Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 19:56:10
|
|
|
|
mesecnica
|
Čer. Dolenjka eno ? Zadnjič sem zasledila, da si kupila AnoBanano za Taro. Jaz sem jo dobila danes, pa mi ni jasno kako bi se mogla oglašat, ko jo potreseš . Not v banani je ena stvar, ampak men se zdi, da ne dela... Ropotajo samo tisti obročki in v nogicah. A bi se mogla banana še kako posebej oglašat??? Thenksi za odgovor... Lp,
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 20:02:31
|
|
|
|
bamby
|
februarka, ne govori mi, kaj vse se v kopalnem tušu nabere . Jaz sem v petek ribala tuš kabino kot nora. Sem skoraj celo podrla, na koncu mi je pa še Cilita zmanjkalo , tako da do konca je nisem še najbolje spucala. Sem bila pa ziher 2 uri tam noter . Je prišel dec domov, pa je rekel, kdo bo vse to skup nazaj spravil . Itak,da tisti, ki je podrl. Pa še dobro, da je prišel, da je pol Anajo pedenal, da sem jaz lahko v miru tam delala svoje. Pri nas imamo pa še ogromno vodnega kamna in to se nabere za pucat, da je joj ! ella, a tako bi ti rada ?? ctrl + c (kopiraj)in ko to preneseš pa ctrl + v (prilepi). Mi smo se pa že okoli 7h okopali, ob pol osmih pa pojedli večerjo in zdaj je že skoraj pri palčkih. Se še nekaj oglaša, ampak mislim, da so jo verjetno že vzeli s sabo . Jo moram pa danes res zelo pohvalit glede papanja. Mi je vseh 5 obrokov pojedla v nulo kolikor sem ji dala. 4x 165 ml in zdaj je imela 180 ml. Verjetno bi pa še kaj, če bi bilo še kaj noter . Smo pa popoldne šli k mojim staršem na obisk, ker je tako na slabo vreme kazalo. Anaja je bila pa še kar sitna, dokler ni zaspala. Ko pa se je zbudila, je bila pa še kar dobre volje, pol je bilo treba pa iti domov, da smo se do cajta zrihtali za spanje.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 20:16:05
|
|
|
|
larisa
|
Bamby, dej ti še za moj avatar naštuderi kako naj nardim, da bo migal ???
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 20:20:46
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby ella, a tako bi ti rada ?? ctrl + c (kopiraj)in ko to preneseš pa ctrl + v (prilepi). pa jaz to vse vem, je to v moji profesiji sam, men ne dela evo naša je že t desno popapcala, levo še 1x oblizna za sladico, zdej je v postlji, neki zajca navija sam bo pomoje kmal omagala
< Sporočilo je popravil ella79 -- 4.6.2008 20:22:02 >
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 20:22:56
|
|
|
|
ella79
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 20:23:43
|
|
|
|
ella79
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 20:26:13
|
|
|
|
bamby
|
ella, in kaj tebi zdaj tu ne dela
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 20:32:01
|
|
|
|
Jančika_
|
Imate odprto novo nadaljevanje, tole zaklepam.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?