ronja
|
uuuuf, gadno :( matr, kolk mas ti enih neprijetnih izkusenj okol... hmmm... kaj bi sploh rekla - okol zdravja glih ne, ko si zdrava, si OK ampak ko zacnes enkrat okol dohtarjev letat se ti pa nic fajn ne pise Hehe, ja, to maš zelo prav, zato me je pa navadno treba s konji vlečt, da grem k zdravniku - ker vem, da ko bom enkrat tam, bo štalaaa. Vsaj do zdaj so še zmeni neki našli (pa ne vem, a to zato, ker ne grem, dokler ni kriza, al zakaj...) Res pa vedno mislim, kako bo vse ful fajn in fino in ko me je kirurg vprašal, če sem mela kake probleme po kaki operaciji, jaz takoj "neee, vse se je fajn zacelilo..." Ja, saj se je, noga je bla kar ok - sam vedno pozabim na tisti drobni tisk - ja, sam mal sem pa vmes skup letela, pa na transfuzijo so me dal, pa to... (ma, kdo se če s temi malenkostmi ubadat ). Glavno je, da je na koncu vse ok. Če še ni ok, pač še ni konec, a ne? vsaj za neki se splaca imet velik gobec Ne morem verjet, da mam jaz premali gobec . No, mogoče res - mam pa baje dolg jezik (fizično in drugače, to sem že večkrat slišala - lahko se recimo z njim dotaknem nosa ). Ampak čeljust mam pa očitno premalo, čeprav je čisto dovolj izrazita, se mi zdi. Samo mam pa ogromne zobe in že predno so 8ke zrasle, ni bilo placa in se tiščijo, tudi aparat sem morala met, pa še vedno niso čisto ok, ker pač ni placa. Edino ronjina tašča in tast se mi malo smilita. En mal tudi meni . a moj zobozdravnik pravi, da sem evolucijski napredek. Ja, si, zdaj ne rabimo več toliko zob. Jaz sem bolj primitivno bitje, ves čas pravim, da sem še zelo nagonska - in mam zato pač vse osmice - al sem pa tako pametna, razlagajte si, karkor si hočete . V bistvu me zanima samo: kako se naredi ovoj za darilo iz rolic toaletnega papirja? Ronjica? V bistvu je zelo enostavno, evo par idej: - najprej lepo gladko rolico lepo pobarvaš in potem z lepilno pištolo gor nalepiš izrezane like, ki si jih izrezala ali izštancala iz barvnih papirjev, pa kake gumbke, školjkice, okraske... (pač odvisno od teme darila). Potem zapreš eno stran s krogcem iz kartona, daš not darilo (bonbončke, pražene mandlje, verižico iz školjk ali fimota,...) in zapreš še na drugi strani s kartonskim pokrovčkom in ekola - če nimaš časa se s tem zezat, izrežeš malo daljši trak kot je dolžina rolice iz krep papirja in ga nalepiš okoli in okoli rolice, tako da na vsaki strani štrli še precej čez. Daš not darilo in zapreš kot bonbonček s kako lepo nitko, konce krep papirja pa pustiš, da so kot konci bonbončka - če imaš rolico, kjer so gor še ostanki brisačke (une, ki so na koncu tako zapopane, da ne moreš vsega lepo dol pobrat), potem z lepilno pištolo gor naredi še več takih črt in gor napopaj še več teh papirnatih brisačk. Potem porgaj dol, da bo vse razcefrano in bo zgledalo zelo grdo. To potem posprejaš z zlato ali srebrno barvo v spreju in potem bo zgledalo lepše;). Lahko pa pobarvaš potem vse skup kot brezo - njeno lubje namreč na podoben način stran štrli. - lahko pa narediš iz rolic možičke: pobarvaš, narišeš ali nalepiš obraz, za brado lahko daš vato, za lase pa volno ali špago ali rafijo. Za dno pa narediš ala čevlje - obliko iz kartona in nalepiš na en konec tube - jasno da na nasprotnega kot je obraz, razen če delaš kake čudne marsovčke ). Daš not darilo in potem zvežeš lase v čopek, da se ga ne vidi. Samo da v tem primeru jasno, da zadeva stoji pokonci, tako da računaj, da ni darilo kaka zelo haklih zadeva, ki bi se razturila, če bi možiček padel. A bo za začetek? So mi razrezali še celo ličnico. Suma sumarum - v gobcu sem imela več šivov kot po carskem Ja, to itak - če zob leži vodoravno, itak nima kam drugam it kot v lice... To so moji vsi 3je taki, samo en je kolikortoliko normalen, tisti bo ostal not (mal pameti mi pa mora ostat) - upam, da ne bo problemov, ker ta pa je zasidran v živec, ki oživčuje jezik in je velika verjetnost, da ga pošodujejo, če ga bi ven jemali... Tako da... ta upam, da bo ostal not. Ker jezik pa rabim (kot veste, hehe ). Šivov sem pa jaz mela prejšnjič 10 (6 spodaj, 4 zgoraj, če se prav spomnim), koliko jih je zdaj, pa ne vem, več kot 3je ziher, do tja sem še štela . Ni nujno, lahko imaš samo dobro gospodinjsko pomočnico. Jap, zara, res je... Mi, raja, na to sploh ne pomislimo . skuštrana, urinoterapija je kar znana metoda, veliko bolnikov z rakom to izvaja... meni še ni bilo nikoli tako hudo, da bi probala, res pa nimam raka, ampak samo občasno sranje z zdravjem . no, pred par leti so mu diagnosticiral shizofrenijo. pa naj me kokla brcne, ce ni povezave. metulj, vidiš, da ni dovolj urina spil! janyna, potem se pa najina lubija verjetno poznata . ni veliko čmrljarjev pri nas. KOk je pa star tvoj?
|