blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika z mojim sm se pogovarjala, da bi šli na svoje pa zmeri najde neke butaste izgovore.zmeri sm jst pol tista ta sitna,zamorjena,butasta ženska. Tule draga moja, je največji srž tvojega problema. Imaš maminega sinka, kot ti je Colt lepo povedal. In dokler se bo on držal mamici za krilo bo tašča hodila po tebi. In verjemi draga moja, on od mamice ne bo šel in tako kot ti opisuješ, se ne bo postavil ne zate in ne za otroka.. Mu je preveč luštno doma. Spokaj tvoje in otrokove stvari in pojdi k svojim, pa naj te še tako obsojajo. V nasprotnem primeru pa trpi. Ne pravijo zaman, da kakor si boš postlal, tako boš tudi spal. Po mojem pa on vseeno strmi k temu, da bo enkrat boljše, da bojo spokali. sej je napisala, da dela izpit za avto, da si je tudi službo našel,... Po mojem pa on vseeno strmi k temu, da bo enkrat boljše, da bojo spokali. sej je napisala, da dela izpit za avto, da si je tudi službo našel,... In logično, da ko pride iz službe, ne more kar naprej poslušat njeno tarnanje kako ji je težko, kar pa verjamem, da ji je res zeloo težko, a hkrati tudi njemu. Mislim, da se človek vseeno trudi. a vseeno jima je jasno, da dokler oba ne delata, da bosta težko ali pa sploh ne bosta mogla shajat v podnajemu.
< Sporočilo je popravil blaža -- 31.12.2010 15:37:09 >