila: 39
1.5.2012 0:13:17   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

Mogoče pa niti ni flirtal... mogoče se pa njej samo tako zdiuser posted image

haha, na to sem tudi jaz pomislila user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 40
1.5.2012 10:30:28   
februar28

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

oh, joj, toliko pa se vem, kdaj moski z mano flirta ali pa neuser posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 41
1.5.2012 10:32:15   
februar28

IZVIRNO SPOROČILO: katipi

Verjamem, da te razjeda in se ti trga. Čustva so težka stvar. Z njimi se ne gre hecat. In to se lahko zgodi komurkoli od nas. Pomembno je le, da se ne spustiš v nekaj tako občutljivega kar tako, na vrat na nos, ker so potem posledice lahko hude hude. Dobro premisli: če ti je družina pomembna, če je zate družinska sreča na prvem mestu, potem boš poskrbela, da se ne bosta več srečevala. To pomeni, da se ne boš odzivala na vabila na razna praznovanja skupnih prijateljev. Saj veš, daleč od oči, daleč od srca. Če pa si v zakonu nesrečna, potem je pa to druga pesem...

mislim da si me edino ti nekako razumela, hvala ti za besedeuser posted image

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 42
1.5.2012 10:33:37   
februar28

po moje nebo nobenih srečanj več

(odgovor članu aknela123)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   [Brisano sporočilo]
1.5.2012 13:29:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 44
1.5.2012 15:55:53   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: februar28

kaj pa vem, maš različne ljudi, različne flirte in različne stopnje šarma ter prijaznosti, na drugi strani pa interpretacije le tega - jaz vem da je kar nekaj modelov v mojem življenju mojo prijaznost zamenjalo za več kot to. in grem stavit da zaradi tega ker so si sami tega (več kot prijateljstva) želeli. jaz jim sigurno nisem dajala nekih znakov, je pa res da sem bila prijazna in komunikativna ter se jih nisem izogibala (dokler niso težili). ampak taka sem itak. zdaj, samo pravim - če ni izrekel nekih konkretnih stavkov v smeri namigovanja na kako dobro zgledaš, spolnost ali ljubezen (ali kaj s tem povezano) ipd., jaz ne bi trdila da je flirtal. saj šlatal te pa itak ni? tko da..

Neposredna povezava do sporočila: 45
1.5.2012 17:00:35   
februar28

IZVIRNO SPOROČILO: februar28

kaj pa vem, maš različne ljudi, različne flirte in različne stopnje šarma ter prijaznosti, na drugi strani pa interpretacije le tega - jaz vem da je kar nekaj modelov v mojem življenju mojo prijaznost zamenjalo za več kot to. in grem stavit da zaradi tega ker so si sami tega (več kot prijateljstva) želeli. jaz jim sigurno nisem dajala nekih znakov, je pa res da sem bila prijazna in komunikativna ter se jih nisem izogibala (dokler niso težili). ampak taka sem itak. zdaj, samo pravim - če ni izrekel nekih konkretnih stavkov v smeri namigovanja na kako dobro zgledaš, spolnost ali ljubezen (ali kaj s tem povezano) ipd., jaz ne bi trdila da je flirtal. saj šlatal te pa itak ni? tko da..

mateyka, fant ni bil prijazen le v smisli da se je lepo z menoj pogovarjal, ker če bi bilo le to, potem se jaz res nebi obremenjevala oz bi vedela da ni bilo kaj več. Zadeve so bile zelo intenzive, tudi besede, pogledi, ker pa sva plesala v javnosti, kjer naju vsi poznajo, pa sva pač na svoj način prisla blizu drug drugemu. Tako da si zadeve ne domisljam le v svoji glavi.
Je pa mu po mojem, taka je moja predstava, postalo žal in si je premislil.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 46
1.5.2012 17:09:07   
februar28
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*
Ma, lej, življenje ni one way street. S sabo nam prinese vseh sorte, enim take, drugim druge izkušnje, na veliko ne moreš vplivati. Recimo to, da se zaljubiš.
Ja jaz sem se, ker drugače mi sedaj nebi pipalo možganov, da se tako izrazim.user posted image

Zdaj, je pa razlika v temu, kako zrelo znaš v določeni sitauciji odreagirat. Meni je vseeno, a s tem tipom skočiš v posteljo ali ne, ker zame posledic ne bo. Bodo pa zate, takšne ali drugačne, četudi hočeš ta del na vsak način odmislit. Bi bilo fajn, da najprej pri sebi pogruntaš, kaj se skriva odzadaj za tvojimi čustvi, da lahko potem bolj razumsko odreagiraš. Po čem hrepeniš?
To pišem zato, ker se v takem primeru lahko hudo, hudo zakvačkaš in se kasneje sekiraš, ker nisi prav reagirala, posledic pa nisi premislila. Kje je torej tvoj mož? Pa ne mislim v smislu, da se moraš sekirat, kaj če ga boš prizadela, bla, bla, bla. Mislim bolj v smislu, zakaj je v tvojih mislih drug moški in ne tvoj mož. Kaj ti manjka?
Upam, da ti uspe priti v glavi na čisto, kam bi rada usmerila svoje življenje.

