Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: informaztivni izračun od 19.3.2012 11:48:34
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea Saj to je to - njih ne briga, koliko imaš stroškov s prevozom na delo (in malico). Vedo pa, da ko si doma, teh stroškov ni. Pri nas pa to pač predhodno ločijo in se v neto dohodek ne šteje nadomestil za prevoz na delo in malico, tako da se tudi v obračun porodniške ne štejejo. Tako da je verjetno končni odstotek verjetno kar podoben tu in v A; pri nas npr. prejmeš vsak mesec 1100 € in je od tega 900 € plače in 200 € nadomestil, se ti v obračun za porodniško šteje 900 € plače, kar potem predstavlja 80% tvojih predhodnih neto prihodkov. Petea...jaz sem govorila zgolj o 1100 EUR neto plače....in na vsaka plačilni listi je znesek neto plače posebej prikazan....tako da nisem govorila o 900 EUR neto plače in 200 EUR prevoza in malice....zgolj o neto plači..... Jaz precej dobro ločim kaj je bruto/neto plača in kaj malica in prevoz.....tisto, kar na plačilni listi piše ZA IZPLAČILO ni neto plača, ampak je neto plača + malica + prevoz na delo.....
|
|
|
|
RE: informaztivni izračun od 19.3.2012 12:05:58
|
|
|
|
petea
|
jaz sem pa primerjala končni input denarja, ki ga nekdo mesečno dobi v A in Slo, v času, ko dela ter v času, ko je na porodniški; in če izhajam iz tega skupnega seštevka prihodkov, ki je v A združeno v eno postavko, v Slo pa v tri, je lahko razmerje prihodkov (delo : porodniška) zelo podobno, torej v obeh državah okrog 80 %
|
|
|
|
RE: informaztivni izračun od 19.3.2012 13:26:30
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea jaz sem pa primerjala končni input denarja, ki ga nekdo mesečno dobi v A in Slo, v času, ko dela ter v času, ko je na porodniški; in če izhajam iz tega skupnega seštevka prihodkov, ki je v A združeno v eno postavko, v Slo pa v tri, je lahko razmerje prihodkov (delo : porodniška) zelo podobno, torej v obeh državah okrog 80 % Odvisno......pri tistem, ki ne dobi potnih stroškov ni isto.....kakor tudi ni isto pri tistem, ki se vozi v službo 100 km ali pa 10 km.....
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?