ronja
|
Ja, meni so jih dali v Gorenju zastonj - rabite in koščke, ki so jih imeli za razstave. Zelo zelo prijazno! Uf, ne, tole moje je hud projekt, koščki bojo mali, barve se bojo prelivale (take so vsaj pobožne želje ateistke ) - zato pa tako odlašam z njim - ker nimam onega-gori nas svoji strani, moram namreč kar sama za svoje želje poskrbet in vse ornk naštudirat - no, pa še par stvari se je zakompliciralo: najprej nisem dobila nikjer strojčka za brusit (ga še zdaj nisem kupila, samo zdaj vem, kje ga lahko) - so bili glih prazniki, potem sva šla na počitnice, potem sem pa že 1. zanosila. In med mojimi nosečnostmi takile projekti niso bili izvedljivi - predno se vse pametne oglasijo: verjamem, da lahko nekatere delajo svašta med nosečnostjo, ampak medtem ko 5x na dan bruhaš, maš pljučnico, odstop posteljice, tadrugič še 1letnico doma... težko razbijaš ploščice in jih brusiš in lepiš na steno, itd..). Zdaj pa zbiram pogum, da zagrizem v to! aja, lepila pa ne smes predebelo nanasati (menda), pa se neki je - tezko bos potem dosegla, da bo celotna stena dejansko ravna povrsina. Vem - sicer lahko ploščica dol pade- ampak mali košček, 1x2 cm, recimo pa ni tako težek in ga navadno kar drži gor. Glede stene niti ne računam, da bi bila cela ravna - ne rabim tega, samo da lepo izgleda - to je stena, po kateri ne bomo hodili, pa tudi pucat je ne mislim vsak dan, tako da nič hudega, če ni ravna.
|