Zelo hitro sem se vezala z svojim možem, poznava se že kot sem rekla deset_letja, ko sem bila mlada, sem videla le njega, tako sem bila zaljubljena v njega, pa so lahko okrog mene skakali ne vem kaki tipi. Sedaj pa je življenje postalo rutina, pa saj vem tudi pri drugem bo postalo. Ne vem itak da vemo da se ne ljubimo celo življenje enako intenzvino. Najprej je zaljubljenost, potem je ljubezen, na koncu pa naj bi verjetno bilo spostovanje. Ne vem če imam se kaj od tega, razen spostovanja, ampak to imam tudi do svojih starsev, ali kako naj se izrazim. Ne vem kdaj sem ga nehala ljubiti, ampak enostavno vem da ga ne ljubim več, evo kaj naj drugega rečem, ne ljubim ga. Kako naj sedaj živim naprej? Sama? Z možem? Z tem fantom pa itak da nebom, je se on za sebe že odločil tisto noč,....user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 47
1.5.2012 20:25:48   
mateyka
jaz bi prvo doma uredila zadeve potem pa okol gledala.

Neposredna povezava do sporočila: 48
1.5.2012 22:16:34   
Vijoličarka
Iz tvojega pisanja gre sklepati, da se v srcu počutiš kot samska ženska. Ker moža 'ne ljubiš več', kakršnokoli definicijo ljubezni si si pač izbrala, morda zavedno ali nezavedno iščeš nekoga, ki ga bo nadomestil.

Morda si tip ženske, ki si ne želi biti sama, pa četudi je z moškim, ki ga ne ljubi. Ne le, da ga ne ljubi, tudi ne spoštuje ga. V mojo definicijo spoštovanja laganje in pretvarjanje ne sodi. Tvoj mož mogoče nima niti najmanjšega pojma, da ga ti ne ljubiš več.  Mislim da je to tvoj prvi problem, ki ga ti rešuješ tako, da ostajaš z možem, dokler se ne najde kaj bolj primernega na obzorju.

Morda že težko čakaš na princa na belem konju, morda tako hrepeniš, da vidiš in razumeš marsikaj po svoje. Brez skrbi, še kako je mogoče, da se ženska močno, močno, moti, ko misli, da kdo flirta z njo. V svoji želji si razlaga vse po svoje, sploh če je sama bolj pogumne sorte in se predmet njenega poželenja slabo brani. Dejstvo je, da so moški, kar se tiče napadalno osvajalnih žensk običajno malo na slabšem, kot ženske.

Morda je njemu laskalo, morda ga je zaneslo. Morda pa ne. Morda si je dvigoval ego. Morda si mu bila vsaj toliko všeč, da je dal na tehtnico: ali ti ali njegovo dekle. In je prevagalo njegovo dekle. Morda tudi zaradi tega, ker si je mislil, da če s tako lahkoto pozabiš na moža, čim se pokaže kakšen všečen korenjak na obzorju, boš to nekoč storila tudi njemu. Ko bo minila zaljubljenost, ljubezen in bo ostalo samo 'spoštovanje'.

Morda se motim, ampak zdi se mi, da tebe najbolj daje ta 'občutek poraza'. Da te je 'premagala' druga ženska. Da tvoji čari niso bili tako močni, da niso bili dovolj, da bi tvoj predmet poželenja do konca izgubil glavo. In bi skupaj odjahala v sončni zahod.  Da ti je težko, ker živiš tako 'prazno', ker ni zaljubljenosti, ljubezni, nobenih začimb, nobenega vznemirjenja. Morda je najhuje, ker je bil Raj praktično pred konicami tvojih prstov,  a vrata so se zadnji hip zaprla.

V tvojem primeru bi bilo najbolje razčistiti pri sebi, kaj in kako z možem.  Seveda je mogoče živeti z nekom zaradi udobja in hkrati iskati vročih dogodivščin ali boljši nadomestek, samo ne verjamem, da je to najboljši recept za dolgoročno srečo.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 49
1.5.2012 22:38:55   
katipi
Tudi tebi user posted image . Samo poskušam si obuti tvoje čevlje in si predstavljati, kako bi se počutila jaz v takšni situaciji. Zato pravim, da vem, da ti je res težko. Še zlasti, če praviš, da si moža prenehala ljubiti user posted image .
Ampak, kaj pa če bi nekako poskusila obuditi tisto iskrico, ki morda še tli tam nekje globoko v tvojem srcu za moža user posted image . Praviš, da si bila noro zaljubljena vanj! user posted image Pojdita kam, kjer sta doživela kaj lepega, na romantičen vikend, razvajanje v dvoje... Mogoče boš tam našla tisto, kar misliš, da ne obstaja več med vama. Ženske smo rade zaljubljene user posted image , rade čutimo tisto NEKAJuser posted image , zato se mi zdi, da pogrešaš tisti občutek in iščeš priložnosti, ko boš to spet občutila. Poišči tisto, kar iščeš, doma...user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Ime za fantka
metuljčica87

Katero vam je najlepše?

Jernej (22%)

Aljaž (46%)

Urban (31%)

Število vseh glasov: 302

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!